Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Fadime

Bilgili
14 Eyl 2023
509
0
0
Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Alınır Mı?
Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Şu Andaki Değeri 5861.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Hakkında yaklaşık 50 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Teknik Açıklamalar

Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürününün Satıcısı, DMC Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı ürününü 5861.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Yorumlar Hakkında Bilgi
5861.0 Tl ye satışta olan Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
50 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Ürün elimize sorunsuz ve mükemmel paketlemeyle ulaştı oğlum çokbeğendi ilgili satıcı düşünmeden rahatlıkla alışveriş yapilabilir
İsim: Ş** K**
Tarih: 30 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DMCBİLGİSAYAR

Yorum: Satıcının ilgi ve alakası çok iyi. Bilgisayar harika paketlenmiş. Dünsipariş verdim bugün geldi. Performansıda gayet iyi
İsim: **** ****
Tarih: 15 Temmuz 2022

Yorum: Ürün gayet güzel. Ben photoshop, illistrator vs. kullanmak için aldimişimi çok rahat görüyor. Ürün geldikten sonra arayıp ilgilenmeleride çokhoş. Paketleme konusunu zaten yazmıştım gayet iyiler bu konuda.Teşekkürler tekrar
İsim: S** T**
Tarih: 22 Haziran 2022

Yorum: 1-Korunaklı bir Şekilde Geldi. Kargo verilişi ve adrese gelişi hızlıydı.2-Hazır Kurulu Tak Çalıştır, Sorunsuz çalıştı Neden Windows 11 tavsiyeetmediklerini anlamadım. Arastırıcam W10 ile geliyor. 3-Yazılan tümözellikler mevcut (Power Sopply Hariç 250w) 4-Benim gibi ekonomik durumukötü olan babalar için ideal piyasadaki tüm oyunları açıyor.Fiyat vePDevamını Oku
İsim: Zekeriya S. Y.
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: ürün çok kısa sürede elime işletme sahibi çok ilgili gayet güzel ürünherkese tavsiye ederim
İsim: Abdulkadir Ç.
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Mağza çok ilgili tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.
İsim: AHMET Y.
Tarih: 20 Ağustos 2024

Yorum: çok teşekkür ederim.. ürün tam yazıldığı gibi.. satın aldıktan bir kaçdakika sonra kargoya verildi.. ürün elimize geçer geçmez telefonlaarayıp ilgilendiler.. tam anlatıldığı gibi.. prize tak çalıştır.. bufiyata bu kalite inanılmaz.. gönülden tavsiye.
İsim: E** Y**
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: ürün fiyata göre güzel şık SATICI İLGİLİ WİNDOWS 7 İSTEDİM KURUPGÖNDERDILER SİPARİSI VERDİGİM GÜN KARHOYA VERİLDİ
İsim: m** k**
Tarih: 31 Mart 2024

Yorum: en kısa zamanda elimize ulaştı tam fiyat performans ürünü müşteritemsilcisine teşekkür ederim çok güzel ilgilendiler. tavsiye ederim
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: Bilgisayar oyunlarda orta seviye ayarlarda fazlasıyla işinizi görür ofisişlerinizi de rahatlıkla karşılar bu konfigürasyon da alınabilecek eniyi bilgisayar fiyat çok uygun ben çok beğendim alacak olanlar tereddütetmeden sipariş verebilir.
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: güvenilir, hızlı teslimat, dürüst bir satıcı. Herkese tavsiye ediyorum
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: bu fiyata alınabilecek bir ürün . günlük işleri halledilebilir seviyedetavsiye edilir. kasa ufak boyutta fazla yer kaplamaz
İsim: İ** V**
Tarih: 28 Ekim 2023

Yorum: Tek kelime ile mükemmel. Hem satıcı hem ilgi hem ürün.
İsim: o** k**
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: çok güzel, satıcı da çok ilgili
İsim: s** Y**
Tarih: 04 Ekim 2023

