Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Alanlar Memnun Mu

Ozge

Bilgili
Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Bu Ürünü Almalı Mı?
Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Şu Andaki Değeri 28399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Memnuniyet Oranı Nedir?

Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Hakkında yaklaşık 132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Ürün Açıklaması

<div ><iframe id="icecat-container" src="https://cdn.dsmcdn.com/ty107/product/resources/icecat-media.html?barcode=6941487265626"></iframe></div>

Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Ürününün Satıcısı, Huawei Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) ürününü 28399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Hakkında Yapılan Yorumlar
28399.0 Tl ye satışta olan Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: çok hızlı bir şekilde teslim edildi teşekkür ederiz..
İsim: E** D**
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tekno Dream

Yorum: gayet güzel bir ürün şu an için memnunum
İsim: F** Y**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: liseye giden kızım için aldım. beklemediğimizden daha iyi bir ürün. teşekkürler
İsim: R** t**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: kalitelihsjsjsjs
İsim: d** y**
Tarih: 22 Nisan 2024
Satıcı: CHA-CHA STORE

Yorum: Mükemmel çtes
İsim: Z** S**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: performans için güzel
İsim: E** A**
Tarih: 08 Mart 2024
Satıcı: Pliples

Yorum: harika tek kelimeyle
İsim: B** K**
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: Tt-Shop

Yorum: hızlıydı ve çok zarif gerçekten kullanımı çok hoş
İsim: R** G**
Tarih: 19 Ocak 2024
Satıcı: SİNA TEKNOLOJİ

Yorum: sorunsuz hasarsız ve hızlı geldi, teşekkürler.
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 02 Ekim 2023
Satıcı: CHA-CHA STORE

Yorum: Ofis kullanımı için gayet uygun.
İsim: **** ****
Tarih: 13 Eylül 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: Çok güzel bir bilgisayar, biz memnun kaldık
Tarih: 04 Ağustos 2023
Satıcı: MELOLEYDİ

Yorum: sinifta kaldigim icin ailem hediye aldi,😄
İsim: E** A** k**
Tarih: 25 Haziran 2023
Satıcı: CumbaZ

Yorum: Çok memnunum. Gayet hızlı bir bilgisayar. Görüntü kalitesi de bence çokiyi. Aylarca taksitlerini ödeyecek olsam da çok memnunum. Garibanın yüzü güldü.
İsim: Servet Ç.
Tarih: 12 Haziran 2023

Yorum: Satıcı Trendyol olduğu için tereddüt etmedim. Milattan kalma asuskullanıyordum bu bilgisayara geçince genleştim resmen cağ atladım hızlı,şarjı uzun gidiyor, hafif ve ince, görüntü kalitesi de cok güzel veparmak iziyle açılıyor bu özelliğini çok begendim autocad programi daaçılıyor diğer programlari da sorunsuz açacağını düşünüyorum
İsim: R** A**
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: Beğendik çok şık
İsim: N** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Nisan 2023

Yorum: Çok düşünüp çok araştırıp aldım. İş gereği windows bir bilgisayar almamgerekiyordu. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum çok memnunum hızlıçalışıyor, daha ısındığını görmedim ve şarjı da uzun süre gidiyor.
İsim: e** y**
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: Yeni nesil bilgisayarlar çok hafif çok beğendim hızı da gayet iyi
İsim: K** T**
Tarih: 11 Şubat 2023

Yorum: Bu zamanda aşınacak en mükemmel PC net Huawei kaliteei
İsim: S** n** Ç**
Tarih: 13 Ocak 2023
Satıcı: Central Teknoloji

Yorum: 10/10 bir bilgisayar
İsim: s** e**
Tarih: 06 Ocak 2023
Satıcı: TrendShop

Yorum: güzel fakat aldıktan bir gün sonra farklı bir sitede bin lira indirimligörünce biraz üzüldüm ama ürün kaliteli güzel hızlı
İsim: M** Ç**
Tarih: 26 Aralık 2022
Satıcı: NETWORKS

Yorum: Ablam için aldık memnun
İsim: Y** Ç**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: TrendShop

Yorum: Eşim çok beğendi
İsim: y** ç**
Tarih: 14 Kasım 2022
Satıcı: BALPETEK TEKNOLOJİ

Yorum: tavsiye ederim güzel ve hızlı bir bilgisayar şarj aleti telefon gibiyeni nesil olmasi gerçekten belli oluyor
İsim: u** ç**
Tarih: 11 Eylül 2022
Satıcı: donvito

Yorum: aşırı kaliteli paketleme çok özenliydi çok hızlı bir laptop teşekkürler trendyol
İsim: O** Y**
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: Çok güzel özellikle ekran netliği çok iyi
Tarih: 22 Eylül 2024

Yorum: 2. EL ÜRÜN SATIYORLAR 1 YILDIZ ÜRÜN BİLE HAKETMİYOR
İsim: H** Ç**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Hızlı ve güvenli kargo, teşekkürler
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: Ürün sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı fakat bilgisayarın şarjı çokçabuk bitiyor gerçekten 2 saat kullanıyorum kullanmıyorum bana yardımcıolur musunuz lütfen 🙏
İsim: İ** Ş**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: Fiyat performansı süper ürün 1 ay önce 32bin tl görmüştüm hemen aldımfiyat düşünce
İsim: A** K**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: şarjı biraz az dayanıyor bence 5 saat civarı onun harici güzel
Tarih: 03 Eylül 2024

Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Akıllarda Kalan Sorular

Soru: AutoCAD 2022 , Adobe için Uygun olur mu?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 2024 modelmi
Cevap: Merhaba , ürünün model yılı 2022'dir.

Soru: Merhaba. Sıfır kutusunda açılmamış olarak gönderilecek değil mi?
Cevap: Değerli müşterimiz Ürünlerimiz sıfır kapalı kutu ve iki yıl marka garantilidir.

Soru: Dokunma ile de çalışıyor mu?
Cevap: Merhaba, Ürün dokunmatik değildir.

Soru: bu ürün kendi değerinden neden ucuza satılıyor
Cevap: Orjinal, kapalı kutusunda Huawei Türkiye garantili üründür. Kampanya kapsamında bu fiyata satılıyor efendim.

Soru: Dokunmatik ekranlı bir dizüstü bilgisayara sahip olmanın avantajları nelerdir?
Cevap: Dokunmatik ekranlı laptoplar oldukça dayanıklıdırlar. Bozulabilecek her hangi bir ekstra aparatları olmaması da bozulma risklerini en aza indirir. Dokunmatik ekranlarda yer ikonlar anlama hızını arttırırlar. Beyin ekranda yer alan imajı çok daha hızlı bir şekilde algılar ve böylece yapılmak istenen işlem de hızlanmış olur. Dokunmatik ekranlı laptopların arayüzleri de son derece iyidir. Bu da aranılan programa ulaşımı kolaylaştıran bir etkendir. Aradığınız her şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Soru: Windows kurulu şekilde mi geliyor
Cevap: Merhaba, ürünümüzde Windows 11 Home işletim sistemi bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Diyetisyenim tartı cihazım ve yazıcı için 2 ayrı USB girişi var mı
Cevap: Merhaba görsellerde 2 adet görünmekte efendim kutu açılımı yapmadığımız için net olarak bilmiyoruz

Soru: İyi günler laptopu satın almayı düşünüyorum hangi yıl üretimi ve klavye ışıklandırması var mı bu model de bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar
Cevap: 2023 modeldir efendim klavye aydınlatması mevcut olup olmadığına dair kesin bilgiye sahip değiliz maalesef efendim

Soru: Merhaba, bu ürün elinizde mevcut mu? Birde çantasını da satıyor musunuz?
Cevap: Merhaba , ürün stoklarımızda bulunmaktadır.Şuan için aksesuar sataşımız bulunmamaktadır.Sağlıklı günler dileriz.

Soru: HUAWEİ nin kendi sitesinde işlemci İ5 12 . nesil 12450 yazıyor sizde yazan özelliklerde 11400 yazıyor sizin ürünün işlemcisi farklımı? Bize orjinal kutusu açılmamış olarakmı gelecek?
Cevap: aynı işlemci fakat trendyol seceneklere 12450 eklemediği için mecburen onu seciyoruz

Soru: Merhaba wifi özelliği var mı
Cevap: Evet vardıt

Soru: Merhabalar uzun süredir laptop almayı düşünüyorum ve en çok karşıma çıkan modellerden biri bu ürünü okul, iş, film dizi izleme ve çizim yaparken kullanıcam bunların hepsini kaldırabilecek bir ürün mü? Ayrıca uzun süre kullanmak istiyorum tahmini kaç yıl gider? Pili gün içinde ne kadar süre dayanabilir? Şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhaba efendim , öncelikle sorunuz için teşekkür ederim.ürün şuanda fiyat performans ve kalite olarak ön plana çıkmaktadır.çok tercih edilen bu ürünü okul,iş,film izleme gibi tüm aktivitelerde hiç kasmadan kullanabilirmisiniz.ürünü aldıktan sonra bu laptop sizi 10 yıl götürebilir. batarya Kapasite: 60 Wh (Nominal Kapasite) 8 saat gider anca 1-2 yıl sonra bu seviye 6 saate düşer efendim.

Soru: Merhabalar bu üründe Solidworks ve Autocad gibi çizim programları iner mi veya bu laptop onları kaldırır mı
Cevap: Merhaba, ürün özelliklerini kontrol ederek, ürün seçiminde bulunabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba, o adamda 5000tlde 300tl düşüyor düz 23999 yapsak olmazmı?
Cevap: Çok iyi :)) olur. Nasıl olacak. :))

Soru: grafik tasarım için uygunmudur?
Cevap: merhaba minumum düzeyde karşılar efendim ekran kartı xe graphics ve üstü olan modellere bakmanızı tavsiye ederiz. Saygılarımla

Soru: merhaba sims4 kaldirir mi
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba nasılsınız bu ürün kaç model dokunmatik ekran varmı teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim ürün 2022 model dokunmatiği yoktur efendim

Soru: Windows kaç acaba ?
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda Windows 11 Home işletim sistemi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Cihazın ekran yenileme hızı nedir ?
Cevap: Merhaba, ekran yenileme hızı 300 Hz'dir.İlginiz için teşekkür ederiz.

Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) En Uygun Satış Linki