NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Ecem

Bilgili
NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Şu Anki Fiyat Aralığı 29099.0 Tl'den Satılmaktadır.

NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Kullanıcı Yorumları Nasıl?

NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Ürün Bilgisi

NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı ürününü 29099.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Ürünü Kullananların Görüşleri
29099.0 Tl ye satışta olan NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Çok düşünerek online alışverişe karar verdim. Bu büyüklükte bir ürün hiçalmamıştım. Ancak çok rahat bir alım oldu. Öncelikle ekonomik bir fiyataaldım. Buzdolabının bu modelini annem kullanıyor ve çok memnun. Onedenle modele karar vermek kolay oldu. Ancak çok uzak bir mesafedenfiyat avantajı nedeniyle alım yaptım fakat çok memnun kaldım. Ürün birhafDevamını Oku
İsim: G** O**
Tarih: 19 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Dolabımı dün teslim aldım bugün servis geldi hemen kurulumunu yaptı Bufiyata çok çok güzel bir ürün evimize çok yakıştı genişliği çok güzelBen mağazaları da çok dolaştım Ama bu fiyata bu kalitede bir dolap yok.Bugün tek kızdığım ben aldığımda 28 bindi bugün 26.300 olmuş bir yıldızıda oradan kırıyorum🤔🤔
İsim: G** A**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Satıcı: Efegaz - Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: dolap çok güzel soğutması çok iyi beğendim genişlik iyi kullanışlıherkese tavsiye ediyorum mükemmel teşekkürler tirend yol
İsim: T** D**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Sorunsuz, çalışıyor. Belirtilen zamanında geldi. Servisle birlikte hemen çalıştırıldı.
İsim: Nazmiye K.
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: ürününum elime sorunsuz bı şekilde dün ulaştı bugünde kurulumu yapıldıgayet güzel sogutuyo şimdilik sorun yok memnunum.. kargo şirketi horozlojistikte.kurulumu için gelenlere birde trentyolada ayrıca teşekkürlerhiç sıkinti çıkartmadan ilgilendiler zaten kurulum içinde yetkiliservisin telefonunu kargo kutusu üzerinde belirtmişler aradim ertesigüneDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: 20 yıllık emektar buzdolabımız artık iyi soğutmamaya başladı, yedekparçaları da çok eski model olduğu ve üretilmediği için tamirindesıkıntı yaşıyorduk, aradığımız yükseklik ve derinlik ölçülerine sahipbuzdolapları arasında gün ışığı teknolojisi, sebze meyve bölümünün morışıklı olması ve daha uzun süre taze tutması gibi özellikleri nedeniylebu modDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: Ürünü avm mağazasından daha uyguna aldım buradan üstelik pazar akşamaldık pazartesi sabah ürün geldi ve kurulumu yapıldı satıcı kargokonusunda çok hızlı davrandı gelen dolap fiyatına göre gerçekten çokgüzel büyük ve kullanışlı
İsim: m** c**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Satıcı: Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Kargo çok iyiydi fakat dolap içerisinde eksik malzeme var. ve bu parçamaksimum tazelik filtresi koyma yerinin olduğunu söylememe rağmentüketiciden ekstra para ile satıyorlar. bu neden ile bunları düşünerekalırsanız sevinirim. Dolap güzel ama bilginiz olsun. Evet içindekieksik malzemeleri temin ettiler ve şuanda sıkıntısiz kullanıyoruzproblem yokDevamını Oku
İsim: H** İ** A**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Satıcı: Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi

NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Merak Edilen Konular

Soru: Taksite bölünüyor mu karta
Cevap: Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşünüz

Soru: merhaba ağrı patnosa Demirören köyüne sevkiyatiniz varmı?
Cevap: Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşünüz

Soru: Merhaba dolap tavan ölçümüz yerden 188 cm sığar mı
Cevap: sığmaz Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)192x70x71,2

Soru: ürün bana mı gelecek servise mi gidecek acaba
Cevap: Size gelecektir

Soru: dolabın alt ve üst litresini öğrenebilir miyim
Cevap: Merhabalar efendim,Dondurucu Bölme Net Hacmi lt 137, Soğutucu Bölme Net Hacim (Lt) 344

Soru: hangi kargo firması getirecek
Cevap: Merhabalar borusan lojistik firmasıyla gönderim yapıyoruz

Soru: Benim aldığım ürün NFK54112 e modeli. Gı pro olan değil
Cevap: Merhabalar nfk52112 e bu ürün teşhir kalmış malesef

Soru: merhaba Vestel buzdolabı bakıyorum. Model olarak tavsiyeniz hangisidir acaba? Lt vs özellikleri hakkında detayli bilgi verebilir misiniz karşılaştırma açısından.
Cevap: Merhabalar efendim.Ürün en çok satan vestel ürünleri arasında.Net 481 lt. hacime sahiptir.Aşağıda özellikleri belirttik. VitaMod Teknolojisi Gün Işığı Pro Teknolojisi Wi-Fi Teknolojisi Taze Hava Teknolojisi Hareketli Cam Raf

Soru: merhaba bu dolaba çok begendim ama parke ile mutfak dolabının ara mesafesi de 192 cm geliyo sigar mi acaba ayaklık payida varmi
Cevap: Merhab aürün ölçüleri : Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)192x70x71,2 dir sağlıklı günler dileriz

Soru: merhaba Vestel buzdolabı bakıyorum. Model olarak tavsiyeniz hangisidir acaba? Lt vs özellikleri hakkında detayli bilgi verebilir misiniz karşılaştırma açısından.
Cevap: en yakın bayilerden detaylı bilgi alabilrsinz efendim

Soru: buzdolabının boyu kaç cm ?
Cevap: 192 cm efendim

Soru: Merhaba dolap yeri 191 geliyor yükseklik olarak ayakları ayarlanabilirmi sığma ihtimali varmı
Cevap: Merhabalar ürün yüksekliği ayaklari kapali şekilde 192cmdir.

Soru: Dondurucu ve soğutucu litresi ne kadar?
Cevap: Merhabalar efendim,Dondurucu Bölme Net Hacmi lt 137, Soğutucu Bölme Net Hacim (Lt) 344

Soru: İyi günler Erzincan Tercan'a sevkiyatınız var mı?
Cevap: Evet efendim

Soru: iki bölmedede mavi ışık teknnolojisi var mı buzdolabında bilgi verebilirmisiniz
Cevap: SADECE ÜST BÖLMEDE VARDIR EFENDİM

Soru: Gönderim nereden olacak
Cevap: Merhabalar aydın ilinden gönderim yapıyoruz.

Soru: Yani şöyle söyliyim daha önce bir ürün almıştım o da buzdolabı yine horoz lojistik biz yukarıya taşımıyoruz dedi servisin işi dedi servisi de aradım da aslında biz taşımıyoruz dedi yani kimin görevi bu onu soruyorum net bir cevap bekliyorum sizden kimin görevi yukarıya çıkarmak ona gore geldiklerinde bileyim müdahaleyi yapayım neticede ücretsiz nakliyat var
Cevap: merhabalar siapriş verdikten sonra ürünün vestel yetkili servisi ile tarafıma gelmesini istiyorum yazmanız yeterli olacaktır. gerekli destek sağlanacaktır. ücretsiz olarak nakliyesi servis tarafından yapılacaktır.

Soru: ürün geldiğinde önceki buzdolabındaki derin dondurucu olan kurban etini sağlıklı bir şekilde tekrar buna aktarabilir miyiz. yoksa buzdolabı geldiğinde belli bir süre çalışarak boş bekleyecek mi bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim
Cevap: kurulum yapan arkadaşlardan bilgi alabilirsiniz.

Soru: Merhaba kolay gelsin ürün teşhir ürünümü birde motoru inverter motormu
Cevap: Merhabalar, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir, motor bilgisi için Vestel müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz, iyi akşamlar dileriz

Soru: 9416568422
Cevap: EFENDİM SERVİSE YÖNLENDİRME YAPILMIŞTIR

NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

NFK54112 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki