Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Alınır Mı-

Asude

Bilgili
Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Şu Anki Değeri 413.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Memnuniyet Durumu Nedir?

Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Ürünün Detayları

Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Ürününün Satıcısı, Asfal Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı ürününü 413.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı En Son Yapılan Yorumlar
413.0 Tl ye satışta olan Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: kaliteli beğendim sorunsuz geldi
İsim: S** T**
Tarih: 22 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AsfalAvm

Yorum: Harika ürün
İsim: Bashar A. a.
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: güzel ürün beğendim
İsim: M** G**
Tarih: 10 Ağustos 2023

Yorum: az yer kaplıyor işini yapıyor
İsim: T** A**
Tarih: 31 Mayıs 2023

Yorum: Ürün ćok güzel.Benim icin büyük oldugu icin iade ettim.Mağazayadesteklerinden dolayi cok tesekkur ediyorum
İsim: H** Y**
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: güzel begendim uygun fiyatlı
İsim: s** Ü**
Tarih: 27 Nisan 2023
Satıcı: Asfal Moda

Yorum: kaliteli sorunsuz geldi
İsim: A** I**
Tarih: 07 Şubat 2023

Yorum: paketlemesi daha iyi olabilirdi ama sıfır kusurla geldi. ürün gerçektençok güzel ayrıca ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. almakisteyenlere kesinlikle tavsiye ederim
İsim: B** N**
Tarih: 12 Aralık 2022

Yorum: Satıcıma teşekkür ediyorum. Başarılı ürün kargo çok hızlıydı. Bır gündeelimde oldu. Onerıyorum herkese
İsim: Y** K**
Tarih: 03 Aralık 2022

Yorum: Sağlam. Paketleme güzel. Teşekkürler
İsim: g** e**
Tarih: 15 Kasım 2022

Yorum: Fiyatına göre gayet kaliteli bir ürün çok memnun kaldım teşekkür ederimalmayı düşünen herkese tavsiye ederim
İsim: i** E**
Tarih: 08 Eylül 2022

Yorum: Kullanışlı ideal ve fiyat olarak uygun güzel bir ürün memnun kaldım
İsim: Elif Ş.
Tarih: 07 Eylül 2022

Yorum: Telefon tutacağı olan kısım olmuyor genel olarak güzel
İsim: Y** t** A**
Tarih: 12 Ağustos 2023

Yorum: Fiyatına göre çok iyi, işlevini yerine getiriyor
İsim: d** a**
Tarih: 26 Şubat 2023

Yorum: Çok beğenmedim. Bence fiyat performans ürünü değil. Öncelikle hem ışığıhem malzemesini beğenmedim. Özellikle malzemesi hiç sağlam değil.Önermem. İade sürem geçmeseydi iade ederdim. Büraz daha para verilip enazından uzun süre kullanılacak ürün alınmalı diye düşünüyorum.
İsim: Z** O**
Tarih: 23 Şubat 2023

Yorum: güzel ve fiyat olarak uygun teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 26 Aralık 2022

Yorum: sağlam değil şimdilik iş görür
İsim: M** G**
Tarih: 23 Aralık 2022

Yorum: Kargo hızlı. Paketlemesi özenli. Işık seviyesi gayet iyi. Bluetoothkumanda sorunsuz çalışıyor. Tripod gayet güzel. Yorumlarda tripodayaklığın kötü olduğu söylenmiş korkarak aldım şayet gayet iyi. Tavsiye ederim.
İsim: ö** Ş**
Tarih: 24 Eylül 2022

Yorum: Malzeme kalitesi aşırı kötü.
İsim: İ** U** Ç**
Tarih: 03 Şubat 2024

Yorum: Ürünün ayakları kırık geldi. kurulum kılavuzu yok dandik. o kadarsinirlerim bozuldukiii Asfal ürününü bir daha tobe almam cocuk kandırırgibi dandik ürünleri iteliyosunuzz
İsim: A** G**
Tarih: 24 Ocak 2023

Yorum: asla maklaj yada ipek kirpik yapmak icin almistim işıgı cok az çokyetersiz 2 gunde bozuldu iade ettim iadeyi kabul etmediler cok kalitesizince yetersiz ışık. iade ettim hemen bozuldu 2 gün icinde aslakullanılmaz kalitesiz ince bacakları yamuk geldi satıcı onu bile kabuletmedi çok ilgisiz satıcı
İsim: S** A**
Tarih: 19 Ocak 2023

Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: led ışık bölümü çıkarılıp sadece selfie çubuğu ilede kullanılabiliyor mu
Cevap: Merhaba hayır kullanamazsınız.

Soru: Merhaba ışıksız kullanmak mümkün mü boyu için almak istiyorum cünkü
Cevap: Merhaba ışıksız tripod ilanımız da mevcuttur. Dilerseniz link atabilirim.

Soru: Ürünün en kısa boyutu ne kadar
Cevap: Merhaba ışıksız olarak tripodun minimum uzunluğu ortalama 60 - 70 santimetredir

Soru: Ürün Renkli ışık (RGB) özelliği var değil mi ? Birde maksimum 2 metre 10 cm mi uzuyor ?
Cevap: Merhaba bu üründe Rgb özelliği mevcut değildir. Mağazamızda Rgb olan modeli bulabilirsiniz. Maksimum uzunluk 210 santimetredir.

Soru: Boyu ayarlanabilir daha fazla uzuyor mu
Cevap: Maksimum 210 cm olur.

Soru: diğer sattığınız ürün ile bunun farkı nedir
Cevap: Diğer ürün hangisi acaba?

Soru: Çift olarak dış mekânda fotoğraf çekilebilmek kendi fotoğrafımızı kendimiz çekmek istiyoruz ürün bunun için uygun mu?
Cevap: Merhaba, ürünümüz gün ışığında dış çekim için uygun değildir. Işığı yetersiz gelebilir.

Soru: Kac renk secenegi var
Cevap: Merhaba 3 renk seçeneği mevcuttur.

Soru: Kumandası geliyor değil mi efendim
Cevap: Merhaba, evet bu ürün kumandalıdır.

Soru: Ürünüm geldi fakat kumandası yok
Cevap: Merhaba bugün kargoya teslim edilecektir.

Soru: Merhabalar iyi günler. ışıklar yanıyor lakin beyaz ışık yanıp yanıp sönüyor ! beyaz ışığı nasıl sabitleyebilir?benim için önemli olan renk beyazlı kısım?!
Cevap: Merhaba rica etsem farklı bir şarj başlığı, powerbank veya bilgisayar ile tekrar deneyebilir misiniz?

Soru: tripod maksimum kaç kg/gram kaldırabilir?
Cevap: Merhaba ağırlık ile ilgili net bir rakam veremiyoruz.Tüm telefon modelleriyle uyumludur.

Soru: Kamera takılır mı
Cevap: Merhaba hayır takılmaz.

Soru: Merhaba ürün kaç kilo?
Cevap: Merhaba ortalama 1 kg

Soru: Çok teşekkür ederim iyi satışlar bol kazançlar
Cevap: Rica ederim. Biz teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba 13 pro max taşıyabilir değil mi?
Cevap: Merhaba evet taşır.

Soru: Merhaba ürünün led ışığını sökerek, dışarda kullanabilir miyiz? Eğer kullanılıyor ise led ışık olmadan telefon tutucu aparatı nereye takılıyor?
Cevap: Merhaba hayır kullanamazsınız.

Soru: LED kısmının isteğe bağlı sökülüp takılan modeli varmı, mesela doğada bi çekim için tripod olarakta kullanabilmek için, teşekkürler
Cevap: Merhaba o şekilde kullanabilmeniz için ekstra olarak tripod telefon tutucu aparat satın almanız gerekiyor. Mağazamızda düşük, orta ve yüksek kalitede olmak üzere 3 farklı tutucu mevcuttur.

Soru: ürünün yanindaki Kumanda hem IOS hemde Android telefonlarda calisiyor.Burasi okay, ama bu kumanda Telefonun kamerasini Video cekimi icin calistirip durduruyor, peki cekimi stop degilde Pause ile durudurup kaldigimiz yerden baslatiyorumu? Tesekkürler
Cevap: Merhaba durdurma özelliği yoktur. Başlat ve bitir özelliği var.

Soru: Yoksa siz hala eticaret s i t e n i z i kurmadınız mı? Sayfanızı En uygun fiyatlarla 2 saat içinde kurup , satışa hazır hale getirebiliriz . Güvenilir, profesyonel ve hızlı bir s i t e n i z olsun istiyorsanız göz atabilirsiniz. hizlitema com
Cevap: Teşekkür ederiz.

Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

Kumandalı Youtuber Selfie Led Işık Ve 210 Cm Tripod 10 Inç(26 Cm) Kuaför Makyaj Işığı Tiktok Işığı En Uygun Satış Linki