ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Alanlar Memnun Mu-

Aysu

Bilgili
14 Eyl 2023
637
0
0
ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Alınmaya Değer Mi?
ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Güncel Fiyatı 13199.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Kullanıcılar Memnun Mu?

ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Teknik Açıklamalar

ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Ürününün Satıcısı, FOBEM ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV ürününü 13199.0 Tl'den Satılmaktadır.

ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Yorumlar Hakkında Bilgi
13199.0 Tl ye satışta olan ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: kendim kurulum yapabilirmiyim. kutusu açılmamış servis gelmiyor. bozuksaveya kırılsa garanti kapsiyormu yardımcı olurmusunuz
İsim: M** O**
Tarih: 23 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Ürüne Dair Sorular

Soru: hmi kablosu varmi ysda girisi
Cevap: merhaba hdmi girisi var efendim

Soru: Merhaba ürün duvara montaj aparatları mevcut mu
Cevap: merhaba duvar aski aparati kutularindan cikmiyor efendim

Soru: bunu aldıktan sonra kurumunu kim yapıyor ve kim takıyor
Cevap: servisleri mevcut 0 850 888 47 45

Soru: Ordu ünye de servis yok
Cevap: Merhaba kendınız kurulum yapabılırsınız efendım. telefon ıle musterı hızmetlerınden destek alabılırsınız

Soru: Slm Duvara askı aparatı varmı benim duvar askısı olması lazım birde kurulum ücretlimi
Cevap: ASLI APARATI YOK KURULUM ÜCRETSİZ

Soru: Google varmı
Cevap: EVET MEVCUT

Soru: müşteri hizmetlerini arıyoruz açmıyorlar bize de dönmüyorlar
Cevap: Mesai saatlerinde aktif efendim

Soru: Kurulum ücretlimi
Cevap: Ücretsiz kurulum

Soru: günlerdir servisi arıyorum cevap veren yok bu markadan uzak durun
Cevap: Strong yetkili servisini arıyorsunuz değil mi.? İnternette farklı numaralarda olabiliyor.

Soru: hangi yetkili servis bakıyor bozulmalarda.program indirme özelliği ve mi
Cevap: Işık elektronik servisleri İndirme yok

Soru: kumandasi sesli komutmu
Cevap: hayır efendim

Soru: telefondan kablosuz görüntü aktarım ve arka aydınlatma varmı
Cevap: evet yansıtma mevcut

ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV Görseller

ML55ES8000F 55” FRAMELESS ULTRA HD ANDROID 13 SMART LED TV En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü