Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Melike

Bilgili
Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Satın Alır Mısınız?
Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Şimdiki Fiyatı Ile 428.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Ürün Detayları

Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Ürününün Satıcısı, Asfal Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır ürününü 428.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Kullanıcı Geri Dönüşleri
428.0 Tl ye satışta olan Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: bence başarılı bir ürün
İsim: E** K**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AsfalAvm

Yorum: ürün çok güzel ama sallanıyor. masa üstü kullanmak için aldım videobaşlat tuşuna bastığınız an sallanıyor yüksekliği az olmasına rağmen.diğer modellerden bence en iyisi bu çünkü alt kısmı destekli ama onlarda sallanıyor tarzı yorumlar okumuştum bu da sallanıyormuş. ışığı da iyiuzun gidiyor . telefonu güzel tutuyor başlığı aşağı yukarı oynatabiliyorDevamını Oku
İsim: B** A**
Tarih: 14 Nisan 2024

Yorum: kullanışlı güzel
İsim: ö** k**
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: Ben ürünü çok amaçlı sanmışım ama bana ulaşdığında farkettim kideğilmiş. Diğerine bakıp bunu almışım, ama bu üründe işimi görüyor, yanidemem o ki, masanın felan üzerine koyarak yükseklik ayarlana bilir.
İsim: Aytac H.
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: hayat kurtarıcı güzel bir ürün. fotoğraf videolarımı daha rahatçekiyorum artık. bir puanı sadece LED ışığın sabit olmasından dolayı kırdım.
İsim: B** t**
Tarih: 10 Ocak 2024

Yorum: Ürün gayet güzel onun dışında satıcı çok iyi. hemen çözüm odaklı vehızlı. kendilerine çok teşekkür ediyorum
İsim: H** A**
Tarih: 08 Aralık 2023

Yorum: Ürünüm çok kısa sürede elime ulaştı tüm parçaları çok kullanışlı ledışığı mevcut kumanda bluetooth a sorunsuz bağlandı ve çalıştı.Tavsiye ederim
İsim: Seval T.
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: çok hafif fazla beklentiye girmemekle birlikte işe de yarıyo amatörçekimler için rüzgarsız havada kullanılır.
İsim: N** Ö**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: Gayet güxel sağlam
İsim: E** Ş**
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: Ürün güzeldi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: Ürün çok güzel, satıcı de sorularımın hepsine cevap verdi teşekkürler
İsim: B** E** B**
Tarih: 10 Haziran 2024

Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: İphone 13 promax için uygun mudur? Tam açıkken telefonu düşürmeden taşıyabilir mi?
Cevap: Merhaba evet uyumludur.

Soru: Kullanım videosu vs var mı?
Cevap: Merhaba hayır yoktur.

Soru: Kumanda iphone ile uyumlumu daha once almistim uyumsuz cikti kumanda ile foto cekemedim
Cevap: Merhaba evet uyumludur.tuşa 1 saniye basılı tutmanız gerekiyor

Soru: Merhaba fotoğraf tuşu çok zor algılıyo sağa ve sola tuşuna bastığımda herhangi bir şey olmuyor, led ışığı şarja takmama rağmen açılmıyor kısa sürede led ışığın sarjı bitiyor mu
Cevap: Merhaba üst veya alt tuşa 1 saniye basılı tutabilir misiniz?

Soru: Teşekkür ederim ilginize en son dediğinizi yaptım basılı tutunca oldu🌺iyi akşamlar
Cevap: Rica ederim. Ürünümüze yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

Soru: Dışarda 15 pro ile yatay ve dikey çekim yapmak için uygun mudur ? Seyehatim için kullanacağım
Cevap: Merhaba evet uygundur. İmkanınız varsa bir tık daha kaliteli olan modelimiz tavsiye ederiz. Yorumlarına da bakabilirsiniz. Trendyola Asfal 156 yazabilir misiniz?

Soru: merhabalar. en uzun boyu 170cm. mi. ürün uzunluk olarak 3aşama mı acaba. kademeleri nedir
Cevap: Merhaba minimum 30 35 cm maksimum 170 cm olacak şekilde istediğiniz uzunluğa göre ayarlayabilirsiniz.

Soru: kolay gelsin GoPro ya bağlanıyor mu alttaki çubuğu ile sağlam şekilde
Cevap: Merhaba evet bağlanıyor.

Soru: Merhaba, bluetoot NP-YT bağlandığımız halde kumandanında bastığımızda ışığı yanmasına rağmen kesinlikle çekim yapamıyoruz. Sebebi nedir acaba? Ve flash şarj olmuyor. Şarjdayken tuşuna basınca cılız bir ışık yanıyor fişten çıkınca o da olmuyor. Bu neden?
Cevap: Merhaba çekim yapmak için üst veya alt tuşa 1 saniye basılı tutabilir misiniz?

Soru: Işığı hangi renk
Cevap: Beyaz renktir.

Soru: Kumandadaki problem acilmiyor yandaki minik tuşu kaydiriyoruz ama acilmiyor baglanti olmuyor kumadanin işığida yanmiyor
Cevap: Merhaba kumandanın pilini çıkarıp tekrar takabilir misiniz? Kumandayı on moduna alın. Telefonunuz bluetoothunu açın. NP-YT aygıtına bağlanın. Bağlandıktan sonra kamerayı açıp fotoğraf veya video çekimi yapabilirsiniz.

Soru: Merhaba. Ürün tamamen döne biliyor mu yani yukardan aşağıya da çekim yapılabilir mi. Pro max ağırlığında telefonlarda devrilebiliyor mu ?
Cevap: Merhaba sağa sola ve aşağı yukarı olacak şekilde istediğiniz uzunluğa ve açıya göre ayarlayabilirsiniz.

Soru: merhabalar bu ürün gopro 9 ile uyumlumudur ayrıca benim mi 12t telefon var uyumludur teşekkürler
Cevap: Merhaba her ikisi ile de uyumludur.

Soru: merhaba ürünün kılıfı var mı?
Cevap: Merhaba hayır yoktur.

Soru: Kolay gelsin.Bu üründe Led ışığı kendisinde bulunuyor dimi ürünün içinden çıkıyor diye anladım doğrumu acaba
Cevap: Merhaba. 1 görseldeki gibi mini led ışık gönderilecektir.

Soru: Merhaba tamamen kapalı hali kaç cm oluyor küçük boy valizden küçük müdür
Cevap: Merhaba minimum uzunluğu ortalama 33 35 santimetredir. Valize rahatlıkla sığar.

Soru: Merhaba ürünün max uzunluğu kaç cm
Cevap: Merhaba 170 santimetredir.

Soru: Merhaba benim aldığım ürüne I phone 14 pro max uyumlu kumanda gönderir misiniz
Cevap: Merhaba kumanda cihazınız ile uyumludur.

Soru: Teşekkür ederim peki asfal 156 diye bahsettiğiniz model sırt çantasına rahat sığar mı ?
Cevap: Evet sığar.

Soru: Merhaba Bluetooth a bağlanamadım, aygıt gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz
Cevap: Merhaba NP-YT aygıtına bağlanabilir misiniz?

Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Led Işıklı Gopro Uyumlu Bluetooth Kumandalı 170 cm Selfie Çubuğu ve Tripod Telefon, LED Işık Takılır En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular