Zeynep
Bilgili
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Şu Andaki Değeri 30360.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Ürün Açıklaması
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı ürününü 30360.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
30360.0 Tl ye satışta olan Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: 5 güne geldi kutusunu açamıyorum maalesef garantiden çıkarmış inşallahkırık felan yoktur horoz lojistik ile gönderildi çok şikayet okumuştumama sorunsuz getirdiler teşekkürler ve bide mağazadaki fotoğraflarınıekliyim orda gördüm beğendim 45 bin fiyat yazmışlar burada uygun buluncaaldım hemen 26,900 e bu kadar fark olması şaka gibi burada da saçma bDevamını Oku
İsim: N** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Eylül 2024
Satıcı: Tekno
Yorum: çok güzel satıcı da çok ilgili teşekkür ederim
İsim: F** O**
Beden: 22 Şubat 2024
Satıcı: Gençlik-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: buzdolabim çok iyi iyiki almisim hem şık hem kaliteli. servisle gorusuphem buzdolabi kapaklarinin yönünü degistirdim hemde buzdolabimdakiküçük bir çizik için servisten boyamalarini istedim orijinal boyasi ilekapattılar harika oldu. süreç biraz uzun sürdü ama degdi
İsim: Ş** Ş**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Güzel sağlam geldi sıkıntı yok
İsim: A** F**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Satıcı: Simport
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: hacmi ne kadar acaba
Cevap: Merhabalar , Toplam Net Hacim (Lt) 523 tür iyi günler dileriz
Soru: Merhaba Vestel rustik serisi ile set midir acaba
Cevap: Merhabalar,ürün rustik serisine aittir ,iyi günler dileriz
Soru: merhabalar dış yüzeyi cam olmasinin avantajı ney acaba?
Cevap: merhaba dış yüzey cam olduğu için temizliği daha rahat yapılmaktadır paslanma veya çizilme olmaz
Soru: yükseklik kaç metre
Cevap: ürün ölçüleri Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)186X76X75 şeklindedir iyi günler dileriz
Soru: Çizgileri sarı(gold) rengi çizgilimi, yoksa gri çizgilimi gri çizgili gelmesini istemiyorum..
Cevap: ÇİZGİLERİ GRİ RENKLİDİR İYİ GÜNLER DİLERİZ
Soru: merhabalar bunun 5401 crb ve 54001 crb modellerden farkı nedir
Cevap: hacim farkı var daha büyük Toplam Net Hacim (Lt) 523 Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 186X76X75 dondurucu üstte
Soru: Merhaba, ürünü almak istiyorum ancak cam ocaklar gibi patlama ihtimali var mı
Cevap: hayır efendim
Soru: merhaba. ürünün kapağındaki çizgilerin rengi ne Renk ? gri mi ? sarı mı ?
Cevap: ürün üzerindeki çizgi renkleri değişiklik gösterebilir kesin şu renk demek yanlış olur anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz
Soru: merhaba . ürünün kapağındaki çizgiler ne renk ? GRİMİ yoksa gold rustik serisi gibi sarı mı ?
Cevap: merhaba ürün rustik serisidir çizgiler gold rengidir efendim
Soru: Diğer rengiyle olan farkı nedir acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün kodu iletmeniz halinde kontrol sağlayabiliriz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba genişlik tam olarak nekadar ben Vestel bayisinden sordum en fazla 75 santim dediler siz 95 yazmışsınız
Cevap: Değerli Müşterimiz İlgili ürünün boyutları (cm) (YxGxD)186X76X75 Saygılarımızla.
Soru: Merhaba Vestel rustik serisi ile uyumlu mudur acaba bu
Cevap: Merhaba lütfen ürünün adı ile vestelin sitesinden kontrol eder misiniz
Soru: Merhabalar kenarları Gold çizgili rustik serisi mi
Cevap: Evet efendim rustik serisi buzdolabidir
Soru: Üründe herhangi bir defo yenilenme var mi sıfır mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz orijinal, kapalı kutu ve Vestel garantisi altındadır. Teşhir ürün satışımız bulunmamaktadır. Endişe duymayınız. Satıcı olarak Vestel bayisiyiz. Saygılarımızla.
Soru: merhaba dışının hepsi cam mı
Cevap: merhaba ürün kapısının dış yüzeyi camdır efendim
Soru: kurumu siz mi yapıyorsunuz?
Cevap: ÜRÜN KURULUMU BÖLGENİZDEKİ YETKİLİ SERVİSLER TARAFINDAN ÜCRETSİZ OLARAK YAPILMAKTADIR İYİ GÜNLER DİLERİZ
Soru: Cızgılerı gold sarısı mı gri mi yoksa
Cevap: gold sarısı
Soru: ürün hangi ilden geliyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün çıkışları İstanbul'dan yapılmaktadır.Saygılarımızla
Soru: gold rengi varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Beyaz renk mevcuttur. Saygılarımızla.
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Ürün Görselleri
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Şu Andaki Değeri 30360.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Ürün Açıklaması
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı ürününü 30360.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
30360.0 Tl ye satışta olan Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: 5 güne geldi kutusunu açamıyorum maalesef garantiden çıkarmış inşallahkırık felan yoktur horoz lojistik ile gönderildi çok şikayet okumuştumama sorunsuz getirdiler teşekkürler ve bide mağazadaki fotoğraflarınıekliyim orda gördüm beğendim 45 bin fiyat yazmışlar burada uygun buluncaaldım hemen 26,900 e bu kadar fark olması şaka gibi burada da saçma bDevamını Oku
İsim: N** E**
Beden: 17 Eylül 2024
Satıcı: Tekno
Yorum: çok güzel satıcı da çok ilgili teşekkür ederim
İsim: F** O**
Beden: 22 Şubat 2024
Yorum: buzdolabim çok iyi iyiki almisim hem şık hem kaliteli. servisle gorusuphem buzdolabi kapaklarinin yönünü degistirdim hemde buzdolabimdakiküçük bir çizik için servisten boyamalarini istedim orijinal boyasi ilekapattılar harika oldu. süreç biraz uzun sürdü ama degdi
İsim: Ş** Ş**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Yorum: Güzel sağlam geldi sıkıntı yok
İsim: A** F**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Satıcı: Simport
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: hacmi ne kadar acaba
Cevap: Merhabalar , Toplam Net Hacim (Lt) 523 tür iyi günler dileriz
Soru: Merhaba Vestel rustik serisi ile set midir acaba
Cevap: Merhabalar,ürün rustik serisine aittir ,iyi günler dileriz
Soru: merhabalar dış yüzeyi cam olmasinin avantajı ney acaba?
Cevap: merhaba dış yüzey cam olduğu için temizliği daha rahat yapılmaktadır paslanma veya çizilme olmaz
Soru: yükseklik kaç metre
Cevap: ürün ölçüleri Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)186X76X75 şeklindedir iyi günler dileriz
Soru: Çizgileri sarı(gold) rengi çizgilimi, yoksa gri çizgilimi gri çizgili gelmesini istemiyorum..
Cevap: ÇİZGİLERİ GRİ RENKLİDİR İYİ GÜNLER DİLERİZ
Soru: merhabalar bunun 5401 crb ve 54001 crb modellerden farkı nedir
Cevap: hacim farkı var daha büyük Toplam Net Hacim (Lt) 523 Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 186X76X75 dondurucu üstte
Soru: Merhaba, ürünü almak istiyorum ancak cam ocaklar gibi patlama ihtimali var mı
Cevap: hayır efendim
Soru: merhaba. ürünün kapağındaki çizgilerin rengi ne Renk ? gri mi ? sarı mı ?
Cevap: ürün üzerindeki çizgi renkleri değişiklik gösterebilir kesin şu renk demek yanlış olur anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz
Soru: merhaba . ürünün kapağındaki çizgiler ne renk ? GRİMİ yoksa gold rustik serisi gibi sarı mı ?
Cevap: merhaba ürün rustik serisidir çizgiler gold rengidir efendim
Soru: Diğer rengiyle olan farkı nedir acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün kodu iletmeniz halinde kontrol sağlayabiliriz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba genişlik tam olarak nekadar ben Vestel bayisinden sordum en fazla 75 santim dediler siz 95 yazmışsınız
Cevap: Değerli Müşterimiz İlgili ürünün boyutları (cm) (YxGxD)186X76X75 Saygılarımızla.
Soru: Merhaba Vestel rustik serisi ile uyumlu mudur acaba bu
Cevap: Merhaba lütfen ürünün adı ile vestelin sitesinden kontrol eder misiniz
Soru: Merhabalar kenarları Gold çizgili rustik serisi mi
Cevap: Evet efendim rustik serisi buzdolabidir
Soru: Üründe herhangi bir defo yenilenme var mi sıfır mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz orijinal, kapalı kutu ve Vestel garantisi altındadır. Teşhir ürün satışımız bulunmamaktadır. Endişe duymayınız. Satıcı olarak Vestel bayisiyiz. Saygılarımızla.
Soru: merhaba dışının hepsi cam mı
Cevap: merhaba ürün kapısının dış yüzeyi camdır efendim
Soru: kurumu siz mi yapıyorsunuz?
Cevap: ÜRÜN KURULUMU BÖLGENİZDEKİ YETKİLİ SERVİSLER TARAFINDAN ÜCRETSİZ OLARAK YAPILMAKTADIR İYİ GÜNLER DİLERİZ
Soru: Cızgılerı gold sarısı mı gri mi yoksa
Cevap: gold sarısı
Soru: ürün hangi ilden geliyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün çıkışları İstanbul'dan yapılmaktadır.Saygılarımızla
Soru: gold rengi varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Beyaz renk mevcuttur. Saygılarımızla.
Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Ürün Görselleri

Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki

VESTEL Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Nf60011 Crb Ion No-frost Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.