Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Alınır Mı-

Elif

Bilgili
Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Alınmaya Değer Mi?
Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Şu Andaki Fiyatı 11000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Detaylı Açıklama

Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Arçelik Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak ürününü 11000.0 Tl'den Satılmaktadır.

Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Kullanıcı Yorumları
11000.0 Tl ye satışta olan Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Arcelik kalitesi tartisilmaz, yazlik evim icin aldim, cok memnunum.
İsim: D** Ç**
Tarih: 19 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstanbul Ankastre

Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Merak Edilenler

Soru: Merhaba ben ürünü satın almak istiyorum eski Ocağımın ölçüsü 52’ye 59cm. Eski ocağı çıkartıp yerine bu ocağı takmak istiyorum. Acaba alt kısımları aynı mı ölçü olarak yani takılırmı diğer ocağın yerine emin olamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevap: bu ürnünü girecegi yer ölçüleri 56 cm genişliğinde 49 cm derinliği

Soru: Garantisi var mı kaç günde gelir İstanbul’a
Cevap: Merhaba, ürünün 2 yıl Arçelik garantisi var,biz 1 gün içersinde istanbul dan kargoya veriyoruz.

Soru: Merhaba, ürünün enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba , elektrikli ocaklarda enerji sınıfı olmuyor efendim.

Soru: Kurulum ücretsiz mi
Cevap: Merhaba,Arçelik müşteri hizmetlerini arıyarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz.

Soru: merhaba ürün garantisi arçelik mi yoksa siz misiniz? garanti süresi ne kadar? kurulumu arçelik yetkili servis mi yapıyor? eğer o yapıyorsa ekstra ücret ödüyor muyuz?
Cevap: Merhaba,ürün Arçelik garantisi altındadır,kurulum ücretsizdir.garanti süresi 2 yıldır.

Soru: Teşekkür ederim
Cevap: iyi günler

Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

Ov 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki