Nm42250 42- 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Yaren

Bilgili
15 Eyl 2023
1,266
0
15
Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Alanlar Memnun Mu?
Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Şimdiki Fiyatı Ile 9499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Teknik Açıklamalar

_x000D_

Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Ürününün Satıcısı, Nordmende Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix ürününü 9499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Kullananlar
9499.0 Tl ye satışta olan Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: fıyatı çok iyi ve 70 binlik tv de var ama bence buda aynı youtube veherşey var basit ve kaliteli Türk malı ve fiyatı çok, iyi,
İsim: Resul A.
Tarih: 04 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DOĞUŞ PAZARLAMA

Yorum: Görüntü kalitesi daha iyi olabilit
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ocak 2024
Satıcı: Fujisan Teknoloji

Yorum: kırık geldi satıcı zerre kadar ilgilenmedi.
İsim: M** Ç**
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: VİP EXPRESS

Yorum: Gayet güzel andriod,smart bir tv,özenli paketleme için teşekkürler
İsim: B** H** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Ekim 2023
Satıcı: DOĞUŞ PAZARLAMA

Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Ürüne İlişkin Sorular

Soru: en boy kaç cm
Cevap: Nordmende 42NM42250 42'' 106 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV 42NM42250 42'' 106 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Genel Özellikleri EKRAN Ekran LED Ekran Tipi Düz (Flat) Ekran Boyutu 42 İnç Ekran Boyutu (cm) 106 cm Çözünürlük Standardı Full HD (FHD) Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 Yenileme Hızı (Yazılım) SN 400 Yenileme Hızı (Gerçek) 50 Hz HDR Yok SES Ses Çıkış Gücü (RMS) 16 W Hoparlör Sistemi 2.0 Subwoofer Yok ALICILAR Analog Alıcı Var Karasal Alıcı (DVB-T) Var Kablo TV (DVB-C) Var HD Uydu Alıcı (DVB-S2) Var HD Karasal Alıcı (DVB-T2) Var BAĞLANTILAR Dahili Wi-Fi Var Ethernet / LAN Kablo Girişi Var USB 2.0 Girişleri 2 Adet HDMI 1.3/1.4/2.0 Girişleri 3 Adet Dijital Ses Çıkışı COAX Komponent (Bileşen) Girişi Var Kompozit Girişi (AV) Var PC Girişi (VGA) Var Ses / Kulaklık Çıkışı Var Common Interface (CI+) Var Analog/Kablolu Anten Girişi 1 Adet Uydu Anteni Girişi 1 Adet MULTİMEDYA ÖZELLİKLERİ 3D Yok Smart TV Var Smart TV Özellikleri Android Smart TV Uygulamaları Netflix YouTube Dahili Kamera Yok Akıllı Etkileşim (Dahili) Yok Yayın Kaydetme (PVR) Yok İşlemci Çekirdek Sayısı 4 İşletim Sistemi Android Dahili Depolama 8 GB Diğer Multimedya Özellikleri Ekran Yansıtma USB ile Resim/Müzik/Video Oynatma

Soru: Hayırlı günler kolay gelsin Aldığım üründe wifi var mı yok mu onu öğrenebilir miyin
Cevap: Wifi özelliği vardır efendim.

Soru: play stasıaon 4 ve 5 uyumlu televızyonmu
Cevap: bu konu hakkında nordmende müşteri hizmetleri ile görüşürseniz daha net ve doğru bilgi alırsınız tşk ederiz

Soru: 42 inç nordmenre aşkı aparatı takılan delik aralığı kaç cm dir
Cevap: merhabalar efendim yani askı aparatı satmıyoruz onları tek tek metreyle ölçmek gerek öyle bir imkanımız ne yazıkki yoktur... saygılar

Soru: Merhaba ürün duvara takılıyor mu
Cevap: evet efendim

Soru: Ozaman gerçek özelliklerini sizden alabilir miyim sürümü falan nedir
Cevap: android 9,0 4 çekirdek işlemci mevcut

Soru: Kurulum ücreti var mıdır, eğer varsa ücreti nedir?
Cevap: Küçük illerde 200₺ büyük illerde 300₺ efendim kurulum ücreti

Soru: merhaba televizyonda klavye bağlantısı varmı? yani klavye ile TV ara kablo bağlantısı yeri varmı
Cevap: Evet balanir efendim

Soru: kurulumu kim yapıyor yetkili servis varmi
Cevap: servis kurulumu maalesef yok efendim

Soru: Yetkili servisi kim
Cevap: 81 ilde servisi var efendim Nort man de

Soru: Nordmende TV nereye aittir. hangi ülkeye aittir
Cevap: Japon malıdır efendim 40 yılı aşkın bir markadır 81 ilde mevcuttur servisi

Soru: İnternete girebiliyor mu
Cevap: elbette efendim ürün androil ve youtube exxen blue tv vs hepsi mevcuttur. girebilirsiniz.

Soru: Ürünün çözünürlük değeri nedir ve smart TV özelliği var mı
Cevap: Merhabalar efendim Smart Tv dir

Soru: Wi-Fi Bluetooth ekran yansıtma full HD mi smart mı
Cevap: MERHABA EFENDİM EVET ÜRÜN FULL HD SMART 2023 MODEL Wİ-Fİ VAR BLUETOOTH VAR EKRAN YANSITMA VAR NETFLİX VAR YOUTUBE VAR 4 ÇEKİRDEK İŞLETİM SİSTEMİ KABLOSUZ GÖRÜNTÜ AKTARMA VAR AKLIMIZA GELMEYEN BİR ÇOK ÖZELLİK VAR

Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba hayırlı akşamlar A enerji sınıfı a

Soru: Merhaba ürünün Smart özelliği var mı
Cevap: Evet efendim ürün smart android özelliğine sahiptir.

Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix Ürünün Fotoğrafları

Nm42250 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Exxen Netfilix En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü