Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20- Monitör Gaming Bilgisayar En Düşük Fiyat Nerede

Ayla

Bilgili
Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Fiyatına Göre Alınır Mı?
Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Güncel Satış Fiyatı 10513.7 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Kullanıcılar Memnun Mu?

Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Ürünün Detayları

Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Ürününün Satıcısı, WARBOX Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar ürününü 10513.7 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Yorumlar Hakkında Bilgi
10513.7 Tl ye satışta olan Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Ürün güzel paketlenmiş elime sağlam bi şekilde sorunsuz ulaştı ben oğlumiçin aldım gayet başarılı oyunları rahatlıkla oynatıyor...teknolojioutlet firmasına çok teşekkür ederim ilgi ve alakalı için ☺️
İsim: **** ****
Tarih: 21 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknoloji Outlet

Yorum: giriş seviyesi oyun bilgisayarı parasının karşılığını veriyor 5yıldızvermek isterdim ama sistemde kullanılan işlemci windovs11'i desteklemiyor
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: ürün güzel. satıcı son derece güvenilir. küçük bir sorun çıktı yenisiyledeğişim yaptı. kendilerine teşekkür ediyorum.
İsim: A** S**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: Ürün gayet güzel fiyat performans ürünü ben pcden pek anlamam eşimindoğum günü için almıştım ama istediği bütün oyunları oynayabiliyor
İsim: S** N** T**
Tarih: 02 Temmuz 2024

Yorum: ürün güzel fena değil bu fiyata alınabilecek bir ürün satıcı ürün ileilgili arayıp gerekli bilgilendirmeleri yaptı her soruyu cevapladıtavsiye ederim
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: İlk ürün buzuk çıktı ancak satıcı firma ile iletişime gectigimde kısasürede yenisi ile değiştirdiler teşekkür ederim
İsim: Ahmet O.
Tarih: 24 Nisan 2024

Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Ürüne Dair Sorular

Soru: Kulaklık mikrofon lumudur
Cevap: merhaba efendim tüm oyuncu bilgisayarlarımzızın yanında gönderdiğimiz bilgisayarların yanında gönderişlen kulaklıklar mikrofonludur.

Soru: GTA oynanıyor mu?
Cevap: merhaba efendim GTA5 pubg volarant ve güncel tüm oyunları rahatlıkla oynaya bilirsiniz

Soru: bilgisayar kaç fps
Cevap: Merhaba efendim FPS bilgisayarla ilgili bir şey değildir oyunlardaki oyun performansı akışkanlıkla ilgili olan bir şeydir bu bilgisayarla oyun oynadığında yüksek fpslerde rahatlıkla performanslı akıcı ve donmadan oyun oynayabilirsiniz

Soru: kaç adet hdm girişi var
Cevap: Merhaba efendim, ekran kartı üzerinde ekrankartı üzerinde HDIM-Display-dvı girişleri vardır, 2 monitör bağlayarak rahatlıkla kullana bilirsiniz

Soru: ekran kartı ne?
Cevap: AMD RADEON Rx550 yüksek performans ekran kartı mevcuttur efendim

Soru: cevap verin lütfen
Cevap: merhaa efendim tüm cevaplar aktif olarak verilmekteidr.

Soru: Pubg mobili kaldırırmı
Cevap: merhaba efendim pubg, volarant, gta5, ets2, minecraft, roblox, ve güncel tüm oyunları rahatlıkla oynaya bilirsiniz

Soru: merhaba oyunları internetsiz oynanırmı
Cevap: Merhaba efendim GTA gibi ilerlemeli oyunları bilgisayara yükledikten sonra internetsiz olarak oynayabilirsiniz

Soru: iki tane soğutucu var bu bilgisayar için yeterlimi yada hemen ısınabilirmi bilgisayar ?
Cevap: Merhaba efendim ön tarafta 12 santim büyüklüğünde büyük boy iki adet fan mevcut işlemci üzerinde yine 12 santim büyük boy işlemci fanı mevcut ekran kartı üzerinde yine soğutmak için şu an mevcut yeterli soğutmaya sağlamaktadır endişe etmeyiniz efendim tüm testleri yapılıp sıcaklık ayarları kontrol edildikten sonra gönderilmektedir

Soru: Merhaba sadece kasa varmıdır ve win11 desteklermi
Cevap: merhaba efendim, tüm ürünlerimiz windows 11 desteklemekte olup, win10 ile göndermekteyiz. isterseniz kendi win11 işletim sisteminizi kura bilirsiniz

Soru: pabg kaç fps efendim
Cevap: Merhaba efendim Pubg Mobile Ortlama 60-100 FPS Arası almaktadır.

Soru: merhaba assetto Corsa oynatırmı mod yüklüycem
Cevap: merhaba efendim rahatlıkla oynaya bilirsiniz

Soru: Windows kaç sürüm
Cevap: Merhaba efendim Windows 10 Pro Deneme Sürümü ile gönderilmektedir.

Soru: yazılım için uygun mudur ve valorantta tahmini FPS kaç efendim?
Cevap: merhaba efendim oyun ve ofis işlerinizde rahatlıkla kullana bilirsiniz. yüksek FPS lerde oyun oyna bilirsiniz

Soru: Anakart markası ney
Cevap: Merhaba, 1366 pin X58 modeli anakart modelimiz mevcuttur efendim.

Soru: GTA direk yüklümü yoksa ücretlimi
Cevap: merhaba efendim kendiniz üye olup, indiriyorsunuz , artık oyunlar ücresiz sitelerden indirilmektedir

Soru: Yeni oyunları oynatır mi? Gerçekten oyun bilgisayarı mi?
Cevap: Merhaba efendim Bu ürün, oyuncuların sıklıkla kullandığı bir bilgisayardır. Yüksek performanslı bir işlemciye sahiptir ve özellikleri bakımından oldukça üst düzeydir. Bu bilgisayarla rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz.

Soru: kasaya ekleme yapcazmı
Cevap: Merhaba efendim hiçbir ekleme yapmanıza gerek yoktur sistem size hazır olarak gönderilmektedir tek yapmanız gereken şey fişe takıp oyunlarınızın keyfini çıkartmak olacak şimdiden iyi günlerde kullanmanızı dileriz

Soru: Ram düzeni nasıl 4x8 GB mı 16x2 GB mı 1x32 GB mı
Cevap: merhaba efendim 16gb 2 adet ram takılıdır 16 x2 :32gb

Soru: the forest gibi fps oyunlarını açarmı acaba gta 5 felan
Cevap: Merhaba efendim Bu ürün, oyuncuların sıklıkla kullandığı bir bilgisayardır. Yüksek performanslı bir işlemciye sahiptir ve özellikleri bakımından oldukça üst düzeydir. Bu bilgisayarla rahatlıkla oyunnlarınızı oynayabilirsiniz.

Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Monkey Xeon X5670 64gb Ram 256gb Ssd 250gb Hdd R7 240-4gb E.kartı 20" Monitör Gaming Bilgisayar En Uygun Satış Linki