Macbook Pro M3 14- Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU-A En Düşük Fiyat Nerede

PeriRüzgar

Bilgili
Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A En Düşük Fiyat Nerede?
Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A Şu Anki Değeri 62499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A Gerçekten İyi Mi?

Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A Ürün Açıklaması

_x000D_

Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A ürününü 62499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A Son Yorumlar
62499.0 Tl ye satışta olan Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Bayıldım 🩷🩷🩷🩷
İsim: S** S** D**
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürün elimize sorunsuz geldi fakat kargo bunu kendisine teslim ettidiyerek okulda açık alana bırakıp gitmiş. Böyle bir sorumsuzluk olamazüstelik kargoyu özellikle düşsün diye dik koymuş diye yorumladım. Aramayok bilgi verme yok. Herhangi bir zarar gelse siz de kendideğerlendirmenizi yapıp kargo şirketiyle görüşmenizi öneririm. Benmemnun olup 5 yıldıDevamını Oku
İsim: Deniz Ü.
Tarih: 11 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürün harika kullanımı tasarımı diğer laptoplara oranla çağ atlıyorsun
İsim: Hüseyin B.
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Ağustos 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı

Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Teşekkürler çok iyi bir cevap oldu benim için.
Cevap: Merhaba, güzel geri bildiriminiz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: üniversite ögrencisi için uygun mu sunum yapılacak ekran kaydı filan alinacak uygunmu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Cpu ve gpu kaç
Cevap: Merhaba, ürün MacBook Pro 14 inç Apple M3 Çip 8 Çekirdekli CPU 10 Çekirdekli GPU 512GB SSD MR7J3TU/A - Gümüş dür, bilginize.

Soru: Çpu ve gpu kaç
Cevap: Merhaba, ürün MacBook Pro 14 inç Apple M3 Çip 8 Çekirdekli CPU 10 Çekirdekli GPU 512GB SSD MR7J3TU/A - Gümüş dür, bilginize.

Soru: Üretim yılını öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba, İşlemci Çıkış Yılı 2023 4.Çeyrektir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba.4k ve 5.1 k video düzenleme yapabilirmiyiz.
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İnşaat mühendisliği için uygun mudur
Cevap: Ne amaçla kullanmak mistiyorsunuz bilemedik. Apple modellerinin son jenerasyonudur.

Soru: Üretim zamanı nedir acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle Apple Yetkili Satıcısı Gürgençler'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili, uzman satış temsilcilerimizin sizlere detaylı bilgi aktarabilmesi için Gürgençler Çağrı Merkezi'ni aramanızı rica ediyoruz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: bu urunu alacagım ama kapalı kutu dımı dumen olmaz
Cevap: Merhabalar tabii ki kapalı kutu efendim merak etmeyin sorun olmaz iyi günler…

Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 512gb Ssd MR7J3TU/A En Uygun Satış Linki