L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu En Düşük Fiyat Nerede-

Aysu

Bilgili
L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Tavsiye Eder Misiniz?
L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Mevcut Fiyatı 549.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Gerçekten İyi Mi?

L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Detaylı Bilgi

L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Ürününün Satıcısı, Torima L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu ürününü 549.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Ürünü Kullananların Görüşleri
549.0 Tl ye satışta olan L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: şahane bir tripod. yarı profesyonel, elde taşıması rahat, tripodoldugunda dengede durmasi rahat. iyi ki almışım
İsim: H** T**
Tarih: 25 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Torima

Yorum: Çok memnun kaldım beklentimi karşıladı. Telefon ile kullanıyorum, kameraile denemedim.
İsim: İ** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Mart 2024

Yorum: Hem kumandalı,hem iPhone max ile öne düşmeyen,hem uzayabilen, hem selfiçubuğu olabilen, hem de masa üstü kısa kullanılabilen saĝlam bir ürünistiyorsanız o bu üründür.küçüldüğünde sırt çantasına rahatlıklasığabiliyor..düşündüğümden daha kaliteli.tam bir fiyat performansürünü.Hızlıca kargoladılar.İhtiyacıníz varsa vakit kaybetmeyin derim.buyorumu daDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: O kadar çok ürün araştırdım ve bunda karar kıldım. Aşırı memnunum ben.Benim beklentilerimi karşıladı fazlasıyla. Gizoli.co sayfamda takılarımıpaylaşıyorum, onun için istemiştim. Başlığı hareket edip istediğinizaçıda sabitlenebiliyor . Düşme gibi durum olmaz. Boyu da istediğinizgibi uzayıp kısalıyor. Sadece instagram video modunda uzaktan kumandasıiDevamını Oku
İsim: Gizem E.
Tarih: 04 Aralık 2023

Yorum: Güzel kullanışlı, tavsiye ederim.
İsim: ufuk e.
Tarih: 03 Ekim 2023

Yorum: Ürün gayet hızlı ve sorunsuz geldi ben beğendim umarım ileride sorun yaşamam
İsim: M** G**
Tarih: 22 Eylül 2023

Yorum: ürün çok sağlam. kaliteli malzeme, Bluetooth direkt çalıştı. telikavramasini da beğendim. beklediğimden büyük ve ağır bir ürün. gezilerdeselfie cekebilmek için aldım ama baya profesyonel bir şeymiş. daha küçüksanmıştım. yine de benimle gezecek iade etmem çünkü cooook güzel. nedendeğerlendirmesi yok anlamış da değilim. aynı ürünü farklı isim altındaDevamını Oku
İsim: B** G**
Tarih: 09 Eylül 2023

Yorum: gerçekten mükemmel bir ürün, daha pahalı olmalı çünkü bunun gibi birkaliteli daha pahalı oluyorlar, teşekkürler
İsim: B** T**
Tarih: 05 Ekim 2024

Yorum: Ürünün bağlantı yeri sallanıyordu altta vida yeri var sıktım ama sankigeri gevşiyor.ben evde tek noktada kullanacağım için iade etmedim.Osmopocket 3 ile uyumlu.
İsim: İ** A**
Tarih: 04 Ekim 2024

Yorum: Bayıldım teşekkür ederim
İsim: H** A**
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: Çok memnunum
Tarih: 11 Temmuz 2024

Yorum: Yaşadığım şehirde mağazada gördüm ve çok beğendim fiyatı inanılmazyüksekti. Burdan sipariş ettim sorunsuz ulaştı ve çok kaliteli çokteşekkür ederim ❤️
İsim: Kübra K.
Tarih: 26 Mayıs 2024

Yorum: Kalite ve muhteşem
İsim: U** D**
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel kesinlikle tercih edebilirsiniz
İsim: Rumeysa A.
Tarih: 18 Mayıs 2024

Yorum: Çok kaliteli, dokunduğunuzda hissediyorsunuz. Yarı profesyonel. BenInsta360 aksiyon kamerası için aldım. Telefon için de çok ideal. Boyu,ağırlığı, uzaktan kumandası, tripodun yere sağlam basması vs. hepsi çokiyi. Tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: BÜNYAMİN H.
Tarih: 10 Mayıs 2024

Yorum: Önceden başka tripodlar kullanan biri olarak söylemeliyim ki çok sağlambir ürün. Telefonumu sıkıca kavrıyor ve kavrayan yerleri de hemencecikkırılan cinsten değil. Elime alıp incelerken ürünün sağlamlığını testettim, gayet iyi. Bluetooth'a da çabucak bağlandı ve kamerayı hemenalgılıyor. Tripodu uzatmakta ilk başta zorlandım onu da üst kısmınıelimleDevamını Oku
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: baya kaliteli ve iyi iş çıkarıyor. sadece telefonu iki mandal arasındatutturmak tek başına yapılabilecek bir işlem değil, çok zorluyor vehemen kayıyor mandallar. iki yandan biri tutmalı ki biri de telefonu oaraya oturtsun. adı üstünde selfie tripodu. tek başımızahalledebilecegimiz bir ergonomide olmalıydı tabi.
İsim: S** G** Ç**
Tarih: 08 Ekim 2023

Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: M** A**
Tarih: 17 Ağustos 2023

Yorum: ürün güzel hafif ayakta durduğu zaman sağlam duruyor kumandası da güzelçalıştı İstediğiniz yere rahatça götürebilirsiniz kurabilirsiniz birsıkıntı yok kaliteli beğendim
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: Asla dengede durmuyor ve sallanıyor. Telefonu takıyorum içerik çekeceğimhafif hafif sallantı yaşıyorum durmasını bekliyorum daha yenikullanmaya başladım yoksa direk iade ederdim !!
İsim: K** A**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: Güzel taraflar: + çok uzun (153 cm açık ve 33 cm kapalı halde) + iyimalzeme + tripod için kompakt (ancak selfie çubuğu için büyük) + içmekanda içerik çekmek için uygundur, ancak rüzgarlı havalarda dışarıdaçekim yapmamak daha iyidir) + seyahat için harika bir tripod Eksikler -uzaktan kumanda şarjlı değil (batara erişim bir cıvata ilevidalanmıştır, uDevamını Oku
İsim: D** S**
Tarih: 20 Mayıs 2024

L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Merhaba, hediye olarak alıyorum lütfen sağlam paketleme yapın. Teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, tüm ürünlerimiz özenle paketlenip sıfır şekilde tarafınıza gönderim sağlanmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Telefonu koyduğumuz kısım kırıldı sadece o kısım ayrı satılıyor mu
Cevap: Merhaba, Hayır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba ürünün kapalı halı kaç cm ?
Cevap: Merhaba efendim ortalama 30CMdir

Soru: merhaba ürünün nasıl şarj edilecegini kutudaki açıklamasından anlayamadım yardımcı olur musunuz nasıl şarj ediliyor
Cevap: Merhaba, ürün şarj edilimiyor efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba, paket içerisinde dolgu ışığı da var mı?

Soru: merhaba katlanınca 30 cm mi oluyor
Cevap: Merhaba, Ürün görsellerinde mevcuttur kontrol sağlayabilirsiniz efendim.

Soru: Iphone 15 pro yu taşır mı?
Cevap: Merhaba, Evet efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: 1/4 vida girişi var uygun olur mu acaba

Soru: 14 pro max ile uyumlu mu ?

Soru: Merhaba ürün paketi içine ışık dahil mi?
Cevap: Merhaba, Kutu içeriği ürün görsellerinde mevcuttur kontrol sağlayabilirsiniz efendim.

Soru: redmi note 12 pro ya uyumlumudur

Soru: istediğimiz şekilde kısaltıp büyütebiliyormuyuz acaba bazı zamanlar orta boy bazı zamanlar yüksek boy şeklinde kullanış tarzı oluyor mu

Soru: Ürün metal mi plastik mi
Cevap: Merhaba, metal efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba iphone13 proda hem dik hem de yatay olarak cekim yapilabilir mi?

Soru: Ürün ıphone 13 ile uyumlu mu

Soru: İyi aksamlar ürün şarjlı degil denmiş ama bu kumandanın pili biterse ne oluyor ? Bluetooth baglantısı nasıl devam ediyor?
Cevap: Merhaba, kullanım klavuzunda detaylı bilgiler mevcuttur efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: İphone 11 uyumlu mu

Soru: Başlıkta go pro uyumlu yazıyor .Soru cevaplarda da uyumsuz demişsiniz.Go pro uyumu var mı? Eğer yoksa başlıktaki uyumlu ibaresini kaldırmanızı öneririm.
Cevap: Merhaba, Hayır efendim uyumlu değil . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba, 1.5 metre uzatılmış halini göremedim, ben mi yapamıyorum anlamadım, yardımcı olur musunuz görsellerde ya da kurulum anlatımında da yok. Tripod çubuğu uzamıyor
Cevap: Merhaba efendim,konu ile trendyol ekibi ilgilenmektedir destek alabilirsiniz.

Soru: Merhaba, tripodun içinde bir şeyler yuvarlanıyor, öyle mi olmalı?
Cevap: Merhaba, nasıl bir şey yuvarlanıyor tam olarak efendim?

L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

L16 Çok Amaçlı Tripod Selfie Kumandalı 153 Cm Anroid İos Go Pro Uyumlu En Uygun Satış Linki