Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

GökyüzüRuhu

Bilgili
9 Ağu 2023
397
0
0
Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm En Ucuzu Nerede Bulunur?
Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm Şuanki Fiyatı Ne Kadar 12408.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm Hakkında yaklaşık 528 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm Ürün Özellikleri

_x000D_
_x000D_
Webos’un kullanıcı dostu Smart TV arayüzü ve zengin içeriğine erişimi oldukça hızlı ve kolay. Arkanıza yaslanın ve Webos Smart TV’nizin keyfini çıkarın. Netflix, Amazon Prime Video, Youtube gibi uygulamaları en üstün ses ve görüntü kalitesiyle deneyimleyin. _x000D_
Yapay Zeka Deneyimi, Yapay zeka ile güçlendirilmiş Türkçe akıllı ses tanıma özelliği ile en kolay Smart TV deneyimini keşfedin. LG Thinq uygulaması indirilmiş cep telefonunuz ile akıllı ev aletlerinizi ve beyaz eşyalarınızı kontrol etmek amaçlı kullanabilirsiniz. _x000D_
Yeni nesil 4 Çekirdekli özel işlemci sayesinde en muhteşem görüntüyü, en canlı renkleri ve en iyi performansı size sunuyor _x000D_
TV'nize Kablosuz Klavye-Mouse ve Webcam bağlayarak Smart TV'nizin keyfini çıkaratabilirsiniz. _x000D_
Hareket tuşu, işaretleme ve hareketle ya da sesle kontrol..Kullanımı en kolay ve en rahat hareket sensörlü TV kumandası.Artık tek tuşa dokunarak TV’nizi kontrol edebilirsiniz. Sihirli Kumanda ile her türlü fonksiyonu kullanabilmek için sadece işaretleyip tıklamanız ya da komut vermeniz yeterlidir. Tek tuşla NETFLIX ve Prime Video uygulamalarına ulaşım kolaylığı, kumanda üzerindeki mikrofon düğmesine basıp TV’nizi sesli komut ile aç-kapa yapalirsiniz. _x000D_
Ekran Yansıtma özelliği sayesinde Telefon ve Tabletteki görünütünüzü anında Televizyonunuza yansıtabilirsiniz. _x000D_
Dolby Audio daha net, üç boyutlu Ultra surround ses ile izleme ve dinleme deneyimi sunar. _x000D_
Kablo bağlantısını gerek kalmadan Bluetooth özelliği bulunan klavye-mouse,ses sistemi,kulaklık ve gamepad gibi cihazlarınızı televizyonunuzla eşleştirerek, TV keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. _x000D_
Üstün 4K Ultra HD görüntü kalitesi ile Film ve Maç keyfininin tadını çıkartın. _x000D_
HDR 10 teknolojisi ile her rengin kendine özgü belirlediği daha net görüntülere sahip olacaksınız. _x000D_
Dahili Wİ-Fİ özelliği sayesinde SMART TV'nize harici bir kablo ihtiyaç duymadan 2T2R teknolojisi altında hızlı ve sabit WiFi bağlantısının keyfini çıkarın. _x000D_
_x000D_
TEKNİK ÖZELLİKLER_x000D_
50'' 127 EKRAN _x000D_
3840 x 2160 ULTRA HD _x000D_
DAHİLİ UYDU ALICISI _x000D_
WEBOS SMART _x000D_
SİHİRLİ KUMANDA _x000D_
4 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ _x000D_
DAHİLİ WİFİ / BLUETOOTH _x000D_
1000 HZ _x000D_
HDR10 TEKNOLOJİSİ _x000D_
3 x HDMI _x000D_
2 x USB GİRİŞİ ( KLAVYE/MOUSE-MEDİA PLAYER ) _x000D_
AV-ETHERNET GİRİŞLERİ _x000D_
KULAKLIK-OPTICAL SES ÇIKIŞLARI _x000D_
2 x 8 W SES ÇIKIŞI _x000D_
_x000D_
_x000D_

Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm Ürününün Satıcısı, ONVO Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm ürününü 12408.0 Tl'den Satılmaktadır.

Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm En Son Yapılan Yorumlar
12408.0 Tl ye satışta olan Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
528 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Televizyonumdan aşırı derece memnunum, tam gir f/p ürünü
İsim: B** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Temmuz 2024
Satıcı: BAŞARAN LED TV DÜNYASI

Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
İsim: k** b**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teleskop

Yorum: Ürünü sorunsuz teslim aldım harika bir ürün ekran kalitesi çok iyiİnternete çok hızlı bağlanıyor kumandasını anlatmaya gerek bile yok çokharika bir akıllı kumandası var zaten orijinal lg kumandası menüsü çokhızlı ben de almadan önce en az 2 hafta araştırma yaptım bakmadığımtelevizyon kalmadı sonunda buna karar verdim hiç yüksek fiyatlar ödemeyegereDevamını Oku
İsim: H** E**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: ONVO KALİTE VE SES GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL FİYAT ÇOK CAZİP ÇOK MEMNUNUMTEREDDÜT LE ALDIM AMA İYİKİDE ALDIM DEDİĞİM ÜRÜN OLDU ÇOK TEŞEKÜREDİYORUM ONVO AİLESİNE👏🙏
İsim: **** ****
Tarih: 17 Mayıs 2024
Satıcı: BU-SEL HOME

Yorum: Ürün sağlam şekilde elime ulaştı firmaya tesekkur ederim
İsim: o** k**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel şekilde geldi çok iyi paketleme hızlı kargo kırık yok
İsim: M** K**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: akşam sipariş verdim sabaha teslim edildi. 129 ekran olduğu için serviskurulumu ücretsizdi. ürün sapasağlam geldi teşekkür ederim.
İsim: Z** G**
Tarih: 31 Ekim 2023

Yorum: gayet güzel sağlam geldi hızlı teslimat ve servis memnun kaldım teşekkürler
İsim: D** S**
Tarih: 14 Ekim 2023

Yorum: cihaz bu ücrete fazlasıyla iyi emin olun hem hızlı hem görüntü süperkargoda çok hızlı ve duzgun SAGLAM GELDI SATICIYA DA COK TEŞEKKÜREDERIM.. HERKEZE TAVSIYE EDERIMM ...
İsim: M** A** T**
Tarih: 12 Ekim 2023
Satıcı: YAMAN TEKNOLOJİİ

Yorum: ne babama ne abime ne sevgilime aldim (insanlar kime aldiklarini nedenbelirtiyirsa artik) :) kendime aldim. arastirarak aldim. yaklasik 1haftadir kurcaliyor ve kullaniyorum. kesinlikle tavsiye ederim. androidsakin almayin. webOS isletim sistemj ve lisansli LG altyapisi muhtesemolmus. bu fiyata bu kalite sasirtti beni. tebrikler Onvo👏👏
İsim: M** T**
Tarih: 30 Haziran 2023
Satıcı: SALİM ELEKTRONİK

Yorum: Çok güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum pahalı markalaraaldanmayın tüm özelliklere sahip çok kullanışlı
İsim: Mustafa S.
Tarih: 29 Haziran 2023

Yorum: Ürün gerçekten çok sağlam paketlenmişti kurulum için servisi atadıkhemen gelip kurdular görüntü kalitesi tatmin edici LG ye para vereceğimeiyiki Onvo almışım çok memnunum
İsim: S** A** T**
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: televizyon çok güzel çok beğendim beklentimi karşıladı kumandası daha harika.
İsim: M** C**
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: Ürün gerçekten çok harika bir ürün ,üründe yok yok ,her beklentimikarşılamış olan bir ürün,kablosuz nete bağlandıktan sonra ,en çokkullandığım özellikleri ; sesli komut sistemi ,ekranyansıtma,içerisindeki netflix,google youtube,henüz uydu anten kablosuçekmedim çünkü internet üzerinden tv uygulaması indirip her kanalirahatlıkla izleyenbiliyorsunuz,yDevamını Oku
İsim: t** t**
Tarih: 15 Nisan 2023

Yorum: Çok güzel bi tv satıcıya teşekkür ederim sorunsuz ve hızlı teslimatı için
İsim: E** B**
Tarih: 27 Mart 2023
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: sıfır ürün sipariş ettim az evvel servis geldi kurumunu yapmak için amatv nin panelinin değiştiğini fark ettiler ikinci el ürün göndermişler .paketleme şekline bakar mısınız şaka gibi
İsim: B** B**
Tarih: 02 Ekim 2024

Yorum: fiyat performans ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: M** B** K**
Satıcı: MAVİAY TİCARET

Yorum: ekran kırık degişimi istiyorum
İsim: öfaruk a.

Yorum: fena degil simdilik
İsim: B** T**
Tarih: 30 Eylül 2024
Satıcı: ALTEK DTM

Yorum: cok güzel gorüntusu boyutu
İsim: S** K**
Satıcı: Purtaş teknoloji

Yorum: On numara bi ürün görüntü kalitesi içindeki fonksiyonlar hepsi cokgüzel. Bu fiyata böyle bi televizyon hiç beklemezdim. Gözüm kapalıtavsiye ederim. Cok kısa sürede teslim edildi hemen kurup kullanmaya başladık
İsim: Aysu T.

Yorum: çok güzel ve donanımlı bir televizyon renk pigmenti biraz düşük onunharicinde super
İsim: Ü** S**
Tarih: 29 Eylül 2024
Satıcı: NOVVO

Yorum: Ürün tam bir hayal kırıklgı oldu 10gunde tv arıza verdi smdi tekrariadesini yapmakla ugrasacas
İsim: Hatice Y.
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: ALTEK DTM

Yorum: Kesinlikle almayınnnnnnnn ilk geşdiğinde süper 1 ay sonra ana kartyanıyor onvo kesinlikle almayın bu markanın bu serisi sürekli anakartıyanıyor paranızı çöpe atmış olursunuz 3 aydır almışım ürünü 1 aydırtelevizyonum yok evde anakartı götürüyorlar getiriyorlar yine bozuk yinegötürmüşler aslaaaaaa tavsiye etmiyorummm
İsim: B** K**
Tarih: 26 Eylül 2024
Satıcı: Marka Express

Yorum: Arkadaşlar İstanbuldan İstanbula kargo 3 iş gününde geldi. Ürün açtımkırık çıktı iade için satıcı tarafında muhattap bulamıyorum.
İsim: F** K**
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL

Yorum: hemen elime ulaştı ürün çok güzel di çok beğendim
İsim: S** B**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: Ürün sorunlu geldi ekranda çatlaklar mevcuttur kargoyla mı alakalısizinle mi alakalı bilmiyorum ama iade talebi oluşturmuş bulunmaktayım.
İsim: M** C**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: Öztunç Elektronik

Yorum: 1 haftadır fatura gönderilmesini bekliyorum talep ediyorumgöndermediler. Faturası olmayınca kurulum da yapmadılar. Faturasıolmayan bir ürünü almam zaten. Bu satıcıyı asla tavsiye etmiyorum iadeediyorum. Umarım paramı yatırırlar geri.
İsim: Y** T**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: GÜLDENİZ DTM

Yorum: Tam bir f/p ürünü. Alınır fazla fazla paralar vermeye gerek yok
İsim: B** E**
Tarih: 22 Eylül 2024
Satıcı: TANDOĞAN TEKNOLOJİ

Yorum: cok iyi bu fiyata görüntü kalitesi guzel
İsim: T** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Eylül 2024
Satıcı: NOVVO

Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm Merak Edilenler

Soru: Merhaba kurulumu servis tarafından ücretsiz yapılıyor doğrumu ayrıca webos la android arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Onvo internet sitesinden ya da müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Kurulum ücretsizdir

Soru: Google play varmı bide bunlar android TV mı
Cevap: Merhaba, ürün webos efendim. Google play maalesef bulunmamaktadır.

Soru: 50/127 ekran televizyon kurulumu ücretsiz midir acaba ayrica televizyonu duvara asmak için aparatı mevcut mudur.!
Cevap: merhabalar kurulumu ücretsiz ve servis tarafından yapılması zorunludur ayrıca duvar askı aparatı ilave alınmalıdır

Soru: yetkili servisle aramizda 90 km var servis gelir mi
Cevap: Merhabalar efendim yetkili servisler gelmek zorundadır iyi akşamlar dileriz.

Soru: eni kaç cm boyu kaç cm bilgi verirmisiniz
Cevap: Merhaba efendim, TV Genişliği (Ayaksız) 1121.4 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 647.3 mm TV Derinliği (Ayaksız) 84.6 mm şeklindedir. İyi günler dileriz.

Soru: Hangi kargo ile gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba , Aras kargo ile gönderim yapıyoruz

Soru: merhabalar.bu tv nin ayrıca kumandası varmı sizde.
Cevap: meRHABA SADECE TV SATIŞIMIZ VARDIR

Soru: TV geldiğinde kurulum oluyor mu aynı gün
Cevap: Servisin musaitlik durumuna bağlıdır

Soru: merhabalar 50 inç için kurulum ücretli mi
Cevap: Merhabalar ücretsiz

Soru: Kurulum için nereyi arayacağız
Cevap: merhaba sıfırsekizyüzelli sekizyüzseksenaltı altmışaltı seksenaltı

Soru: ekran yansıtma varmı ve hangi kargo ile yolluyorsunuz
Cevap: Merhaba, ekran yansıtma özelliği mevcuttur. Horoz lojistik ile gönderim yapılmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: sesli komut özelliği varmıdır.
Cevap: Merhaba, Kumandası sihirli kumandadır ve sesli komut ile cihazınızı yönlendirebilirsiniz.İyi günler dileriz.

Soru: Tv kurulumunu kendimiz yapsak ne olur garanti dışı mı oluyor o zaman
Cevap: Merhaba, evet garanti dışı kalır kurulumu servis tarafından yapılmalıdır. Kutu üzerindeki numarayı arayarak destek alabilirsiniz

Soru: kurulum için ne zaman gelirler
Cevap: Merhaba, kutu üzerindeki numaradan teknik servisi çağırabilirsiniz

Soru: Hayırlı işler dilerim wi-fi bağlantısı 5g yi destekliyormu
Cevap: Merhaba, evet efendim destekliyor

Soru: Bursa'da servis varmı kurulum icin
Cevap: Evet var efendim

Soru: sadece istanbul içi peki biz ordan satın alsak Ordu'da kurulcak TV Buraya Gönderimini kendimiz saglasak Ordu'da kurulum için yardımcı olma şansınız varmi ?
Cevap: merhaba tüm türkiyede servisi mevcut ücretsizdir kurulumu efendim. servis için sıfırsekizyüzelli sekizyüzseksenaltı altmışaltı seksenaltı

Soru: kurulum için çağrı merkezi telifonu verebilirmisiniz
Cevap: Merhaba, Ürün kurulumu için Sıfır sekizyüzelli sekizyüzseksenaltı altmışaltı seksenaltı numaradan destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: televizyonun üzerinde 127 ekran yazıyo, ama özelliklerinde 110 yazıyo., tam olarak kaç. ekran
Cevap: merhaba 127 ekran efendim

Soru: kaç yıl garantili
Cevap: Merhaba; 24 ay garantilidir.

Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm Ürüne Ait Fotoğraflar

Ov50500 4k Ultra Hd ; 127 Ekran. Uydu Alıcılı Webos Smart Led Tv 2023 Son Sürüm En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü