Gulfidan
Bilgili
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Şu Andaki Fiyatı 675.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Hakkında yaklaşık 2199 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Teknik Açıklamalar
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Ürününün Satıcısı, Xiaomi Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu ürününü 675.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Yorum Ve Değerlendirmeler
675.0 Tl ye satışta olan Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2199 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ürünü yurt dışında kullandım. Kumandanın şarjı çok iyi gidiyoröncelikle. Ve telefonum çok agir olmasına rağmen hiç düşürme tehlikesiyaşamadım. Z Fold3 kullanıyorum. Beni en çok düşündüren bu konuda dasınıfı geçti. Harika bir ürün. Tereddütsüz satın alabilirsiniz.
İsim: C** E**
Tarih: 29 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Vip Trend
Yorum: Bugün elime geçti hemen kumandayı android bir kabloyla şarj ettim azönce de denedim , kusursuz ,,, 5 değil 10 yıldız, selfie çubuğu uzunluharika , kullanımı çok Kolay, Bluetooth süper uzaktan video ve fotoçektim , malzeme kaliteli , iPhone 11 telefonumla boyunu görmeniz içinkıyasladım , ,çok küçük hafif ama bir o kadar da sağlam , daha öncesaçma saDevamını Oku
İsim: B** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Temmuz 2023
Satıcı: ProplusMarket
Yorum: İnanılmaz kullanışlı her zaman çantamda.
İsim: M** A** G**
Beden: 28 Haziran 2023
Yorum: On numara bir ürün esinyapıci tavsiyesi ile aldım valla da süper işgörüyor kimseye eyvallah etmeden çekiyorsun ailece resmini
İsim: ö** k**
Beden: 24 Haziran 2023
Yorum: Çok güzel, beden iyi
İsim: K** M**
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: 350₺ gibiyken anneme hediye almıştım. Çok sevdik ben kendime de alayımdedim. nasıl artmış
ama güzel işe yarıyor bence alın evde muhakkak bulunmalı
İsim: C** Ç**
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Çekimlerimin olmazsa olmazı oldu çok severek kullanıyorum instagrampellinnsen bakabilirsiniz

İsim: G** S**
Beden: 24 Kasım 2022
Yorum: arkadasima dogum gun hediyesi olarak aldim cok begendi
İsim: A** B**
Tarih: 14 Ekim 2022
Yorum: Çekim yapmayı sevenler için uygun bir ürün ben baya çekim yaptığım İçinçok memnunum ve çok araştırdım en iyisi ve en uygunu bu
İsim: **** ****
Tarih: 26 Mayıs 2022
Yorum: Uzun süredir kullanıyorum. En ağır telefonlarda bile taşıma sorunuolmuyor. Alabileceğim max verimi alıyorum. Yeni başlayanlar içinkesinlikle tercih edilmeli. Yaz aylarında küçük kumandası ile harikafotoğraflar çekebilirsiniz. Benim en büyük kurtarıcım
Tarih: 22 Nisan 2022
Satıcı: Voltronx
Yorum: Çok sevdim. Görüntüsü bile kalitesini gösteriyor. Çok şık ve sağlam
İsim: M** E**
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: Anneme aldık harika gerçekten.Kaliteli.
İsim: Z** ş**
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: Küçük kullanışlı bir ürün sorunsuz ulaştı Kesinlikle tavsiye ediyoruminstagramda @birmimarbirbebek Beste Hanımın tavsiyesi ile aldım çokteşekkür ederim

İsim: Ali T.
Tarih: 09 Ocak 2022
Yorum: Çok beğendim harika bir ürün foto çekmek çok daha kolay ve zevkli.ertesiğün elimdeydi ürün teşekkürler trendyol
İsim: t** e**
Tarih: 25 Ekim 2021
Yorum: İyi görünüyor sağlam ve kullanışlı 15 pro max için kullanıyorum
İsim: P** K**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Çok kullanışlı elimden düşmüyor seyehatlerde çok pratik
İsim: S** S**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: Çok beğendim kullanışlı bir ürün
İsim: F** Ö** Ç**
Yorum: İnanılmaz beğendim kesinlikle tatilde vs her yerde süper fotoğraflarçekeceğime eminim
İsim: Damla A.
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel bir ürün. kumanda ile kullanmak çok kullanışlı
İsim: Y** D**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: Harika bir ürün cidden sorunsuz çalışıyor ve kaliteli malzemedenyapılmış bayıldım
satıcıya teşekkürler 

İsim: S** B**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: Çok kaliteli, 14 pro max için uygun
1 günde elime ulaştı, teşekkürederim 
İsim: D** M**
Yorum: Çok beğendim. Bluetooth ile bağlanip uzaktan minik kumandası ile çekimyapabilmek çok hoş. Başlık kısmı da kullanışlı açıyı istediğim gibiayarlayabiliyorum. Nazik davranırsam uzun sure kullanabileceğimi düşünüyorum.
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: Kullanışlı ve sağlam
İsim: T** B**
Yorum: beklediğimizden daha ıyi
İsim: S** Ö**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Tatillerde kendimizi çekmek için kullanıyoruz gayret yeterli
İsim: Y** U**
Beden: 01 Temmuz 2024
Yorum: Çok pratik kullanımı ve ayakta duruyor rahatça, daha önce başka yerdenalmıştım ve ayakta durmuyordu
İsim: N** K**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: Kargo ve teslimat hızlıydı,ürün çok konforlu ve kumandalı olmasını çokbeğendim,herkese tavsiye ederim
Yorum: Ürün benim işimi gayet gördü. Kumandalı oluşu da çok işime yaradı.İnstagramda sağlıklı tarifler çekmek için kullanıyorum. @healthymealsidegöz atabilirsiniz
İsim: E** D**
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: Ürün az önce geldi hemen denedim. Telefonum 14 promax taşıdı gayet güzeldevrilmedi denedim gayet güzel ve kaliteli
İsim: A** S** A**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Çok kullanışlı bir ürün
İsim: İ** y** A**
Beden: 25 Haziran 2024
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: kardeşim iphone 11 uyumlu mu sana zahmet cevaplasan
Cevap: Merhabalar, ürün 6 inc tüm telefonlara uyumludur. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 14 pro max ile uyumlu mu? Garantisi nedir?
Cevap: Merhabalar, ürün 6 inc tüm telefonlara uyumludur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Iphone 13 pro max , 6.7 inc taşır mı ağırlığını
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle Vip Trend'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Hayır.
Soru: Tripod olarak kullanılabilirmi
Cevap: Merhabalar efendim tabii ki kullanabilirsiniz
Soru: merhaba ürün redmi Note 10 pro ile uyumlu mu
Cevap: Merhaba uyumludur. (GNL)
Soru: Merhaba 14 pro Mac uyumlu mu bi kaç yerde hayır demişsiniz birilerine evet uyumlu demişsiniz kesin olarak sonuç nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle Vip Trend'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün 6 inç tüm telefonlar ile uyumludur.
Soru: merhaba Xiaomi pro Note 11 ile uyumlu mu
Soru: Merhaba İPhone 15 Pro Max ile uyumlumu ürün ? Ekran Boyutu 6.7 inc
Soru: iphone 14 pro maxa uyumludurmu
Cevap: Merhaba Ürünün telefon Tutucu Genişliği: 56 - 89mm'dir telefonunuzu bu ölçülere göre kontrol edebilirisiniz iyi günler dileriz
Soru: Merhaba, cihazın telefonu taktığımız aparatı telefonun dik durmasına da uygun mu yoksa sadece yatay mı tutturuluyor.
Cevap: Merhabalar, 180 derece dönebilmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba kutudan şarj kablosu çıkmadı kumandayı nasıl şatj edeceğim acaba
Cevap: Merhaba, bu üründe şarj kablosu bulunmuyor. Her hangi bir mikro usb ile şarj edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün uzunluğu kaç cm acaba her satıcı farklı bir uzunluk belirtmiş
Cevap: Merhaba, açık uzunluk 64 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: garantisi kac yıl
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle Vip Trend'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. 2 yıl
Soru: Merhaba 12 promax uyumlu mu
Soru: Şarj aleti kutudan çıkmadı Adım Ayça Karaca Kutuda yoktu
Cevap: Merhaba, bu üründe şarj kablosu bulunmuyor. Her hangi bir mikro usb ile şarj edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba uzunluk nedir tripot olarak kullanabılır miyim ? Başlığı 360 derece döner mi
Cevap: Merhaba, açık uzunluk 64 cm'dir. Cep telefonları için tripod olarak kullanabilirsiniz. Sağa sola 360 derece döner.
Soru: Renk seçeneği var mı ?
Cevap: Merhaba hayır maalesef sadece siyah renktir iyi akşamlar dileriz
Soru: Hangi kargo ile çalışıyorsunuz Tokat Reşadiye Hasanşeyh e kargo gelirmmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle Vip Trend'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Trendyol Express ve Mng kargo ile anlaşmamız var. Hangi kargo firmasıyla gönderileceğine müdahale edemiyoruz. Bulunduğunuz lokasyon Trendyol Express'in anlaşmalı olduğu illerden biriyse siparişiniz Trendyol Express ile gönderilecektir. Almış olduğunuz ürünün iyi günlerde kullanılmasını diler, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.
Soru: 14 promax ağırlığını taşır mı ağırlıktan sabit duramama öne eğilme sorunları olur mu ?
Cevap: merhaba efendım ozellıkler acıklamada belırtılmektedır
Soru: merhaba led ışığı yok mu acaba
Cevap: Merhaba, hayır maalesef led ışığı bulunmuyor.
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Resim Galerisi
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Şu Andaki Fiyatı 675.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Hakkında yaklaşık 2199 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Teknik Açıklamalar
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Ürününün Satıcısı, Xiaomi Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu ürününü 675.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Yorum Ve Değerlendirmeler
675.0 Tl ye satışta olan Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2199 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ürünü yurt dışında kullandım. Kumandanın şarjı çok iyi gidiyoröncelikle. Ve telefonum çok agir olmasına rağmen hiç düşürme tehlikesiyaşamadım. Z Fold3 kullanıyorum. Beni en çok düşündüren bu konuda dasınıfı geçti. Harika bir ürün. Tereddütsüz satın alabilirsiniz.
İsim: C** E**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Bugün elime geçti hemen kumandayı android bir kabloyla şarj ettim azönce de denedim , kusursuz ,,, 5 değil 10 yıldız, selfie çubuğu uzunluharika , kullanımı çok Kolay, Bluetooth süper uzaktan video ve fotoçektim , malzeme kaliteli , iPhone 11 telefonumla boyunu görmeniz içinkıyasladım , ,çok küçük hafif ama bir o kadar da sağlam , daha öncesaçma saDevamını Oku
İsim: B** Y**
Beden: 18 Temmuz 2023
Yorum: İnanılmaz kullanışlı her zaman çantamda.
İsim: M** A** G**
Beden: 28 Haziran 2023
Yorum: On numara bir ürün esinyapıci tavsiyesi ile aldım valla da süper işgörüyor kimseye eyvallah etmeden çekiyorsun ailece resmini
İsim: ö** k**
Beden: 24 Haziran 2023
Yorum: Çok güzel, beden iyi
İsim: K** M**
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: 350₺ gibiyken anneme hediye almıştım. Çok sevdik ben kendime de alayımdedim. nasıl artmış

İsim: C** Ç**
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Çekimlerimin olmazsa olmazı oldu çok severek kullanıyorum instagrampellinnsen bakabilirsiniz

İsim: G** S**
Beden: 24 Kasım 2022
Yorum: arkadasima dogum gun hediyesi olarak aldim cok begendi
İsim: A** B**
Tarih: 14 Ekim 2022
Yorum: Çekim yapmayı sevenler için uygun bir ürün ben baya çekim yaptığım İçinçok memnunum ve çok araştırdım en iyisi ve en uygunu bu
Tarih: 26 Mayıs 2022
Yorum: Uzun süredir kullanıyorum. En ağır telefonlarda bile taşıma sorunuolmuyor. Alabileceğim max verimi alıyorum. Yeni başlayanlar içinkesinlikle tercih edilmeli. Yaz aylarında küçük kumandası ile harikafotoğraflar çekebilirsiniz. Benim en büyük kurtarıcım

Tarih: 22 Nisan 2022
Satıcı: Voltronx
Yorum: Çok sevdim. Görüntüsü bile kalitesini gösteriyor. Çok şık ve sağlam

İsim: M** E**
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: Anneme aldık harika gerçekten.Kaliteli.
İsim: Z** ş**
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: Küçük kullanışlı bir ürün sorunsuz ulaştı Kesinlikle tavsiye ediyoruminstagramda @birmimarbirbebek Beste Hanımın tavsiyesi ile aldım çokteşekkür ederim

İsim: Ali T.
Tarih: 09 Ocak 2022
Yorum: Çok beğendim harika bir ürün foto çekmek çok daha kolay ve zevkli.ertesiğün elimdeydi ürün teşekkürler trendyol
İsim: t** e**
Tarih: 25 Ekim 2021
Yorum: İyi görünüyor sağlam ve kullanışlı 15 pro max için kullanıyorum
İsim: P** K**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Çok kullanışlı elimden düşmüyor seyehatlerde çok pratik
İsim: S** S**
Yorum: Çok beğendim kullanışlı bir ürün
İsim: F** Ö** Ç**
Yorum: İnanılmaz beğendim kesinlikle tatilde vs her yerde süper fotoğraflarçekeceğime eminim
İsim: Damla A.
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel bir ürün. kumanda ile kullanmak çok kullanışlı
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: Harika bir ürün cidden sorunsuz çalışıyor ve kaliteli malzemedenyapılmış bayıldım

İsim: S** B**
Yorum: Çok kaliteli, 14 pro max için uygun

İsim: D** M**
Yorum: Çok beğendim. Bluetooth ile bağlanip uzaktan minik kumandası ile çekimyapabilmek çok hoş. Başlık kısmı da kullanışlı açıyı istediğim gibiayarlayabiliyorum. Nazik davranırsam uzun sure kullanabileceğimi düşünüyorum.
Yorum: Kullanışlı ve sağlam
İsim: T** B**
Yorum: beklediğimizden daha ıyi
İsim: S** Ö**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Tatillerde kendimizi çekmek için kullanıyoruz gayret yeterli
İsim: Y** U**
Beden: 01 Temmuz 2024
Yorum: Çok pratik kullanımı ve ayakta duruyor rahatça, daha önce başka yerdenalmıştım ve ayakta durmuyordu
İsim: N** K**
Yorum: Kargo ve teslimat hızlıydı,ürün çok konforlu ve kumandalı olmasını çokbeğendim,herkese tavsiye ederim
Yorum: Ürün benim işimi gayet gördü. Kumandalı oluşu da çok işime yaradı.İnstagramda sağlıklı tarifler çekmek için kullanıyorum. @healthymealsidegöz atabilirsiniz

İsim: E** D**
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: Ürün az önce geldi hemen denedim. Telefonum 14 promax taşıdı gayet güzeldevrilmedi denedim gayet güzel ve kaliteli

İsim: A** S** A**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Çok kullanışlı bir ürün
İsim: İ** y** A**
Beden: 25 Haziran 2024
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: kardeşim iphone 11 uyumlu mu sana zahmet cevaplasan
Soru: Merhaba 14 pro max ile uyumlu mu? Garantisi nedir?
Cevap: Merhabalar, ürün 6 inc tüm telefonlara uyumludur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Iphone 13 pro max , 6.7 inc taşır mı ağırlığını
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle Vip Trend'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Hayır.
Soru: Tripod olarak kullanılabilirmi
Cevap: Merhabalar efendim tabii ki kullanabilirsiniz
Soru: merhaba ürün redmi Note 10 pro ile uyumlu mu
Soru: Merhaba 14 pro Mac uyumlu mu bi kaç yerde hayır demişsiniz birilerine evet uyumlu demişsiniz kesin olarak sonuç nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle Vip Trend'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün 6 inç tüm telefonlar ile uyumludur.
Soru: merhaba Xiaomi pro Note 11 ile uyumlu mu
Soru: Merhaba İPhone 15 Pro Max ile uyumlumu ürün ? Ekran Boyutu 6.7 inc
Soru: iphone 14 pro maxa uyumludurmu
Cevap: Merhaba Ürünün telefon Tutucu Genişliği: 56 - 89mm'dir telefonunuzu bu ölçülere göre kontrol edebilirisiniz iyi günler dileriz
Soru: Merhaba, cihazın telefonu taktığımız aparatı telefonun dik durmasına da uygun mu yoksa sadece yatay mı tutturuluyor.
Cevap: Merhabalar, 180 derece dönebilmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba kutudan şarj kablosu çıkmadı kumandayı nasıl şatj edeceğim acaba
Soru: Ürünün uzunluğu kaç cm acaba her satıcı farklı bir uzunluk belirtmiş
Cevap: Merhaba, açık uzunluk 64 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: garantisi kac yıl
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle Vip Trend'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. 2 yıl
Soru: Merhaba 12 promax uyumlu mu
Soru: Şarj aleti kutudan çıkmadı Adım Ayça Karaca Kutuda yoktu
Soru: Merhaba uzunluk nedir tripot olarak kullanabılır miyim ? Başlığı 360 derece döner mi
Cevap: Merhaba, açık uzunluk 64 cm'dir. Cep telefonları için tripod olarak kullanabilirsiniz. Sağa sola 360 derece döner.
Soru: Renk seçeneği var mı ?
Cevap: Merhaba hayır maalesef sadece siyah renktir iyi akşamlar dileriz
Soru: Hangi kargo ile çalışıyorsunuz Tokat Reşadiye Hasanşeyh e kargo gelirmmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle Vip Trend'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Trendyol Express ve Mng kargo ile anlaşmamız var. Hangi kargo firmasıyla gönderileceğine müdahale edemiyoruz. Bulunduğunuz lokasyon Trendyol Express'in anlaşmalı olduğu illerden biriyse siparişiniz Trendyol Express ile gönderilecektir. Almış olduğunuz ürünün iyi günlerde kullanılmasını diler, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.
Soru: 14 promax ağırlığını taşır mı ağırlıktan sabit duramama öne eğilme sorunları olur mu ?
Cevap: merhaba efendım ozellıkler acıklamada belırtılmektedır
Soru: merhaba led ışığı yok mu acaba
Cevap: Merhaba, hayır maalesef led ışığı bulunmuyor.
Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Resim Galerisi

Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu En Uygun Satış Linki

Xiaomi Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Üçü Birarada Selfie Çubuğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.