l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

Dilan

Bilgili
l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV En Ucuzu Nerede Bulunur?
l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Şu Anki Fiyat Aralığı 9199.0 Tl'den Satılmaktadır.

l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .

l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Teknik Açıklamalar

l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürününün Satıcısı, VESTEL l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV ürününü 9199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Son Yorumlar
9199.0 Tl ye satışta olan l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7

Yorum: hızlı kargo teslimatı ile ve tv performansı çok iyi 5 yıldızı hak etti
İsim: K** Ö**
Tarih: 23 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza

Yorum: Karavanda çok işimize yaradı içeri dışarı almak pratik heryere uyumlu
İsim: Y** G**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: urun tarafima iletilmedi. ve teslim edildi yazıyor
İsim: E** g**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Satıcı: Öztekin Pazarlama

l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Kendınden uydu alıcılımı?
Cevap: uydu alıcılı

Soru: Duvara asma apartı alsak tv de takılacak yer varmı monte edebilirmiyiz
Cevap: Merhabalar; duvara asmaya uygun değildir, iyi günler dileriz

Soru: Merhabalar, Bir kaç soru sormak istiyorum 1-Ürün lisanslı bir Android'e sahip midir? 2-Sahipse Android 13' müdür? 3-Güncelleme alacak mıdır? 4-Kurulum ücretli midir? Çünkü piyasada ucuz android tv var fakat lisanslı değiller. O yüzden sizdeki lisanslı bir ürünse eğer satın almak istiyorum.
Cevap: Merhaba, kurulum ücretlidir. Android versiyon 11 işletim sistemine sahiptir. 4 çekirdektir. 1GB Ram ve 8 GB hafızaya sahiptir. 4 GB işletim sistemi/4 GB app yüklenebilir alan mevcuttur. İlgili uygulamaları destekleyen ürünlerimizde uygulama sağlayıcılarının tüm lisansları günceldir. Uygulama sağlayıcılarının yapmış olduğu tüm güncellemeler arge birimimiz tarafından takip edilir, lisans veya uygulama içeriklerindeki güncellemeler düzenli olarak ürünlerimize eklenmektedir. İyi akşamlar dileriz.

Soru: Şarjı ne kadar dayanıyor
Cevap: Merhaba. Ürün şarjlı değildir. 220 volt ile çalışan bir TV'dir. Android işlemcili bir ürün olup internetin ve enerji olarak 220 volt olan her yerde kullanılabilir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: iyi günler tabi beincort gibi uygulamalar yüklene biliyormu.
Cevap: Evet efendim

Soru: Duvara asılabiliyor mu askı aparatını kendimiz alsak?
Cevap: Merhabalar ,ürün duvara asılmamaktadır iyi günler dileriz

Soru: TV seyretmek için uydu kablosu gerekiyor mu bu taşına bilir TV mi saygılar
Cevap: Merhaba, kanalları izleyebilmeniz için uydu anten bağlantısı gereklidir. Her ortama kolaylıkla taşınabilme imkanına sahiptir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: ürün Bluetooth lumu
Cevap: Var efendim

Soru: wifi ile bağlantı kuruluyor mu? yoube izlenebilir mi?. tşk. ler
Cevap: EVET EFENDİM.

Soru: anten bağlantısı nasıl yapılıyor acaba
Cevap: Merhabalar , Uydu üzerinden LNB Kablo ile sağlanmaktadır , Efendim.

Soru: Güncelleme gelme garantisi var mı?
Cevap: Merhaba, İlgili uygulamaları destekleyen ürünlerimizde uygulama sağlayıcılarının tüm lisansları günceldir. Uygulama sağlayıcılarının yapmış olduğu tüm güncellemeler arge birimimiz tarafından takip edilir, lisans veya uygulama içeriklerindeki güncellemeler düzenli olarak ürünlerimize eklenmektedir. Sağlıklı günler.

Soru: Gelme ihtimali var mı. Bide bu ürünün rengi nedir
Cevap: Merhaba, bu model lila rengindedir. Gelecek stoklar ile ilgili bilgi paylaşımı bulunmuyor. Takip edebilirsiniz. İyi akşamlar dileriz.

Soru: duvara monte aparatı varmı
Cevap: MAALESEEF EFENDİM.

Soru: duvara monte aparatı varmı
Cevap: MAALESEF EFENDİM.

Soru: Merhaba gri rengi var mı.
Cevap: Merhaba, gri rengi şu an bulunmuyor. İyi akşamlar dileriz.

Soru: hangi renk acaba
Cevap: Merhabalar , Belirtmiş olduğunuz modelimizin kenar çerçevesi Lila rengindedir.

Soru: beyaz rengi var mı
Cevap: Merhaba, Beyaz rengi mevcut değildir. Sağlıklı günler.

Soru: tv izlemek için uydu alıcı mı gerekiyor
Cevap: Merhaba, Evet anten bağlantısı olması gerekir. Sağlıklı günler.

Soru: Merhaba rengi nedir
Cevap: Merhabalar Efendim , Belirtmiş olduğunuz modelimizin kenar çerçevesi Lila rengindedir.

l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

l 24HA9530L 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV En Uygun Satış Linki