Tuba
Bilgili
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm En Düşük Fiyat Nerede?
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Şimdiki Fiyatı Ile 389.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Hakkında yaklaşık 44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Ürün Tanıtımı
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Ürününün Satıcısı, gnctech P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm ürününü 389.9 Tl'den Satılmaktadır.
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Kullanıcı Geri Bildirimleri
389.9 Tl ye satışta olan P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Beklediğim gibi geldi sağlam bir ürün ayak dengesi iyi, telefon kolayyerleşiyor, her yöne dönebiliyor bu nedenle kullanışlı. Çok hızlı teslimedildi, tavsiye ederim
İsim: B** G**
Tarih: 24 Mart 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Branzino
Yorum: işimizi görüyo iyi ürün
İsim: **** ****
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: gnctech
Yorum: Güzel bir ürün, çok sağlam olmasını beklemeyin ama idare eder benidiyorsanız alın. kullanışlı bir ürün.
İsim: M** Ş**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: paketlenmesi korkunc ve teslimatı geç olsa da ürün bunları görmezdengelmeme yetecek kadar kaliteli.
İsim: Z** E**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: Yurtdışı gezimiz boyunca çekimlerimizin yardımcısı
çok memnunum
İsim: E** Ö**
Tarih: 26 Nisan 2022
Yorum: 10 numara 5 yıldız
İsim: T** M**
Tarih: 06 Nisan 2022
Yorum: Cok kullanisli
İsim: E** B**
Tarih: 18 Mart 2022
Yorum: kargolama çok hızlı ve özenliydi, çantaya at çık bir ürün, kullanımidaçok kolay
İsim: k** ş**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: çok pratik bir ürün.
İsim: emel b.
Tarih: 20 Kasım 2021
Yorum: fiyatının çok çok üstünde kalitede bir ürün tavsiye ederim satıcı firmanazik ve kibar ilgi alaka süper
İsim: semih Ö.
Tarih: 14 Kasım 2021
Yorum: Kalıte ve harıka bir boy ideal
İsim: D** Z**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: aldim duruyor öyle sürekli kullanmiyorum
İsim: M** G**
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: Ürün biraz hafif denge normal
İsim: B** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Ocak 2023
Yorum: güzel bi ürün uzaktan düğmesi vs işe yarıyor
İsim: K** C** A**
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: çok sevmedim , fiyat ona göre keşke daha kalite olsaydı
İsim: B** K**
Tarih: 26 Aralık 2022
Yorum: Harika bir ürün. Profesyonel değilseniz işinizi görür

İsim: z** s**
Tarih: 20 Eylül 2022
Yorum: Rüzgârda uçuyor yani çok hoş bir ürün ona göre alabilirsiniz
İsim: Birgül K.
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz selfie çubuğunu gimbal adı altında satmaya!
Tarih: 08 Temmuz 2022
Yorum: ayakları sağlam değil bira sallanıyor umarım kırılmaz
İsim: h** t**
Tarih: 20 Mayıs 2022
Yorum: iş görür alın
Tarih: 18 Mayıs 2022
Yorum: iki kişi eşim ile gittiğimiz yerlerde artık çok rahat resimcekilebiliyoruz ayakları idare eder telefon ağırlığında biraz dahasağlam malzeme olsa daha güzel olurmus 1 puanı o yüzden kırdım
İsim: G** S** T**
Tarih: 21 Nisan 2022
Yorum: Dikey ve yatak olarak kullanılabiliyor, iphone 12 pro sığdı ancak sertaçıldığı için telefon kılıfsız iken kullanılmaması gerek. Hızlı kargoyaverildi, paketleme gayet iyiydi. Ürün kaliteli malzemeye sahip, henüzdenge sorunu yaşamadım.
İsim: D** M**
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: tripod ozelligi ve ayrilabilen fotograf cekim dugmesi cok kullanisli.
İsim: A** T**
Tarih: 30 Kasım 2021
Yorum: Ürün güzel çok kullanışlı ama tek yıldızı telefonu takıp aşağı bakarpozisyonda bir şey yaparken çekmek istediğiniz de taşımayıp bazen önedüşüyor ondan kırdım bir yere dayamak gerekiyor ama onum dışında dikpozisyonda boydan fotolar için vs ideal
İsim: P** B**
Tarih: 25 Kasım 2021
Yorum: İş görüyor
Tarih: 31 Ekim 2021
Yorum: aldım çalışmıyor değiştirmek istiyorum mümkünse
İsim: E** E** Ö**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: Her özelliğine bi yıldız vermek gerekirse ürün beklediğim gibi geldi vesağlam ürün tam parça geldi biraz telefonu takınca sallanıyor amatelefonum kılıfsız belki ondandır ama Bluetooth bağlantısı olmuyortelefona belki yine benden kaynaklıdır diyip eşimin gelmesini bekliyorumbağlanmazsa onun da iade edilecektir güncelleme yaparım
İsim: B** T**
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: Maalesef ayakları ilk kullanım da kırıldı.. şuanda sadece selfie çubuğuolarak kullanabiliyorum. Kumandası kullanışlı.
İsim: I** B** K**
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: Yorum görünsün diye bes yıldız verdim açıkçası malzemesi kaliteli değileliniz ağır höt höt biri iseniz almayın elinizde kalır / telefon takmaklips yerinde parmağım iki kere kaldı acıdııı
orda bi aksiyon varorayada çok dikkat edilmeli / ama boyutu çok iyi at çantana istediğinyerde çekim yap kumandası çok iyi tasarım harika bu yüzden iade etmiycemDevamını Oku
İsim: Y** Ö**
Beden: 17 Aralık 2021
Yorum: malesef çalışmadı iade ettim zaten yine iade edilen ürün yollamışlarbenden önceki müşterinin faturası içinde duruyordu bozuksa başkasinaneden yolluyorsunuz insanları uğraştırip vakit kaybettiriyorsunuz
İsim: M** K**
Tarih: 08 Mayıs 2023
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Ürüne Dair Sorular
Soru: yürürken vs video çekmek için uygunmu elle çekilen videolardansa sarsıntıyı titremeyi keser mi ?
Cevap: Titremeyi keser ama az da olsa sarsıntı olur
Soru: Merhaba 15 pro maxi taşır mı acaba
Cevap: Merhaba taşır efendim
Soru: Merhaba düğme ile dönüyormu
Cevap: manuel dönüyor sadece efendim
Soru: merhaba 360 derece mi?
Cevap: Başlık 360 derece ayarlanabiliyor efendim
Soru: Samsung galaxy s23 ultra için uyumlumudur ?
Cevap: Uyumlu efendim
Soru: Kumandası cıkmalı mı? Yoksa sabit mi?
Cevap: Çıkmalı efendim
Soru: Boyu ne kadar
Cevap: 100 cm efendim
Soru: xiaomi redmi note 8 ile uyumlumu
Soru: ürünün içinden uzaktan kumanda çıkmadı.rica etsem gönderir misiniz?
Cevap: Gönderimden önce kontrol ediliyor efendim ürün. Kumanda ürün üzerinde takılı oluyor kontrol edebilir misiniz?
Soru: Uzaktan kumandalı mı ürün
Cevap: Evet efendim
Soru: Tuşuna bastığımda ışığı açılıyor ama telefon ekranında cihaz bulunamıyor ne yapmak gerekir
Cevap: Merhaba ışık yanıp sönüyor mu sürekli yoksa siz bastığınızda mı yanıyor sadece
Soru: Pilli mi sarj lı mı ürün?
Cevap: Pill efendim
Soru: Merhaba 14 pro max için uygunmudur
Cevap: evet efendim
Soru: kumandası nasıl çalışıyor ben calistiramadimda
Cevap: üzerine basılı tuttuğunuzda açılıyor efendim. pil ile gönderiyoruz fakat bazen piller bitmiş olabiliyor. açılmıyorsa pil bitmiş olabilir
Soru: kumandayı nasıl kullanıyoruz? ben yapamadım
Cevap: Kumandayi açtıktan sonra telefon ile Bluetooth bağlanıp kullanabilirsiniz
Soru: Telefonda video çekerken Titreşimleri sallanmaları önlüyormu
Cevap: evet efendim önler
Soru: titremeyi engelliyor mu
Cevap: Titreşim engelleyici yok efendim
Soru: Merhaba , Gimbal olarak kullanılır mı ? Video çekimi için
Cevap: Kullabılabilir fakat titreşim önleyici özelliği yok efendim bilginiz olsun
Soru: merhaba video çekim yapmak için uyumlu mu
Soru: Merhaba pil nereden temin edebiliriz daha önce almıştım sizden açılmıyor kumandanın pili bitti sanırım
Cevap: Merhaba yassı pil efendim içerisindeki pil üzerindeki koda bakarak alabilirsiniz marketlerde de oluyor bu pillerden
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Detay Resimler
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Şimdiki Fiyatı Ile 389.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Hakkında yaklaşık 44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Ürün Tanıtımı
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Ürününün Satıcısı, gnctech P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm ürününü 389.9 Tl'den Satılmaktadır.
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Kullanıcı Geri Bildirimleri
389.9 Tl ye satışta olan P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Beklediğim gibi geldi sağlam bir ürün ayak dengesi iyi, telefon kolayyerleşiyor, her yöne dönebiliyor bu nedenle kullanışlı. Çok hızlı teslimedildi, tavsiye ederim
İsim: B** G**
Tarih: 24 Mart 2022
Yorum: işimizi görüyo iyi ürün
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: Güzel bir ürün, çok sağlam olmasını beklemeyin ama idare eder benidiyorsanız alın. kullanışlı bir ürün.
İsim: M** Ş**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: paketlenmesi korkunc ve teslimatı geç olsa da ürün bunları görmezdengelmeme yetecek kadar kaliteli.
İsim: Z** E**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: Yurtdışı gezimiz boyunca çekimlerimizin yardımcısı

İsim: E** Ö**
Tarih: 26 Nisan 2022
Yorum: 10 numara 5 yıldız
İsim: T** M**
Tarih: 06 Nisan 2022
Yorum: Cok kullanisli
İsim: E** B**
Tarih: 18 Mart 2022
Yorum: kargolama çok hızlı ve özenliydi, çantaya at çık bir ürün, kullanımidaçok kolay

İsim: k** ş**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: çok pratik bir ürün.
İsim: emel b.
Tarih: 20 Kasım 2021
Yorum: fiyatının çok çok üstünde kalitede bir ürün tavsiye ederim satıcı firmanazik ve kibar ilgi alaka süper
İsim: semih Ö.
Tarih: 14 Kasım 2021
Yorum: Kalıte ve harıka bir boy ideal
İsim: D** Z**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: aldim duruyor öyle sürekli kullanmiyorum
İsim: M** G**
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: Ürün biraz hafif denge normal
İsim: B** D**
Beden: 27 Ocak 2023
Yorum: güzel bi ürün uzaktan düğmesi vs işe yarıyor
İsim: K** C** A**
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: çok sevmedim , fiyat ona göre keşke daha kalite olsaydı
İsim: B** K**
Tarih: 26 Aralık 2022
Yorum: Harika bir ürün. Profesyonel değilseniz işinizi görür

İsim: z** s**
Tarih: 20 Eylül 2022
Yorum: Rüzgârda uçuyor yani çok hoş bir ürün ona göre alabilirsiniz
İsim: Birgül K.
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz selfie çubuğunu gimbal adı altında satmaya!
Tarih: 08 Temmuz 2022
Yorum: ayakları sağlam değil bira sallanıyor umarım kırılmaz
İsim: h** t**
Tarih: 20 Mayıs 2022
Yorum: iş görür alın
Tarih: 18 Mayıs 2022
Yorum: iki kişi eşim ile gittiğimiz yerlerde artık çok rahat resimcekilebiliyoruz ayakları idare eder telefon ağırlığında biraz dahasağlam malzeme olsa daha güzel olurmus 1 puanı o yüzden kırdım
İsim: G** S** T**
Tarih: 21 Nisan 2022
Yorum: Dikey ve yatak olarak kullanılabiliyor, iphone 12 pro sığdı ancak sertaçıldığı için telefon kılıfsız iken kullanılmaması gerek. Hızlı kargoyaverildi, paketleme gayet iyiydi. Ürün kaliteli malzemeye sahip, henüzdenge sorunu yaşamadım.
İsim: D** M**
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: tripod ozelligi ve ayrilabilen fotograf cekim dugmesi cok kullanisli.
İsim: A** T**
Tarih: 30 Kasım 2021
Yorum: Ürün güzel çok kullanışlı ama tek yıldızı telefonu takıp aşağı bakarpozisyonda bir şey yaparken çekmek istediğiniz de taşımayıp bazen önedüşüyor ondan kırdım bir yere dayamak gerekiyor ama onum dışında dikpozisyonda boydan fotolar için vs ideal
İsim: P** B**
Tarih: 25 Kasım 2021
Yorum: İş görüyor
Tarih: 31 Ekim 2021
Yorum: aldım çalışmıyor değiştirmek istiyorum mümkünse
İsim: E** E** Ö**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: Her özelliğine bi yıldız vermek gerekirse ürün beklediğim gibi geldi vesağlam ürün tam parça geldi biraz telefonu takınca sallanıyor amatelefonum kılıfsız belki ondandır ama Bluetooth bağlantısı olmuyortelefona belki yine benden kaynaklıdır diyip eşimin gelmesini bekliyorumbağlanmazsa onun da iade edilecektir güncelleme yaparım
İsim: B** T**
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: Maalesef ayakları ilk kullanım da kırıldı.. şuanda sadece selfie çubuğuolarak kullanabiliyorum. Kumandası kullanışlı.
İsim: I** B** K**
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: Yorum görünsün diye bes yıldız verdim açıkçası malzemesi kaliteli değileliniz ağır höt höt biri iseniz almayın elinizde kalır / telefon takmaklips yerinde parmağım iki kere kaldı acıdııı

İsim: Y** Ö**
Beden: 17 Aralık 2021
Yorum: malesef çalışmadı iade ettim zaten yine iade edilen ürün yollamışlarbenden önceki müşterinin faturası içinde duruyordu bozuksa başkasinaneden yolluyorsunuz insanları uğraştırip vakit kaybettiriyorsunuz
İsim: M** K**
Tarih: 08 Mayıs 2023
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Ürüne Dair Sorular
Soru: yürürken vs video çekmek için uygunmu elle çekilen videolardansa sarsıntıyı titremeyi keser mi ?
Cevap: Titremeyi keser ama az da olsa sarsıntı olur
Soru: Merhaba 15 pro maxi taşır mı acaba
Cevap: Merhaba taşır efendim
Soru: Merhaba düğme ile dönüyormu
Cevap: manuel dönüyor sadece efendim
Soru: merhaba 360 derece mi?
Cevap: Başlık 360 derece ayarlanabiliyor efendim
Soru: Samsung galaxy s23 ultra için uyumlumudur ?
Soru: Kumandası cıkmalı mı? Yoksa sabit mi?
Cevap: Çıkmalı efendim
Soru: Boyu ne kadar
Cevap: 100 cm efendim
Soru: xiaomi redmi note 8 ile uyumlumu
Soru: ürünün içinden uzaktan kumanda çıkmadı.rica etsem gönderir misiniz?
Cevap: Gönderimden önce kontrol ediliyor efendim ürün. Kumanda ürün üzerinde takılı oluyor kontrol edebilir misiniz?
Soru: Uzaktan kumandalı mı ürün
Cevap: Evet efendim
Soru: Tuşuna bastığımda ışığı açılıyor ama telefon ekranında cihaz bulunamıyor ne yapmak gerekir
Cevap: Merhaba ışık yanıp sönüyor mu sürekli yoksa siz bastığınızda mı yanıyor sadece
Soru: Pilli mi sarj lı mı ürün?
Cevap: Pill efendim
Soru: Merhaba 14 pro max için uygunmudur
Cevap: evet efendim
Soru: kumandası nasıl çalışıyor ben calistiramadimda
Cevap: üzerine basılı tuttuğunuzda açılıyor efendim. pil ile gönderiyoruz fakat bazen piller bitmiş olabiliyor. açılmıyorsa pil bitmiş olabilir
Soru: kumandayı nasıl kullanıyoruz? ben yapamadım
Cevap: Kumandayi açtıktan sonra telefon ile Bluetooth bağlanıp kullanabilirsiniz
Soru: Telefonda video çekerken Titreşimleri sallanmaları önlüyormu
Cevap: evet efendim önler
Soru: titremeyi engelliyor mu
Cevap: Titreşim engelleyici yok efendim
Soru: Merhaba , Gimbal olarak kullanılır mı ? Video çekimi için
Cevap: Kullabılabilir fakat titreşim önleyici özelliği yok efendim bilginiz olsun
Soru: merhaba video çekim yapmak için uyumlu mu
Soru: Merhaba pil nereden temin edebiliriz daha önce almıştım sizden açılmıyor kumandanın pili bitti sanırım
Cevap: Merhaba yassı pil efendim içerisindeki pil üzerindeki koda bakarak alabilirsiniz marketlerde de oluyor bu pillerden
P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Detay Resimler

P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm En Uygun Satış Linki

gnctech P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
gnctech P40s Gimbal Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu Tripod Monopod 100cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.