Nihal
Bilgili
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Tavsiye Eder Misiniz?
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Şu Anki Değeri 10999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Hakkında yaklaşık 171 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Açıklama Ve Özellikler
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Ürününün Satıcısı, Honor Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye ürününü 10999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Ürün Hakkındaki Yorumlar
10999.0 Tl ye satışta olan Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
171 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Ben çok araştırarak hem özellik hem de fiyat olarak bu tablette kararverdim çok güzel paketlenmiş geldi bir de hediyesi var
çok mutlu oldumteşekkür ederim. Bir çok pahalı markaya taş çıkarır inanın diğerlerininsadece ismi var ilk kullanım olarak harika hele de bir sesi vararkadaşlar mük
İsim: M** B**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HONOR Türkiye
Yorum: Teşekkür ederim . Ürün gerçekten parasının hakkını veriyor . Çok iyipaketlenmiş . Satıcı çok iyi.
İsim: Hakan A.
Tarih: 24 Temmuz 2024
Satıcı: GpnTeknoloji
Yorum: Çok güzel tavsiye ediyorum.Cok memnun kaldık Beklentilerimizin üstünde
İsim: **** ****
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Yarım günde çok iyi ve sağlam paketlenmiş şekilde elime ulaştı.
İsim: T** T**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: kızım için aldım 8 gb ram 256 GB hafıza hızı mükemmel video ve fotoğrafkalitesi çok güzel
İsim: B** İ**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: mükemmel bir ürün oğlum ipad isterken araştırıp iyi olduğunu duyup aldıkkulaklık ve klavye hediyesiyle geldi gayet memnun kaldık ve 1 gündegeldi kargo teşekkürler

İsim: E** H**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: ürün güzel paketlenmiş sipariş verdikten 24 saat sonra elime ulaştıkulaklık hediyesi sürpriz oldu teşekkürler
İsim: G** s**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: Kendim de Honor marka telefon kullandığım için tercih ettim hediyeleride güzel geldi memnunum kızım için aldım zaten oyun tableti çok sevdişimdilik iyi şarjı iyi gidiyor paketleme güzeldi teşekkür ederim.
İsim: Sema A.
Yorum: Ürün hediyesiyle birlikte geldi, hediyeleri için çok teşekkür ederim tambir fiyat performans ürünü, ayrıca hızlı teslimat, piyasada alınabileceken iyi tablet
İsim: Z** A**
Yorum: ürünlerim geldi sorunsuz hepsi çalışıyor ayrıca gönderdiğiniz hediyeleriçin teşekkür ederim herkese tavsiye ederim alırken şüphesiz alabilirsiniz
İsim: H** Y**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: kargom çok hızlı geldi ayrıca hediye için de firmaya ayriyeten teşekkürediyorum başarılı ve güvenilir satıcı
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: kulaklık hediyesi ile geldi teşekkürler... Evdekiler beğendi.
İsim: R** U**
Yorum: paketleme hediye herşey çok güzel elinize emeğinize sağlık teşekkürler
İsim: A** T**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel beğendik.. aldıktan bir gün sonra kapidaydi kızım sevinççığlığı attık resmen... teşekkür ederiz
İsim: G** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Temmuz 2024
Yorum: Çok beğendik hediyesi için çok teşekkürler onuda çok beğendik ürünün seskaliteside güzel
İsim: F** N** A**
Tarih: 25 Haziran 2024
Yorum: Teşekkürler Honor Türkiye spas dıkım
İsim: M** C**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: daha öncesinde aynı üründen almıştım. kulaklık hediyedi vardı. sorulansorulara cevap olarak kulaklık hediyesi devam ediyordu. ancak ürünkulaksız geldi iade etmek zorunda kaldım. kampanya bitti denildi. keşkealırken bilgi verilseydi. Honor tablet olarak iyi.
İsim: Y** A**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: kızım için aldım mükemmel
İsim: S** K**
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: ürün paketleme güzeldi teslim sorun gerçekleşti. orjinal ürün kaliteliçok beğendim. tereddütsüz alınabilecek bir ürün
Tarih: 27 Mayıs 2024
Yorum: Ürünü nişanlıma aldım. Gerçekten çok beğendi ve severek kullanıyor.Tabletin yanında choice earbuds x5 kulaklığı hediye olarak gönderdiler.Honor Türkiye satıcısına da nazik hediyesi için teşekkür ederim.
İsim: MURAT D.
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: Son derece akıcı bir ekran ve hızlı dokunma tepkisi... Türkçe klavyesideçok başarılı. Fiyat performans açısından çok iyi.. 12" ekran ilegayet kullanışlı.. Kesinlikle tavsiye derim. Paketleme gayet iyiydi.Hediye bluetooth kulaklıklarda çok iyi performansa sahip.
İsim: Anastasya A. Ö.
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: Hızlı kargolama satııcıya teşekkürler
İsim: E** E**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: siparişim iki gün de elime ulaştı paketleme çok iyiydi teşekkür ederim
İsim: M** A** A**
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: 8 hoparlörü var ses seviyesi baya yüksek ve kaliteli bayıldık ekrankalitesi muadillerine göre yüksek klavyeside var şarj aletide çıkıyorkutudan çelik kasa parasına fazlasıyla değer kulaklıkta hediye Teşekkürler
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: Sağlam bi şekilde elime ulaştı
İsim: N** E**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: ürün 10 numara satıcı ürünü de güzel karşılamış ellerine sağlık.
İsim: Y** K**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel kullanışlı klavyede touchpad de olsaydı tadından yenmezdi
İsim: A** İ**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: paketleme ozenliydi
İsim: M** Y**
Yorum: Ürün malzeme kalitesi gerçekten çok iyi bu kadar beklemiyordum. Ağırlıkolarak biraz ağır geldi ama çokta önemli değil. Hediye klavye kılıfgerçekten iyi. Hediye kulaklıkta çok iyi, sadece bass sanki Bi tık iyiolabilirmiş. Google olay desteği var aklınızda soru işareti kalmasın.Kasma, donma vs yaşamadım. Almayı düşünenler gönül rahatlığı ile alsın.KaDevamını Oku
İsim: U** F** B**
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: Tek kelime ile Harika
İsim: Yasin G.
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, Sınırlı sayıda stoğumuz mevcuttur. Bugün aldığınız taktirde kulaklık ve Bluetooth Klavye gönderilecektir.
Soru: usb nasıl yapiliyor
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürün Type-C girişlidir. Type-C girişi ve cihazın desteklediği USB bellek kullanabilirsiniz.
Soru: kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık hediyesi mevcut değildir.Klavye hediyesi devam etmektedir.
Soru: Merhaba, kulaklık devam ediyor mu? Kulaklık ve klavye hediye yazıyor
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık ve klavyeli kılıf hediyesi devam etmektedir.
Soru: ürünü satın alacağım ama kulaklık ve klavye hediyesi icin yazdım
Cevap: Değerli müşterimiz, Üründe kulaklık hediyesi mevcut değildir. Klavye gönderilmektedir.
Soru: Ürünün jiroskop özelliği mevcut mu ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Konu ile alakalı marka ile görüşerek destek almanızı rica ederiz.
Soru: Merhaba, kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz Üründe kulaklık hediyesi mevcuttur.
Soru: Hızlı şarjı var mı?
Cevap: Merhaba, Sormuş olduğunuz ürünün pil özellikleri aşağıdaki gibidir: Hızlı Şarj (35W) Lityum-Polimer Yerleşik Pil
Soru: Kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyormu?
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık ve klavyeli kılıf hediyesi mevcuttur.
Soru: Merhaba kulaklık hediyesi devam ediyormu ?
Cevap: Merhaba, kulaklık hediyesi mevcuttur.
Soru: Kulaklık hediyesi hala devam ediyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, Üründe kulaklık hediyesi mevcuttur.
Soru: Kulaklık hediyesi devam ediyor mu? eğer devam ediyorsa 1 tane alacağım.
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık hediyesi mevcuttur.
Soru: Netflix ultra HD desteği sertifikası var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Konu ile alakalı Honor Türkiye Müşteri Hizmetlerini arayarak destek almanızı rica ederiz.
Soru: klavye kılıf veya kulaklık hediyesi var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık hediye kampanyası sona ermiştir.Klavyeli kılıf hediyesi devam etmektedir.
Soru: kulaklık hediyesi devam ediyor mu
Cevap: Efendim kulaklık hediyesi yok malasef
Soru: Merhaba Bluetooth kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu ona göre spariş vereceğim
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık ve klavyeli kılıf kampanyası devam etmektedir.
Soru: kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu? tabletin hafıza kartı desteği var mı?
Cevap: Merhaba, Kulaklık ve klavyeli kılıf hediyesi devam etmektedir. Ürünün hafıza kartı desteği mevcut değildir.
Soru: Merhaba hala yanında kulaklık ve klavye hediye ediyor musunuz?
Soru: Ekran koruyucu çıkmadı
Cevap: Değerli müşterimiz, kutu içeriğinde ekran koruyucu mevcut değildir.
Soru: kalemi var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürüne ait kalem mevcut değildir.
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Resim Galerisi
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Şu Anki Değeri 10999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Hakkında yaklaşık 171 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Açıklama Ve Özellikler
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Ürününün Satıcısı, Honor Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye ürününü 10999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Ürün Hakkındaki Yorumlar
10999.0 Tl ye satışta olan Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
171 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Ben çok araştırarak hem özellik hem de fiyat olarak bu tablette kararverdim çok güzel paketlenmiş geldi bir de hediyesi var

İsim: M** B**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Teşekkür ederim . Ürün gerçekten parasının hakkını veriyor . Çok iyipaketlenmiş . Satıcı çok iyi.
İsim: Hakan A.
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel tavsiye ediyorum.Cok memnun kaldık Beklentilerimizin üstünde
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Yarım günde çok iyi ve sağlam paketlenmiş şekilde elime ulaştı.
İsim: T** T**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: kızım için aldım 8 gb ram 256 GB hafıza hızı mükemmel video ve fotoğrafkalitesi çok güzel
İsim: B** İ**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: mükemmel bir ürün oğlum ipad isterken araştırıp iyi olduğunu duyup aldıkkulaklık ve klavye hediyesiyle geldi gayet memnun kaldık ve 1 gündegeldi kargo teşekkürler

İsim: E** H**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: ürün güzel paketlenmiş sipariş verdikten 24 saat sonra elime ulaştıkulaklık hediyesi sürpriz oldu teşekkürler
İsim: G** s**
Yorum: Kendim de Honor marka telefon kullandığım için tercih ettim hediyeleride güzel geldi memnunum kızım için aldım zaten oyun tableti çok sevdişimdilik iyi şarjı iyi gidiyor paketleme güzeldi teşekkür ederim.
İsim: Sema A.
Yorum: Ürün hediyesiyle birlikte geldi, hediyeleri için çok teşekkür ederim tambir fiyat performans ürünü, ayrıca hızlı teslimat, piyasada alınabileceken iyi tablet
İsim: Z** A**
Yorum: ürünlerim geldi sorunsuz hepsi çalışıyor ayrıca gönderdiğiniz hediyeleriçin teşekkür ederim herkese tavsiye ederim alırken şüphesiz alabilirsiniz
İsim: H** Y**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: kargom çok hızlı geldi ayrıca hediye için de firmaya ayriyeten teşekkürediyorum başarılı ve güvenilir satıcı
Yorum: kulaklık hediyesi ile geldi teşekkürler... Evdekiler beğendi.
İsim: R** U**
Yorum: paketleme hediye herşey çok güzel elinize emeğinize sağlık teşekkürler
İsim: A** T**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel beğendik.. aldıktan bir gün sonra kapidaydi kızım sevinççığlığı attık resmen... teşekkür ederiz
İsim: G** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Temmuz 2024
Yorum: Çok beğendik hediyesi için çok teşekkürler onuda çok beğendik ürünün seskaliteside güzel

İsim: F** N** A**
Tarih: 25 Haziran 2024
Yorum: Teşekkürler Honor Türkiye spas dıkım
İsim: M** C**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: daha öncesinde aynı üründen almıştım. kulaklık hediyedi vardı. sorulansorulara cevap olarak kulaklık hediyesi devam ediyordu. ancak ürünkulaksız geldi iade etmek zorunda kaldım. kampanya bitti denildi. keşkealırken bilgi verilseydi. Honor tablet olarak iyi.
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: kızım için aldım mükemmel
İsim: S** K**
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: ürün paketleme güzeldi teslim sorun gerçekleşti. orjinal ürün kaliteliçok beğendim. tereddütsüz alınabilecek bir ürün
Tarih: 27 Mayıs 2024
Yorum: Ürünü nişanlıma aldım. Gerçekten çok beğendi ve severek kullanıyor.Tabletin yanında choice earbuds x5 kulaklığı hediye olarak gönderdiler.Honor Türkiye satıcısına da nazik hediyesi için teşekkür ederim.
İsim: MURAT D.
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: Son derece akıcı bir ekran ve hızlı dokunma tepkisi... