Gozde
Bilgili
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Alınmaya Değer Mi?
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Güncel Fiyatı 45949.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Hakkında yaklaşık 51 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Ürün Tanıtımı
Apple MacBook Air M2 Çip 8GB 512GB SSD macOS 13" Taşınabilir Bilgisayar Gece Yarısı MLY43TU/A _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı ürününü 45949.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Hakkında Yapılan Yorumlar
45949.0 Tl ye satışta olan Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
51 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: sorunsuz bir şekilde elime ulaştı
İsim: G** K**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Apple türkiye garantili, sağlam kargolu ve kusursuz bir şekilde elimeulaştı. Trendyol isimli satıcıdan satın aldım hiçbir sorun yaşamadım.Sadece garanti tarihi aldığım tarihten 2 yıl sonraya değil 1 yıl 6 aysonraya göre ayarlıydı. Apple Türkiye ile görüşüp sorunu çözdüm. 2yıllık garantim tanımlandı. Kusursuz bir alışveriş oldu. Piyasanınaltında fiyDevamını Oku
İsim: Kamil A.
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: Orijinal ürün olduğu için ve hızlı kargo olduğu için çok teşekkür ederim
İsim: S** I**
Tarih: 30 Nisan 2023
Yorum: Kalite parıldıyor. Teşekkürler
İsim: B** D**
Tarih: 28 Nisan 2023
Yorum: Kargo hızlı ve sağlamdı elime ulaştı şarj çift girişli 35 wat rengi çokgüzel aşırı leke bırakmıyor normal beğendim en uygun trendyolda buldumindirimden aldım baya uygun fiyata geldi ama faturam gelmedi nasılolucak bilmiyorum satıcı ile iketişime geçeceğim
İsim: D** K**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: Ürünü bir süredir tüm firmalarda takipte idik. Fırsat günlerindeindirimli fiyatı görünce hemen aldım. Çok karlı bir alışveriş oldu.Teşekkürler
İsim: z** t**
Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: Ürün siparişim deki gibi geldi. Çok hızlı bir şekilde geldi. Sağlam vedüzgün paketliydi. Eksiksiz ve tam geldiği için çok teşekkür ederiz.
İsim: Bülent T.
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Çok hızlı çok şık tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 03 Aralık 2022
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Hizli kargo, urun mukemmel
İsim: M** E** M**
Tarih: 17 Kasım 2022
Satıcı: GpnTeknoloji
Yorum: Kargom sorunsuz bir şekilde ulaştı, paketleme içinde ayrıca teşekkür ederim
İsim: h** e** ç**
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: Erpa Holding
Yorum: tesekkurler cok hız lı geldi harika bir ürün
İsim: t** ş**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Sorunsuz geldi paketi iyi
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Kargo hızlı
İsim: S** Ö**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Teknosa ya teşekkürler.Paketleme özenli.Apple kalitesi mükemmel
İsim: f** t**
Tarih: 10 Şubat 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: gayet kullanışlı bir ürün
İsim: S** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ocak 2024
Yorum: Apple kalitesi, bambaşka. Müthiş.
İsim: Nazlı N.
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Çok memnun kaldım bu indirim kaçmaz
İsim: S** P**
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: Sorunsuz teslim aldım problem yoktu
İsim: A** S**
Tarih: 04 Kasım 2023
Satıcı: YILDIZ TEKNOLOJI
Yorum: Mükemmel ürün. Her yerde anlatılıyor zaten, bir de ben anlatmayayım.
Sipariş süreci sorunsuzdu.
İsim: S** E**
Tarih: 20 Ekim 2023
Yorum: Gayet kullanışlı ve kaliteli.
İsim: A** M** Ç**
Tarih: 21 Eylül 2023
Yorum: uygun fiyat , orjinal urun..
İsim: orhan D.
Tarih: 04 Temmuz 2023
Yorum: Gayet güzel
İsim: N** K**
Tarih: 29 Haziran 2023
Yorum: Kargo özenliydi teşekkürler
İsim: G** T**
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: Ürün yazıldığı özelliklerde geliyor. Şarj cihazını merak edenler varsaçift type-c çıkışlı 35w. Paketleme iyi, kargo hızlı. Güzel bir alışveriş oldu
İsim: Macit S.
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: memnunum güzel paketleme sadece renginş keşke farklı alsaydım
Tarih: 14 Nisan 2024
Yorum: öncesinde nasıl çalışıyordum bilmiyorum fakat 10 çekirdek değil?
İsim: E** A**
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok kaliteli rengi çok güzel fakat parmak izi kalıyor
İsim: V** K**
Tarih: 20 Mayıs 2023
Yorum: ürün güzel ama parmak izi kalıyor PC de ona göre renk alın
İsim: M** O**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Hızlı bir şekilde güzel kargolanmış şekilde teslim aldım. kardeşim içinaldım. apple kalitesinden bahsetmemize gerek yok. cihaz orjinal herhangibir problem yok.
İsim: ender K.
Tarih: 01 Ağustos 2023
Satıcı: MIKNATIS TEKNOLOJİ
Yorum: Hızlı kargo ürünü değerlendirecek bir şey yok temiz geldi teşekkürler
İsim: B** F** G**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, garantisi resmi Apple garantisi midir? Yani tüm apple şubelerinde geçerli olacak resmi bir garanti mi? Bir de şarj aleti ürünle birlikte geliyor mu?
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihaz 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Şarj cihazı ürün ile birlikte gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 2 kartla ödeme yapabilir miyim
Cevap: Merhabalar, platformumuz üzerinden kredi kartı ve bankamatik kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Garantili ürün mü?
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihaz 2 yıl resmi distribütör garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ram arttırılabilir mi
Cevap: Merhaba, üründe arttırılabilir bellek özelliği bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün GPU’su(CPU değil!) 10 çekirdek mi 8 çekirdek mi?
Cevap: Merhaba, ürün 8 çekirdeklidir. Ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: cihazın adaptörü kaç watt
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Ürün başlığında 13,6 inc yazmakta, anca aşağıda özellikler kısmında 13 inc yazmakta. Ürün 13 " mi yoksa 13,6 " mi
Cevap: Merhaba, ürün 13.6 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, resmi distribütör garantisi dediğiniz Apple Türkiye garantisi mi oluyor? İthalatçı firma garantili olmuyor değil mi?
Cevap: Merhaba, resmi distribütör garantisi ile Apple Türkiye garantisi aynı garanti tipidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba indirim ne zamana kadar devam edecek?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Soru: 67W tek girişli şarj aleti ile gönderim yapıyormusunuz appleın sitesindeki gibi seçim sunuyormusunuz?
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde 35 W Çift USB-C Bağlantı Noktalı Güç Adaptörü mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İngilizce klavyeli bu Air M2 512 GB dizüstü bilgisayarınız var mı?
Cevap: Merhaba, platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürüne stoklarımızda mevcut olması halinde kolayca ulaşarak inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: jelatinli bir şekilde mi gönderilecek?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba garanti ile ilgili ısrarla dispiratör ifadesi kullanmışsınız. Şu ifadeye net bir açıklama yapabilir misiniz. Türkiye apple bu cihaza garanti veriyor mu. Resmi dispiratör kim oluyor. Bu cihaz apple’den alınan cihaz ile garanti noktasında ne türk bir fark var.
Cevap: Merhaba, resmi distribütör garantisi markanın kendi resmi garantisidir. Apple Türkiye garantisi ile aynı garanti tipidir. Ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız takdirde Apple yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünün model kodu nedir acaba?
Cevap: Merhaba, ürün model kodu: MLXX3TU/A. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba bu ürün 8 CPU, 10 GPU ve 13.6 inç mi? Yani başlıktaki özellikler doğru mu?
Cevap: Merhaba,ürün Apple - Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı modelidir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Gpu 16g, ssd 516gb bu rengi var mı?
Cevap: Merhaba, platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürüne stoklarımızda mevcut olması halinde kolayca ulaşarak inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kolay gelsin piyasa değerine göre 7 bin tl asağı. Yenilenmiş cihaz değil demi ? Biraz düşündürdü. Teşekkür ederim cevap için
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Satıcılar arasında ürün fiyatları farklılık gösterebilir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, ürünün üretim yılı açıklamalarda yer almıyor. Üretim yılı hakkında bilgi verebilir misiniz? (ör. mid 2022, late 2022 v.s.)
Cevap: Merhaba, piyasaya çıkış yılı: 2022'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: BU ÜRÜN APPLE MLY43TU/A KODU İLE AYNI ÖZELİKTEMİDİR TEŞEKKÜRLER
Cevap: Merhaba, Ürünler ile ilgili detaylara ''Ürünün Tüm Özellikleri'' bölümünden ulaşabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Apple Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Satıcı Trendyol gözüküyor. Direkt Trendyol kendisi mi ithalatçı yoksa yurtiçinde başka bir mağazadan mı ürün gönderilecek?
Cevap: Merhaba, ürünün satıcısı Trendyoldur. Ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Detaylı Resimler
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Güncel Fiyatı 45949.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Hakkında yaklaşık 51 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Ürün Tanıtımı
Apple MacBook Air M2 Çip 8GB 512GB SSD macOS 13" Taşınabilir Bilgisayar Gece Yarısı MLY43TU/A _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı ürününü 45949.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Hakkında Yapılan Yorumlar
45949.0 Tl ye satışta olan Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
51 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: sorunsuz bir şekilde elime ulaştı
İsim: G** K**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Yorum: Apple türkiye garantili, sağlam kargolu ve kusursuz bir şekilde elimeulaştı. Trendyol isimli satıcıdan satın aldım hiçbir sorun yaşamadım.Sadece garanti tarihi aldığım tarihten 2 yıl sonraya değil 1 yıl 6 aysonraya göre ayarlıydı. Apple Türkiye ile görüşüp sorunu çözdüm. 2yıllık garantim tanımlandı. Kusursuz bir alışveriş oldu. Piyasanınaltında fiyDevamını Oku
İsim: Kamil A.
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: Orijinal ürün olduğu için ve hızlı kargo olduğu için çok teşekkür ederim
İsim: S** I**
Tarih: 30 Nisan 2023
Yorum: Kalite parıldıyor. Teşekkürler
İsim: B** D**
Tarih: 28 Nisan 2023
Yorum: Kargo hızlı ve sağlamdı elime ulaştı şarj çift girişli 35 wat rengi çokgüzel aşırı leke bırakmıyor normal beğendim en uygun trendyolda buldumindirimden aldım baya uygun fiyata geldi ama faturam gelmedi nasılolucak bilmiyorum satıcı ile iketişime geçeceğim
İsim: D** K**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: Ürünü bir süredir tüm firmalarda takipte idik. Fırsat günlerindeindirimli fiyatı görünce hemen aldım. Çok karlı bir alışveriş oldu.Teşekkürler

İsim: z** t**
Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: Ürün siparişim deki gibi geldi. Çok hızlı bir şekilde geldi. Sağlam vedüzgün paketliydi. Eksiksiz ve tam geldiği için çok teşekkür ederiz.
İsim: Bülent T.
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Çok hızlı çok şık tavsiye ederim.
Tarih: 03 Aralık 2022
Yorum: Hizli kargo, urun mukemmel

İsim: M** E** M**
Tarih: 17 Kasım 2022
Satıcı: GpnTeknoloji
Yorum: Kargom sorunsuz bir şekilde ulaştı, paketleme içinde ayrıca teşekkür ederim
İsim: h** e** ç**
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: Erpa Holding
Yorum: tesekkurler cok hız lı geldi harika bir ürün
İsim: t** ş**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Sorunsuz geldi paketi iyi
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Kargo hızlı
İsim: S** Ö**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Teknosa ya teşekkürler.Paketleme özenli.Apple kalitesi mükemmel
İsim: f** t**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: gayet kullanışlı bir ürün
İsim: S** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ocak 2024
Yorum: Apple kalitesi, bambaşka. Müthiş.
İsim: Nazlı N.
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Çok memnun kaldım bu indirim kaçmaz
İsim: S** P**
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: Sorunsuz teslim aldım problem yoktu
İsim: A** S**
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: Mükemmel ürün. Her yerde anlatılıyor zaten, bir de ben anlatmayayım.
İsim: S** E**
Tarih: 20 Ekim 2023
Yorum: Gayet kullanışlı ve kaliteli.
İsim: A** M** Ç**
Tarih: 21 Eylül 2023
Yorum: uygun fiyat , orjinal urun..
İsim: orhan D.
Tarih: 04 Temmuz 2023
Yorum: Gayet güzel
İsim: N** K**
Tarih: 29 Haziran 2023
Yorum: Kargo özenliydi teşekkürler
İsim: G** T**
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: Ürün yazıldığı özelliklerde geliyor. Şarj cihazını merak edenler varsaçift type-c çıkışlı 35w. Paketleme iyi, kargo hızlı. Güzel bir alışveriş oldu
İsim: Macit S.
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: memnunum güzel paketleme sadece renginş keşke farklı alsaydım
Tarih: 14 Nisan 2024
Yorum: öncesinde nasıl çalışıyordum bilmiyorum fakat 10 çekirdek değil?
İsim: E** A**
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok kaliteli rengi çok güzel fakat parmak izi kalıyor
İsim: V** K**
Tarih: 20 Mayıs 2023
Yorum: ürün güzel ama parmak izi kalıyor PC de ona göre renk alın
İsim: M** O**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Hızlı bir şekilde güzel kargolanmış şekilde teslim aldım. kardeşim içinaldım. apple kalitesinden bahsetmemize gerek yok. cihaz orjinal herhangibir problem yok.
İsim: ender K.
Tarih: 01 Ağustos 2023
Satıcı: MIKNATIS TEKNOLOJİ
Yorum: Hızlı kargo ürünü değerlendirecek bir şey yok temiz geldi teşekkürler
İsim: B** F** G**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, garantisi resmi Apple garantisi midir? Yani tüm apple şubelerinde geçerli olacak resmi bir garanti mi? Bir de şarj aleti ürünle birlikte geliyor mu?
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihaz 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Şarj cihazı ürün ile birlikte gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 2 kartla ödeme yapabilir miyim
Cevap: Merhabalar, platformumuz üzerinden kredi kartı ve bankamatik kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Garantili ürün mü?
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihaz 2 yıl resmi distribütör garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ram arttırılabilir mi
Cevap: Merhaba, üründe arttırılabilir bellek özelliği bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün GPU’su(CPU değil!) 10 çekirdek mi 8 çekirdek mi?
Cevap: Merhaba, ürün 8 çekirdeklidir. Ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: cihazın adaptörü kaç watt
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Ürün başlığında 13,6 inc yazmakta, anca aşağıda özellikler kısmında 13 inc yazmakta. Ürün 13 " mi yoksa 13,6 " mi
Cevap: Merhaba, ürün 13.6 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, resmi distribütör garantisi dediğiniz Apple Türkiye garantisi mi oluyor? İthalatçı firma garantili olmuyor değil mi?
Cevap: Merhaba, resmi distribütör garantisi ile Apple Türkiye garantisi aynı garanti tipidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba indirim ne zamana kadar devam edecek?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Soru: 67W tek girişli şarj aleti ile gönderim yapıyormusunuz appleın sitesindeki gibi seçim sunuyormusunuz?
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde 35 W Çift USB-C Bağlantı Noktalı Güç Adaptörü mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İngilizce klavyeli bu Air M2 512 GB dizüstü bilgisayarınız var mı?
Soru: jelatinli bir şekilde mi gönderilecek?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba garanti ile ilgili ısrarla dispiratör ifadesi kullanmışsınız. Şu ifadeye net bir açıklama yapabilir misiniz. Türkiye apple bu cihaza garanti veriyor mu. Resmi dispiratör kim oluyor. Bu cihaz apple’den alınan cihaz ile garanti noktasında ne türk bir fark var.
Cevap: Merhaba, resmi distribütör garantisi markanın kendi resmi garantisidir. Apple Türkiye garantisi ile aynı garanti tipidir. Ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız takdirde Apple yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünün model kodu nedir acaba?
Cevap: Merhaba, ürün model kodu: MLXX3TU/A. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba bu ürün 8 CPU, 10 GPU ve 13.6 inç mi? Yani başlıktaki özellikler doğru mu?
Cevap: Merhaba,ürün Apple - Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı modelidir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Gpu 16g, ssd 516gb bu rengi var mı?
Soru: Kolay gelsin piyasa değerine göre 7 bin tl asağı. Yenilenmiş cihaz değil demi ? Biraz düşündürdü. Teşekkür ederim cevap için
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Satıcılar arasında ürün fiyatları farklılık gösterebilir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, ürünün üretim yılı açıklamalarda yer almıyor. Üretim yılı hakkında bilgi verebilir misiniz? (ör. mid 2022, late 2022 v.s.)
Cevap: Merhaba, piyasaya çıkış yılı: 2022'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: BU ÜRÜN APPLE MLY43TU/A KODU İLE AYNI ÖZELİKTEMİDİR TEŞEKKÜRLER
Cevap: Merhaba, Ürünler ile ilgili detaylara ''Ürünün Tüm Özellikleri'' bölümünden ulaşabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Apple Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Satıcı Trendyol gözüküyor. Direkt Trendyol kendisi mi ithalatçı yoksa yurtiçinde başka bir mağazadan mı ürün gönderilecek?
Cevap: Merhaba, ürünün satıcısı Trendyoldur. Ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Detaylı Resimler

Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı En Uygun Satış Linki

Apple Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apple Macbook Air 13.6" M2 8c Cpu 10c Gpu 8 Gb 512 Gb Ssd Gece Yarısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.