Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Alanlar Memnun Mu?
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Güncel Satış Fiyatı 899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Memnuniyet Oranı Nedir?
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Teknik Açıklamalar
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Ürününün Satıcısı, Blic Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası ürününü 899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Yorumlar Hakkında Bilgi
899.0 Tl ye satışta olan Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: On numara beş yıldız
İsim: M** K**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Vezir Aksesuar
Yorum: güzel ürün gerçekten blic marka geldi görüntü güzel kurulumu basityanında duvar monte duy u da geldi. açtım kurdum 5 dakika sürmedikesinlikle parasını hakediyor . diğer markalardan vardı bende çok kötüidi blic güzel kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 07 Mart 2024
Satıcı: YOZU
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Merak Edilenler Neler?
Soru: markasi nedir
Cevap: Blic efendim
Soru: mobilveriye bağlı çalışır mı acaba olduğumuz yerde wifi yok da
Cevap: Ledli Wi-Fi Özellikli 360° Hareket ve Sese Duyarlı Gece Görüşlü Güvenlik Kamerası dır efendim, Wi-Fi Özellikli dir
Soru: Merhabalar kayıt yapıyor mu acaba ??
Cevap: 128 GB kadar SD kart destekler, evet, kart aldiginiz takdirde kayit yapar
Soru: hocam kamera cidden güzel harika birşey. kayıt işini anlamadim mesela bir önceki günü nasıl izleyebilirim. henüz SD kart takmadım size 2 sorum var 1 . kartı alıp yaktıktan sonra otomatik kaydetme olacakmı nerden ayarları yapacağım. 2. 64 GB alsam yetermi 2 günlük kayıt tutarmi? 128 mi alaym
Cevap: merhaba, kayıt için sd kart gerekiyor ne yazık ki. sd kart takıldıktan sonra kayıtlar otomatik olarak olacaktır. 64 gb işinizi görecektir ancak daha uzun süreli kayıtlar için 128 gb tercih etmeniz sizin faydanıza olacaktır.
Soru: Hareket algılayınca kendisi dönüyormu acaba
Cevap: evet efendim, Ledli Wi-Fi Özellikli 360° Hareket ve Sese Duyarlı Gece Görüşlü Güvenlik Kamerası
Soru: merhaba vifi en fazla nekadar mesafeden çeker acaba dış cephede kullanılırmı yağmur etkiler mi teşekkürler
Cevap: 50 m efendim, disarda kullanabilirsiniz, ampul gibi dusunun efendim
Soru: Merhaba ben ürünü aldm fakat kurulumunu yapamadım barkodu okutuyorum herşey tamam ama en son wi-fi bağlantı sorunu oluşuyor nedeni ne olabilir acaba
Cevap: ya telefonunuzla yada modeminizle sorun olabilir efendim, cihazi ve modemi reset yapip, tekrar denebilirsiniz
Soru: Merhaba yağmur dan etkilenir mi ve izleme yaparken zoom özelliği varmı yoksa kayıttan izlerken mi sadece zoom yapıyor saygılar
Cevap: etkilemez efendim, evet zoom özelliği var
Soru: Kurulumu nasıl yapacağız
Cevap: kurulum cok basittir, kutu icinde turkce dilinde kurulum belgesi vardir
Soru: garantisi varmı kaç yıl?
Cevap: İthalatçı Garantisi, 2 yıl efendim
Soru: Ses özelligi yok dimi
Cevap: var efendim, çift taraflı ses mevcut
Soru: Merhaba Blic marka gönderiyormusunuz ve hangi uygulama ile çalışıyor
Cevap: Blic Marka, Yoosee Uygulamasi efendim
Soru: Ampul dugmesi acik konumda mi olmasi lazim calismasi icin isik acma kapatma yapar gibi
Cevap: duy taktiginiz zaman ve elektrik varsa,otomatik calisir efendim
Soru: 64 GB kaç saat veya gün kayıt yapar hangi çözünürlükte yapar SD kart için
Cevap: 128 GB kadar sd kart takabilirsiniz, High Definition (HD) kalitesinde kayit yapar efendim, 1 hafta kayit yapar
Soru: dış cephe için uygunmudur
Cevap: tabikide efendim
Soru: Merhaba. Ampül kamerayı BLIC marka gönderiyorsunuz değil mi ?
Cevap: evet efendim, blic marka
Soru: android tv den izleniyormu
Cevap: yoosee uygulamasi destekliyorsa TViniz, ozaman evet efendim
Soru: Hangi uygulama ile calısıyor
Cevap: yoosee efendim
Soru: Merhaba telefondan kamerayı döndürebilme ve izleme özelliği varmı
Cevap: evet efendim
Soru: blic marka gönderin lütfen
Cevap: sadece blic marka var stok efendim
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Fotoğraf Ve Görseller
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Güncel Satış Fiyatı 899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Memnuniyet Oranı Nedir?
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Teknik Açıklamalar
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Ürününün Satıcısı, Blic Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası ürününü 899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Yorumlar Hakkında Bilgi
899.0 Tl ye satışta olan Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: On numara beş yıldız
İsim: M** K**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Satıcı: Vezir Aksesuar
Yorum: güzel ürün gerçekten blic marka geldi görüntü güzel kurulumu basityanında duvar monte duy u da geldi. açtım kurdum 5 dakika sürmedikesinlikle parasını hakediyor . diğer markalardan vardı bende çok kötüidi blic güzel kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 07 Mart 2024
Satıcı: YOZU
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Merak Edilenler Neler?
Soru: markasi nedir
Cevap: Blic efendim
Soru: mobilveriye bağlı çalışır mı acaba olduğumuz yerde wifi yok da
Cevap: Ledli Wi-Fi Özellikli 360° Hareket ve Sese Duyarlı Gece Görüşlü Güvenlik Kamerası dır efendim, Wi-Fi Özellikli dir
Soru: Merhabalar kayıt yapıyor mu acaba ??
Cevap: 128 GB kadar SD kart destekler, evet, kart aldiginiz takdirde kayit yapar
Soru: hocam kamera cidden güzel harika birşey. kayıt işini anlamadim mesela bir önceki günü nasıl izleyebilirim. henüz SD kart takmadım size 2 sorum var 1 . kartı alıp yaktıktan sonra otomatik kaydetme olacakmı nerden ayarları yapacağım. 2. 64 GB alsam yetermi 2 günlük kayıt tutarmi? 128 mi alaym
Cevap: merhaba, kayıt için sd kart gerekiyor ne yazık ki. sd kart takıldıktan sonra kayıtlar otomatik olarak olacaktır. 64 gb işinizi görecektir ancak daha uzun süreli kayıtlar için 128 gb tercih etmeniz sizin faydanıza olacaktır.
Soru: Hareket algılayınca kendisi dönüyormu acaba
Cevap: evet efendim, Ledli Wi-Fi Özellikli 360° Hareket ve Sese Duyarlı Gece Görüşlü Güvenlik Kamerası
Soru: merhaba vifi en fazla nekadar mesafeden çeker acaba dış cephede kullanılırmı yağmur etkiler mi teşekkürler
Cevap: 50 m efendim, disarda kullanabilirsiniz, ampul gibi dusunun efendim
Soru: Merhaba ben ürünü aldm fakat kurulumunu yapamadım barkodu okutuyorum herşey tamam ama en son wi-fi bağlantı sorunu oluşuyor nedeni ne olabilir acaba
Cevap: ya telefonunuzla yada modeminizle sorun olabilir efendim, cihazi ve modemi reset yapip, tekrar denebilirsiniz
Soru: Merhaba yağmur dan etkilenir mi ve izleme yaparken zoom özelliği varmı yoksa kayıttan izlerken mi sadece zoom yapıyor saygılar
Cevap: etkilemez efendim, evet zoom özelliği var
Soru: Kurulumu nasıl yapacağız
Cevap: kurulum cok basittir, kutu icinde turkce dilinde kurulum belgesi vardir
Soru: garantisi varmı kaç yıl?
Cevap: İthalatçı Garantisi, 2 yıl efendim
Soru: Ses özelligi yok dimi
Cevap: var efendim, çift taraflı ses mevcut
Soru: Merhaba Blic marka gönderiyormusunuz ve hangi uygulama ile çalışıyor
Cevap: Blic Marka, Yoosee Uygulamasi efendim
Soru: Ampul dugmesi acik konumda mi olmasi lazim calismasi icin isik acma kapatma yapar gibi
Cevap: duy taktiginiz zaman ve elektrik varsa,otomatik calisir efendim
Soru: 64 GB kaç saat veya gün kayıt yapar hangi çözünürlükte yapar SD kart için
Cevap: 128 GB kadar sd kart takabilirsiniz, High Definition (HD) kalitesinde kayit yapar efendim, 1 hafta kayit yapar
Soru: dış cephe için uygunmudur
Cevap: tabikide efendim
Soru: Merhaba. Ampül kamerayı BLIC marka gönderiyorsunuz değil mi ?
Cevap: evet efendim, blic marka
Soru: android tv den izleniyormu
Cevap: yoosee uygulamasi destekliyorsa TViniz, ozaman evet efendim
Soru: Hangi uygulama ile calısıyor
Cevap: yoosee efendim
Soru: Merhaba telefondan kamerayı döndürebilme ve izleme özelliği varmı
Cevap: evet efendim
Soru: blic marka gönderin lütfen
Cevap: sadece blic marka var stok efendim
Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Fotoğraf Ve Görseller

Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası En Uygun Satış Linki

Blic Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Blic Ledli Wi-Fi Özellikli 360 Derece Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Ampul Güvenlik Kamerası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.