MelekKehanet
Bilgili
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı En Ucuzu Nerede Bulunur?
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 43799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürün Hakkında Bilgi
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı ürününü 43799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
43799.0 Tl ye satışta olan NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Gayet güzel
İsim: E** D**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok güzel kullanmanızı tavsiye ederim
İsim: H** k**
Tarih: 06 Şubat 2024
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: Beklediğimiz gibi çok beğendik
İsim: E** A**
Tarih: 14 Kasım 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: ürünü üç aydır kullanıyorum gayet memnunum kalabalık aileler için idealşimdiye kadar bir sıkıntı yaşatmadı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
İsim: F** A**
Tarih: 30 Ekim 2023
Satıcı: Simport
Yorum: Arkadaşlar alın aldırın çok güzel
İsim: P** Y**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Yorum: çok sessiz. yarım elma içinde kaldı kaç gün karamadı uv lambalı filtrevar. wifi yı kurmayı beceremedim uğraşmama rağmen. çok kaliteli birdolap.Bravo Vestel.
İsim: C** D**
Tarih: 14 Aralık 2022
Satıcı: Selcan-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: büyük bir buzdolabı..iç rafları kullanışlı ve ışıklı..oldukca hoş görünüyor
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ağustos 2022
Yorum: Cok memnunuz. Teslimat ve kurulumu servis yapti. Son derece genis, ferah. Bizi cok rahatlatti. Ses vs sikinti hissetmedik. Vestel gardolaptipine gore vs cok daha kaliteli hissiyati var
İsim: O** T**
Tarih: 27 Temmuz 2022
Yorum: Ürün gayet güzel dolap yeri buyuk olanlar için ideal. İç aydınlatmasıfelan güzel. Ürün ün taşıma esnasında alt kapağında küçük bi ezilmemeydana gelmiş servis nakliyede olduğu için kapağı değiştiremeyeceğinisöyledi ama sağolsun aldığım mağaza ilgilendi 3 gün sonra kapağın yenisifabrikadan geldi ve servis değiştirdi .
Tarih: 23 Mayıs 2024
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Sıfır derece çekmecesi tam açılmıyor kapağa dayanıyor. Çok kullanışlıdeğil. Soğutucu kısmı yüksekliği kısa, bu yüzden raf araları dar; sürahivs. Sığmıyor. Görüntü güzel. Stabil çalışıyor. Raf camları hemen çizildiçözüm bekliyorum.
Tarih: 24 Ekim 2022
Yorum: Tek kelime ile muhteşem kargo ve paketleme aynı keza iyi kesinlikletavsiye ederim
İsim: H** K**
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: ÜRÜN 5 YILDIZ CAKAT KARGO 5 ÜZERİNDEN 0
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: buzdolabı güzel. taşıma esnasında kargocu bir yere vurmuş olmalı bir ikieziklik, çizik var. satıcı ilgili
İsim: Abdulaziz Ç.
Tarih: 24 Eylül 2022
Satıcı: PINAR MOBİLYA BEYAZ EŞYA
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, ürün teşhir ürünü mü acaba?
Cevap: MERHABA ÜRÜN SIFIR ORJİNAL PAKETLİ 3 YIL VESTEL GARANTİSİNDE ÜRÜNDÜR.
Soru: iyi günler bu dolabı almayı düşünüyor evimin kapısı genişliği 78 ceme olan kapıdan gecermi acaba
Cevap: MERHABALAR Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 186x84x75 SİZİN KAPINIZDAN GEÇEMEZ MAALESEF.
Soru: Beyaz rengi mevcut mu acaba
Cevap: merhaba beyaz rengi şuanda stoklarımızda mevcut değildir efendim
Soru: Bu buzdolabını almak istiyorum çok beğendim salon kapı 75 cm mutfaga salondan geçildiği için acaba sıgarmı
Cevap: Merhabalar, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 186x84x75
Soru: sebze bölümünde yeşil ışık aydınlatma vatmi
Cevap: bu özellik bulunmamaktadır
Soru: benim evim inşaat da ne zaman bitecek bilmiyorum. 6 ay veya 7 ay sürer. Garantisi ne zaman başlar.
Cevap: Merhabalar, Ürün kurulumu yapıldıktan sonra garanti başlar
Soru: derinlik 75 deniliyor kapı 78 olsa yan geçermi acaba kapıdan
Cevap: Merhaba efendim yan geçmezse bile kapıları sökerler öyle geçer
Soru: merhaba, ölçü olarak xl mi yoksa xxl ye mi denk geliyor. xl almak istiyorum
Cevap: Merhaba, belirttiğiniz şekilde bir ölçeklendirme yapılamamaktadır, ürüne ait ölçü ve litre bilgileri özellikler kısmında yer almaktadır, iyi akşamlar dileriz
Soru: net litresi kaçtır
Cevap: Merhabalar 588 LT 'dir . İyi günler dileriz.
Soru: kapı genişliği 80 cm kapıdan geçer mi genişlik yetersiz fakat derinlik olarak geçme şansı var mı diye merak ettim .
Cevap: Merhaba geçmez koliyle
Soru: bu dolapta üsteki ekran kaç olmalı günlük kullanimda
Cevap: Merhaba, 4/-18 derece olarak kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Net hacim kaç litre
Cevap: net 588 lt efendim
Soru: merhaba bizim kapı 80 ölçüsü kapıdan geçermi acaba
Cevap: Merhabalar genişliği 84 cm efendim kapıdan geçmez
Soru: En ve boy kaç cm rica etsem ölçüm bilgilerini paylaşabilir misiniz?
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)186x84x75
Soru: 10 yıl motor garantisi var mı bu modelde ?
Cevap: merhaba evet efendim vardır
Soru: Kahvaltılık bölümü var mı?
Cevap: merhaba, vardır efendim
Soru: Teşhir ürünü değil doğru mudur? Kapalı kutu?
Cevap: Sıfır kapalı kutu olarak gelmektedir
Soru: Ürünün ağırlığı nedir
Cevap: Ağırlık kg: 114
Soru: Merhaba. E sınıfı neyi ifade ediyor.
Cevap: Merhaba, yasalaşan yeni enerji sınıflandırılmasına göre (+) ibaresi artık kaldırılmıştır. Bunun yerine A'dan G'ye kadar yeni sınıflandırmaya geçilmiştir. Konu hakkında detaylı bilgiye marka çağrı merkezlerinden bilgi alabilirsiniz.
Soru: sivas merkez, kardesler mahallesine gelecek ürün. evime direk servisin getirip, getirdiginde de kurmasini istiyorum.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Bölgeniz Horoz Lojistik tarafından teslimat alanında görünüyor. Bu nedenle ürün adresinize Horoz Lojistik ile teslim edilecektir. Kurulumun ücretsiz yapılabilmesi için ürünü teslim aldıktan sonra irsaliye üzerindeki yada kutu üzerindeki numaralardan bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Montaj kaydınız firmamız tarafından bölgenize en yakın Vestel servisine oluşturulmaktadır. Saygılarımızla.
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürün Resimleri
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 43799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürün Hakkında Bilgi
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı ürününü 43799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
43799.0 Tl ye satışta olan NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Gayet güzel
İsim: E** D**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: çok güzel kullanmanızı tavsiye ederim
İsim: H** k**
Tarih: 06 Şubat 2024
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: Beklediğimiz gibi çok beğendik
İsim: E** A**
Tarih: 14 Kasım 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: ürünü üç aydır kullanıyorum gayet memnunum kalabalık aileler için idealşimdiye kadar bir sıkıntı yaşatmadı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
İsim: F** A**
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: Arkadaşlar alın aldırın çok güzel
İsim: P** Y**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Yorum: çok sessiz. yarım elma içinde kaldı kaç gün karamadı uv lambalı filtrevar. wifi yı kurmayı beceremedim uğraşmama rağmen. çok kaliteli birdolap.Bravo Vestel.
İsim: C** D**
Tarih: 14 Aralık 2022
Satıcı: Selcan-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: büyük bir buzdolabı..iç rafları kullanışlı ve ışıklı..oldukca hoş görünüyor
Tarih: 06 Ağustos 2022
Yorum: Cok memnunuz. Teslimat ve kurulumu servis yapti. Son derece genis, ferah. Bizi cok rahatlatti. Ses vs sikinti hissetmedik. Vestel gardolaptipine gore vs cok daha kaliteli hissiyati var
Tarih: 27 Temmuz 2022
Yorum: Ürün gayet güzel dolap yeri buyuk olanlar için ideal. İç aydınlatmasıfelan güzel. Ürün ün taşıma esnasında alt kapağında küçük bi ezilmemeydana gelmiş servis nakliyede olduğu için kapağı değiştiremeyeceğinisöyledi ama sağolsun aldığım mağaza ilgilendi 3 gün sonra kapağın yenisifabrikadan geldi ve servis değiştirdi .
Tarih: 23 Mayıs 2024
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Sıfır derece çekmecesi tam açılmıyor kapağa dayanıyor. Çok kullanışlıdeğil. Soğutucu kısmı yüksekliği kısa, bu yüzden raf araları dar; sürahivs. Sığmıyor. Görüntü güzel. Stabil çalışıyor. Raf camları hemen çizildiçözüm bekliyorum.
Tarih: 24 Ekim 2022
Yorum: Tek kelime ile muhteşem kargo ve paketleme aynı keza iyi kesinlikletavsiye ederim
İsim: H** K**
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: ÜRÜN 5 YILDIZ CAKAT KARGO 5 ÜZERİNDEN 0
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: buzdolabı güzel. taşıma esnasında kargocu bir yere vurmuş olmalı bir ikieziklik, çizik var. satıcı ilgili
İsim: Abdulaziz Ç.
Tarih: 24 Eylül 2022
Satıcı: PINAR MOBİLYA BEYAZ EŞYA
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, ürün teşhir ürünü mü acaba?
Cevap: MERHABA ÜRÜN SIFIR ORJİNAL PAKETLİ 3 YIL VESTEL GARANTİSİNDE ÜRÜNDÜR.
Soru: iyi günler bu dolabı almayı düşünüyor evimin kapısı genişliği 78 ceme olan kapıdan gecermi acaba
Cevap: MERHABALAR Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 186x84x75 SİZİN KAPINIZDAN GEÇEMEZ MAALESEF.
Soru: Beyaz rengi mevcut mu acaba
Cevap: merhaba beyaz rengi şuanda stoklarımızda mevcut değildir efendim
Soru: Bu buzdolabını almak istiyorum çok beğendim salon kapı 75 cm mutfaga salondan geçildiği için acaba sıgarmı
Cevap: Merhabalar, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 186x84x75
Soru: sebze bölümünde yeşil ışık aydınlatma vatmi
Cevap: bu özellik bulunmamaktadır
Soru: benim evim inşaat da ne zaman bitecek bilmiyorum. 6 ay veya 7 ay sürer. Garantisi ne zaman başlar.
Cevap: Merhabalar, Ürün kurulumu yapıldıktan sonra garanti başlar
Soru: derinlik 75 deniliyor kapı 78 olsa yan geçermi acaba kapıdan
Cevap: Merhaba efendim yan geçmezse bile kapıları sökerler öyle geçer
Soru: merhaba, ölçü olarak xl mi yoksa xxl ye mi denk geliyor. xl almak istiyorum
Cevap: Merhaba, belirttiğiniz şekilde bir ölçeklendirme yapılamamaktadır, ürüne ait ölçü ve litre bilgileri özellikler kısmında yer almaktadır, iyi akşamlar dileriz
Soru: net litresi kaçtır
Cevap: Merhabalar 588 LT 'dir . İyi günler dileriz.
Soru: kapı genişliği 80 cm kapıdan geçer mi genişlik yetersiz fakat derinlik olarak geçme şansı var mı diye merak ettim .
Cevap: Merhaba geçmez koliyle
Soru: bu dolapta üsteki ekran kaç olmalı günlük kullanimda
Cevap: Merhaba, 4/-18 derece olarak kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Net hacim kaç litre
Cevap: net 588 lt efendim
Soru: merhaba bizim kapı 80 ölçüsü kapıdan geçermi acaba
Cevap: Merhabalar genişliği 84 cm efendim kapıdan geçmez
Soru: En ve boy kaç cm rica etsem ölçüm bilgilerini paylaşabilir misiniz?
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)186x84x75
Soru: 10 yıl motor garantisi var mı bu modelde ?
Cevap: merhaba evet efendim vardır
Soru: Kahvaltılık bölümü var mı?
Cevap: merhaba, vardır efendim
Soru: Teşhir ürünü değil doğru mudur? Kapalı kutu?
Cevap: Sıfır kapalı kutu olarak gelmektedir
Soru: Ürünün ağırlığı nedir
Cevap: Ağırlık kg: 114
Soru: Merhaba. E sınıfı neyi ifade ediyor.
Cevap: Merhaba, yasalaşan yeni enerji sınıflandırılmasına göre (+) ibaresi artık kaldırılmıştır. Bunun yerine A'dan G'ye kadar yeni sınıflandırmaya geçilmiştir. Konu hakkında detaylı bilgiye marka çağrı merkezlerinden bilgi alabilirsiniz.
Soru: sivas merkez, kardesler mahallesine gelecek ürün. evime direk servisin getirip, getirdiginde de kurmasini istiyorum.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Bölgeniz Horoz Lojistik tarafından teslimat alanında görünüyor. Bu nedenle ürün adresinize Horoz Lojistik ile teslim edilecektir. Kurulumun ücretsiz yapılabilmesi için ürünü teslim aldıktan sonra irsaliye üzerindeki yada kutu üzerindeki numaralardan bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Montaj kaydınız firmamız tarafından bölgenize en yakın Vestel servisine oluşturulmaktadır. Saygılarımızla.
NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Ürün Resimleri

NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki

VESTEL NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL NFK64012 EX GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.