Aysun
Bilgili
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Alınır Mı?
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Şu Anki Değeri 30990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Detaylı Açıklama
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Ürününün Satıcısı, Samsung Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak ürününü 30990.0 Tl'den Satılmaktadır.
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Son Yorumlar
30990.0 Tl ye satışta olan Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Denedim çok güzel kullanışlı yemeği de hızlı pişiriyor en güzeli yemektaşınca leke kalmaması. O kadar sevdim ki, şimdilik her şey yolundaumarım uzun ömürlü olur hiç sıkıntı yaşamam. Satıcıya da teşekkürlerkargo korunaklı idi teşekkür ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Güreller
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Merak Edilenler
Soru: merhaba, bu ürün teşhir ürünü müdür yoksa sıfır kapalı kutu ürün müdür acaba?
Cevap: samsung türkiye garantili kapalı kutudur
Soru: Zaman ayarı varmı
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim
Soru: Merhaba indüksiyonlu ocak mı
Cevap: Ewet efendim
Soru: Merhabalar bu ürünün davlumbazi da varmi takım almak istiyorum
Cevap: Merhaba stokta yok maalesef
Soru: merhabalar bu ürünü almak istiyorum ama elektriği yemiyor değilmi
Cevap: Merhaba, belirtilen ürün indüksiyonlu ocak olup sadece elektrik ile çalışmaktadır
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Görseller
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Şu Anki Değeri 30990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Detaylı Açıklama
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Ürününün Satıcısı, Samsung Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak ürününü 30990.0 Tl'den Satılmaktadır.
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Son Yorumlar
30990.0 Tl ye satışta olan Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Denedim çok güzel kullanışlı yemeği de hızlı pişiriyor en güzeli yemektaşınca leke kalmaması. O kadar sevdim ki, şimdilik her şey yolundaumarım uzun ömürlü olur hiç sıkıntı yaşamam. Satıcıya da teşekkürlerkargo korunaklı idi teşekkür ederim

İsim: S** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Güreller
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Merak Edilenler
Soru: merhaba, bu ürün teşhir ürünü müdür yoksa sıfır kapalı kutu ürün müdür acaba?
Cevap: samsung türkiye garantili kapalı kutudur
Soru: Zaman ayarı varmı
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim
Soru: Merhaba indüksiyonlu ocak mı
Cevap: Ewet efendim
Soru: Merhabalar bu ürünün davlumbazi da varmi takım almak istiyorum
Cevap: Merhaba stokta yok maalesef
Soru: merhabalar bu ürünü almak istiyorum ama elektriği yemiyor değilmi
Cevap: Merhaba, belirtilen ürün indüksiyonlu ocak olup sadece elektrik ile çalışmaktadır
Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Görseller

Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak En Uygun Satış Linki

Samsung Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Nz64b5067yy Bespoke Slim Fit Indüksiyonlu Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.