MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi En Ucuzu Nerede Bulunur

Handan

Bilgili
MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Bu Ürünü Almalı Mı?
MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Şu Anki Fiyatı 34899.0 Tl'den Satılmaktadır.

MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Memnuniyet Oranı Nedir?

MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Ürün Özellikleri

<div >
<div>
<br>
</div>
<div>
<br>
</div>
<div>
<br>
</div>
<div>
1.72 kg Hafif Gövde
<sup>2</sup>
<span>&nbsp;</span>ile 16 inç HUAWEI FullView Ekran
<sup>1</sup>
<span>&nbsp;</span>| Yüksek Performanslı Intel® Core™ i9 işlemci
<br>
</div>
<div>
<br>
</div>
</div>

MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Ürününün Satıcısı, Huawei MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi ürününü 34899.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Kullanıcı Yorumları
34899.0 Tl ye satışta olan MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: canavar a* canavar
İsim: M** K**
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: Paketleme Cok iyidi bilgisayarda muhteşem şarjı Cok iyi gidiyor sesi mükkemel
İsim: M** A**
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: MİVA BİLİŞİM

Yorum: Cihaz iyi gözüküyor fakat bataryası çok fazla ısınıyor.
İsim: Tahsin A.
Tarih: 03 Ağustos 2024
Satıcı: 34 ANT BİLİŞİM TİCARET A.Ş.

Yorum: Şarjı dışında neredeyse kusursuz bir cihaz...
İsim: f** d**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Satıcı: ELFSTORE

MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Ekran boyutu kac inc
Cevap: Değerli müşterimiz ekran boyut 16 inctir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 32 limitim var yükseltemiyorum iki dakika insemiz de alsam
Cevap: Merhaba. Maalesef efendim. Bahsettiğiniz rakam maliyetimizin çok çok altında. Bu konuda yardımcı olamadığımız için üzüntülerimizi iletiyoruz. Saygılarımızla

Soru: Huawei hangi modelinde klavye aydınlatması ve dokunmatik ekran mevcuttur.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Huawei Türkiye'den destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Stoklar yenilenirmi?
Cevap: Merhaba. Evet efendim, sürekli satışta olan bir ürünümüzdür. Bilginize sunarız. Saygılarımızla

Soru: doping hafıza için ideal midir?
Cevap: Evet o tür programlar için ideal

Soru: iyi günler ekran yenileme hızı nedir
Cevap: merhaba bu bilgi yer almamaktadır

Soru: Bu cihaz yazılım mühendisliği okuyan öğrenci için uygunmudur yada önerebileceğiniz huawei başka bir modeli varmı
Cevap: Uygundur efendim.aradığınız ekstra bir özellik varsa yardımcı olabiliriz.

Soru: programlama için uygun mudur
Cevap: Merhaba. İşlemci ve hafıza olarak yeterli bir üründür. Malzeme kalitesi yüksek ve pil bakım mdan oldukça idealdir. Ekran kartı paylaşımlıdır, çok yüksek performans ve harici ekran kartı gerektiren durumlar için yeterli olmayacaktır. Bilginize sunarız. Aklınıza takılan her soruda memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. İlginize teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz. Saygılarımızla

Soru: merhaba dokunmatik ekran özelliği bulunuyor mu? tuş aydınlatması var mı?
Cevap: Değerli müşterimiz 360 derece katlanma özelliği ve dokunmatik ekran yoktur. keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 2024 model midir?
Cevap: Merhaba. Evet efendim ürün 2024 modeldir. Bilginize sunarız. Aklınıza takılan her soruda memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. İlginize teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz. Saygılarımızla

Soru: oyun oynanılabilir mi, pubg gibi?
Cevap: Merhaba bu ürün daha çok ofis ve çizim için kullanılıyor oyun performansı için ideal değil

Soru: Bu cihaz ekrana kalemle yazmayı destekliyor mu?
Cevap: Merhaba. Üründe dokunmatik ekran özelliği bulunmuyor efendim. Huawei 14s i7 ve huaeei 14s i9 adlı dokunmatik ürünler mağazamızda satıştadır ancak bu dokumatik ekranlı pc lerin kalem desteği olup olmadığı ile alakalı net bir bilgiye sahip değiliz arzu ederseniz yarın öğleden sonra sorunuzu ( 14s ler için) tekrar iletebilirseniz Huawei temsilcimizden bilgi alıp sizinle paylaşabiliriz efendim. Bilginize sunarız. Saygılarımızla

Soru: Merhaba bu leptopta oyun oynanabilir mi ? sonradan ekran kartı ve rami yükseltme şansımız yok mu ?
Cevap: Merhaba bu laptop oyun için uygun değil Genelde ofis için kullanılıyor

Soru: 360 derece katlanır mı dokunmatik ekran mı
Cevap: Değerli müşterimiz 360 derece katlanma özelliği ve dokunmatik ekran yoktur. keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba, işletim sistemi yüklü mü yoksa freedos mu? ve hediyesi var mıdır (sırt çantası vs.)?
Cevap: Değerli müşterimiz merhaba. Üründe Windows 11 Home yüklü olarak geliyor ancak herhangi bir hediye kampanyası bulunmamaktadır efendim. Aklınıza takılan her soruda memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. İlginize çok teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz. Saygılarımızla

Soru: kaç çekirdek acaba,bir de hızı kaç GHz? Ben maç ve film seyretmeyi düşünüyorum.Herhangi bir kasma yapar mı?
Cevap: İşlemci Temel Frekans 4.10 GHz İşlemci Artırılmış Frekans 5.40 GHz İşlemci Çıkış Yılı 2023 1.Çeyrek İşlemci Çekirdeği 14 Adet Değerli müşterimiz fabrika verilerileridir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba kutu içeriğini öğrenebilirmiyim
Cevap: HUAWEI MateBook D 16 65 W USB-C Güç Adaptörü USB-C Şarj Kablosu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Garanti Kartı

Soru: Klavye turkce mi acaba birkaç fotografta turkce harfler yoktu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Huawei Türkiye'den destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba ürünün SSD kapasitesi 512 GB versiyonu gelcek mi
Cevap: Merhaba. İ9 versiyonunda ülkemizde sadece 16 / 1 TB mevcuttur. 512 GB i5 versiyon da mevcuttur. Bilginize sunarız. Aklınıza takılan her soruda memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Saygılarımızla

Soru: sanallaştırma özelliği var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Huawei Türkiye'den destek almanız gerekmektedir. İyi günler dileriz.

MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

MateBook D 16 2024 13. Nesil Core i9 16GB+1TB 16 inç Uzay Grisi En Uygun Satış Linki