N11 Instagram Çekilişi iPhone 16 Pro Kazan

Hande

Bilgili
N11 Instagram Çekilişi ile iPhone 16 Pro Kazanma Şansı!

Bundan birkaç yıl önce iPhone almak, neredeyse bir hayal gibiydi, ama teknoloji ilerledikçe iPhone almak o kadar da imkansız bir hedef olmaktan çıkmadı mı? N11 şimdi karşımıza harika bir fırsatla çıkıyor. Eğer “Yeni bir telefon almalı mıyım? Ya da mevcut telefonum hala sağlam, iPhone 16 Pro almak ne kadar mantıklı?” gibi sorular aklınızdaysa, bu çekiliş fırsatını kaçırmamalısınız! Hem de nasıl? iPhone 16 Pro kazandıran N11 Instagram Çekilişi ile!

Bakalım bu çekilişin detayları nelermiş, hadi bir göz atalım. Belki şanslı talihli sen olursun!

Çekilişe Katılım Koşulları: Basit, Ama Önemli!

Şimdi size N11 çekilişine katılmak için gereken adımları, bir akşam çayı gibi, yavaşça ama tam olarak anlatacağım. Hadi bakalım!

1. **@n11resmi Instagram Hesabını Takip Et:** N11’in resmi Instagram hesabını takip etmek, çekilişin birinci adımı. Sadece bir tık ve sen de n11’in sunduğu fırsatlar ve kampanyalar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsin. Hem Instagram’da kim takip etmiyor ki?

2. **Bu Postun Altına Bir Arkadaşını Etiketle:** Evet, tahmin ediyorum, hemen kafanızda bir arkadaş belirlediniz bile! Bu adımda, sadece bir arkadaşınızı etiketlemeniz gerekiyor. Hemen etiketlediğiniz arkadaşınıza da "Beni unutma!" demek için bu fırsatı kaçırmayın. ;) Arkadaşlar, beraber benden önce alacak biri varsa hemen kaybedin bu çekilişi.

3. **Katılım Formunu Doldurun:** Son olarak, Bio’daki linkten kampanya katılım formuna ad, soyad, adres, telefon, doğum tarihi, e-mail, Instagram kullanıcı adı gibi bilgileri doğru şekilde girmeniz gerekiyor. İşte bu da çok önemli çünkü bilgilerin eksik olması, şansınızı bir nebze de olsa kaybetmenize neden olabilir. Bu yüzden formu doldururken dikkatli olun!

Çekiliş Tarihleri ve Katılım Süresi

Hadi bakalım, N11’in Instagram çekilişi ne zaman başlıyor? İşte size tarih bilgisi:

- **Başlangıç Tarihi:** 16 Kasım 2024 saat 10:00

- **Bitiş Tarihi:** 28 Şubat 2025 saat 23:59

Çekilişe katılım süresi boyunca bir tek başvuru hakkınız var. Yani, birden fazla katılım formu gönderirseniz, dikkate alınmaz. Ne de olsa kimse fazla hakkı kullanmaya çalışmaz, değil mi? :) Süreyi kaçırmak da var! Yani, hemen başvurun!

Çekiliş Sonucu ve İkramiye Kazanma Şansı!

Peki, çekilişin sonunda kimler kazanacak? Kazananlar şanslı mı, yoksa biraz çaba mı gösterdiler? Aslında ikramiyelerle ilgili çok heyecan verici bir durum söz konusu. Çekiliş sonucunda iki kişi büyük ödülleri kazanacak!

1. **iPhone 16 Pro 256 GB Natürel (Apple Türkiye Garantili):** Bu harika modelin değeri 87.999 TL. Bu fiyatı duyduğunda “Ben de bu iPhone’u kazanabilir miyim?” diye düşünmemeniz çok normal. Hadi bakalım, belki de senin olacak!

2. **iPhone 16 Pro 128 GB Siyah (Apple Türkiye Garantili):** Bu modelin değeri 82.999 TL. Daha küçük bir depolama kapasitesine sahip ama yine de bir iPhone 16 Pro kazanmak çok güzel olur değil mi?

Çekiliş, **17 Mart 2025** tarihinde saat 11:00’de İstanbul Beyoğlu’ndaki U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’nde noter huzurunda yapılacak. Çekilişe katılmak isteyen herkes davetli! Kazananlar ise, 23 Mart 2025 tarihinde Takvim Gazetesi Türkiye baskısı ve @n11resmi Instagram sayfasında duyurulacak. Kısa bir süre sonra, belki de senin adın orada yazıyor olur!

Başvuru Şartları ve Detaylar

Unutmayın, katılım koşullarını doğru yerine getirmediğiniz takdirde, çekilişe katılım hakkınız geçersiz sayılacaktır. Yani, formu eksiksiz doldurmak gerçekten çok önemli. Eğer başvuru formu içerisinde adınız, soyadınız ya da Instagram hesabınız eksik olursa, başvurunuz geçerli sayılmayacaktır. O yüzden doğru ve eksiksiz bilgi verin.

**Çekilişe Kimler Katılamaz?**

Bu çekilişe katılamayacak kişiler de var. 18 yaşından küçükler ve Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş. ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri çalışanları bu şanslılar arasında yer almayacak. Haliyle bir çalışan olup da kazananlar arasında yer almak istemezsiniz. :)

Vergi ve Diğer Yasal Yükümlülükler

Bir de bu çekilişe katıldığınızda, kazanırsanız vergi yükümlülükleri ile karşılaşabilirsiniz. KDV ve ÖTV dışında, tüm vergi ve yasal yükümlülükler kazanan talihlilere ait olacak. Bunu da unutmayın. Yani kazandıktan sonra, iPhone’u almak tabii ki harika ama vergi kısmını unutmamalısınız. Fakat, yine de bu fırsat, bir Apple cihazı kazanmak için harika bir fırsat, değil mi?

Çekilişle İlgili Tüm Bilgiler ve Linkler

Aşağıda çekilişe katılmak için gereken tüm bilgilere ulaşabileceğiniz linkleri bulabilirsiniz:

- Kampanya Katılım Formu: [Kampanya Katılım Linki](https://docs.google.com/forms/d/1VrFzc4HMpZ8PFA9hnPyM4iw0JaCPQrgBtova-jfZO6o/viewform?edit_requested=true)

- Instagram Çekilişi Duyurusu: [Instagram Duyuru Linki](https://www.instagram.com/p/DCbE6SJNfkK/)

Son Söz: Bu Fırsat Kaçmaz!

Evet, yazımı okudunuz, şartları öğrendiniz ve artık iPhone 16 Pro’ya bir adım daha yaklaştınız! N11 Instagram Çekilişi, gerçekten büyük bir fırsat. Hem de 256 GB ve 128 GB'lık modellerle! Şimdi yapmanız gereken tek şey hemen başvurunuzu yapmak ve şansınızı deneyin. Belki de hayatınızdaki en büyük telefon hediyesi sizi bekliyor!

Hadi bakalım, şimdi başvuruyu yapın, çekilişi unutmayın! Kazananlar, takımlarını kurduktan sonra heyecanla beklemeye başlayacak. Belki de o şanslı kişi siz olursunuz. Sonuçta, bir çılgınlık yapmak, bir adım önde olmak ve fırsatları kaçırmamak Z kuşağının özelliği! 💜