Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13- Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Satın Alır Mısınız

Guler

Bilgili
Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Güncel Satış Fiyatı 27799.0 Tl'den Satılmaktadır.

Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Kullanıcılar Memnun Mu?

Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Hakkında yaklaşık 2149 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Detaylı Açıklama

<div ><iframe id="icecat-container" src="https://cdn.dsmcdn.com/ty107/product/resources/icecat-media.html?barcode=194252056325"></iframe></div>

Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi ürününü 27799.0 Tl'den Satılmaktadır.

Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Yorumlar Hakkında Bilgi
27799.0 Tl ye satışta olan Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2149 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Sorunsuz geldi. Trendyol Express kargo konusunda çok başarılı. Macbookzaten kaliteli bir ürün. Şimdilik sıkıntı yaşamadım.
İsim: A** E** Ö**
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: İlk kez bir macbook kullanıyorum ve deneyip tecrübe ettikten sonrayazmak istedim. Tek kelimeyle mükemmel! Bildiğin akıyor cihaz! Daha %10unu keşfetmişimdir ama bu kadarı bile yetti. İmkanınız varsa alın.Özellikle iphone ve diğer apple ürünlerini kullanıyorsanız acayip birekosistem yapmış adamlar. Pahalı evet ama hak ediyor.
İsim: Cahit A.
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: Çok guzel mukemmmmel
İsim: b** b**
Tarih: 29 Ocak 2024
Satıcı: NÖTRON ELEKTRONİK

Yorum: kizim için aldım çok memnun
İsim: k** a**
Tarih: 05 Ocak 2024
Satıcı: BOTİVA

Yorum: Çok güzel paketlenmiş şekilde geldi çok teşekkür ederim çok beğendimkargo süresi de harikaydı
İsim: Y** K**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: Çok iyi paketlenmiş, ürünü aldıktan sonra garanti kısmını kontrolettiğimde mart 2023 görünüyordu (kasım 2023 de satın aldım) applemüşteri hizmetlerine ulaştım. garanti süresini güncellediler.
İsim: Fatih M. Ö.
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: çok beğendim sağşam geldi
İsim: **** ****
Tarih: 11 Ekim 2023

Yorum: Babamın özür hediyesiydi, paketleme iyiydi ürüne zaten diyecek bir şeyyok çok güzel.
İsim: K** S**
Tarih: 29 Eylül 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Harika bir ürün zaten apple kalitesi tartışılmaz. Windowstan farklıolduğu için ilk etapta bir zorluk yaşatıyor ama alışınca gayet güzel.
İsim: R** Y**
Tarih: 15 Temmuz 2023

Yorum: Mart ayında 17.500’e aldım. 2 gün içinde sorunsuz bir şekilde elimeulaştı. Garantisini kontrol ettiğimde 2 yıllıktı. MS officeprogramlarını kullanıyorum ve günlük işlerimi hallediyorum, zoomüzerinden derslerime katılıyorum, performansı çok iyi çok memnunum. Simsindirip oynamaya çalıştım, ısınma problemi oldu. Oyun bilgisayarı değilzaten benim ihtiyDevamını Oku
İsim: H** A**
Tarih: 26 Haziran 2023

Yorum: paketleme çok iyiydi. verdiği tarihten de önce geldi. çok memnun kaldımtavsiye ederim
İsim: M** E**
Tarih: 07 Haziran 2023

Yorum: sok avantajlı fiyatından aldım. iyi ki almışım! o kadar seviyorum ki.çok kompakt, tam bir apple kalitesi. alışmakta zorlanıyorum ama gözbebeğim 🧿🧿🧿🧿🧿🧿
İsim: D** Y**
Tarih: 03 Haziran 2023

Yorum: İyiki almışım harika bir cihaz
İsim: A** G**
Tarih: 17 Mayıs 2023

Yorum: 24 saat olmadan elime ulaştı. sağlam bir şekilde geldi. memnun kaldım.
Tarih: 13 Mayıs 2023

Yorum: İnanılmaz memnunum iyi ki almışım dediğim şeylerden biri oldu. Paketlemeçok güzeldi ve çok hızlı geldi. Teşekkürler Trendyol.
İsim: H** B**
Tarih: 30 Nisan 2023

Yorum: Elime sorunsuz ulaştı hızlı kargo ve paketlenmesi çok iyiydi
İsim: Ö** N** Ö**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: Özenli kargo , hızlı teslimat için teşekkür ederim.
İsim: H** E**
Tarih: 18 Nisan 2023
Satıcı: Tuna Teknoloji

Yorum: inanılmaz harika bir cihaz iş için kullanıyorum çok memnunum
İsim: B** K**
Tarih: 13 Nisan 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: mükemmel anlatmaya gerek yok çok araştırdım ama ıyıkıde almışım dıyorum...
Tarih: 09 Nisan 2023

