Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu-a Alanlar Memnun Mu

Merve

Bilgili
Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a En Düşük Fiyat Nerede?
Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a Güncel Satış Fiyatı 90749.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a Memnuniyet Durumu Nedir?

Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a Detaylı Bilgi

_x000D_

Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a ürününü 90749.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a Yorumlar Hakkında Bilgi
90749.0 Tl ye satışta olan Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Windows’tan geçiş yaptım çok güzel her şeyi kalite açık ara farkediliyor. M3 pro işlemciye sahip olması ayrıca 18gb ram olmasıprofesyonel işler için ideal. İyi bir fiyata aldım günlerdir indirimkovalıyordum ve iyi denk geldi.
İsim: B** K**
Tarih: 24 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HIZLIBURADA

Yorum: orijinal kutusunda sorunsuz ulaştı.
İsim: a** h**
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: hızlı kargo 👍
İsim: E** T**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: m3pro işlemcili.
İsim: F** Ö**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: sade ve şık, bi tık ağır. M3 pro sayesinde render ve projelerde s+.Batarya, yüksek verimli çalışma ve renderlarda dahi 4 saate yakıngötürüyor. Ürün performansı ve sadeliğiyle 10/10
İsim: **** ****
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: M3 Pro işlemcili.
İsim: A** Ü**
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: Çok hızlıydı
İsim: Yasin E.
Tarih: 09 Ocak 2024

Yorum: ürün orjinal pro daha öncede almıştım trendyol satıcısından güvenle alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: Ürün aynı gün kargolandı ve ertesi gün teslim edildi. İşlemcisi m3 pro.Zaten 18 Gb ram yalnızca m3 proda mevcut. Gönül rahatlığıylaalabilirsiniz, Trendyol satıcı.
İsim: Yusuf C.
Tarih: 08 Ocak 2024

Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a Ürüne Dair Sorular

Soru: ders calisilirmi
Cevap: Merhabalar, Çalışabilirsiniz.

Soru: m3 pro özelliğini düzelteceğiz demişsiniz ama hala aynı. Biz nasıl emin olacağız göndereceğiniz urunden?
Cevap: Merhaba, geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Bir sorun varsa düzelteceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu ürün rami kaç gb
Cevap: Merhaba, ürün 18 gb RAM'e sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, ürünün gpu ve cpu sayısı nedir?
Cevap: Merhaba, ürün işlemci temel frekansı: 2.75 GHz. Üründe 11 CPU, 14 GPU bulunmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Ustam MacBook Pro nun m3 ve m3 pro olarak 2 modeli var, bu hangisi?
Cevap: Merhaba, ürün M3 produr. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: mrx63Tu/a modeli değil mi 14 cpu 18 gpu
Cevap: Merhaba evet

Soru: 3. Kez soruyorum hala net bir cevap yada geri dönüş alamadim modelin islemcisi m3 mü yoksa m3 pro mu çünkü bu ürün kodu normalde m3 pronun kodu ve 18gb ramli cihazlar m3 pro oluyor ama ürün açıklamasında sadece m3 yazilmis.
Cevap: Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimize bilgi aktarıldı. En kısa sürede bilgi güncellemesi sağlanacak.

Soru: Öğrenci belgesi ile alışveriş yapabilirsiniz
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Garantisi Apple Türkiye mi?
Cevap: Tabiki apple turkiye garantisine sahiptir,

Soru: ürünün işlemcisi m3 mü m3 pro mu
Cevap: Merhaba, ürün işlemcisi m3 produr. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: başka klavye dili seçenekleriniz var mı? (Arabic Q, English Q)
Cevap: Merhaba maalesef . Siteden sticker alıp yapıştırıp kullanabilirsiniz

Soru: Merhaba, işlemcisi düz m3 mü yoksa m3 pro mu?
Cevap: Merhaba; Urun m3 pro islemciye sahip modeldir.

Soru: APPLE MacBook Pro 14 inc M3 Pro 11CPU 14GPU 18GB 512GB Uzay Siyahı MRX33TU/A Apple Türkiye garantilimidir.dorun olduğu zaman kime başvuru yapacağım bilgi verirseniz sevinirim.
Cevap: Merhaba apple Türkiye garantili

Soru: M3 Pro doğru mu, işlemcisi Pro ?
Cevap: Merhaba evet işlemcisi m3 pro

Soru: Merhabalar ürün almak istiyorum, merak ettiğim konu şu 18 ramı ve depolama alanı ilerde yükseltme şansım var mı?
Cevap: Merhaba hayır

Soru: yanında çanta vs şeyler veriyo musunuz
Cevap: Merhabalar yanında herhangi bir extrasi bulunmamaktadır.İyi günler dileriz.

Soru: bir bilgisayar yazılım mühendisi için uygun mu
Cevap: Merhabalar evet uygundur Apple da pro takılı ürünleri zaten işin profesyonelleri için dir.İyi günler dileriz.

Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Macbook Pro M3 Pro 18gb 512gb Ssd 14 Inç Gümüş Mrx63tu/a En Uygun Satış Linki