Yaprak
Bilgili
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Tavsiye Eder Misiniz?
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Şimdiki Fiyatı Ile 419.0 Tl'den Satılmaktadır.
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Kullanıcılar Memnun Mu?
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Ürün Özellikleri
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Ürününün Satıcısı, Tosima Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti ürününü 419.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Kullanıcı Yorumları
419.0 Tl ye satışta olan Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4
Yorum: fiyatına göre gayet iyi sağlam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: k** d**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tosima Store
Yorum: çok bayildimmm çok güzeller

İsim: e** c**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: dambil atlama ipi lastik göğüs bandı güzel ama mat çok dandik bu fiyata mat daha iyi olabilirdi sağlam ve çabuk geldi kargoda sorun yaşamadım kaliteli bisey arayan almasın idare edecek bisey alıyım şimdilik diyen için iyi
İsim: **** ****
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: Güzel alabilirsiniz
İsim: M** Ş**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: gayet kaliteli ve güzel ürünler
İsim: F** i**
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: Fena değil
İsim: S** Y**
Yorum: Ben dambıl ve yoga matı için almıştım yoga matı epey kısa geldi bana ve ince dambıl ve atlama ipi gayet güzel kaliteli göüs direnç kastiği ve yoga matı için aynını söyleyemicem ama fiyatına göre güzel ürünler alınır
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: İş görür , kalite olarak çokta iyi olduğu söylenemez
İsim: Dilara T.
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: 1 lastik gelmedi kimlerde böğle oldu?
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Fotoğrafta göründüğü gibi geldi.
İsim: S** E**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Matı iyi değil ağır bir plastik kokusu var alalı baya oldu ama hala geçmedi. Onun dışında iyi kullanıyorum
İsim: B** Ş** k**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: çocuklar için bildiğiniz büyükler malasef kullanamaz ddimbil bile yarım kg
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: çok dandik bişey sakın almayin paranıza yazık olur
Tarih: 06 Ağustos 2024
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Merak Edilen Konular
Soru: ağırlıklar kaç kilo
Cevap: Dambıl ağırlıkları 1 er kg
Soru: çocuklar için mi
Cevap: yetişkinler de kullanabilir mat uzunluğu 140 cm dambıllar 1 er kg
Soru: toplam dumbull ile birlikte 6 parça dimi hepsi gorseldeki renkte geliyor dimi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: dahil 3 kilosu varmi set olaraj
Cevap: ortlama 2,8 kg gelir
Soru: Ürünleri görseldeki gibi pembe gönderebilir misiniz
Cevap: Merhaba, dambıl maalesef mor renk
Soru: Pardon bunda çember yokmuş benim ihtiyacım plates çemberi atlama ipi ve dambıl 1 kg lık
Cevap: Merhaba kendiniz set olustura bilirsiniz
Soru: Bu seti alsam trendyol expresse ile gönderebilir misiniz atlama ipi de var çünkü
Cevap: Merhaba Trendyol express ile gönderim yapılıyor
Soru: minder kaç mm kalinliginda
Cevap: 6mm kalınlığında
Soru: Pembe seti istedim pembe yollanırsa sevinirim ve iyi paketlerseniz çok sevinirim
Cevap: tabiki efendim
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Detay Resimler
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Şimdiki Fiyatı Ile 419.0 Tl'den Satılmaktadır.
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Kullanıcılar Memnun Mu?
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Ürün Özellikleri
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Ürününün Satıcısı, Tosima Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti ürününü 419.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Kullanıcı Yorumları
419.0 Tl ye satışta olan Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4
Yorum: fiyatına göre gayet iyi sağlam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: k** d**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: çok bayildimmm çok güzeller

İsim: e** c**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: dambil atlama ipi lastik göğüs bandı güzel ama mat çok dandik bu fiyata mat daha iyi olabilirdi sağlam ve çabuk geldi kargoda sorun yaşamadım kaliteli bisey arayan almasın idare edecek bisey alıyım şimdilik diyen için iyi
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: Güzel alabilirsiniz
Yorum: gayet kaliteli ve güzel ürünler
İsim: F** i**
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: Fena değil
İsim: S** Y**
Yorum: Ben dambıl ve yoga matı için almıştım yoga matı epey kısa geldi bana ve ince dambıl ve atlama ipi gayet güzel kaliteli göüs direnç kastiği ve yoga matı için aynını söyleyemicem ama fiyatına göre güzel ürünler alınır
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: İş görür , kalite olarak çokta iyi olduğu söylenemez
İsim: Dilara T.
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: 1 lastik gelmedi kimlerde böğle oldu?
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Fotoğrafta göründüğü gibi geldi.
İsim: S** E**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Matı iyi değil ağır bir plastik kokusu var alalı baya oldu ama hala geçmedi. Onun dışında iyi kullanıyorum
İsim: B** Ş** k**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: çocuklar için bildiğiniz büyükler malasef kullanamaz ddimbil bile yarım kg
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: çok dandik bişey sakın almayin paranıza yazık olur
Tarih: 06 Ağustos 2024
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Merak Edilen Konular
Soru: ağırlıklar kaç kilo
Cevap: Dambıl ağırlıkları 1 er kg
Soru: çocuklar için mi
Cevap: yetişkinler de kullanabilir mat uzunluğu 140 cm dambıllar 1 er kg
Soru: toplam dumbull ile birlikte 6 parça dimi hepsi gorseldeki renkte geliyor dimi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: dahil 3 kilosu varmi set olaraj
Cevap: ortlama 2,8 kg gelir
Soru: Ürünleri görseldeki gibi pembe gönderebilir misiniz
Cevap: Merhaba, dambıl maalesef mor renk
Soru: Pardon bunda çember yokmuş benim ihtiyacım plates çemberi atlama ipi ve dambıl 1 kg lık
Cevap: Merhaba kendiniz set olustura bilirsiniz
Soru: Bu seti alsam trendyol expresse ile gönderebilir misiniz atlama ipi de var çünkü
Cevap: Merhaba Trendyol express ile gönderim yapılıyor
Soru: minder kaç mm kalinliginda
Cevap: 6mm kalınlığında
Soru: Pembe seti istedim pembe yollanırsa sevinirim ve iyi paketlerseniz çok sevinirim

Cevap: tabiki efendim
Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Detay Resimler

Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti En Uygun Satış Linki

Tosima Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tosima Özel Pilates Seti Plates Minderi Atlama İpi Direnç Lastiği Göğüs Baçak Lastiği Dambıl Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.