Yorum: teslimatı çok hızlıydı paketlemesi gayet güzeldi
İsim: s** ç**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: Bir mac kullanıcısı olarak asla vazgeçemem Mac’ten. Bir tane ofistekullanıyorum bunu da ev için aldım. Bir günde teslim edildi fiyatı vepaketlemesi mükemmel
İsim: F** T**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: Apple kalitesi 🤗👌🏻 hç düşünmeden alın
İsim: Kemal Y.
Tarih: 03 Nisan 2023

Yorum: Kargoya hızlı bir şekilde verildi, paketlemesi güzel yapılmıştı. İyi kialmışım dediğim bir bilgisayar oldu, şarjı çok uzun süre gidiyor. Prizebağlı yaşamak zorunda bırakmıyor.
İsim: H** A**
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: Kargo sorunsuz geldi,paketleme özenliydi.
İsim: S** Ç**
Tarih: 30 Mart 2023

Yorum: Piyasadaki en uygun fiyata aldım, indirim kuponu ile birlikte 17.400₺ yegeldi. Ürün hasarsız fakat paketlemede ekstra koruyucu önlem alınmamıştısadece 2 kutuyla paketlenmişti. Farklı renklerinin de satışa sunulmasınıbeklerdim ama uzay grisi aldım ve çok memnunum özetle, tavsiye ederim.. 🤑💻🍏🎁💝
İsim: Z** P**
Tarih: 30 Mart 2023

Yorum: Hızlı kargo kutulama başarılı istediğim bir modeldi çok çok memnunum
İsim: M** Ö**
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: Paketlemesi iyiydi apple kalitesi zaten tartisilmaz. 2 gune elime ulastiteşekkürler trendyol 🤍
İsim: Tunay B.
Tarih: 24 Mart 2023

Yorum: paketleme teslimat şahane 👍
İsim: T** T**
Tarih: 23 Mart 2023

Yorum: Hızlı kargo ve güzel ürün paketleme şahaneydi.
İsim: Ali Ç.
Tarih: 23 Mart 2023

Yorum: elime sorunsuz ulaştı paketlemesi iyiydi satıcıya teşekkürler
İsim: Sude K.
Tarih: 22 Mart 2023

Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Merhabalar ofis programlarını kullanabilir miyim ve autocad falan
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünü açtım kullanmadım ama kurulumu yapmıştım
Cevap: Merhaba, siparişinizle ilgili sorularınızı Siparişlerim-Sipariş Detay-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: kaç yıl garantisi var yeni ve kutulu mu?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak satışa sunulmaktadır. 2yıl garantilidir.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Gece yarısı mavisi rengi var mı
Cevap: Merhaba, platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba ürün ile ilgili garanti gereği olduğu zaman sizinle mi iletişime geçiyoruz apple ile
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. Size en yakın yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba hdml girişi var mı
Cevap: Merhaba, İki adet Thunderbolt / USB 4 bağlantı noktası aracılığıyla aşağıdakileri destekler: Şarj, DisplayPort, Thunderbolt 3 (40 Gbps’ye kadar), USB 4 (40 Gbps’ye kadar), 2. nesil USB 3.1 (10 Gbps’ye kadar), 3,5 mm kulaklık jakı. İlginiz için teşekür ederiz.

Soru: Ürün teşhir ürünü mü
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün sıfır jelatinli kapalı kutuda satışa sunulmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba Şarj aleti vs var mı bilgi verir misiniz?
Cevap: Merhaba, kutunun içindekiler: MacBook Air, 30 W USB-C Güç Adaptörü, USB-C Şarj Kablosu (2 m) bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 2 yil garanti süresi var değil mi
Cevap: Merhaba, ürün 2 Yıl garantilidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Beyaz rengi var mı?
Cevap: Merhaba, platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürüne stoklarımızda mevcut olması halinde kolayca ulaşarak inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba, usb girişi var mı
Cevap: Merhaba, USB giriş yeri mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Acaba taksit oluyormu?
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, ürün özelliğinde ithalatçı garantili yazıyor. Ürün Apple Tr garantili değil mi ?
Cevap: Merhaba, cihaz 2 yıl İthalatçı Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kaç çekirdekli modeli acaba bu
Cevap: Merhaba, ürünün işlemci modeli Apple M1 (7 Çekirdek GPU) olarak belirtilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba bu ürün 13.3 inç değil mi? sadece 13 yazıyor o yüzden sormak istedim
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün 13.3 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Resmi distribütör garantisi demek apple türkiye garantisi demek mi?
Cevap: Merhaba,ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kolay gelsin bu ürünlerde word Java vs kurulabiliyor mu çoğu programı ücretli diyorlarsa ne kadar doğru
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba hangi kargo ile geliyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.

Soru: Merhaba. Orijinallikle ilgili bir sorun yaşar mıyım?
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba en fazla ne kadar taksit imkanımız oluyor bir bilginiz var mı
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi En Uygun Satış Linki