OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Tugce

Bilgili
OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Güncel Fiyatı 5729.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Gerçekten İyi Mi?

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Ürün Detayları

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Ürününün Satıcısı, ONVO OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı ürününü 5729.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
5729.0 Tl ye satışta olan OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4

Yorum: Ürünün arka tarafı içe çökmüştü ve hiç çalışmadı mağdur oldum
İsim: **** ****
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: YörükAli

Yorum: kamp için aldık servis kurulum gerekmediğini bildirdi kendimiz kurdukharika ürün biz çok beğendik
İsim: b** İ**
Tarih: 27 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: Bu ürün kusurlu olarak geldi. Buna rağmen bunun iade talebininreddedilmesi haksız bir karar. Bu kararın acilen yenidendeğiştirilmesini istiyorum.
İsim: Melis T.
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Nisan 2024
Satıcı: bievce

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Karavanda kullanacağım için cm benim için önemli tam ölçüsü nedir acaba
Cevap: merhaba...440 x 510 x 635 mm (W*D*H ) ÜRÜN ÖLÇÜSÜ

Soru: 24 saat geçti hala soğutmuyor buzdolabı
Cevap: Merhaba lutfen acil servis çağırın

Soru: merhaba açıklamada dondurucusuz yazıyor ancak görselde buzdolabının içinde minik bir dondurucu bölümü var. Hangisi doğru üründe dondurucu var mı?
Cevap: Görsel doğrudur efendim

Soru: mini buzdolabı nasıl çalışıyor
Cevap: Bu ürün sadece içecek ve hafif yiyecekleri soğutuyor

Soru: bayadir fişe takılı ama içecekleri sohutmamis
Cevap: Ayarını yaptınız mı kaç derece de

Soru: Merhaba üründe dondurucu var mı? Açıklamada yok yazıyor sorularda var denilmiş anlayamadık
Cevap: bu ürün koyduğunuz malzemeyi sadece soğutur efendim dondurmaz üstte küçük bir bölümü var ama et vs dondurulması gereken malzemeyi donduramaz

Soru: Ağırlığı kaç kilodur
Cevap: Merhaba, 10-15 kg arasındadır.

Soru: merhaba.bu buzdolabı,sedan bir arabanın bagajına sığarmı
Cevap: Merhabalar Sığmayabilir

Soru: Sınıfı ?a b c ?
Cevap: Merhaba, F enerji sınıfıdır.

Soru: dondurucu var mı yok mu anlayamadık ;))
Cevap: bu ürün koyduğunuz malzemeyi sadece soğutur efendim dondurmaz üstte küçük bir bölümü var ama et vs dondurulması gereken malzemeyi donduramaz

Soru: mrb çamaşır bulaşık Makinesi boyutunda mıdır yazdığınız olçuleri anlamıyorum da ben
Cevap: Merhaba, hayır değildir görseldeki gibidir.

Soru: merhaba urunu direk fise takip kullanabiliyor muyuz servisin mi gelip acmasi gerekiyor?
Cevap: merhaba kendiniz açıp kullanabilirsiniz. servis gerektirmiyor

Soru: Merhaba mini buzdolqbı almak istiyorum ama sadece İstanbul a satışınız görünüyor başka illere satışınız yok mu?
Cevap: Merhaba maalesef sadece İstanbul’a satabiliyoruz

Soru: merhaba ürün tek parça halindemi geliyor
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: 12 volt ile çalışır mı
Cevap: Çalışmaz efendim

Soru: bağ evinde kullana bilirmiyom güneş enerjisi ile gorseldekigibimi
Cevap: Merhaba hayır efendim uygun degildir

Soru: merhaba 12 volt mu bu
Cevap: merhaba..hayır 220 v ama bazı müşterilerimiz dönüştürücü ile kullanabildiğini biliyoruz..iyi akşamlar

Soru: boyutları nedir tezgah ustune konabilirmi
Cevap: Derinlik (cm) 44 Yükseklik (cm) 63 Genişlik (cm) 51

Soru: dolabı 2000 watlık inverter ile çalıştırmayı planlıyorum, bu dolap kaç watt. teşekkür ediyorum.
Cevap: Merhaba, 103 kwh'dir efendim.

Soru: Merhaba dondurucu bölümüne dondurma koyduğumuzda soğutur mu ve buz kalıbı koysak buz yapar mı iki soruma da cevap verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba sadece soğutucu özelliklidir dondurma erir buz yapmaz efendim

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı En Uygun Satış Linki

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı Alınmalı Mı? Fiyat ve Performans İncelemesi

Merhaba @Tugce! Mini buzdolabı almak isteyenler için harika bir konu açmışsın, bakalım OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı gerçekten alınmaya değer mi? Öncelikle, kamp yapmayı sevenlerin gözdesi olduğu söylenen bu ürünün özelliklerine biraz göz atalım.

OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı: Genel Özellikler

Fiyatı 5729 TL ve Trendyol’da satılıyor. Teknik detaylar açısından oldukça kompakt, 440 mm genişlik, 510 mm derinlik ve 635 mm yükseklik ölçülerine sahip. Yani, oldukça küçük ve pratik bir buzdolabı. Karavanda veya odada kullanmak için ideal olabilecek boyutlarda. Ancak, burada önemli bir nokta var: Dondurucusu yok ama görselde küçük bir bölüm var, bu da sadece hafif soğutma amaçlı kullanılabiliyor.

Yorumlar Ne Diyor?

Ürünün ortalama puanı 3.4, yani beklentilerinizi iyi ayarlamakta fayda var. Bazı kullanıcılar, ürünü gayet memnun şekilde kullanırken, bazıları ise kusurlu geldiği için sorun yaşamış. Örneğin, bir kullanıcı ürünü kullanamadan mağdur olmuş, diğeri ise “harika ürün” demiş. Yani, kullanıcı deneyimleri çok karışık. Yine de, ürün için genel bir “iyi, ama dikkatli ol” tavsiyesi verilebilir.

Kullanıcı Soruları ve Yanıtları

Birkaç önemli soruya da değinmekte fayda var. Mini buzdolabı 12V ile çalışmıyor, yalnızca 220V elektrik ile çalışabiliyor. Karavan kullanıcıları için bu durum önemli bir uyarı olabilir. Ayrıca, dolabın içerisinde buz yapmıyor ve dondurma gibi şeyler koymak mantıklı değil. Yani, buzdolabı sadece içecek ve hafif yiyecekleri soğutuyor.

Sonuç Olarak: Alınmalı Mı?

Eğer mini buzdolabınızdan gerçekten sadece içecekleri ve biraz soğutulması gereken yiyecekleri saklayabileceğiniz bir ürün arıyorsanız ve boyutları pratik geliyorsa, OVBZD67 Beyaz 67 LT Mini Buzdolabı işinizi görebilir. Ancak, gerçekten güçlü bir dondurucu bekliyorsanız, bu ürün sizin için yeterli olmayacaktır.

Fiyatının yüksek olduğunu göz önünde bulundurursak, beklentinizi iyi belirlemeniz ve kullanıcı yorumlarını dikkatle okumanızda fayda var. Yine de, pratiklik ve kompaktlık arayanlar için cazip bir seçenek olabilir.

Keyifli alışverişler!