Fatma
Bilgili
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Alınmaya Değer Mi?
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Şu Anki Fiyatı 339.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Gerçekten İyi Mi?
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Hakkında yaklaşık 117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Detaylı Açıklama
3 Renk Işıklı 9 Mod Işık Ayarlı Kıskaçlı Telefon Tutucu Masa Lambası Çok amaçlı Tutacak_x000D_
Özellikleri:_x000D_
- Gücünü 5V Dc ile alır Usb Girişlidir, Bilgisayarınıza, laptopunuza ve powerbankınıza takabilir ve kolaylıkla kullanabilirsiniz._x000D_
- Kontrol Kumandası: Işık gücü ve renk ayarı yapılabilir, Işık açılıp kapatılabilir._x000D_
- 3 mod ışıklıdır ( Beyaz, Günışığı, Sarı ) - Işık Gücü kontrolü ( Işığın parlaklığını kumandadan kolay bir şekilde ayarlayabilirsiniz._x000D_
) - Kıskaçlıdır. Dilediğiniz bir yere Kıstırıp dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz._x000D_
- 2 adet bacağı vardır_x000D_
1. Işık Bacağı (55cm) / 2. Telefon Tutamaç bacağı (32cm) - Bacakları Esnek ve Kıvrılabilir, bükülebilir tasarımlıdır._x000D_
- Usb Kablo uzunluğu 142cm_x000D_
- Ergonomik tasarıma sahiptir_x000D_
Taşınabilir, kolaylıkla kurulabilir ve dilediğiniz ışık gücünde kullanabilirsiniz,_x000D_
Kullanım Alanları:_x000D_
- Youtuberlar, Gamerler mikrofon ve telefon tutacağı olarak kullanabilir,_x000D_
- 3 Mod ışık ve ışık gücü ayarı sayesinde, gözünüzü yormadan gece klavyenizi aydınlatabilirsiniz._x000D_
- Gece Lambası olarak kullanılabilir_x000D_
- Kitap okuma ışığı olarak Kullanılabilir_x000D_
- Bilgisayarınız başında Çalışma ışığı olarak ta kullanabilirsiniz._x000D_
Kutulu, faturalı ve arıza durumunda birebir değişim GARANTİLİDİR!!_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Ürününün Satıcısı, gaman Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı ürününü 339.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Kullanıcı Değerlendirmeleri
339.0 Tl ye satışta olan Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Kutu zarar görmüş ama sağlam geldi. kaliteli ürün.
İsim: U** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Ocak 2024
Satıcı: lider elektronik
Yorum: iyi gibi kullandıkça gün ellerim
İsim: z** K**
Tarih: 02 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: NewNet
Yorum: beğendim video çekmek için aldım gece biraz kalitesiz gösteriyovideoları o kadar biraz daha kullanıp güncelleme yapıcam. @melpdesing
İsim: m** p**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Çok güzel ve kullanışlı...
İsim: **** ****
Tarih: 28 Nisan 2023
Yorum: harika ve cok şık cok memnunum.
İsim: Ata c.
Tarih: 03 Ekim 2024
Yorum: Protez tırnak uzmanıyım çekimler için aldım ama şöyle ben güneş oşığındaçalışıyorum o yüzden benim işimi çok görmedi ama salonda kullanmak içinideal boyutu uzun iş görüyor telefonu da tutuyor iphone 11
İsim: S** Ö**
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: kalitesi guzel onerdigim arkadaslarimda satin aldilar. keske fişetakilsa. cunku boyle usb olunca çabuk ısınıyor . arada kapatiyorumsoğutuyorum. birde telefon tutma yeri biraz daha yukardan olsaydi keske.ona hic dikkat etmemişim.
İsim: h** y**
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: normal yani alınabilir .
İsim: e** D**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: cok işime yaradı cidden
İsim: f** g** ş**
Beden: 31 Ağustos 2024
Yorum: Çizim yaparken kullanmak için aldım bu kadar güzel beklemiyordum bayasevdim. Işığı da oldukça yeterli geldi bana tam bi fiyat performansürünü. Tavsiye ederim
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: dövmeciyim kol dövmesi yaparken on numara iş göruyor sağlam ve fiyatagöre çok iyi
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Ürün tam fiyat performans. Bu kadar uygun fiyatlı teknoloji aleti nadirbulunur. Çok beğendim.
İsim: M** E**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Muazzam ucuz kalite güzel
İsim: O** Ö**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: Paketleme güzeldi içinden bilgi notu da çıktı fiyatına göre çok iyi birürün . Malzeme kalitesi güzel ışık modları çok iyi ve aydınlatması mükemmeeell
İsim: Şeyma k. K.
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: Tavsiye edilir! Her şey çalışıyor!
İsim: A** K**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: f/p ürünü bence gayet güzel, story atarken vs kullanabileceğinizmasanızda bir ışık,
İsim: Raşit C. A.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Müthiş
çok beğendik
İsim: Ş** j** K**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Teşekkür ederim beğendik
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: Çok iyi bir ürün iyi ki almışım
İsim: burakkekecofficial
Tarih: Fenomen
Beden: 11 Haziran 2024
Yorum: çok iyi
İsim: R** Y**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Güzel kullanışlı ürün. Her masaya uyacak şekilde.
İsim: C** a**
Tarih: 02 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre inanılmaz bir ürün portotif olması harika
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: kesinlikle alın hiç tereddüt etmeden oğlum bayıldı
İsim: M** G**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Güzel beğendik
İsim: İ** G** A**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Beyendim telefon tutan kismi cok iyi isigi azicik zayif ama idare eder
İsim: Dinara A.
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: sorunsuzdu
İsim: M** U**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: mükemmel ürün
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: çok küçük bekliodum ama gayet büyük ve asssssiri kullanışlı bişey alınalidirin fiyat performans olarakta muhteşem
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: çok hızlı ve sağlam ulaştı elime. çalıştırdım çalışıyor ışık kademelerigüzel. yayıncı filan değişim zaten saatlerce çalıştıracak durumum yok.kendi ürettiğim ürünlerin fotoğraf çekimi için aldım. ayaklı tripodkoyacak yerim yok. mandallı tam bana göre. telefonu tutuşu güzel çoksıkı.takıp çıkarması zor ama bu güzel bişey bence telefon kayıp düşmezen aDevamını Oku
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: çok güzel ve sağlam geldi teşekkür ederim
İsim: R** D**
Tarih: 05 Ocak 2024
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Fişsiz çalışıyor mu
Cevap: çalışması için takılı olması gerekiyor.
Soru: telwfon tutma kısmı da gönderilecek mi
Cevap: evet efendim telefon tutma kısmı dahildir.
Soru: Telefon tutma kısmına tlf yan konulabilir şekilde bükülebiliyor mu eğim veriliyor mu aşağı bakacak şekilde
Cevap: Merhaba yan konulmuyor ama akrobat kısmını çevirebilirsiniz , telefon o şekilde yan durur
Soru: merhaba ürün kaç watt acaba?
Cevap: Yaklaşık 5-6 watt a tekabül ediyor Efendim
Soru: ışık rengi tek renk mi
Cevap: beyaz günışığı ve sarı yanabiliyor efendim
Soru: aldığım üründe sadece tek renk ışık yanıyor
Cevap: merhaba efendim, ürünle birlikte bir not göndermiştik. bu notu okudunuz mu ?
Soru: hangi kargo firmasını kullanıyorsunuz
Cevap: trendyol express efendim
Soru: Kac ledi var acaba
Cevap: Bilgimiz yok efendim
Soru: telefon tutacağıda var mı içinde
Cevap: Evet efendim
Soru: ışık kısmı hariç boyu nwdir
Cevap: merhaba efendim ürün açıklama kısmında detayı bilgiler yer alıyor
Soru: samsung note 20 ultra uyumlu olur mu
Cevap: evet efendim uyumlu
Soru: Laptop’a takılabilinir mi?
Cevap: evet efendim takılabilir.
Soru: OPPO RENO 5 TELEFONUMLA UYAR MI ? İŞ İÇİN KULLANCAĞIM. AYDINLATMASI YETERLİ Mİ ? 3 TON IŞIK MI VAR ?
Cevap: 3 ton ışık var be ayriyetten bu iisiklarin parlaklığı da ayarlanıyor . Telefonunuz uyar efendim
Soru: merhabalar göndereceğiniz ürün siyah ise satın almak istiyorum. fotoğraflarda siyah ve beyaz varda..
Cevap: evet efendim siyah
Soru: Telefon tutma kısmı çıkarılabiliyor kullanmak istemiyorum çünkü
Cevap: ÇIKARABİLİRSİNİZ efendim
Soru: araç için uygunmu
Cevap: araçta usb girişe takabilirsiniz efendim fakat nereye yerleştirirsiniz bunu bilemiyoruz
Soru: en fazla kaç cm uzuyor
Cevap: Tutacağın yukarısından sayarsak ışık kısmı ile maximum yükseklik 63 cm efendim
Soru: merhaba kolay gelsin.. bir hobi sayfam var.. ergonomik ürün olarak sizin ürününüz çok cazip geldi.. bn video çekmek için almak istiyorum.. telefon tutuşu olsun ışık olsun yeterli gelir mi??
Cevap: evet efendim yeterli
Soru: merhabalar telefon tutacağının ve aydınlatmanın sadece kablo uzunluğu kaç cm
Cevap: İlanda ürün boyutlari yer almaktadır. Telefon tutucu kısmı tum telefonlar ile uyumludur efendim
Soru: merhaba. ürünün ışığı şarjlı mi? yoksa fişe takılıp mı kullanılıyor?
Cevap: usb kablosuna takıp çalışır efendim
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Resim Ve Fotoğraflar
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Şu Anki Fiyatı 339.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Gerçekten İyi Mi?
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Hakkında yaklaşık 117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Detaylı Açıklama
3 Renk Işıklı 9 Mod Işık Ayarlı Kıskaçlı Telefon Tutucu Masa Lambası Çok amaçlı Tutacak_x000D_
Özellikleri:_x000D_
- Gücünü 5V Dc ile alır Usb Girişlidir, Bilgisayarınıza, laptopunuza ve powerbankınıza takabilir ve kolaylıkla kullanabilirsiniz._x000D_
- Kontrol Kumandası: Işık gücü ve renk ayarı yapılabilir, Işık açılıp kapatılabilir._x000D_
- 3 mod ışıklıdır ( Beyaz, Günışığı, Sarı ) - Işık Gücü kontrolü ( Işığın parlaklığını kumandadan kolay bir şekilde ayarlayabilirsiniz._x000D_
) - Kıskaçlıdır. Dilediğiniz bir yere Kıstırıp dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz._x000D_
- 2 adet bacağı vardır_x000D_
1. Işık Bacağı (55cm) / 2. Telefon Tutamaç bacağı (32cm) - Bacakları Esnek ve Kıvrılabilir, bükülebilir tasarımlıdır._x000D_
- Usb Kablo uzunluğu 142cm_x000D_
- Ergonomik tasarıma sahiptir_x000D_
Taşınabilir, kolaylıkla kurulabilir ve dilediğiniz ışık gücünde kullanabilirsiniz,_x000D_
Kullanım Alanları:_x000D_
- Youtuberlar, Gamerler mikrofon ve telefon tutacağı olarak kullanabilir,_x000D_
- 3 Mod ışık ve ışık gücü ayarı sayesinde, gözünüzü yormadan gece klavyenizi aydınlatabilirsiniz._x000D_
- Gece Lambası olarak kullanılabilir_x000D_
- Kitap okuma ışığı olarak Kullanılabilir_x000D_
- Bilgisayarınız başında Çalışma ışığı olarak ta kullanabilirsiniz._x000D_
Kutulu, faturalı ve arıza durumunda birebir değişim GARANTİLİDİR!!_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Ürününün Satıcısı, gaman Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı ürününü 339.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Kullanıcı Değerlendirmeleri
339.0 Tl ye satışta olan Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Kutu zarar görmüş ama sağlam geldi. kaliteli ürün.
