Muge
Bilgili
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı En Düşük Fiyat Nerede?
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Şu Andaki Fiyatı 40499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Hakkında yaklaşık 192 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Detaylı Bilgi
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı ürününü 40499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Kullananlar
40499.0 Tl ye satışta olan Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
192 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: rengine bayıldım mağazada denediğimde boyutu biraz küçük gelmişti amaşuan iyiki 13 inç almışım diyorum. kullanımı çok rahat. kargolama dagayet iyiydi teşekkürler

İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: sen anlat karadenizi artik daha guzel izliyorum
İsim: ı** t**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: Sen benim canımsın
İsim: B** Y**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: Ürünümü çok beğendim sorunsuz şekilde elime ulaştı
İsim: N** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Aralık 2023
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı
Yorum: 32bine aldım. Performansı iyi. Gün geçtikçe fiyat artıyor. Tasarımı çokgüzel. Windows kullandım alışamam demeyin gayet hızlı alışırsınız
İsim: S** A**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: çok şık bir ürün apple kalitesi
İsim: o** m**
Tarih: 13 Şubat 2023
Yorum: Çok şık be sade bir ürün
İsim: M** N** K**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: bh bilgisayar ia söz yok
İsim: B** e**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: Mükemmel alın aldırın
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: urun orjinal ve cok saglam bi sekilde geldi. saticiya cok tesekkurediyorum ve tavsiye ediyorum almayi dusunenlere.
İsim: Z** C**
Tarih: 13 Eylül 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: Okadar hızlı geldi ki bayıldım rengi ayrı güzel tasarımı okdr zarifkirengi de çok güzel güvenerek alabilirsiniz ben çok beğendim daha tamolarak deneyimlemesm ilerleyen zamanda bsy olursa güncellerim .
İsim: H** e** A**
Beden: 12 Eylül 2024
Yorum: Marka olduğu için iyi
İsim: M** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: Gayet başarılı ve çok memnunuz
İsim: İ** E**
Beden: 05 Ağustos 2024
Yorum: Apple kalitesi
İsim: T** O**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Tamamen sorunsuz geldi mükemmel bir bilgisayar güven konusunda yüzde yüz güvenebilirsiniz
İsim: Z** G**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: Sen harika bişeysin ya her eve lazımsın
İsim: T** E**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: gayet güzel, sorunsuz geldi. ve bu rengi harika!
İsim: Ç** G**
Beden: 23 Temmuz 2024
Yorum: Garanti süresini değiştrmen gerekiyor
İsim: R** Y**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel
İsim: G** d** U**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Ürün harika, satıcı çok ilgili sağlam ve hızlı kargo
İsim: fatma ş.
Tarih: 15 Haziran 2024
Satıcı: Mete Bilişim
Yorum: Çok zarif ve güzel. Klavyenin ışıklı olması da ayrıca hoşuma gitti
İsim: S** İ**
Beden: 27 Mayıs 2024
Yorum: Harika bir ürün
İsim: b** Ü**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Yorum: hızlı teslimat için teşekkürler
İsim: m** n**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: yani apple kalitesi zaten fazla söze gerek yok
İsim: Ş** A**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: tartışılmasız çok iyi bir ürün
İsim: M** G**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: kaliteli hızlı teslimat
İsim: E** D**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: Öncelikle zamlanmadan bir hafta önce aldığım için çok mutluyum. M1 uzaygrisi ve M2 yıldız ışığı arasında kalmıştım hem özellik hem renkbakımından ama bunu alarak en doğru tercihi yapmışım. Küçücük boyu türlütürlü huyu var
Baktıkça şıklığına işlevselliğine tasarımına aşıkoluyorum. İlk defa mac kullananların youtube’da macbook kullanmadanönce bilDevamını Oku
İsim: M** K**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: kalite
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Rengi çok güzel.Windowstan geçmeme rağmen çabuk alıştım. Boyutukütüphaneye taşınabilirliği açısından daha kolay oluyor.
İsim: A** A**
Tarih: 18 Ocak 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: MacBook Air 2019 kullanıcısı olarak bu bilgisayar oldukça hızlanmışdiyebilirim. Tasarımı kullanımı çok hoş. Sıfır ses. Ayrıca kargom birgün içinde elimdeydi
İsim: Ö** g** ç**
Tarih: 22 Aralık 2023
Satıcı: Teknosar
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Ürün apple türkiye garantili midir?
Cevap: Merhabalar, Ürünler 24 ay Apple Türkiye garantisi ile satılmaktadır. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda Apple Türkiye ile iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: bilgisayar mühendisliği okuyorum işimi 4 ya da 5 yıl görür mü
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: türkçe Q aydinlatmasiz yazmişsiniz bu ne demek tam olarak ?? klavyenin aydinlatmasi yokmu ? almak isdiyorumda bu soruya takildim . Macbook modelerin hepsinde aydinlatma var bildigim kadariyla ?
Cevap: Merhaba, ürün klavyesi aydınlatmasızdır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: 1 yil ek garanti satiyorsunuz, bu ne demek? 2 yil apple garantisi + 1 yil ek yani toplam 3 degil mi? Tesekkurler
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl resmi distribütör garantilidir. Ek garanti yapıldığı takdirde yapılan ek garanti süresi kadar 2 yılın üzerine eklenmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün kaç cm? Uzunluk ve en olarak
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba. Sonradan kapsamlı onarım paketi sigortası yaptırabilir miyiz
Cevap: Merhaba, ek garanti ile ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: garantisi varmı
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Excel, PowerPoint, word uygulamaları içinde var mı yoksa bizim ücret ödeyerek yüklememiz gerekiyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Cevap: Merhaba, ürün Mac Os işletim sistemine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: magazanizda ogrenci indirimi ne kadar oluyor ona gore hafta ici magazaniza gelip satin almak istiyorum
Cevap: Merhaba buradan bilgi paylaşamıyoruz m.hizmetlerimizle görüşebilirsinz yardımcı olucaklarıdr
Soru: Nx 12 kalırıyor mu
Cevap: Merhabalar, Sorunuzu anlayamadık.
Soru: Bu üründe klavye aydınlatmalı mı?
Cevap: Merhaba, ürün klavyesi aydınlatmalıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünün renk seçimi olabilir mi?
Cevap: Merhaba, platformumuzdaki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: MERHABA ÜRÜN SIFIR KAPALI KUTU MU?
Cevap: Merhaba evet sıfır kapalı kutu Apple TÜRKİYE garantili
Soru: Bu macbook hangi yılda piyasaya çıktı
Cevap: Merhaba, İşlemci Çıkış Yılı 2022 2. Çeyrektir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: resmi olarak apple dan almak ile aynı haklara sahibiz değil mi?
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ürünü açmadan kullanmadan nasıl anlayacağım garantisinin olup olmadığını çok pardon da?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl apple Türkiye garantilidir. Gerektiği durumlarda yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Video editi için hafızası ve hızı iyi mi
Cevap: İyidir efendim
Soru: Merhaba Windows programı yükleniyor mu? Yoksa Windows içinde var mı acaba
Cevap: Merhaba, ürün Mac Os işletim sistemine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tasarım için uygunmu
Cevap: Değerli Müşterimiz Kullanacağınız programların gereksinimlerini ve yazılımlarını bilemediğimiz için konu ile alakalı sipariş vermeden önce marka ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır Sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba, türkiye garantili mi?
Cevap: evet apple türkiye
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Ürünün Detaylı Resimleri
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Şu Andaki Fiyatı 40499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Hakkında yaklaşık 192 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Detaylı Bilgi
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı ürününü 40499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Kullananlar
40499.0 Tl ye satışta olan Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
192 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: rengine bayıldım mağazada denediğimde boyutu biraz küçük gelmişti amaşuan iyiki 13 inç almışım diyorum. kullanımı çok rahat. kargolama dagayet iyiydi teşekkürler

Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: sen anlat karadenizi artik daha guzel izliyorum
İsim: ı** t**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: Sen benim canımsın
İsim: B** Y**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: Ürünümü çok beğendim sorunsuz şekilde elime ulaştı
İsim: N** P**
Beden: 08 Aralık 2023
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı
Yorum: 32bine aldım. Performansı iyi. Gün geçtikçe fiyat artıyor. Tasarımı çokgüzel. Windows kullandım alışamam demeyin gayet hızlı alışırsınız
İsim: S** A**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: çok şık bir ürün apple kalitesi
İsim: o** m**
Tarih: 13 Şubat 2023
Yorum: Çok şık be sade bir ürün
İsim: M** N** K**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: bh bilgisayar ia söz yok
İsim: B** e**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: Mükemmel alın aldırın
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: urun orjinal ve cok saglam bi sekilde geldi. saticiya cok tesekkurediyorum ve tavsiye ediyorum almayi dusunenlere.
İsim: Z** C**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Okadar hızlı geldi ki bayıldım rengi ayrı güzel tasarımı okdr zarifkirengi de çok güzel güvenerek alabilirsiniz ben çok beğendim daha tamolarak deneyimlemesm ilerleyen zamanda bsy olursa güncellerim .
İsim: H** e** A**
Beden: 12 Eylül 2024
Yorum: Marka olduğu için iyi
İsim: M** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: Gayet başarılı ve çok memnunuz
İsim: İ** E**
Beden: 05 Ağustos 2024
Yorum: Apple kalitesi

İsim: T** O**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Tamamen sorunsuz geldi mükemmel bir bilgisayar güven konusunda yüzde yüz güvenebilirsiniz
İsim: Z** G**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: Sen harika bişeysin ya her eve lazımsın
İsim: T** E**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: gayet güzel, sorunsuz geldi. ve bu rengi harika!

İsim: Ç** G**
Beden: 23 Temmuz 2024
Yorum: Garanti süresini değiştrmen gerekiyor
İsim: R** Y**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel
İsim: G** d** U**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Ürün harika, satıcı çok ilgili sağlam ve hızlı kargo

İsim: fatma ş.
Tarih: 15 Haziran 2024
Satıcı: Mete Bilişim
Yorum: Çok zarif ve güzel. Klavyenin ışıklı olması da ayrıca hoşuma gitti
İsim: S** İ**
Beden: 27 Mayıs 2024
Yorum: Harika bir ürün
İsim: b** Ü**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Yorum: hızlı teslimat için teşekkürler
İsim: m** n**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: yani apple kalitesi zaten fazla söze gerek yok
İsim: Ş** A**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: tartışılmasız çok iyi bir ürün
İsim: M** G**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: kaliteli hızlı teslimat
İsim: E** D**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: Öncelikle zamlanmadan bir hafta önce aldığım için çok mutluyum. M1 uzaygrisi ve M2 yıldız ışığı arasında kalmıştım hem özellik hem renkbakımından ama bunu alarak en doğru tercihi yapmışım. Küçücük boyu türlütürlü huyu var
İsim: M** K**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: kalite
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Rengi çok güzel.Windowstan geçmeme rağmen çabuk alıştım. Boyutukütüphaneye taşınabilirliği açısından daha kolay oluyor.
İsim: A** A**
Tarih: 18 Ocak 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: MacBook Air 2019 kullanıcısı olarak bu bilgisayar oldukça hızlanmışdiyebilirim. Tasarımı kullanımı çok hoş. Sıfır ses. Ayrıca kargom birgün içinde elimdeydi
İsim: Ö** g** ç**
Tarih: 22 Aralık 2023
Satıcı: Teknosar
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Ürün apple türkiye garantili midir?
Cevap: Merhabalar, Ürünler 24 ay Apple Türkiye garantisi ile satılmaktadır. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda Apple Türkiye ile iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: bilgisayar mühendisliği okuyorum işimi 4 ya da 5 yıl görür mü
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: türkçe Q aydinlatmasiz yazmişsiniz bu ne demek tam olarak ?? klavyenin aydinlatmasi yokmu ? almak isdiyorumda bu soruya takildim . Macbook modelerin hepsinde aydinlatma var bildigim kadariyla ?
Cevap: Merhaba, ürün klavyesi aydınlatmasızdır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: 1 yil ek garanti satiyorsunuz, bu ne demek? 2 yil apple garantisi + 1 yil ek yani toplam 3 degil mi? Tesekkurler
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl resmi distribütör garantilidir. Ek garanti yapıldığı takdirde yapılan ek garanti süresi kadar 2 yılın üzerine eklenmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün kaç cm? Uzunluk ve en olarak
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba. Sonradan kapsamlı onarım paketi sigortası yaptırabilir miyiz
Cevap: Merhaba, ek garanti ile ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: garantisi varmı
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Excel, PowerPoint, word uygulamaları içinde var mı yoksa bizim ücret ödeyerek yüklememiz gerekiyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Soru: magazanizda ogrenci indirimi ne kadar oluyor ona gore hafta ici magazaniza gelip satin almak istiyorum
Cevap: Merhaba buradan bilgi paylaşamıyoruz m.hizmetlerimizle görüşebilirsinz yardımcı olucaklarıdr
Soru: Nx 12 kalırıyor mu
Cevap: Merhabalar, Sorunuzu anlayamadık.
Soru: Bu üründe klavye aydınlatmalı mı?
Cevap: Merhaba, ürün klavyesi aydınlatmalıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünün renk seçimi olabilir mi?
Cevap: Merhaba, platformumuzdaki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: MERHABA ÜRÜN SIFIR KAPALI KUTU MU?
Cevap: Merhaba evet sıfır kapalı kutu Apple TÜRKİYE garantili
Soru: Bu macbook hangi yılda piyasaya çıktı
Cevap: Merhaba, İşlemci Çıkış Yılı 2022 2. Çeyrektir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: resmi olarak apple dan almak ile aynı haklara sahibiz değil mi?
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ürünü açmadan kullanmadan nasıl anlayacağım garantisinin olup olmadığını çok pardon da?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl apple Türkiye garantilidir. Gerektiği durumlarda yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Video editi için hafızası ve hızı iyi mi
Cevap: İyidir efendim
Soru: Merhaba Windows programı yükleniyor mu? Yoksa Windows içinde var mı acaba
Soru: tasarım için uygunmu
Cevap: Değerli Müşterimiz Kullanacağınız programların gereksinimlerini ve yazılımlarını bilemediğimiz için konu ile alakalı sipariş vermeden önce marka ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır Sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba, türkiye garantili mi?
Cevap: evet apple türkiye
Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Ürünün Detaylı Resimleri

Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı En Uygun Satış Linki

Apple Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apple Macbook Air 13.6" M2 8c Gpu 8 Gb 256 Gb Ssd Yıldız Işığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.