NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Tavsiye Eder Misiniz-

Feraye

Bilgili
NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Şu Anki Fiyat Aralığı 44999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Detaylı Açıklama

NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı ürününü 44999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürünü Kullananların Görüşleri
44999.0 Tl ye satışta olan NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: cok guzel ve kullanisli
İsim: c** u**
Tarih: 11 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: Ürünüm servise ordan bana sorunsuz ulaştı. Gayet güzel ve kullanışlı.Benmutfak kapısından geçebilecek ölçülerde aldım mecburen. Ama yetiyorbize. Teşekkür ederim.
İsim: S** Ö**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: Simport

Yorum: Sorunsuz ve çok çabuk geldi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 23 Mayıs 2022
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: çok güzel begendik.
İsim: S** Y**
Tarih: 08 Eylül 2024
Satıcı: Zirve - Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: güzel beyendim
İsim: A** Ç**
Tarih: 25 Mayıs 2023

Yorum: Vestel markası ürünleri hep kullanırım ve kesinlikle tartışma kabuletmediğini düşünüyorum.yine çok güzel bir ürün.bayiden seçip buradansipariş verdik.
İsim: H** Y**
Tarih: 30 Eylül 2023
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ürün çok güzel. diğer markalar daha pahalı. tavsiye ederim
İsim: Nuri B.
Tarih: 08 Haziran 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: gayet geniş büyük icide çok şık
İsim: M** m** g**
Tarih: 11 Mart 2023
Satıcı: BillurTicaret Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: buzdolabının kapaginda pas lekeleri oluştu
İsim: H** N** K**
Tarih: 29 Ekim 2023

Yorum: ürün elime iki hafta da geldi üründe ezikler mevcuttu ve servis çokilgili değişim verdi ilk aldığımdan daha hızlı geldi Vestel servisçalışanlarına teşekkür ederim ürün performans çok iyi sebzelik ve sıfırbölmesi çok güzel tavsiye ederim
Tarih: 07 Aralık 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ürün güzeldi sıkıntı yaşamadık tavsiye ediyorum. normal mağzadan 3 bintl daha ucuza geldi
İsim: samet ç.
Tarih: 12 Haziran 2023

Yorum: Paketlemesi güzel, sorunsuz geldi.
İsim: Y** A**
Tarih: 16 Mayıs 2023

Yorum: Ürünü gönülrahatlığyla alabilirsiniz. Vestel kurulum hemen zamanda geldi.
İsim: a** p**
Tarih: 08 Ağustos 2022

Yorum: ürün elime sağlam bir şekilde ulaştı sorunsuz çalışıyor bayiye tşk ederim
İsim: H** b**
Tarih: 05 Ağustos 2022

Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı. soğutması gayet güzel. sesi çok fazla değilnormal.yalnız dondurucu kısmında aydınlatma olsa daha iyi olurdubence.satıcıya teşekkürler.
İsim: h** z**
Tarih: 19 Temmuz 2022

Yorum: Ürün eziksiz çiziksiz geldi. Akşam 4-5 gibi sipariş verdim ertesi gün10-12 ye kurulum verdiler ve 11 de kurulum işi bitti. Yani 24 saat biledolmadan.. İç hacmi devasa diğer dolaptan çıkardığımız ürünler yenidolabın yarısını ancak doldurdu.. Ürünü Alış fiyatım 16.250
İsim: birkan a.
Tarih: 03 Kasım 2022

Yorum: Ürünüm neden iptal oldu öğrenebilirmiyim ?
Tarih: 13 Mayıs 2023

Yorum: ürün çok iyi ama bu satıcı dan almanızı kesinlikle önermiyorum
İsim: N** A**
Tarih: 08 Nisan 2023

Yorum: Kenarı ezilmiş geldi değiştirildi ama daha dikkatli olunmalı
İsim: Y** B**
Tarih: 17 Aralık 2022
Satıcı: Selcan-Vestel Yetkili Online Bayi

NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: nasıl yüksekliği kaç cm
Cevap: Ürün Boyutları (cm) Y : 186 G : 76 D : 73,7

Soru: merhaba dolap ic hacmı net kac lT enı boyunun ölculetını yazarmısınız
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün boyutları (cm) (YxGxD)186x76x73,7 Toplam Net Hacim (Lt)533 dir Saygılarımızla.

Soru: ÜRÜNÜ KURDURMAK İÇİN NE KADAR SÜREMİZ VAR? HEMEN KURDURMAK İSTEMİYORUZ O SEBEPLE
Cevap: Değerli müşterimiz; Satın almış olduğunuz ürünlerin garantileri fatura tarihi itibariyle başlar ve yetkili servisin açması/kurması gerekmektedir. Olası bir arıza vs gibi sorun yaşamamanız adına; ürünü teslim aldığınızda bizlerle irtibata geçerek montaj kaydı oluşturmanız ve servisin ürünü açarak kontrol etmesi, bir sorun var ise değişim/onarım/iade gibi imkanların sağlanması adına; ilerleyen dönemlerde kurulumu tavsiye etmiyoruz. En kısa zamanda kurulumun yapılması, ilerleyen dönemlerde kullanılacaksa bile kurulumun yapılarak; cihazda sorun olmadığının tespiti sonrası paketlenerek saklanmasını öneririz. Saygılarımızla

Soru: Merhabalar ürünün garanti süresi kaç yıl acaba
Cevap: Ürün 3 yıl Vestel garantilidir iyi günler dileriz

Soru: Bu ürünün nfk 60112'den ne farkı var
Cevap: renk farkı efendim

Soru: Merhabalar. Bu model antracit yani köyü inox rengi varmi? Bulabilir misiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz İlgili Ürün RengiParmak İzi Bırakmaz Inoxdur. Saygılarımızla.

Soru: merhaba buzdolabi el izi belli ediyomu
Cevap: Merhaba, ürün inox malzemedir. İnox ürünler, paslanmaya, aşınmaya, yıpranmaya dayanıklıdır. İnox’un sert ve pürüzsüz yüzeyi hem temizliğini kolaylaştırır hem de havada bulunan mikropların yapışıp çoğalmasını engelleyen bir zemin oluşturur. Ama hiç kimse yüzde yüz leke tutmaz bilgisini veremez. Çünkü leke türleri çok farklılık gösterir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba bu dolabın nfk 60112 ex gi pro ile farkı nedir ben anlayamadım pek. aynı gibiler. ama kod farklı. fark nedir acaba?
Cevap: Ebad olarak fark yok. Yıl farkı vardır.

Soru: kapı kulpları sağ taraf olarak gönderiyor musunuz
Cevap: HAYIR EFENDİM YETKİLİ SERVİS İLE GÖRÜŞME SAĞLAYABİLİRİZSNZ

Soru: Merhaba ürünü alıp bekletebiliyor muyuz ?
Cevap: Değerli müşterimiz; Satın almış olduğunuz ürünlerin garantileri fatura tarihi itibariyle başlar ve yetkili servisin açması/kurması gerekmektedir. Olası bir arıza vs gibi sorun yaşamamanız adına; ürünü teslim aldığınızda bizlerle irtibata geçerek montaj kaydı oluşturmanız ve servisin ürünü açarak kontrol etmesi, bir sorun var ise değişim/onarım/iade gibi imkanların sağlanması adına; ilerleyen dönemlerde kurulumu tavsiye etmiyoruz. En kısa zamanda kurulumun yapılması, ilerleyen dönemlerde kullanılacaksa bile kurulumun yapılarak; cihazda sorun olmadığının tespiti sonrası paketlenerek saklanmasını öneririz. Saygılarımızla

Soru: merhaba evim 10.kat,nakliye firmasi mutfaga kadar tasiyormu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Siparişlerimiz kata teslimdir. Sipariş verirken kat bilgisini eklemeyi ve teslimat esnasında; ürün kolisini kontrol etmeyi, hasarlı kolili ürünleri teslim almamanız gerektiğini unutmayınız. Saygılarımızla

Soru: iyi akşamlar bu ürünün nfk 60112 ex git pro yla görüntü aynı yıl farkı oluyor galiba ne gibi bir fark var
Cevap: Merhaba , konuyla alakalı teykili servisten destek alabilirsiniz.

Soru: Merhaba.kurulum için yetkili servis gerekiyor mu bu dolap için? siz mi yetkili servisi arıyorsunuz yoksa sayın alan kişi mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün kurulumu için ürün size geldiğinde kutu üzerindeki numaradan bize ulaşabilir veya buradan mesaj atabilirsiniz.Servisi biz yönlendiriyoruz. Saygılarımızla

Soru: merhaba, bakmış olduğum ürün gri renk doğrumudur. bakmış olduğum ürün teşhir değildir doğrumudur.
Cevap: Merhabalar Ürün teşhir değilidr fabrikadan sıfır kutulu bir şekilde çıkıyor gri renktir efendim iyi günler dileriz.

Soru: net kac litre acaba 600 +yazilmis genismi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün net hacmi 534 litredir. Saygılarımızla.

Soru: wifi özelliği ne işe yarar
Cevap: UYGULAMA İLE UZAKTAN KONTROL EDİLEBİLMEKTEDİR EFENDİM

Soru: ××L mi ürün
Cevap: Mehaba, Ürün litresi 523 litredir. Sağlıklı günler.

Soru: Merhaba, kampanyada olan ürün inoks olan mı?
Cevap: ŞUAN SATIŞT OLAN ÜRÜNLER MEVCUT VE KAMPANYALI FİYATTIR EFENDİM

Soru: Merhaba Erzurum hınıs a buzdobı gönderiyor musunuz
Cevap: Merhabalar Evet efendim gönderim sağlamaktayız iyi günler dileriz.

Soru: 78 cmlik apartman dış kapı aralığından geçebilirmi kutusuyla birlikte
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)186x76x73,7

NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

NFK60012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki