Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5- Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Fiyatına Göre Alınır Mı

Sirin

Bilgili
Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Alınır Mı?
Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Şu Anki Fiyatı 12799.0 Tl'den Satılmaktadır.

Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Detaylı Açıklama

Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) ürününü 12799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Ürün Hakkındaki Yorumlar
12799.0 Tl ye satışta olan Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: 3 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım,ders çalışmak için aldım.Çokiyi ben çok beğendim tavsiye ederim.
İsim: H** N** O**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ASRIMGAME

Yorum: hızlı teslimat çok iyi
İsim: Ali Y.
Tarih: 17 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK

Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Merak Edilenler

Soru: Wi-if özelliği mevcut mu?
Cevap: Merhaba mevcut efendim

Soru: kaç yıl garantili
Cevap: Merhaba 2 yıl huawei Türkiye garantili efendim

Soru: merhaba ürün beyaz renk olarak gönderilebilir mi içinde kalem ve klavye olan
Cevap: Merhaba ürün üretimi siyahtır yalnız kalem beyaz efendim.

Soru: World ü destekler mi
Cevap: Merhaba tüm uygulamaları appgalley üzerinden indirebilirsiniz efendlm

Soru: Kalemi ayrı satıyor musunuz
Cevap: Merhaba ilanlarımız arasında mevcuttur efendim

Soru: Merhaba üründen sadece 1 tane var stok azalmış yani ben bu tableti almak istiyordum ama 2-3 aya anca alabilirim, büyük ihtimalle satılır. Stok ne zamana güncellenir? İyi akşamlar
Cevap: Merhaba her zaman stok olur efendim

Soru: merhabalar klavyesi ve kalemi dahil mi
Cevap: Merhaba klavye ve kalem. Bu ilanda mevcut

Soru: Kalemin modeli nedir
Cevap: Merhaba m Pencil packacge 2. Nesil efendim.

Soru: Kılıfla klavye bağlantılı mı?
Cevap: Merhaba bağlantılı efendim

Soru: Merhaba kalemi kablolu mu kablosuz mu acaba
Cevap: Merhaba kalem kablosuz çalışmaktadır.kablo sadece kalemi şarj etmek için kullanılmaktadır

Soru: klavye kılıf ve kalemi de gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba efendim klavyeli kılıf ve kalem dahil efendim

Soru: Tablet, klavye ve kalem degil mi? Birde garantisi var mi varsa kac yil?
Cevap: Kalem dahildir. 2 yıl garantilidir

Soru: merhaba 2 GB yazan modelinden tek farkı kutu içerigindeki kalemmi
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: 2 gb ile arasında performans farkı varmı
Cevap: Merhaba her ikiside aynı efendim bunun farkı yanında kalem olmasıdır

Soru: sarj aletide geliyor mu?(Adaptörü ile)
Cevap: Merhaba şarj kablosu ve adaptör mevcut efendim

Soru: merhaba ben kilifta istiyorum mumkunmu hocam kilifinida yollarmisiniz cok teşekkür ederim 🙏🌹
Cevap: Merhaba ürün yanında klavyeli kılıf mevcut efendim

Soru: cihazda jiroskop özelliği varmı?
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim

Soru: Ekran boyutu özellikler sekmesinde neden 11 inch görünüyor?
Cevap: Merhaba özellikler bölümünde 11.5 seçeneğı olmadığı için 11 inç seçilmiştir efendim

Soru: huawei' ın kendi kılıfı ve klavyesi değil mi
Cevap: Merhaba klavyeli kılıf ve kale huawei resmî ürünüdür efendim

Soru: kalemi kaçıncı nesil acaba
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim

Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Kalem ( Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki