Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5- Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Satın Alır Mısınız

Reyhan

Bilgili
Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 6139.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Kullanıcılar Memnun Mu?

Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Hakkında yaklaşık 45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Teknik Bilgiler

ÜRÜN MODEL BİLGİSİÜrün Markası ZeironÜrün Serisi Max SerisiÜrün Modeli Max20Ürün Tipi Masaüstü BilgisayarKUTU İÇERİĞİ1 Adet kasa (Güç Kablosu Dahil), 1 Adet Monitör (Güç kablosu ve HDMI Kablosu Dahil), 1 Adet Klavye, 1 Adet Mouse, 1 Adet USB Wifi Adaptörü, Garanti BelgesiİŞLEMCİ ÖZELLİKLERİİşlemci Intel® Core™ i5-3470 İşlemci 3.20GHz - Turbo ile 3,46Ghzİşlemci Hızı 3.20Ghz - Turbo 3,46GhzÖn Bellek Boyutu 6MBModel Numarası İ5-63470RAM ÖZELLİKLERİRam Bellek Boyutu: 8GBRam Tipi: DDR3Bellek Hızı: 1600MHZRam Soketi: 2 AdetMax Ram Desteği: 8GBEKRAN KARTI ÖZELLİKLERİEkran Kartı Modeli: Intel HD GrafikEkran Kartı Tipi: Dahili Ekran KartıChipset: INTELBellek Boyutu: DahiliBit Değeri : 64BitEkran Kartı Tipi: DahiliSABİT DİSKDahili Disk Adedi: 1 AdetSabit Disk Kapasitesi: 256GB SSDDisk Tipi: SSDSSD Disk Hızı: 550/530MB/sKASA ÖZELLİKLERİKasa Aydınlatması: Şerit LEDKasa Modeli: Şerit Led KasaKasa Tipi: AtxPower Supply: 300WTEKNİK BİLGİLERUSB (Adet): 6 AdetSes Çıkışı: 5+1 Desteği / Ön Panel ve Arka PanelHDMI: 1 AdetVGA: 1 AdetSATA: VarDP: 1 AdeTPCI Express 16X: 1 AdetMonitör: 19" HD LED MONİTÖRKlavye Mouse: VarMousepad: VarUSB Wifi Adaptörü: Varİşletim Sistemi: Windows 10 30 günlük Deneme SürümüGaranti Tipi: Resmi Distribütör GarantiliGaranti Süresi: 24 AyNAKLİYE BİLGİLERİTüm siparişler özenle test edildikten sonra kargo edilmektedir.Üründe herhangi bir kurulum işlemi olmayıp, fişe takıp kullanmaya hazır gönderilir.Ürün 24 Ay Zeiron Türkiye garantilidir.

Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürününün Satıcısı, Zeiron Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı ürününü 6139.0 Tl'den Satılmaktadır.

Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürün Hakkındaki Yorumlar
6139.0 Tl ye satışta olan Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: ürünüm geldi ayrıca kargo çok ince detayları bile muhafaza etmiş güzeldepaketlenmisti emeği geçen herkese teşekkürler
İsim: Nurcan i.
Tarih: 01 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CİTY BİLİŞİM

Yorum: Teşekkürler urun eksiksiz ve ciziksiz bir sekilde geldi paketlemesifelan cok iyiydi urunden gayet memnunum herkeze tavsiye ederimkurulumuda cok basit tutmuş lar
İsim: M** k**
Tarih: 21 Şubat 2023

Yorum: Çok beşendik
İsim: A** K**
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: ürün gerçekten hafif ve kullanışlı tüm parçalari harfiyen gelditeşekkürler Trendyol👏👏👏👏
İsim: T** A**
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: ürün elime hızlı bir şekilde ulaştı. özenle kargolama güzel paket.müşteri iletişimi çok güzel kibar herkese tavsiye ederim 👍
İsim: Caner k.
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: “Ürün gayet güzel tavsiye ediyorum iş için 5 yildızlık ürün fiyatınagöre gayet uygun tavsiyem alın.”
İsim: **** ****
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: Çok teşekkür ediyorum satıcıya ürün çok güzel çok beğendim kurulumkolaydı fiyat zaten çok çok uygundu almak isteyenlere tavsiye ederim 👏🏻👏🏻
İsim: Ekrem Y.
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: ürün çok güzeldi serıydı şuanlık güzel kullanıyoruz 5 yıldız veriyorum ✨✨✨✨✨
İsim: Ş** K**
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: İş yerim için aldım memnunum
İsim: NASIF A.
Tarih: 04 Haziran 2024

Yorum: harika bir ürün çok seri cok hizli herkese tavsiye ederim bu fiyata buürün gercekten kacmaz arkadaslar oyunda bile cok hizli
İsim: G** G** k**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: Çok teşekkür ederim ürün harika
İsim: Ali Ç.
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: ürün gayet başarılı çok beğendim herkese tavsiye ederim.
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: ürün gayet güzel kullanışlı
İsim: M** Ş**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: ürün güzel bir haftadır kullanıyorum
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: Ürün güzeldi menmnunum
İsim: Hüseyin K. Ç.
Tarih: 22 Şubat 2024

Yorum: ürün gayet güzel tavsiye ederim
İsim: E** k**
Tarih: 31 Ocak 2024

Yorum: süper ürün tavsiye ederim aldım ve mükemmel
İsim: a** d**
Tarih: 18 Nisan 2023

Yorum: ürün güzel çıktı. çok çabuk geldi. teşekkür ederim
Tarih: 29 Mart 2023

Yorum: Ürün eksiksiz geldi bekledimizden daha iyi paketleme çok güzel çokteşekkür ederiz
İsim: Mesut Y.
Tarih: 28 Eylül 2022

Yorum: güzel bu fiyata iyi
İsim: H** N** D**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: güvenle geldi herhangi bir problem yaşamadık orta düzeyde bir pc
İsim: S** Z**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: ürün gayet güzel kullanisli klavye ve mause deki ışıklandırmalar çok iyidüşünülmüş düşünmeden alabilirsiniz
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: Gerçekten göründüğü gibi bir ürün . Satıcıda çok ilgili arayıp bir sorunvar mı diye soruyor 👍
İsim: t** o**
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: tavsiye etmiyorum kesinlikle
Tarih: 25 Nisan 2024

Yorum: harika bir ürün ve çok hızlı kargo sonrasında olabilecek her hangi birsorun olursa aramamız için numarada veriyorlar mükemmel müşterimemnuniyeti sağladığınız için teşekkür ederim
İsim: B** D**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: fiyatına göre gayet iyi ürün
İsim: F** G**
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: Fiyatına göre çok güzel
İsim: Hilmi D.
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: Müşteri memnuniyeti
İsim: Bayram E.
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: Arkadaşlar ürün güzel kargo 3 günde geldi bilgisayarda hiçbir problemyok paketi gayet düzgündü otele aldım hızlı estetik fiyatı çok uyguntavsiye ederim paranızı dikkatli harcayın ürün hakkını veriyor
İsim: Fatih r. K.
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: Ürün geldi gayet güzel sıkıntısız kullanıyorum
İsim: B** K**
Tarih: 15 Şubat 2024

Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: ram arttırılabılıyormuyuz
Cevap: Evet efendim, 8GB daha ekleyebilirsiniz.

Soru: rx470 takılırmı veya rx550
Cevap: Evet efendim bu kartları takabilirsiniz.

Soru: 1650 Ekran karti takabilirmiyiz
Cevap: Uyumlu değildir efendim

Soru: iyi günler hem oyun hem de ofis işleri için hangi modeli önerirsiniz acaba?
Cevap: Merhabalar Fx50 modelini öneririz.

Soru: abi bilgisayar eba erişimi var mı
Cevap: Evet efendim Eba için uygundur

Soru: bazı geliştirmeler yaparsak oyun oynanırmı
Cevap: Harici ekran kartı takmalısınız efendim

Soru: İnternet üzerinden oyun sitelerinde 101 okey gibi oyunlar oynanabiliyotmu
Cevap: Evet efendim oynayabilirsiniz.

Soru: merhabalar Windows 10da kasma yaparmi yaparsa Windows kaç kurabiliriz
Cevap: Merhabalar, Windows 10 30 günlük deneme sürümü yüklü olarak gönderilir. 30 gün sonra kullanmaya devam edebilirsiniz fakat etkinleştirme uyarısı verir. İnternetten Windows 10 etkileştirmesi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Soru: kasa ışıklı geliyor demi birine ışıksız gelmiş o yüzden
Cevap: Kasa görseldeki gibi şerit ledlidir efendim.

Soru: kasa boşmu
Cevap: Merhabalar, kasanın içi dolu ve işletim sistemi yüklü olarak, fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir efendim.

Soru: 50750₺ mi 5750₺
Cevap: 5 Bin 750 efendim.

Soru: Ürün sıfırmı
Cevap: Tüm parçaları sıfır ve 24 ay garantilidir.

Soru: monıtorun modelı nedır
Cevap: Zeiron 18.5 inç monitördür efendim.

Soru: Windows kaç
Cevap: Merhabalar, Windows 10 30 günlük deneme sürümü yüklü olarak gönderilir. 30 gün sonra kullanmaya devam edebilirsiniz fakat etkinleştirme uyarısı verir. İnternetten Windows 10 etkileştirmesi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Soru: çok düşük grafik isteyen oyunlar oynatirmi
Cevap: Evet efendim düşük grafik isteyen oyunları oynatır.

Soru: kasanın işi dolumu?
Cevap: Merhabalar, kasanın içi dolu ve işletim sistemi yüklü olarak, fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir efendim.

Soru: kaç tane çekirdek işlemci var
Cevap: Ürün açıklamasında yer almaktadır efendim

Soru: taksitli almak istiyorum ama beceremiyorum nasl yapabilirim
Cevap: Değerli müşterimiz, taksitlendirme konusunda aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz. https://www.trendyol.com/s/ozel-kampanyalar

Soru: monitör büyüklügü küçükmü
Cevap: Merhabalar, monitör 18.5İnç tir efendim

Soru: Kullanıma hazır mı yani boş kasa falan değil değil mi

Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürüne Ait Resimler

2_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Max20 i5-3470 3,20GHz 8GB Ram 256GB SSD 18.5" Full Set Masaüstü Ofis Bilgisayarı En Uygun Satış Linki