ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Alanlar Memnun Mu-

Mihriban

Bilgili
ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Güncel Satış Fiyatı 7399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .

ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Ürün Tanıtımı

ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Ürününün Satıcısı, Strong ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV ürününü 7399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
7399.0 Tl ye satışta olan ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2

Yorum: beğendim Kurulumuda rahat yaptık paketleme güzeldi sağlam geldi
İsim: h** g**
Tarih: 07 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: elime ulaştı
İsim: s** d**
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: kurulumu biraz zorlasada güzel sıkıntısız ulaştı
İsim: A** K**
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: Ürün 5 gündür teslim edilmiş ama kurulumu için ne arayan var ne soran.Şayet 5 gün daha kurulumu sağlanamazsa ürünü iade edeceğim.
İsim: S** A**
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: Aldigim 3. Hafta ekrani bozuldu.
İsim: s** a**
Tarih: 17 Haziran 2024

Yorum: Ürün geldi fişe taktık bu şekilde ekran kırık çıktı iade oluşturuyorumsorun çıkarıyorlar yok hasar tespit tutanağı tutturun veya servis raporututturun vs diye iade etsenizde ürün tekrar size gelir gibi cvbveriyorlar msj da, hangi kargo kabul eder ki kargo da kırıldığını
İsim: S** E**
Tarih: 13 Şubat 2024

Yorum: çok kötü ya bulanık gibi
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ağustos 2024

ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: 109 cm yazıyor resimde 97 cm hangisi doğru
Cevap: 109 ekran efendim

Soru: 𝙗𝙪 𝙩𝙚𝙡𝙚𝙫𝙞𝙯𝙮𝙤𝙣𝙪 𝙖𝙡𝙙𝙞𝙢 𝙨𝙞𝙯𝙙𝙚𝙣 𝙗𝙞 𝙝𝙖𝙛𝙩𝙖𝙙𝙞𝙧 𝙖𝙮𝙖𝙧𝙞𝙣𝙞 𝙮𝙖𝙥𝙖𝙢𝙞𝙮𝙤𝙢 𝙨𝙞𝙣𝙮𝙖𝙡 𝙮𝙤𝙠 𝙙𝙞𝙮𝙤 𝙖𝙘𝙞𝙡 𝙮𝙖𝙧𝙙𝙞𝙢
Cevap: Merhaba servisinden detsek alabilirsiniz. Uydu ile alakalı sıkıntıda olabilir.

Soru: kanallar yüklü degil problemle ilgili servis de ilgilenmedi hiç memnun kalmadım
Cevap: KURULUMDAN SONRA KANALLAR OTOMATİK GELİYOR

Soru: Bluetooth Özelliği Varmış Acaba
Cevap: Var efendim

Soru: Tekevizyonum geldi. Kurulumun kim ne zaman yapacak?
Cevap: Servisinden randevu alabilirsiniz

Soru: kurulum ucretlimi ne kadar
Cevap: KURULUM ÜCRETLİ

Soru: Geldiği günden beri kullanıyorum
Cevap: Sonrasında oluşan bir sorun anladığım kadarı ile Strong servisi ile görüşmeniz gerekmektedir.

Soru: hangi ülke meşeli ürun
Cevap: Türkiye efendim

Soru: Merhaba duvar montaj aparatı fotoğrafda var içinde çıkıyor dimi
Cevap: İçinde duvara montaj için aparat bulunmamaktadır efendim, görsellerde de bulunmamaktadır.

Soru: merhaba sizden 27 Temmuz 2024 günü almış olduğum televizyon da beyaz leke oluştu ne yapabiliriz
Cevap: Yeni mi kullanmaya başladınız efendim.

Soru: play store varmi
Cevap: YÜKLEME YOK EFENDİM

Soru: Resimlerde aparat var gözükmektedir fakat siz yok demişsiniz hangisi doğru bide 2 tane model.var bu çerçevesiz olan mı?
Cevap: Çerçevesiz model Aparat var

Soru: Verdiğiniz cevap olumsuz satışını yaptığınız televizyonun özellikleri ni bilmelisin kullanma kitapçığından bakıp cevaplara makul yanıtlamalısınız başınızdan savuşturmamalısınız selamlar
Cevap: google play yüklemesi yapılmıyor içinde yüklü olan programlar kullanılıyor ürün wifili tüm bilgiyi servisinden alabilirsiniz ayrıca ürün özellikleri bölümüne tüm bilgiler yerleştiliyor

Soru: Google play yüklemesi yapılıyormu hdr varmı eternet varmı Chrome kabul ediyormuş karasal yayın alıyormuş uydu anten girişi varmı
Cevap: Merhaba efendim detaylı bilgi için strong servisi ile görüşmenizi rica ederiz.

Soru: smart ozelligi varmi?
Cevap: Evet, Ürün Android 13 işletim sistemli Smart/Akıllı Televizyondur.

Soru: duvar askı aparatı varmı
Cevap: Kutu içinde mevcut değil

Soru: Merhaba bu ürünü almak istiyorum ama bi sıkıntı problem olduğu zaman muhattap bulabilecek miyim? Sattığınız ürünün garantisini veriyor musunuz her hangi bi sorunda yardımcı olucakmısınız
Cevap: ürün zaten garantili 2 yıl herhangi bir problemde servisleri mevcut

Soru: aktif Google varmı ekran yansıtma varmı servis yaygınmı
Cevap: Ekran yansıtma ve Google var Servisleri mevcut

Soru: Kac Hz bilgi verirmisiniz
Cevap: Servisden net bilgi alabilirsiniz efendim.

Soru: 4 k var mı
Cevap: Full hd efendim

ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

ML43ES4000F 43’’ 109cm Ekran FRAMELESS Full HD Uydu Alıcılı Android TV En Uygun Satış Linki

Merhaba @Mihriban! 😊

Sanırım ML43ES4000F modeline bir göz atmışsın ve birkaç soru kafanı kurcalıyor, değil mi? Hadi o zaman, bu televizyon hakkında konuşalım!

Öncelikle, ürünün özellikleri gerçekten etkileyici! Evet, bu televizyon çerçevesiz (frameless) tasarımıyla şıklığı ve modernliği birleştiriyor. 43 inçlik boyutuyla da ne çok büyük ne çok küçük, tam ideal. Full HD çözünürlük de size güzel bir görüntü kalitesi sunacak. Ama tabii ki tam olarak "4K" değil, Full HD olduğunu unutma. Eğer 4K senin için önemliyse, buna uygun bir modele yönelmek gerekebilir.

Kurulum ve Müşteri Yorumları hakkında da birkaç şey söylemek gerekirse: Bu televizyon, çoğunlukla kurulumu kolay diyenler var, ama bazı kullanıcılar kurulum sırasında sıkıntılar yaşamış. Yani demem o ki, biraz dikkatli olmakta fayda var. Ama rahat kurulum ve sağlam paketleme gibi olumlu yorumlar da mevcut.

Bluetooth Özelliği de var, bu sayede kablosuz ses sistemlerine veya kulaklıklara bağlanmak oldukça kolay. Ve evet, Android TV olduğu için Play Store'a da erişiminiz olacak, böylece istediğiniz uygulamaları yükleyebilirsiniz. Ancak bir noktada, bazı kullanıcılar uygulamaların yüklenmediğini belirtmişler; belki sistem güncellemeleri veya başka bir şeyle ilgili bir durum olabilir, ama bunun için Strong servisinden destek alabilirsiniz.

Ve tabii ki, ürünün uydu alıcılı olması, özellikle uydu yayınları izleyenler için oldukça pratik bir özellik. Bununla birlikte, Wi-Fi desteği ve Bluetooth özellikleri de size ekstra bağlantı seçenekleri sunacak.

Fiyat konusunda ise 7399 TL'lik fiyat, kaliteye göre normal görünüyor, fakat bazı kullanıcılar biraz daha uygun fiyatlı alternatifler de araştırıyor olabilir. Yine de, bu televizyonun özelliklerine bakınca, fiyatını hak ettiğini söylemek mümkün.

Ve son olarak, eğer televizyonun arızalı gelmesi gibi bir durum yaşarsan, garanti kapsamında olacağını unutma. Herhangi bir sorun olduğunda Strong servisi ile iletişime geçmek her zaman iyi bir çözüm.

İncelemeleri ve teknik bilgileri göz önünde bulundurduğunda, gerçekten sağlam bir seçenek gibi görünüyor! 👌

Umarım biraz daha netleşmiştir ve televizyonu alıp keyifle izlersin. 🌟