Gamze
Bilgili
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Şu Anki Fiyat Aralığı 19499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Hakkında yaklaşık 64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Teknik Açıklamalar
Nirvana C550.1235-df00x-g-f Intel Core I5-1235u 32gb Ram 1tb Nvme Ssd Gen4 Freedos >_x000D_
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos ürününü 19499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Kullanıcı Geri Dönüşleri
19499.0 Tl ye satışta olan Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: çok güzel çok iyi okul için yeterli
İsim: E** A**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Casper
Yorum: kısa sürede elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: Oğlum için aldım. Memnun kaldık.
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: güzel bir ürün
İsim: B** D**
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: hızlı , hafif, tasarımı çok güzel , kullanımı kolay. daha önce de casperkullanmıştım. çok başarılı
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: ozenli paketleme hizli teslimat tesekkurler
İsim: m** d**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: gayet güzel ve kaliteli tavsiye ederim
İsim: B** B**
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: daha henüz kuramadım ama görünüş güzel
İsim: H** Ö**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: hızı çok güzel, fiyat performans ürünü
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: çocuklara aldım beğendiler mükemmel dediler
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: gayet güzel ürün
İsim: İ** İ**
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: güzel beğendim kullaniyorum bakalım kurulumu yapılmış gelseydi iyiydiİnsaAllah çok iyi ve kalitelidir kalitelitse benziyor şarjı iyi gidiyorhızlı dolduruyor bellek hafızası iyi ısınmıyor hemen gayet güzel suan
İsim: M** Ö**
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: ürünün tasarımını beğendim ilk siparişimde kusurlu ürün gönderdiler amaiade ettim bı sorun çıkmadı bilgisayarı beğendiğim için aynısındantekrar sipariş verdim şimdi kullanıyorum bı sorun çıkmadı ilginiz için teşekkürler
Tarih: 30 Aralık 2023
Yorum: Çok araştırdım , bu fiyata bu laptop
İsim: A** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Aralık 2023
Yorum: Sorunsuz elime ulaştı. Kurulumu çok kolay yaptık. Teşekkürler.
İsim: A** G**
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: bilgisayar çok beğendim kpss için aldım teşekkür ederim çok kolay ulaşti elime
İsim: y** k**
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: Bence verdiğim fiyata göre oldukça başarılı bir alet evdeki laptop artıkmiladını doldurduğu için aldık, uzun süre kullanabileceğimizi, düşünüyorum.
Tarih: 08 Aralık 2023
Yorum: Ürün elimize sağlam bir şekilde ulaştı paketleme olarak güzel
İsim: A** A**
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: Üründen memnunum tasarım olarak çok güzel ki zaten diğer markamodellerde karşılaştırarak seçmiştim bunu iyikide buunu seçmişim diyorum başarılı.
Yorum: Ürünüm sorunsuz ulaştı elime teşekkür ederim, benim gibi karanlıktaçalışmayı sevenler için on numara bir ürün 3 kademeli klavyeaydınlatması mevcut buda karanlıkta aşırı bir kullanım kolaylığısağlıyor ayrıca, tasarım güzel bir süredir evden çalışmaya başladım onuniçin aldım işimi görüyor & şarjı da uzun gidiyor.
Tarih: 05 Eylül 2023
Yorum: Hızlı ve sağlam kargolama için teşekkür ederim, içinden flas bellekçıkıyor sürücülerin yüklü olduğu kolayca hallettim kurulumu zaten bayaaraştırıp almıştım yanı bir hayal kırıklığı yasamadım güzel laptop.
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: çarşamba sipariş verdim perşembe elimdeydi laptop çok hız ulaştırdılarçok teşekkür ederim, kısa bir deneme şansım oldu ki 2. Bilgisayar olarakaldım ben tetmın ettı.
Yorum: Beklediğim gibi geldi
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: fiyat performans ürünü bu paraya mükemmel bir ürün
İsim: m** y**
Yorum: ürün gayet güzel kargolama süreci hızlı
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: Fiyat performans ürünü bu fiyat aralığında alınabilecek ideal bir ürün
İsim: E** Y**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: benim işimi görüyor, oyun oynamiyorum, hızlı bir urun
İsim: S** D**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: Flaş bellek içerisinde windows kurum gönderiyorlar
İsim: B** A**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: ürünü ywni aldım işletim sistemi kurarken fanın tam anlamıylaçalışmadığını takıldığını gördüm.
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre iyi ,güvenli bir! şekilde paketlenmişti
İsim: A** c** g**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Merak Edilenler
Soru: şarj cihazı var mı içerisinde
Cevap: Mehrabalar. Modelimizin kutu içeriğinde şarj adaptörü mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: yüklü oyunlar oynanıyormu acaba
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.
Soru: yeni nesil GTA 5 rdr2 gibi oyunları oynatabilirmi
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.
Soru: +Flaşın içindeki driverler da silindi o şekilde flaşı göndersem olur mu, yükleyip mi göndereyim?
Cevap: Merhabalar. Konu hakkında yetkili servislerimizden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: şarj adaptörü beraberinde mi gelecek?
Cevap: Merhaba. Modelimizde kutu içinde şarj adaptörü mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: ekran kartı varmı
Cevap: Merhaba. Ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. Casper
Soru: en uygun işletim sistemi hangisi
Cevap: Merhabalar, modelimiz Windows 11 işletim sistemi ile tam uyumludur. İyi günler dileriz.
Soru: oyun için uygunmu
Soru: merhaba! Ben alalı iki gün oldu ve bilgisayarı sarja takmayı unuttum.Bu yüzden kapandı, şimdi prize taktım bilgisarayi açtığımda şarj simgesi gözüküyor ama şarj olmuyor.magazasina kadar gittim taktılar orda şarj oldu eve geldim olmuyor yardimci olabilir misiniz
Cevap: Merhabalar. Satın almış olduğunuz ürününüzü farklı bir prizde fişe takarak deneme yapmanızı rica ederiz. Sorunun devam etmesi halinde sipairş soruları bölümünden bize dönüş yapmanızı rica ederiz. iyi günler dileriz.
Soru: kablolu yada Bluetooth la mouse bağlanabilir mi?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde bluetooth bağlantısı ve USB port bulunmaktadır. Belirtmiş olduğunuz işlemi sağlayabilirsiniz.
Soru: Oyun oynanırmı
Soru: Merhaba satın aldığım casper laptopla ilgili sorun yaşıyorum. Yetkiliyle görüşmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Cevap: Merhabalar. Dilerseniz en yakın servis noktamız ile görüşerek bilgi ve destek alabilirsiniz. iyi günler dileriz.
Soru: ürün içinde şarj aleti ve mause var mı acaba
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde şarj adaptörü ve kablosu bulunmaktadır. Ek olarak mouse bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhablar ekran kartı kaç gb
Cevap: Merhabalar. Modelimizde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur.
Soru: 32 gb ram var mı yoksa 32 gb a kadar yükseltilebilir mi?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 32 GB RAM mevcuttur.
Soru: merhabalar, ekran kartı modeli Iris XE G7 değil mi?
Cevap: Merhaba. Ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Kolay gelsin ürünün ekran kartı markası nedir
Cevap: Merhaba. Ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. Casper
Soru: merhaba, oyun programlari ve grafik tasarım programlari için uygun mudur?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları ve programları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.
Soru: merhaba bir cevap alamadım bekliyorum
Cevap: Merhabalar. Tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır.
Soru: merhaba teknik resim programları için uygunmudur
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları ve programları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Resim Galerisi
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Şu Anki Fiyat Aralığı 19499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Hakkında yaklaşık 64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Teknik Açıklamalar
Nirvana C550.1235-df00x-g-f Intel Core I5-1235u 32gb Ram 1tb Nvme Ssd Gen4 Freedos >_x000D_
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos ürününü 19499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Kullanıcı Geri Dönüşleri
19499.0 Tl ye satışta olan Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: çok güzel çok iyi okul için yeterli
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: kısa sürede elime ulaştı teşekkür ederim
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: Oğlum için aldım. Memnun kaldık.
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: güzel bir ürün
İsim: B** D**
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: hızlı , hafif, tasarımı çok güzel , kullanımı kolay. daha önce de casperkullanmıştım. çok başarılı
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: ozenli paketleme hizli teslimat tesekkurler

İsim: m** d**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: gayet güzel ve kaliteli tavsiye ederim
İsim: B** B**
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: daha henüz kuramadım ama görünüş güzel
İsim: H** Ö**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: hızı çok güzel, fiyat performans ürünü
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: çocuklara aldım beğendiler mükemmel dediler
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: gayet güzel ürün
İsim: İ** İ**
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: güzel beğendim kullaniyorum bakalım kurulumu yapılmış gelseydi iyiydiİnsaAllah çok iyi ve kalitelidir kalitelitse benziyor şarjı iyi gidiyorhızlı dolduruyor bellek hafızası iyi ısınmıyor hemen gayet güzel suan
İsim: M** Ö**
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: ürünün tasarımını beğendim ilk siparişimde kusurlu ürün gönderdiler amaiade ettim bı sorun çıkmadı bilgisayarı beğendiğim için aynısındantekrar sipariş verdim şimdi kullanıyorum bı sorun çıkmadı ilginiz için teşekkürler
Tarih: 30 Aralık 2023
Yorum: Çok araştırdım , bu fiyata bu laptop

İsim: A** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Aralık 2023
Yorum: Sorunsuz elime ulaştı. Kurulumu çok kolay yaptık. Teşekkürler.
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: bilgisayar çok beğendim kpss için aldım teşekkür ederim çok kolay ulaşti elime
İsim: y** k**
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: Bence verdiğim fiyata göre oldukça başarılı bir alet evdeki laptop artıkmiladını doldurduğu için aldık, uzun süre kullanabileceğimizi, düşünüyorum.
Tarih: 08 Aralık 2023
Yorum: Ürün elimize sağlam bir şekilde ulaştı paketleme olarak güzel
İsim: A** A**
Yorum: Üründen memnunum tasarım olarak çok güzel ki zaten diğer markamodellerde karşılaştırarak seçmiştim bunu iyikide buunu seçmişim diyorum başarılı.
Yorum: Ürünüm sorunsuz ulaştı elime teşekkür ederim, benim gibi karanlıktaçalışmayı sevenler için on numara bir ürün 3 kademeli klavyeaydınlatması mevcut buda karanlıkta aşırı bir kullanım kolaylığısağlıyor ayrıca, tasarım güzel bir süredir evden çalışmaya başladım onuniçin aldım işimi görüyor & şarjı da uzun gidiyor.
Tarih: 05 Eylül 2023
Yorum: Hızlı ve sağlam kargolama için teşekkür ederim, içinden flas bellekçıkıyor sürücülerin yüklü olduğu kolayca hallettim kurulumu zaten bayaaraştırıp almıştım yanı bir hayal kırıklığı yasamadım güzel laptop.
Yorum: çarşamba sipariş verdim perşembe elimdeydi laptop çok hız ulaştırdılarçok teşekkür ederim, kısa bir deneme şansım oldu ki 2. Bilgisayar olarakaldım ben tetmın ettı.
Yorum: Beklediğim gibi geldi
Yorum: fiyat performans ürünü bu paraya mükemmel bir ürün
İsim: m** y**
Yorum: ürün gayet güzel kargolama süreci hızlı
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: Fiyat performans ürünü bu fiyat aralığında alınabilecek ideal bir ürün
İsim: E** Y**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: benim işimi görüyor, oyun oynamiyorum, hızlı bir urun
İsim: S** D**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: Flaş bellek içerisinde windows kurum gönderiyorlar
İsim: B** A**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: ürünü ywni aldım işletim sistemi kurarken fanın tam anlamıylaçalışmadığını takıldığını gördüm.
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre iyi ,güvenli bir! şekilde paketlenmişti
İsim: A** c** g**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Merak Edilenler
Soru: şarj cihazı var mı içerisinde
Cevap: Mehrabalar. Modelimizin kutu içeriğinde şarj adaptörü mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: yüklü oyunlar oynanıyormu acaba
Soru: yeni nesil GTA 5 rdr2 gibi oyunları oynatabilirmi
Soru: +Flaşın içindeki driverler da silindi o şekilde flaşı göndersem olur mu, yükleyip mi göndereyim?
Cevap: Merhabalar. Konu hakkında yetkili servislerimizden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: şarj adaptörü beraberinde mi gelecek?
Cevap: Merhaba. Modelimizde kutu içinde şarj adaptörü mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: ekran kartı varmı
Soru: en uygun işletim sistemi hangisi
Cevap: Merhabalar, modelimiz Windows 11 işletim sistemi ile tam uyumludur. İyi günler dileriz.
Soru: oyun için uygunmu
Soru: merhaba! Ben alalı iki gün oldu ve bilgisayarı sarja takmayı unuttum.Bu yüzden kapandı, şimdi prize taktım bilgisarayi açtığımda şarj simgesi gözüküyor ama şarj olmuyor.magazasina kadar gittim taktılar orda şarj oldu eve geldim olmuyor yardimci olabilir misiniz
Cevap: Merhabalar. Satın almış olduğunuz ürününüzü farklı bir prizde fişe takarak deneme yapmanızı rica ederiz. Sorunun devam etmesi halinde sipairş soruları bölümünden bize dönüş yapmanızı rica ederiz. iyi günler dileriz.
Soru: kablolu yada Bluetooth la mouse bağlanabilir mi?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde bluetooth bağlantısı ve USB port bulunmaktadır. Belirtmiş olduğunuz işlemi sağlayabilirsiniz.
Soru: Oyun oynanırmı
Soru: Merhaba satın aldığım casper laptopla ilgili sorun yaşıyorum. Yetkiliyle görüşmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Cevap: Merhabalar. Dilerseniz en yakın servis noktamız ile görüşerek bilgi ve destek alabilirsiniz. iyi günler dileriz.
Soru: ürün içinde şarj aleti ve mause var mı acaba
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde şarj adaptörü ve kablosu bulunmaktadır. Ek olarak mouse bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhablar ekran kartı kaç gb
Cevap: Merhabalar. Modelimizde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur.
Soru: 32 gb ram var mı yoksa 32 gb a kadar yükseltilebilir mi?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 32 GB RAM mevcuttur.
Soru: merhabalar, ekran kartı modeli Iris XE G7 değil mi?
Cevap: Merhaba. Ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Kolay gelsin ürünün ekran kartı markası nedir
Soru: merhaba, oyun programlari ve grafik tasarım programlari için uygun mudur?
Soru: merhaba bir cevap alamadım bekliyorum
Cevap: Merhabalar. Tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır.
Soru: merhaba teknik resim programları için uygunmudur
Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Resim Galerisi

Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos En Uygun Satış Linki

CASPER Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVMe SSD FREEDOS 15.6" LAPTOP Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Nirvana C550.1235-DF00X-G-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVMe SSD FREEDOS 15.6" LAPTOP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.