KumYolcusu
Bilgili
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera En Düşük Fiyat Nerede?
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Güncel Fiyatı 349.0 Tl'den Satılmaktadır.
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Kaç Kişi Memnun?
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Detaylı Açıklama
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Ürününün Satıcısı, nextbuy Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera ürününü 349.0 Tl'den Satılmaktadır.
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Yorumlar Hakkında Bilgi
349.0 Tl ye satışta olan Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Ürün torima marka, 2 diş şarjla gönderilmiş. Hafıza kartsız videokısmına bile girmiyor, hafıza kartı aldık şimdi video çekebilir. Kaliteçok bişey beklemeyin ama çocuklar için ideal bir hediye. Bir puan hafifyan tarafı çizik ondan kırdım, teşekkürler.
İsim: G** K** U**
Tarih: 16 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: indirimhanem
Yorum: Çocuğuma Doğum günü hediyesi olarak almıştım, vasat... Ekranında birşeygörünmüyor SAKIN ALMAYIN... Bir de HD görüntü kalitesi yazıyor utanmadan...
İsim: Veli Ü.
Tarih: 03 Ocak 2024
Satıcı: NEVAPORT
Yorum: kalitesiz verdiğin paraya yazik
İsim: C** Y**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Ürün güzel hafıza kartı takmazsanız sadece 10 fotograf kapasitelioluyor. Oyunları eğlenceli şarjı da fena değil
İsim: M** O** B**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: paranızı boşa harcamayın ne şarj başlığı var ne şarj tutuyor nedegörüntü dediği gibi değil geri iade.
İsim: H** S**
Tarih: 21 Şubat 2024
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Ürüne Dair Sorular
Soru: Fotoğraf çekme ekranında çizgiler belirdi fotoğraf çekmiyor nedendir acaba
Cevap: Merhabalar , üründe sorun olmuştur efendim.
Soru: Merhaba, torima marka mı?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: içerisinde 3mden 40m ye kadar ayar var bu ne anlama geliyor?
Cevap: merhaba bu bilgiye suan ulasamıyoruz
Soru: Merhaba efendim müzik var mı içinde müzik çalıyor mu Türkçe müzik var mı fotoğraf Çıkartıyor mu
Cevap: Merhaba oyun var efendim hafıza kartı alırsanız aktarabilirsiniz çıktıda alabilirsiniz
Soru: en fazla kac gb'lık hafıza kartı koyabiliriz
Cevap: Merhaba efendim 32 gb mıcro
Soru: Merhaba efendim pembe olandan fotoğraf çekilince Fotoğraf çıkıyor mu mavi olandan fotoğraf çekilince Fotoğraf çıkıyor mu müzik var mı içinde oyun var mı dili Türkçe oluyor mu
Cevap: Fotoğraf çıktısı vermez müzik yoktur oyun vardır efendim
Soru: Merhaba ürünün şarjı ne kadar gidiyor?
Cevap: Merhaba efendim 4-5 saat kullanabilirsiniz
Soru: merhaba dokunmatik mi ekran acaba
Cevap: merhaba hayır değil
Soru: video da ses kadı varmı
Cevap: Merhabalar , var efendim.
Soru: Ön kamera var mı
Cevap: Malesef efendim
Soru: Kâğıt şeklinde küçük fotoğraf cıktısı verıyor mu
Cevap: Merhaba bu vermez efendim mağzamızda çıktı veren model de mevcut efendim
Soru: 11-12 yaşındaki bir çocuk için çok mu küçük gelir eline.
Cevap: Yok efendim ideal olur normal durur küçük kalmaz
Soru: renk seçeneği yok hangi renk yollanıyor
Cevap: Bu ilandan pembe efendim.
Soru: Sd kart varmi icinde
Cevap: merhaba yok
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Detay Resimler
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Güncel Fiyatı 349.0 Tl'den Satılmaktadır.
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Kaç Kişi Memnun?
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Detaylı Açıklama
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Ürününün Satıcısı, nextbuy Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera ürününü 349.0 Tl'den Satılmaktadır.
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Yorumlar Hakkında Bilgi
349.0 Tl ye satışta olan Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Ürün torima marka, 2 diş şarjla gönderilmiş. Hafıza kartsız videokısmına bile girmiyor, hafıza kartı aldık şimdi video çekebilir. Kaliteçok bişey beklemeyin ama çocuklar için ideal bir hediye. Bir puan hafifyan tarafı çizik ondan kırdım, teşekkürler.
İsim: G** K** U**
Tarih: 16 Şubat 2024
Satıcı: indirimhanem
Yorum: Çocuğuma Doğum günü hediyesi olarak almıştım, vasat... Ekranında birşeygörünmüyor SAKIN ALMAYIN... Bir de HD görüntü kalitesi yazıyor utanmadan...
İsim: Veli Ü.
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: kalitesiz verdiğin paraya yazik
İsim: C** Y**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Ürün güzel hafıza kartı takmazsanız sadece 10 fotograf kapasitelioluyor. Oyunları eğlenceli şarjı da fena değil
İsim: M** O** B**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: paranızı boşa harcamayın ne şarj başlığı var ne şarj tutuyor nedegörüntü dediği gibi değil geri iade.
İsim: H** S**
Tarih: 21 Şubat 2024
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Ürüne Dair Sorular
Soru: Fotoğraf çekme ekranında çizgiler belirdi fotoğraf çekmiyor nedendir acaba
Cevap: Merhabalar , üründe sorun olmuştur efendim.
Soru: Merhaba, torima marka mı?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: içerisinde 3mden 40m ye kadar ayar var bu ne anlama geliyor?
Cevap: merhaba bu bilgiye suan ulasamıyoruz
Soru: Merhaba efendim müzik var mı içinde müzik çalıyor mu Türkçe müzik var mı fotoğraf Çıkartıyor mu
Cevap: Merhaba oyun var efendim hafıza kartı alırsanız aktarabilirsiniz çıktıda alabilirsiniz
Soru: en fazla kac gb'lık hafıza kartı koyabiliriz
Cevap: Merhaba efendim 32 gb mıcro
Soru: Merhaba efendim pembe olandan fotoğraf çekilince Fotoğraf çıkıyor mu mavi olandan fotoğraf çekilince Fotoğraf çıkıyor mu müzik var mı içinde oyun var mı dili Türkçe oluyor mu
Cevap: Fotoğraf çıktısı vermez müzik yoktur oyun vardır efendim
Soru: Merhaba ürünün şarjı ne kadar gidiyor?
Cevap: Merhaba efendim 4-5 saat kullanabilirsiniz
Soru: merhaba dokunmatik mi ekran acaba
Cevap: merhaba hayır değil
Soru: video da ses kadı varmı
Cevap: Merhabalar , var efendim.
Soru: Ön kamera var mı
Cevap: Malesef efendim
Soru: Kâğıt şeklinde küçük fotoğraf cıktısı verıyor mu
Cevap: Merhaba bu vermez efendim mağzamızda çıktı veren model de mevcut efendim
Soru: 11-12 yaşındaki bir çocuk için çok mu küçük gelir eline.
Cevap: Yok efendim ideal olur normal durur küçük kalmaz
Soru: renk seçeneği yok hangi renk yollanıyor
Cevap: Bu ilandan pembe efendim.
Soru: Sd kart varmi icinde
Cevap: merhaba yok
Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Detay Resimler

Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera En Uygun Satış Linki

nextbuy Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera Fiyatı, Yorumları - Trendyol
nextbuy Mini Fotoğraf Makinesi Çocuk İçin Eğitici Video Kamera 1080P HD Ekran Digital Usb Şarjlı Lens Camera yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.