Cansel
Bilgili
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) En Düşük Fiyat Nerede?
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 10199.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Detaylı Bilgi
Pad 8gb 256gb Mavi ( Türkiye Garantili) >_x000D_
_x000D_
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, POCO Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününü 10199.0 Tl'den Satılmaktadır.
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) En Son Yapılan Yorumlar
10199.0 Tl ye satışta olan Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: fiyatına göre çok üst segment bir tablet. çok memnunuz çok kaliteli.
İsim: Y** T**
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mi Store
Yorum: güzel cihaz çok seri çalışıyor zamanla illaki performansında azalmaolacaktır ancak şu an için çok seri cihaz. ekran ve ses kalitesi gayetgüzel. özellikle dizi-film izlemek için anlıyorsanız tavsiye ederim.
İsim: T** K**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: gayet kullanışlı görüntü kalitesi güzel
İsim: f** s**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: Tek sorun kılıf bulmak.
İsim: A** Ş**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: iyi Bence Fiyata Göre Kullanılşlı
İsim: M** N** D**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: kötü
Bluetooth cihazları görmüyor sinir oldum
İsim: E** K**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba kalemi Bluetooth özelliği ve sim kart var mı acaba
Açıklamada sim kartı okudum diğerleri görünmüyor..Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler iyi akşamlar iyi çalışmalar dilerim 

Cevap: Merhaba sim kart desteği yoktur bluetooth mevcuttur
Soru: Tekrar merhaba kalem özelliği var mı diye de sormuştum ve son olarak kılıfını bulamadım nerden temin edebilirim teşekkürler Mutlu hafta sonları diliyorum
Cevap: Merhaba uyumlu bir kalem ile kullanabilirsiniz kılıfını ise aksesuar satan bir firmadan temin edebilirsiniz
Soru: sim kart takabilir miyiz ? telefon gibi kullanabilir miyiz ?
Cevap: Merhaba, Sim girişi bulunmamaktadır. İyi günler.
Soru: Merhaba ürünün kalemi ve sim Kart özelliği var mı acaba özelliklerinde sadece Bluetooth ve sim kart var yazıyor.kalemi var mıdır
Teşekkürler iyi akşamlar mutlu hafta sonları diliyorum 

Cevap: Merhaba, Sim kart özelliği bulunmamaktadır. Kalem desteği bulunmaktadır. Kutu içerisinde kalem bulunmamaktadır. İyi günler.
Soru: çözünürlüğe 2k yazmışsınız ama normalde 2.5k ?
Cevap: Merhaba, ürün ekran çözünürlüğü 2560 x 1600 Piksel dir. İyi günler dileriz
Soru: Tablete sim kartı takılıyor mu
Cevap: Merhaba, sım kart özelliği mevcut değildir.
Soru: bu ürünü mavi renk olarak gönderiyorsunuz değil mi?
Cevap: Merhaba, seçmiş olduğunuz model ve renk gönderilecektir. İyi günler dileriz.
Soru: Salam.Qutu icinde kalem, kilif varmi?
Cevap: Poco Pad Kutu İçeriği Poco Pad Tablet Şarj Adaptörü USB C Kablo SD Kart Çıkarma Aparatı
Soru: Microsoft flight simülatör oynanır mı?
Cevap: üzgünüz bu soru hakkında net bir bilgiye sahip değiliz .
Soru: teşekkür ederim. peki tablet için kılıf üretildi mi onu bulabiliyor muyuz. ürün yeni o yüzden biraz tereddüt ettim ama özellikleri gayet guzel
Cevap: kusura bakmayın efendim üzgünüz henüz bu soru hakkında net bir bilgiye sahip değiliz saygılarımızla !
Soru: kaç yıl android ve hyperos güncelleme desteği var
Cevap: Merhaba, Android 14 yüklü gelecek olup güncelleme takvimi henüz belirtilmemiştir.
Soru: Soru sorabilir miyim? Cevap : üzgünüz henüz bu soru hakkında net bir bilgiye sahip değiliz..
Cevap: Merhaba, Sayın Yetkili, Türkiye'deki resmi mağazaya hoş geldiniz.Ben Xiaomi Müşteri Hizmetleri Merkezi'nden sorumlu kişiyim: Ayşegül .Size hizmet vermekten onur duyuyorum. kusura bakmayın efendim geç cevap verdiğimiz için özür dileriz. efendim size nasıl yardımcı olabilir ?
Soru: Acaba Kalemli Tabletin İçinde Kalemle Geliyormu
Cevap: Merhaba, kalem dahil değildir.
Soru: kolay gelsin tableti almak istiyorum ama sim kartı takılabiliyor diye yazıyor gerçekten sim kartı takabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, sım kart desteği mevcut değildir.
Soru: ürünü satın alırken yanında kalemi geliyormu ayrıca ürün için hangi klavyeyi satın almamız gerekiyor.
Cevap: Merhaba, kalem ve klavye mevcut değildir.
Soru: kalem klavye varmı
Cevap: Merhaba, mevcut değildir.
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürünün Fotoğrafları
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 10199.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Detaylı Bilgi
Pad 8gb 256gb Mavi ( Türkiye Garantili) >_x000D_
_x000D_
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, POCO Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününü 10199.0 Tl'den Satılmaktadır.
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) En Son Yapılan Yorumlar
10199.0 Tl ye satışta olan Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: fiyatına göre çok üst segment bir tablet. çok memnunuz çok kaliteli.
İsim: Y** T**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: güzel cihaz çok seri çalışıyor zamanla illaki performansında azalmaolacaktır ancak şu an için çok seri cihaz. ekran ve ses kalitesi gayetgüzel. özellikle dizi-film izlemek için anlıyorsanız tavsiye ederim.
İsim: T** K**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: gayet kullanışlı görüntü kalitesi güzel
İsim: f** s**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: Tek sorun kılıf bulmak.
İsim: A** Ş**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: iyi Bence Fiyata Göre Kullanılşlı
İsim: M** N** D**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: kötü

İsim: E** K**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba kalemi Bluetooth özelliği ve sim kart var mı acaba

Cevap: Merhaba sim kart desteği yoktur bluetooth mevcuttur
Soru: Tekrar merhaba kalem özelliği var mı diye de sormuştum ve son olarak kılıfını bulamadım nerden temin edebilirim teşekkürler Mutlu hafta sonları diliyorum

Cevap: Merhaba uyumlu bir kalem ile kullanabilirsiniz kılıfını ise aksesuar satan bir firmadan temin edebilirsiniz
Soru: sim kart takabilir miyiz ? telefon gibi kullanabilir miyiz ?
Cevap: Merhaba, Sim girişi bulunmamaktadır. İyi günler.
Soru: Merhaba ürünün kalemi ve sim Kart özelliği var mı acaba özelliklerinde sadece Bluetooth ve sim kart var yazıyor.kalemi var mıdır

Cevap: Merhaba, Sim kart özelliği bulunmamaktadır. Kalem desteği bulunmaktadır. Kutu içerisinde kalem bulunmamaktadır. İyi günler.
Soru: çözünürlüğe 2k yazmışsınız ama normalde 2.5k ?
Cevap: Merhaba, ürün ekran çözünürlüğü 2560 x 1600 Piksel dir. İyi günler dileriz
Soru: Tablete sim kartı takılıyor mu
Cevap: Merhaba, sım kart özelliği mevcut değildir.
Soru: bu ürünü mavi renk olarak gönderiyorsunuz değil mi?
Cevap: Merhaba, seçmiş olduğunuz model ve renk gönderilecektir. İyi günler dileriz.
Soru: Salam.Qutu icinde kalem, kilif varmi?
Cevap: Poco Pad Kutu İçeriği Poco Pad Tablet Şarj Adaptörü USB C Kablo SD Kart Çıkarma Aparatı
Soru: Microsoft flight simülatör oynanır mı?
Cevap: üzgünüz bu soru hakkında net bir bilgiye sahip değiliz .
Soru: teşekkür ederim. peki tablet için kılıf üretildi mi onu bulabiliyor muyuz. ürün yeni o yüzden biraz tereddüt ettim ama özellikleri gayet guzel
Cevap: kusura bakmayın efendim üzgünüz henüz bu soru hakkında net bir bilgiye sahip değiliz saygılarımızla !
Soru: kaç yıl android ve hyperos güncelleme desteği var
Cevap: Merhaba, Android 14 yüklü gelecek olup güncelleme takvimi henüz belirtilmemiştir.
Soru: Soru sorabilir miyim? Cevap : üzgünüz henüz bu soru hakkında net bir bilgiye sahip değiliz..
Cevap: Merhaba, Sayın Yetkili, Türkiye'deki resmi mağazaya hoş geldiniz.Ben Xiaomi Müşteri Hizmetleri Merkezi'nden sorumlu kişiyim: Ayşegül .Size hizmet vermekten onur duyuyorum. kusura bakmayın efendim geç cevap verdiğimiz için özür dileriz. efendim size nasıl yardımcı olabilir ?
Soru: Acaba Kalemli Tabletin İçinde Kalemle Geliyormu
Cevap: Merhaba, kalem dahil değildir.
Soru: kolay gelsin tableti almak istiyorum ama sim kartı takılabiliyor diye yazıyor gerçekten sim kartı takabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, sım kart desteği mevcut değildir.
Soru: ürünü satın alırken yanında kalemi geliyormu ayrıca ürün için hangi klavyeyi satın almamız gerekiyor.
Cevap: Merhaba, kalem ve klavye mevcut değildir.
Soru: kalem klavye varmı
Cevap: Merhaba, mevcut değildir.
Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürünün Fotoğrafları

Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki

POCO Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet ( Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
POCO Pad 8 GB RAM 256 GB Mavi Tablet ( Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.