ML32ES2000 32- 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Zehra

Bilgili
ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Satın Alır Mısınız?
ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Güncel Fiyatı 4799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Hakkında yaklaşık 23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .

ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Detaylı Açıklama

ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Ürününün Satıcısı, FOBEM ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready ürününü 4799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Kullanıcı Yorumları
4799.0 Tl ye satışta olan ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7

Yorum: malesef ürün kanal geçişleri çok yavaş bir daha alirmiyim?Hayır asla almam
İsim: g** t**
Tarih: 29 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Alfa Pazarlama

Yorum: fiyatına göre mükemmel tam bir fiyat performans çok beğendim.
İsim: A** H** Y**
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: cok güzel görüntü süper tavsiye ederim
İsim: E** G**
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: Bence tam bir fiyat performans ürünü. Sesi, kanal geçişleri gayet iyi.Askı aparatı çok pratik. Benim internetim belki Türkiye'nin en yavaşinterneti ama YouTube da video izleyebiliyoruz. 2 günde de teslimedildi. Her şeyi hazır, kurulumdu, kurulum ücretiydi uğraşmıyor fişetakıyor çalıştırıyorsun. Bazı markalar aynı özelliklere sahip hatta dahadüşük öDevamını Oku
İsim: E** T**
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: Parasına göre harika bir tv,tavsiye ederim..
İsim: A** k**
Tarih: 21 Nisan 2024

Yorum: Ürün sıkıntısız sağlam bir şekilde ulaştı. Balkonda kullanmak içinalmıştım. Bağlantı ve kurulumunu basit bir şekilde yaptım. Fiyatına görebence çok iyi hatta bedava. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.Siftahı fb olympiakos maçıyla yaptık. Ama 3 yıldızın sebebi kutudanduvara askı aparatı çıkmadı. Bazı yorumlarda askı aparatı yada ayaklarınçıkmadıDevamını Oku
İsim: T** D**
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: Ürün kırık geldi iade etmek zorunda kaldım
İsim: M** N** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ağustos 2024

Yorum: İşyeri için aldım daha kullanmak nasip olmadı
İsim: A** S**
Tarih: 27 Mayıs 2024

Yorum: ürün güzel kaliteli ama satıcıdan hiç memnun değilim ürünü şube teslimalacak diye göndermiş dükanımın yanında kargo varken bana 20 km uzakolan kargaya vermiş kargo birde adrese getirmedi şubeden aldımonun içinsatıcıyı degiştirin.
İsim: Y** D**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: Tv fiyatına göre mantıklı genel bi yavaşlık var okadar olur gibi akalite işlemci hızı beklememek gerek
İsim: Tekin A.
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: 6 ayda dayandı ilk elektrik gidip gelmesinde anakart komple yandı
İsim: M** Ş**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Ürünü alırken 10 defa düşünün satıcının bir dediği bir dediğini tutmuyorÜrünün içinde askı aparatı dahil değil vatandaş buna para veriyor ürünüalmadan sordum askı aparatı mevcutmudur diye mevcut dediler şimdi deaskı aparatı dahil değil deyip vatândasi kandırıyorlar alırken düşününbence geri iade edicem tvlerini 1 yıldızı bile hak etmiyorlar
İsim: S** A**
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: android olması gayet güzel kurulum gerekmeden rahatça izleye biliyorumDisney channel görüntü ses iyi teşekkür ederim hızlı geldi özenlipaketlemisler satıcıya teşekkür ediyorum
İsim: A** i**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Satıcı: YENİ ÖZARSLAN GRUP

Yorum: ürünün ekranında iz var.
İsim: S** s**
Tarih: 12 Temmuz 2024

Yorum: Fiyatına göre gayet güzel. Kendinden uydu olması çok iyi. İnternet’ibenim öbür televizyonum olan Samsung’dan çok iyi. Tavsiye ederim. Güzelpaketleme. Askı aparatıda olması güzel
İsim: Gürkan G.
Tarih: 25 Haziran 2024

ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Merak Edilenler

Soru: ram ve hafızası ne kadar
Cevap: 1gb ram + 8gb hafıza mevcuttur

Soru: duvara asmak için aparat gönderiyor musunuz
Cevap: Askı aparatı kutu içerisinde mevcuttur

Soru: tv ile birlikte duvar askı aparatı da gönderiyormusunuz
Cevap: Askı aparatı kutu içerisinde mevcuttur

Soru: garanti kapsamında kim bakıyor
Cevap: Işık elektronik

Soru: garanti servisi hangi illerde var
Cevap: Merhaba 81 ilde fobem servisleri var efendim

Soru: kumandası mikrofonlu mu
Cevap: Mevcut değildir

Soru: Merhaba,duvara montajı kim yapacak?
Cevap: Merhaba, ürün kurulu ve kanallar yüklü geliyor, kutuyu yönergelere uygun kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz, garanti koşulları geçerlidir

Soru: ilk defa duydum hangi firmanın ürünü bu
Cevap: Üreticisi : IŞIK ELEKTRONİK

Soru: Merhabalar askı aparatı mevcutmudur birde TV internete bağlanıyor değil mi
Cevap: Merhaba sordugunuz ürün internetlidir, askı aparatı mevcuttur

Soru: Kurulum için servise ihtiyac varmı
Cevap: Merhaba, ürün kurulu ve kanallar yüklü geliyor, kutuyu kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz, garanti koşulları geçerlidir

Soru: internete kablosuz bağlanıyorum
Cevap: Kablolu ve kablosuz internet özelliği mevcuttur

Soru: Ürünüm ayakları yok yollar mısınız
Cevap: Ürünün ayakları üst köpükte bulunmaktadır

Soru: Garanti hangi firma kaç yıl garantisi
Cevap: 2 yıl Işık Elektronik(Üretici) garantisi mevcuttur,

Soru: Garanti hangi kurumsal firmaya ait yada garantisi nedir kimdir
Cevap: 2 yıl Işık Elektronik (Üretici) garantisi mevcuttur

Soru: telefonun ekranı yansıtma özelliği var mı
Cevap: Evet mevcuttur

Soru: kaç hdım var
Cevap: 3 adet hdmi girişi mevcuttur

Soru: 12 volt ile çalışır mı
Cevap: Sadece 220V ile çalışır

Soru: Kanallar içinde yüklümü
Cevap: Merhaba, ürün kurulu ve kanallar yüklü geliyor, kutuyu yönergelere uygun kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz

Soru: netfilix girmek mümkünmü
Cevap: Sorduğunuz üründe netflixi kullanabilirsiniz

Soru: fişe mı takıyoruz sadece kendinden mi uydulu youtube girermi
Cevap: Kendinden uydusu ve smart özelliği mevcuttur. Uydu yayınları için çanak antene, youtube için internet bağlantısı gerekmektedir

ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

ML32ES2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart LED TV - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready En Uygun Satış Linki