MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD En Ucuzu Nerede Bulunur

Ozge

Bilgili
MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Ürün Alınmaya Değer Mi?
MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Güncel Satış Fiyatı 22699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Memnuniyet Oranı Nedir?

MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Açıklama Ve Özellikler

MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Ürününün Satıcısı, MSI MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD ürününü 22699.0 Tl'den Satılmaktadır.

MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Kullananlar
22699.0 Tl ye satışta olan MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Oyun performansı gerçekten çok iyi. Steam pubg sağlam sistem isteyen biroyun onun için aldım. Aşırı rahat 130_200 aradı fps ile oynadım. Kargoyaverildi ertesi gün elimdeydi. Satıcı da çok ilgili. Tevsiye ederim.
İsim: S** Y**
Tarih: 31 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TRGAMİNG

Yorum: Oğluma aldım çok beğendi
İsim: İ** E**
Tarih: 20 Temmuz 2023

Yorum: harika bir ürün gerçekten tavsiye ederim hemde çok ucuz kalitesine göre
İsim: **** ****
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: Elite PC

Yorum: 3060 12 gb yazıyor 8 Gb geldi kasa başka bi kasa açıklamada yazan çoğuşey tutmuyor kurulu bir şekilde yazıyor ama ekran kartı vs ayrı geldi torn
İsim: C** V**
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: bilgisayar sorunsuz harika bir şekilde elime ulaştı ayrıca 3060kalmadığı için 3060 ti göndermeleri çok mütevazi bir hareketti çokteşekkür ederim bundan sonra tüm tanıdıklarıma burayı önereceğim
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: Donma, takılma gibi sorunlar kesinlikle yaşanmıyor; çok hızlı ve yüksekperformanslı bir bilgisayar. Valorant, CS:GO gibi oyunları rahatlıklayüksek FPS ile oynayabiliyorum. Üstelik, Windows 10 Pro tam sürümlegeldi. 240 hz monitör bağladım, gayet iyi verim alıyorum. Bu bilgisayarıalmayı düşünenlere, kesinlikle tavsiye ederim. Yüksek FPS, sorunsuz oyuDevamını Oku
İsim: R** T**
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: Kesinlikle performans ve görünüm açısından güzel bi setup
İsim: M** F** Ö**
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: Aman diyim uzak durun daha fişe takmadan geri iade ettim ana kart ikialt modeli ekran kartı farklı marka ssd 512 kingston yerine hıvkıng mine 480lik o vardı
İsim: T** K**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Çok iyi ürün gerçekten herkese tavsiye ederim satıcı çok anlayışlıkargoda güzel paketlenmişti ellerinize sağlık
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Ürün mükemmel, ellerinde 3060 kalmadığı için 3060ti ekran kartı koyulmuşçok sevindim güvenle alınabilir paketleme de iyiydi elinize sağlık
İsim: F** Y**
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: güzel paketlenmiş
İsim: furkan ç.
Tarih: 22 Aralık 2023

Yorum: Ürün sorunsuz sağlam ve güzel bir paketleme ile geldi şu anlık hiç birsorun yok olacağınıda düşünmüyorum teşekkürler ilginiz içinde.
İsim: M** b** Y**
Tarih: 20 Aralık 2023

Yorum: ürünümle alakalı fatura da sorun yasıyorum satıcının iletiseme geçmesiniistiyorum ancak irtibat kuramadım. faturamin bireysel fatura kesildiğinibelirtmek isterim kurumsal fatura olmasını rica ediyorum
İsim: Y** G**
Tarih: 08 Kasım 2023

Yorum: ürün gayet güzel her programı kurulup getirilmiş.sadece sanırımişlemcide overclock var yada bios üzerinden boost açılmış.işlemci4.20ghz aralarında seyrediyor.ekran kartı sıfırdı.üyün güzel alınmasıtavsiye edilebilir.ama ürünün fotoyla baya farkı var.işlemcisi sıvısoğutmalı değil haberiniz olsun
Tarih: 12 Temmuz 2023

Yorum: ürünü yeni teslim aldım, daha tam test etmedim ama kasa ben burdayımdiyor birde bu fiyata gayet iyi bir ürün ayrıca toplaması dahazahmetlidir.herşey kurulu geliyor.bu fiyata alabileceğiniz en iyikasa.satıcıya da ince düşüncesinden dolayı teşekkürler.
İsim: F** A**
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: Sistemim driverlarım güncel olmasına rağmen oyunlarda kasma problemiyaşıyorum(fc 24, pes 2019 gibi) iletişim numarası bulamıyorum lütfenyardımcı olabilir misiniz. Biraz araştırma yaptım işlemci ve ekran kartıdarboğaz yapabilir dendi
İsim: M** Ü**
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: Gerçektende çok incesiniz çok teşekkür ederim 3060 ellerinde olmadığıiçin bi üst modeli olan 3060 ti yı göndermişler windows kurulu olarakgeldi gerçektende fiyat performans ürünü herkeze öneririm almayan pişmanolur diyebileceğim bi ürün satıcıya da çok teşekkür ederim saygılarımlar 🫶
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: Öncelikle ürün hakkında konuşucak olursak gayet sağlıklı farklı markadaürünler konuldu fakat satıcının büyük jestleri vardı.Onun haricinde hertürlü konuda ne olursa olsun saat farketmeksizin çok ilgililer ayrıteşekkür ederim.Sıkıntı yaşayıcağınızı sanmıyorum önerimdir hayırlıolsun diyelim 🤍
İsim: Ali Y. Ö.
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: 7 kasımdan bu yana kullanıyorum. Bugüne kadar bekledim yorum yazmak içinçünkü insanlar işin aslını görsün istedim. Görünüm olarak evet güzel birmakine ama 3600 mhz ram yazdığına bakmayın bende bugün öğrendim 3200 mhz1,20v ram takılmış ve anlaşılmasın diye üzerindeki etiket sökülmüşEkran kartı elimizde yok diyerek 3060 ti takılı geldi. kasa üstüneiDevamını Oku
İsim: Mutlu G.
Tarih: 03 Mart 2024

MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Battlefielde oynanırmı
Cevap: Rahatlıkla oynarsınız efendim

Soru: başkan bir sorum da olucak kasayı alırken yanında kutularınıda koyarmısınız bide ekran kartı sıfır mı ve işlemci kaç çekirdekli
Cevap: Evet kutularıyla birlikte yollayabiliriz ekran kartı sıfır değildir 1 yıl garantili tertemizdir efendim

Soru: kesinlikle MSI markalı gelecek değil mi hocam kasa ekran kartı filan
Cevap: ssd kingston ram gskill diğer kalan herşey msi marka

Soru: ekran kartı markası ne yorumlarda başka marka ekran kartı gönderilmişte
Cevap: Marka olarak Asus/Msi/Gigabyte/Palit olmaktadır

Soru: Msi ekran kartının modeli nedir?
Cevap: msi ventus modeli

Soru: Üründe Display port çıkışı var mı?
Cevap: merhaba var 3 adet

Soru: bu sistemin ana kartı ne?
Cevap: msi a520m a pro max

Soru: ekran kartı nedir
Cevap: Msi nvidia GeForce rtx 3060

Soru: Rdr2 de orta ayarlarda kaç fps alırız
Cevap: 300+üstü fps alırsınız

Soru: Craftrise da fln kaç fps verir
Cevap: o oyunu bilmiyorum maelsef

Soru: Bu sistem valorantta 500 fps vermez
Cevap: en yüksek ayarlarda vermez orta ayaralrda verir

Soru: merhabalar ürünün özelliklerinde maksimum ram 128 gb yazıyor maksimum 128 gb mi destekliyor
Cevap: Evet efendim

Soru: ürünün anakarti nedir
Cevap: msi anakart efendim

Soru: valorant yüksek ayar kaç FPS alabiliriz
Cevap: 500+ÜSTÜ FPS ALIRSINIZ

Soru: merhaba ürünün Kendi garantisi ne kadar
Cevap: 2 yıl efendim

Soru: abe hayran içine 4999 sıarmı acaba
Cevap: merhaba 4090 sığar

Soru: Windows deneme sürümü ile mi geliyor
Cevap: Evet efendim

Soru: Windows 11 yükleyebilirmiyim ve kablosuz internete bağlaniyormu
Cevap: Yükleyebilirsiniz efendim kablosuz internet için wifi aparatı almanız gerekmektedir

Soru: Bu ekran kartı marka nedir
Cevap: msi ventus 2x

Soru: ekran kartı markası MSI mi yoksa markası ney?
Cevap: merhaba msi

MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD Detaylı Resimler

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

MSİ MAG SÜPER GAMİNG SİSTEM AMD RYZEN 5 5500 + NVİDİA RTX 3060 12GB +16GB DDR4 RAM + 512GB M.2 SSD En Uygun Satış Linki