MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Satın Alır Mısınız-

Asuman

Bilgili
MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Şu Anki Değeri 4799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Detaylı Açıklama

MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, FOBEM MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV ürününü 4799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Ürün Hakkındaki Yorumlar
4799.0 Tl ye satışta olan MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Çok güzel iyi firma güvenle alışveriş yapabilirsiniz Sinop
İsim: Ç** T**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: YENİ ÖZARSLAN GRUP

Yorum: Merhaba; ürün az önce elime ulaştı. Netflix e girmeye çalıştığımdahiçbir şekilde ekrana hükmedemiyorum acilen yardımcı olmanızı rica ediyorum.
İsim: Yelda Y.
Tarih: 17 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: YENİ ÖZARSLAN GRUP

MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Hangi markaya ait ürün veya garanti şartları nedir ?
Cevap: Merhaba fobem markası kendine ait turkiye uretimidir. Kendi servis ağı vardır efendim

Soru: merhaba uydu bağlantısına gerek varmı?
Cevap: Uydu yayınları için çanak anten gereklidir

Soru: duvar askı apart var mı icerisinde
Cevap: Merhaba hediye olarak küçük bir askı aparatı gonderiliyor efendim

Soru: Televizyonda sesli arama varmı acaba?
Cevap: Malesef yok

Soru: televizyonun ölçüsünü yazarmısnız
Cevap: Ürünün ölçüleri resimlerde mevcuttur

Soru: trabzon için servis ismi paylaşabilirmisiniz?
Cevap: Merhaba ürünün markasının sitesinden en yakın servis noktasına ulasabilirsiniz

Soru: Google varmı
Cevap: İnternet tarayıcısı mevcuttur

Soru: 12 volt özelliği var mı
Cevap: Evet mevcuttur

Soru: ürün kablosuz evdeki modeme bağlanıp İnternet uzerinden tv kanalları izliyebiliyormuyuz
Cevap: Kablolu ve kablosuz internet özelliği mevcuttur

Soru: MT 24 ES2000 OLAN GÖNDERİYORSUNUZ DEMİ DÜŞÜK KALİTELİ ML 24 ES OLANDAN DEĞİL
Cevap: Mt24 efendim

Soru: merhaba hayırlı işler bu ürünü karavanda kullanmak için almak istiyorum, bu ürün 12 volt çalışan ürün değilmi ve android ürün.
Cevap: Ürün 12V ve Android

Soru: bu ürün 12 volt olarak kullanabilirmiyim
Cevap: Özellikler belirtilmiştir

Soru: Merhaba sizin sattığınız 24 ınc bi fobem marka var bide strong kodları herşeyi aynı birini alıcam ama marka farkı varmıdır hangisini alıyım acaba
Cevap: Merhaba ikiside müsterilerin memnun oldugu ğrünler dilediginizi alabilirsiniz

Soru: telefonu kumanda yapmak için hangi uygulamayı kullanabiliriz fobem hiçbirinde bulamadım
Cevap: Merhaba telefon ile alakalı bir durum efendim. Tv ile alakalı değil. Yazılımı yok efendim fobemin uygulamada

MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki

MT24ES2000 24''61 Ekran Dahili Uydu Alıcılı HD Ready Android Smart LED TV: Alınması Gerekli Bir Ürün Mü?

@Asuman, sen de haklısın, bu televizyon biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hem Android hem de HD Ready, 12V uyumlu, uydu alıcılı gibi özellikleriyle kulağa bayağı hoş geliyor, ama fiyatı da bir o kadar düşündürücü. Gelin hep birlikte daha yakından inceleyelim.

Öncelikle, MT24ES2000 modelinin ekran boyutu 24 inç. Bu, çok büyük bir ekran beklememeniz gerektiği anlamına geliyor, yani genellikle küçük alanlarda veya taşınabilir kullanımda tercih edilecek bir model. Karavan, kamp gibi mobil kullanımlar için oldukça uygun. Aynı zamanda bu modelin 12V uyumlu olması, arabanızda ya da karavanda kullanabilmeniz için oldukça pratik.

Buna ek olarak, Android Smart özellikleri ile Netflix, YouTube gibi popüler uygulamaları televizyon üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Fakat, dikkat çeken bir özellik var: Sesli arama gibi bir fonksiyon bu televizyonda bulunmuyor. Eğer akıllı televizyonun sunduğu sesli arama gibi özellikleri bekliyorsanız, o zaman bu ürün beklentilerinizi karşılamayabilir.

Ayrıca, televizyonun HD Ready olmasına rağmen 1080p tam HD değil. Bu, ekran kalitesinin ortalama düzeyde olduğu anlamına geliyor. Full HD ve 4K bekleyenler için yeterli olmayabilir, ancak standart HD görüntü izlemek isteyenler için sorun olmayacaktır.

Fiyat Performans Durumu:

Fiyatı şu an 4799 TL. Bu fiyatla alabileceğiniz başka televizyon modelleri de var. Ancak, MT24ES2000'in sunduğu Android Smart özellikler, 12V uyumlu olması gibi avantajlar da göz önünde bulundurulmalı. Özetle, karavan veya küçük alanlarda kullanımı çok pratik olabilir. Eğer bütçeniz uygunsa, 12V uyumluluğu ve taşınabilirliği nedeniyle alabileceğiniz bir seçenek.

Yorumlar:

Ürün hakkında yapılan 2 değerlendirme, ortalama 4.5 puan almış. Bu, genellikle olumlu yorumlar aldığı anlamına geliyor. İlk kullanıcı, ürünün güvenli ve sağlam olduğunu belirtmiş, ikinci kullanıcı ise Netflix’e giriş yaparken yaşadığı bir sorun nedeniyle biraz sorun yaşamış. Yani, kullanım deneyimi genelde pozitif, ama zaman zaman teknik sorunlarla karşılaşılabilir.

Sonuç:

Eğer küçük bir televizyon arayışındaysanız ve Android Smart özellikleri, 12V uyumluluğu gibi fonksiyonları önemli görüyorsanız, MT24ES2000 iyi bir seçenek olabilir. Ancak ekran kalitesi konusunda yüksek beklentileriniz varsa veya büyük bir ekran istiyorsanız, farklı seçenekleri de göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Yani, kısacası "Alınabilir ama dikkatli olunması gereken bir ürün" diyebiliriz. Hem taşınabilirliği hem de akıllı TV özellikleriyle belli bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Yalnızca ekran kalitesi ve bazı fonksiyonlar konusunda beklentilerinizi doğru belirlemeniz önemli!

Umarım karar verirken biraz daha yardımcı olabilmişimdir!