Yorum: almış olduğum ürün 1is günü içinde teslim edildi cihaz bire biranlatıldığı gibi elime ulaştı paketleme süper ve hatta satış sonrasımemnuniyetimi sorulması çabası DMC calisanlarina teşekkür ederherkese tavsiye ederim
İsim: A** K** G**
Tarih: 22 Ağustos 2023

Yorum: ürün güzel
İsim: m** d**
Tarih: 19 Ağustos 2023

Yorum: Ürün Çok Güzel Sorunsuz Elime Ulaşmıştır Teşekkürler
İsim: R** K**
Tarih: 18 Ağustos 2023

Yorum: Ürün çok güzel tam aradığım bilgisayar istediğimden de iyi çıktı tavsiye ederim
İsim: E** Y**
Tarih: 11 Ağustos 2023

Yorum: YORUMLARA BAKARAK ALDIM İYİKİ ALMIŞIM SİZLERDE TEREDDÜT ETMEDENALABİLİRSİNİZ AYRICA FİRMAYA DA TEŞEKKÜR EDERİM
İsim: D** Y**
Tarih: 10 Temmuz 2023

Yorum: Ürün gayet güzel paketlenmişti gta 5 tarzı çok ağır oyun yüklemedimmetin 2 tarzı oyunları çok rahatlıkla oynatıyor gayet güzel satıcıyailgi alakasından dolayı teşekkür ederim
İsim: Kerem Ç.
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: başarılı bir ürün.
İsim: M** B**
Tarih: 11 Haziran 2023

Yorum: Herşey güzel görünüyor hızlı kargo ve kullanıma hazır kasa için teşekkürler
İsim: H** K**
Tarih: 15 Mart 2023

Yorum: tesekkurler
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: gayet güzel Bi ürün sorunsuz çalışıyor emeğinize sağlık
İsim: o** c**
Tarih: 04 Kasım 2022

Yorum: öncelikle satıcıya çok teşekkür ederim işini düzgün yapıyor ve sattığımalın arkasında duruyor ilgi ve alakası beni çok mutlu etti bilgisayarhazır geldi hicbiseyle uğraşmaya gerek yok benim işimi fazlasıyla gördüfiyat performans olarak gayet başarılı RGB LEDLER çok iyi oynadığımoyunları rahat bir şekilde takılma olmadan çalıştırdı ihtiyacı olanteredDevamını Oku
İsim: K** S**
Tarih: 20 Ekim 2022

Yorum: bilgisayar tahminimden daha iyi ve kullanışlı oğluma aldım gayet memnun.fiyatına göre alınacak en iyi bilgisayar diyebilirim .hızlı kargo vegüvenilir paketleme ayriyeten kargo ve ürün takibinden dolayı satıcıfirmaya teşekkür ederim satıcı firma sağolsun birzat arayıp ürüntanıtımını yapıp ve sıkıntısı olup olmadığını sorup öğrendi ilgi alakamükemmeDevamını Oku
İsim: Necati t.
Tarih: 22 Temmuz 2022

Yorum: Sessiz ve hızlı, tıkır tıkır çalışıyor. Teslimat sonrasında memnunmusunuz diye arıyorlar. DMC bilgisayara tüm hizmetleri için teşekkür ederiz.
İsim: EYUP D.
Tarih: 09 Nisan 2022

Yorum: Ürün tam istediğim gibi geldi. Windows falan herşey kurulu halde geldi.Çalışma performans gayet güzel herkese tavsiye ederim tereddütsüzalabilirsiniz. Paketleme çok güzel yapılmış sorunsuz teslim aldım.Teşekkürler DMC Bilgisayar..
İsim: R** T**
Tarih: 26 Şubat 2022

Yorum: ben iade ettiğime pişman olduğum tek satıcı. satıcı çok kaliteli ürünlesorun yaşamadım çok hızlı ve kurulmuş halde gönderiyorlar satıcı herkonuda yardımcı oluyor.
İsim: e** z**
Tarih: 08 Ocak 2022

Yorum: ürün güzel bir şekilde paketlenip geldi ve dedikleri gibi fişe takçalıştır mükemmel
İsim: mesut y.
Tarih: 11 Aralık 2021

Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: kutu içerisinde monitöre bağlamak için kablolar mevcutmu acaba
Cevap: Merhabalar, ürün yanında powerkablosu gelmektedir efendim

Soru: windows kac yüklü icinde
Cevap: Merhabalar, ürün size Windows 10 kurulu fişe tak çalıştır olarak gelmektedir efendim

Soru: bunla düşük grafik valo oynayabilirmiyim
Cevap: Merhabalar, oynayabilirsiniz efendim

Soru: Valorantta tahminen kaç fps Alabilirim?
Cevap: Oyun testi yapmadik efendim.Kasmadan donmadan oynayabilirsiniz.

Soru: Ürün kaçıncı nesildir
Cevap: 1.nesil 4 çekirdekli efendim.magazamizda 2 ve 3 cu nesillerde mevcuttur efendim

Soru: merhaba FIFA 24 ve GTA5 sorunsuz oynamak için hangi pc yi önerirsiniz 7binlira bütçem var şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhabalar,aynı sorunuza dün cevap verilmiştir efendim

Soru: Merhaba Windows orijinal mi yoksa korsan mı acaba ve işlemci kaçıncı nesil onu öğrenmek isterim ve oyun yükleyip oynayabilir miyiz herşeyi kurulumu? Hızlı cevap verirseniz sevinirim :D
Cevap: Windows korsan efendim.ama sınırsız yüklüyoruz.orjinal Windows 2 bin gl civarı fiyatı, ürün 1.nesildir.oyun yükleyip oynayabilirsiniz.

Soru: Hangi anakartı kulanıyorsunuz
Cevap: Stok duruma göre değişir efendim.h55 kullanıyoruz

Soru: KASANIN İÇİ DOLUMU?
Cevap: Merhabalar,evet ürün size Windows 10 kurulu fişe tak çalıştır olarak gelmektedir efendim

Soru: Windows kaç?
Cevap: Windows 10 kurulu fişe tak çalıştır olarak geliyor size efendim

Soru: gta 5 Minecraft pupg mobile vs.oyunlar kaldırırmı
Cevap: İlk sorduğuz bilgisayar özellik olarak daha iyi efendim.

Soru: Yüklü olan Windows 32 mi 64 bit mi ?
Cevap: Merhabalar,64 bit efendim.

Soru: merhaba TV yi PC yapcam ama uygunmu
Cevap: Merhabalar evet uygundur efendim

Soru: kolay gelsin işletim sistemi deneme sürümümü?
Cevap: Merhabalar, sınırsız yüklüyoruz efendim

Soru: Bilgisayar kaç hz?
Cevap: Merhabalar,2.80 Hz turbo teknoloji ile 3.46 Hz kadar çıkıyor efendim

Soru: Resimdeki kasanın aynısı mı geliyor
Cevap: Merhabalar,evet efendim

Soru: Windows İngilizce olabilir mi, teşekkürler
Cevap: Merhaba, maalesef Türkçe Efendim.

Soru: dogma sistem mi ?
Cevap: Anliyamadim efendim.

Soru: efendim bilgisayar kasası kaç fanlı
Cevap: 4 fanli efendim.

Soru: Merhaba iyi günler i7 işlemci olarak almıştım fakat i5 yaziyor
Cevap: Merhabalar, bilgimiz var efendim.sebebi için Google arama kısmına DMC bilgisayar çatalca yazın çıkan numaradan bizi arayın arkadaşlar yardımcı olsunlar size efendim

Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürünün Detaylı Resimleri

Nx53 ( Gta 5 ) I7-860,16gb Ram,256gb Ssd,4gb R7240 128bit,oyuncu Masaüstü Bilgisayarı En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü