Sennur
Bilgili
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Şu Anki Fiyatı 7949.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Ürün Tanıtımı
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Ürününün Satıcısı, TCL Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet ürününü 7949.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Kullananlar
7949.0 Tl ye satışta olan Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Kaliteli ürün, ekran çok güzel mat ve kalem desteği mevcut batarya ömrüiyi kamera yeterli (tablet için) paketleme güzeldi gönül rahatlığıylaalınabilecek ürün , firmaya da hızlı kargolama için teşekkürler
İsim: A** T**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ahidenal
Yorum: Çok memnunum,ekran kalitesi gayet güzel ve kitap okuma modunun olması muhteşem.
İsim: Ş** T** K**
Satıcı: NESAGSM
Yorum: Sağlam geldi paketleme iyi yapılmış tşk
İsim: İhsan B.
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: hic sorun yasamadim, fiyatini hak ediyor, surekli bir seyler okuyanlaricin cok ideal
İsim: Ş** A**
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Beklentimizi karşıladı
İsim: B** K** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ekim 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: Diğer tabletlerden ekranıyla ayrılıyor. Belirgin farkı hemen hissediliyor.
İsim: Fevzi A. Ö.
Tarih: 25 Haziran 2024
Satıcı: HIZLIBURADA
Yorum: icinden kalem cikmiyor. nano sim yazan siteler yanlis yaziyor. tabletesim takılmıyor. sim takilan bir tablet zannedip almistim. kamerasikesinlikle hic guzel degil. en onemlisi bu tabletin kulaklik girisi yok.cocugunuza aliyorsaniz Bluetooth kulaklik ile kullanmasiniistemiyorsaniz kesinlikle uzak durun.
İsim: ş** a**
Tarih: 22 Eylül 2023
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba Kablolu kulaklık takılır mı?
Cevap: Merhaba efendim, maalesef takılamamaktadır
Soru: merhabalar paketin içinde kalem varmı,yoksa kalem kullanıyormu
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Tablet'e kablolu kulaklık takılır mı?
Soru: İyi günler Cep telefonu Sim kartı takılabiliyor mu 4 G , 5G varmı.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba 5 g desteği var mı
Cevap: merhaba hayır sim kart girişi yoktur
Soru: bu ürünü biz mağazadan satın almıştık ona uygun hiç bir yerde kılıf ve koruyucu ekran bulamadık nereden temin edebiliriz
Cevap: Değerli müşterimiz, , Bu konuda markadan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır.
Soru: Sim kart girişi ve kablolu kulaklık girişi var mı.
Cevap: Merhaba Üründe Sim kart girişi ve 3.5 mm jack girişi mevcut değildir.
Soru: Merhaba Satılan Tablete Kalem Ile Kılıf Çıkıyormuş Doğru mu?
Cevap: Merhaba, kılıf ve kalem mevcut değildir.
Soru: Ürünün ekran çözünürlüğü nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Çözünürlük: 1200 x 2000 pixels şeklindedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhabalar, ürün dokunmatik kalem desteği ekran özelliğine sahip midir acaba
Cevap: Merhaba Üründe kalem desteği mevcuttur.
Soru: merhaba bende aynı tablet den var ikinciyi almayı düşünüyorum ama bunda sim kart girişi yok diyor benimkinde var. emin olmak için yazayım dedim
Cevap: Merhaba efendim sim girişi bulunmamaktadır
Soru: Merhaba, tcl tab 11 tabletim var. Fakat tabletime uygun kılıf bulamıyorum tabletimle uyumlu olabilecek başka bir marka var mı acaba?
Cevap: Merhaba maalesef aksesuar satışımız yoktur
Soru: pubg kaç fps veriyor
Cevap: Merhaba efendim, Programlarının sistem gereksenimlerine bakmak gerekir ona göre karar vermek daha doğru olur. Sağlıklı günler dileriz,
Soru: jiroskop var mı? tablet bende var ama o özelliği hakkında bir fikrim yok.
Cevap: Merhaba efendim Üretici tarafından bu şekilde bir bilgi bulunmamaktadır maalesef
Soru: Kılıf ve kalem geliyor mu ?
Cevap: Değerli müşterimiz, kılıf , kalem bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba bu tablet mouse ve klavye kullanımına uygunmudur ?
Cevap: Merhaba, harici bağlantı ile kullanabilirsiniz. Teşekkürler.
Soru: kalem hiç mi kullanılmıyor?
Cevap: Değerli müşterimiz, kalem desteği bulunmamaktadır.
Soru: :5 g özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba üründe sim kart girişi yoktur
Soru: ürüne kılıf almak istiyorum hangi IPAd veya Samsung modelleri ile benzerdir acaba
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Detaylı Fotoğraflar
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Şu Anki Fiyatı 7949.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Ürün Tanıtımı
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Ürününün Satıcısı, TCL Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet ürününü 7949.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Kullananlar
7949.0 Tl ye satışta olan Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Kaliteli ürün, ekran çok güzel mat ve kalem desteği mevcut batarya ömrüiyi kamera yeterli (tablet için) paketleme güzeldi gönül rahatlığıylaalınabilecek ürün , firmaya da hızlı kargolama için teşekkürler
İsim: A** T**
Yorum: Çok memnunum,ekran kalitesi gayet güzel ve kitap okuma modunun olması muhteşem.
İsim: Ş** T** K**
Satıcı: NESAGSM
Yorum: Sağlam geldi paketleme iyi yapılmış tşk
İsim: İhsan B.
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: hic sorun yasamadim, fiyatini hak ediyor, surekli bir seyler okuyanlaricin cok ideal
İsim: Ş** A**
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Beklentimizi karşıladı
İsim: B** K** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ekim 2023
Yorum: Diğer tabletlerden ekranıyla ayrılıyor. Belirgin farkı hemen hissediliyor.
İsim: Fevzi A. Ö.
Tarih: 25 Haziran 2024
Satıcı: HIZLIBURADA
Yorum: icinden kalem cikmiyor. nano sim yazan siteler yanlis yaziyor. tabletesim takılmıyor. sim takilan bir tablet zannedip almistim. kamerasikesinlikle hic guzel degil. en onemlisi bu tabletin kulaklik girisi yok.cocugunuza aliyorsaniz Bluetooth kulaklik ile kullanmasiniistemiyorsaniz kesinlikle uzak durun.
İsim: ş** a**
Tarih: 22 Eylül 2023
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba Kablolu kulaklık takılır mı?
Soru: merhabalar paketin içinde kalem varmı,yoksa kalem kullanıyormu
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Tablet'e kablolu kulaklık takılır mı?
Soru: İyi günler Cep telefonu Sim kartı takılabiliyor mu 4 G , 5G varmı.
Soru: merhaba 5 g desteği var mı
Cevap: merhaba hayır sim kart girişi yoktur
Soru: bu ürünü biz mağazadan satın almıştık ona uygun hiç bir yerde kılıf ve koruyucu ekran bulamadık nereden temin edebiliriz
Cevap: Değerli müşterimiz, , Bu konuda markadan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır.
Soru: Sim kart girişi ve kablolu kulaklık girişi var mı.
Cevap: Merhaba Üründe Sim kart girişi ve 3.5 mm jack girişi mevcut değildir.
Soru: Merhaba Satılan Tablete Kalem Ile Kılıf Çıkıyormuş Doğru mu?
Cevap: Merhaba, kılıf ve kalem mevcut değildir.
Soru: Ürünün ekran çözünürlüğü nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Çözünürlük: 1200 x 2000 pixels şeklindedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhabalar, ürün dokunmatik kalem desteği ekran özelliğine sahip midir acaba
Cevap: Merhaba Üründe kalem desteği mevcuttur.
Soru: merhaba bende aynı tablet den var ikinciyi almayı düşünüyorum ama bunda sim kart girişi yok diyor benimkinde var. emin olmak için yazayım dedim
Cevap: Merhaba efendim sim girişi bulunmamaktadır
Soru: Merhaba, tcl tab 11 tabletim var. Fakat tabletime uygun kılıf bulamıyorum tabletimle uyumlu olabilecek başka bir marka var mı acaba?
Cevap: Merhaba maalesef aksesuar satışımız yoktur
Soru: pubg kaç fps veriyor
Cevap: Merhaba efendim, Programlarının sistem gereksenimlerine bakmak gerekir ona göre karar vermek daha doğru olur. Sağlıklı günler dileriz,
Soru: jiroskop var mı? tablet bende var ama o özelliği hakkında bir fikrim yok.
Cevap: Merhaba efendim Üretici tarafından bu şekilde bir bilgi bulunmamaktadır maalesef
Soru: Kılıf ve kalem geliyor mu ?
Cevap: Değerli müşterimiz, kılıf , kalem bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba bu tablet mouse ve klavye kullanımına uygunmudur ?
Cevap: Merhaba, harici bağlantı ile kullanabilirsiniz. Teşekkürler.
Soru: kalem hiç mi kullanılmıyor?
Cevap: Değerli müşterimiz, kalem desteği bulunmamaktadır.
Soru: :5 g özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba üründe sim kart girişi yoktur
Soru: ürüne kılıf almak istiyorum hangi IPAd veya Samsung modelleri ile benzerdir acaba
Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Detaylı Fotoğraflar

Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet En Uygun Satış Linki

TCL Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TCL Nxtpaper 11 259 X 163.6 X 6.9 Mm Helio P60t 4gb 128 Gb Android 13 Gri Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.