İsim: U** Y**
Beden: 07 Ocak 2024
Satıcı: lider elektronik
Yorum: iyi gibi kullandıkça gün ellerim
İsim: z** K**
Tarih: 02 Ekim 2023
Yorum: beğendim video çekmek için aldım gece biraz kalitesiz gösteriyovideoları o kadar biraz daha kullanıp güncelleme yapıcam. @melpdesing
İsim: m** p**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Çok güzel ve kullanışlı...
Tarih: 28 Nisan 2023
Yorum: harika ve cok şık cok memnunum.
İsim: Ata c.
Tarih: 03 Ekim 2024
Yorum: Protez tırnak uzmanıyım çekimler için aldım ama şöyle ben güneş oşığındaçalışıyorum o yüzden benim işimi çok görmedi ama salonda kullanmak içinideal boyutu uzun iş görüyor telefonu da tutuyor iphone 11
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: kalitesi guzel onerdigim arkadaslarimda satin aldilar. keske fişetakilsa. cunku boyle usb olunca çabuk ısınıyor . arada kapatiyorumsoğutuyorum. birde telefon tutma yeri biraz daha yukardan olsaydi keske.ona hic dikkat etmemişim.
İsim: h** y**
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: normal yani alınabilir .
İsim: e** D**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: cok işime yaradı cidden
İsim: f** g** ş**
Beden: 31 Ağustos 2024
Yorum: Çizim yaparken kullanmak için aldım bu kadar güzel beklemiyordum bayasevdim. Işığı da oldukça yeterli geldi bana tam bi fiyat performansürünü. Tavsiye ederim
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: dövmeciyim kol dövmesi yaparken on numara iş göruyor sağlam ve fiyatagöre çok iyi
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Ürün tam fiyat performans. Bu kadar uygun fiyatlı teknoloji aleti nadirbulunur. Çok beğendim.
İsim: M** E**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Muazzam ucuz kalite güzel
İsim: O** Ö**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: Paketleme güzeldi içinden bilgi notu da çıktı fiyatına göre çok iyi birürün . Malzeme kalitesi güzel ışık modları çok iyi ve aydınlatması mükemmeeell
İsim: Şeyma k. K.
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: Tavsiye edilir! Her şey çalışıyor!
İsim: A** K**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: f/p ürünü bence gayet güzel, story atarken vs kullanabileceğinizmasanızda bir ışık,
İsim: Raşit C. A.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Müthiş

İsim: Ş** j** K**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Teşekkür ederim beğendik
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: Çok iyi bir ürün iyi ki almışım
İsim: burakkekecofficial
Tarih: Fenomen
Beden: 11 Haziran 2024
Yorum: çok iyi
İsim: R** Y**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Güzel kullanışlı ürün. Her masaya uyacak şekilde.
İsim: C** a**
Tarih: 02 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre inanılmaz bir ürün portotif olması harika
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: kesinlikle alın hiç tereddüt etmeden oğlum bayıldı
İsim: M** G**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Güzel beğendik
İsim: İ** G** A**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Beyendim telefon tutan kismi cok iyi isigi azicik zayif ama idare eder
İsim: Dinara A.
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: sorunsuzdu
İsim: M** U**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: mükemmel ürün
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: çok küçük bekliodum ama gayet büyük ve asssssiri kullanışlı bişey alınalidirin fiyat performans olarakta muhteşem
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: çok hızlı ve sağlam ulaştı elime. çalıştırdım çalışıyor ışık kademelerigüzel. yayıncı filan değişim zaten saatlerce çalıştıracak durumum yok.kendi ürettiğim ürünlerin fotoğraf çekimi için aldım. ayaklı tripodkoyacak yerim yok. mandallı tam bana göre. telefonu tutuşu güzel çoksıkı.takıp çıkarması zor ama bu güzel bişey bence telefon kayıp düşmezen aDevamını Oku
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: çok güzel ve sağlam geldi teşekkür ederim

İsim: R** D**
Tarih: 05 Ocak 2024
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Fişsiz çalışıyor mu
Cevap: çalışması için takılı olması gerekiyor.
Soru: telwfon tutma kısmı da gönderilecek mi
Cevap: evet efendim telefon tutma kısmı dahildir.
Soru: Telefon tutma kısmına tlf yan konulabilir şekilde bükülebiliyor mu eğim veriliyor mu aşağı bakacak şekilde
Cevap: Merhaba yan konulmuyor ama akrobat kısmını çevirebilirsiniz , telefon o şekilde yan durur
Soru: merhaba ürün kaç watt acaba?
Cevap: Yaklaşık 5-6 watt a tekabül ediyor Efendim
Soru: ışık rengi tek renk mi
Cevap: beyaz günışığı ve sarı yanabiliyor efendim
Soru: aldığım üründe sadece tek renk ışık yanıyor
Cevap: merhaba efendim, ürünle birlikte bir not göndermiştik. bu notu okudunuz mu ?
Soru: hangi kargo firmasını kullanıyorsunuz
Cevap: trendyol express efendim
Soru: Kac ledi var acaba
Cevap: Bilgimiz yok efendim
Soru: telefon tutacağıda var mı içinde
Cevap: Evet efendim
Soru: ışık kısmı hariç boyu nwdir
Cevap: merhaba efendim ürün açıklama kısmında detayı bilgiler yer alıyor
Soru: samsung note 20 ultra uyumlu olur mu
Cevap: evet efendim uyumlu
Soru: Laptop’a takılabilinir mi?
Cevap: evet efendim takılabilir.
Soru: OPPO RENO 5 TELEFONUMLA UYAR MI ? İŞ İÇİN KULLANCAĞIM. AYDINLATMASI YETERLİ Mİ ? 3 TON IŞIK MI VAR ?
Cevap: 3 ton ışık var be ayriyetten bu iisiklarin parlaklığı da ayarlanıyor . Telefonunuz uyar efendim
Soru: merhabalar göndereceğiniz ürün siyah ise satın almak istiyorum. fotoğraflarda siyah ve beyaz varda..
Cevap: evet efendim siyah
Soru: Telefon tutma kısmı çıkarılabiliyor kullanmak istemiyorum çünkü
Cevap: ÇIKARABİLİRSİNİZ efendim
Soru: araç için uygunmu
Cevap: araçta usb girişe takabilirsiniz efendim fakat nereye yerleştirirsiniz bunu bilemiyoruz
Soru: en fazla kaç cm uzuyor
Cevap: Tutacağın yukarısından sayarsak ışık kısmı ile maximum yükseklik 63 cm efendim
Soru: merhaba kolay gelsin.. bir hobi sayfam var.. ergonomik ürün olarak sizin ürününüz çok cazip geldi.. bn video çekmek için almak istiyorum.. telefon tutuşu olsun ışık olsun yeterli gelir mi??
Cevap: evet efendim yeterli
Soru: merhabalar telefon tutacağının ve aydınlatmanın sadece kablo uzunluğu kaç cm
Cevap: İlanda ürün boyutlari yer almaktadır. Telefon tutucu kısmı tum telefonlar ile uyumludur efendim
Soru: merhaba. ürünün ışığı şarjlı mi? yoksa fişe takılıp mı kullanılıyor?
Cevap: usb kablosuna takıp çalışır efendim
Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Resim Ve Fotoğraflar

Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı En Uygun Satış Linki

gaman Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
gaman Led Ring Light Youtuber Light Stüdyo Işığı Akrobat Selfie Led Masa Lambası 3 Renk Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.