Guzin
Bilgili
Now Gen 2 Kırmızı En Ucuzu Nerede Bulunur?
Now Gen 2 Kırmızı Şu Anki Satış Fiyatı 3761.64 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Now Gen 2 Kırmızı Kullanıcılar Memnun Mu?
Now Gen 2 Kırmızı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Now Gen 2 Kırmızı Teknik Detaylar
Now Gen 2 Kırmızı Ürününün Satıcısı, Polaroid Now Gen 2 Kırmızı ürününü 3761.64 Tl'den Satılmaktadır.
Now Gen 2 Kırmızı Kullanıcı Geri Dönüşleri
3761.64 Tl ye satışta olan Now Gen 2 Kırmızı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: acik havada kullanmaya cok uygun bulmadim
İsim: S** Y**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: ürün gayet güzel , rengi de oldukça hoş. fotoğrafların da kendine hasbir havası var.Ben kedilerim ve mülayimle çekildim. Kutudan kağıtçıkmıyor ekstra olarak kendiniz temin edeceksiniz. Ben i-type kağıtkullandım ama polaroid 600 model kağıt da kullanılabilir diye biliyorum.Bilmeyenler için polaroid now plus dan ayrılan en önemli farkı bu modeliteleDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 06 Aralık 2023
Now Gen 2 Kırmızı Ürüne Dair Sorular
Soru: makineden fotoğraf çıkartmak için özel bir kağıt falan ya da baskı makinesi gerekiyor mu
Cevap: Merhaba, ürün için kullanılan film boyutları Derinlik 95,5 mm, Genişlik 150,2 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: film boyutları nelerdir
Cevap: Merhaba, Derinlik 95,5 mm, Genişlik 150,2 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: fotograflari bilgisayara aktarabilir miyim yoksa sadece fotoğraflari filme mi cikartabiliyorum
Cevap: Merhaba, ürün özelliklerinde USB bağlantısı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: yurtdişina satiş niye yok ki????
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, film boyutları kaça kaç?
Cevap: Merhaba, Derinlik 95,5 mm, Genişlik 150,2 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: En fazla kaç baskı alınır
Cevap: Bu ürün sadece makine.filim almanız gerekli
Soru: fotoğraflar telefona aktarılabiliyor mu yoksa sadece baskı mı yapıyor
Cevap: Ürün özelliklerinde USB bağlantısı mevcut efendim.
Soru: Ürün özellikleri ile ilgili bilgiler bölümünde benim size sorduğum konu ile ilgili bir açıklama yok ki, olmadığı için size sormak ihtiyacı hissettim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama Yanıtınız çok yetersiz.
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: Uzun pozlama özelliği var mı?
Cevap: Merhaba üründe uzun pozlama özelliği yok.
Now Gen 2 Kırmızı Fotoğraf Ve Görseller
Now Gen 2 Kırmızı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Now Gen 2 Kırmızı Şu Anki Satış Fiyatı 3761.64 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Now Gen 2 Kırmızı Kullanıcılar Memnun Mu?
Now Gen 2 Kırmızı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Now Gen 2 Kırmızı Teknik Detaylar
Now Gen 2 Kırmızı Ürününün Satıcısı, Polaroid Now Gen 2 Kırmızı ürününü 3761.64 Tl'den Satılmaktadır.
Now Gen 2 Kırmızı Kullanıcı Geri Dönüşleri
3761.64 Tl ye satışta olan Now Gen 2 Kırmızı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: acik havada kullanmaya cok uygun bulmadim
İsim: S** Y**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: ürün gayet güzel , rengi de oldukça hoş. fotoğrafların da kendine hasbir havası var.Ben kedilerim ve mülayimle çekildim. Kutudan kağıtçıkmıyor ekstra olarak kendiniz temin edeceksiniz. Ben i-type kağıtkullandım ama polaroid 600 model kağıt da kullanılabilir diye biliyorum.Bilmeyenler için polaroid now plus dan ayrılan en önemli farkı bu modeliteleDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 06 Aralık 2023
Now Gen 2 Kırmızı Ürüne Dair Sorular
Soru: makineden fotoğraf çıkartmak için özel bir kağıt falan ya da baskı makinesi gerekiyor mu
Cevap: Merhaba, ürün için kullanılan film boyutları Derinlik 95,5 mm, Genişlik 150,2 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: film boyutları nelerdir
Soru: fotograflari bilgisayara aktarabilir miyim yoksa sadece fotoğraflari filme mi cikartabiliyorum
Cevap: Merhaba, ürün özelliklerinde USB bağlantısı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: yurtdişina satiş niye yok ki????
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, film boyutları kaça kaç?
Soru: En fazla kaç baskı alınır
Cevap: Bu ürün sadece makine.filim almanız gerekli
Soru: fotoğraflar telefona aktarılabiliyor mu yoksa sadece baskı mı yapıyor
Cevap: Ürün özelliklerinde USB bağlantısı mevcut efendim.
Soru: Ürün özellikleri ile ilgili bilgiler bölümünde benim size sorduğum konu ile ilgili bir açıklama yok ki, olmadığı için size sormak ihtiyacı hissettim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama Yanıtınız çok yetersiz.
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: Uzun pozlama özelliği var mı?
Cevap: Merhaba üründe uzun pozlama özelliği yok.
Now Gen 2 Kırmızı Fotoğraf Ve Görseller

Now Gen 2 Kırmızı En Uygun Satış Linki

Polaroid Now Gen 2 Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Polaroid Now Gen 2 Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.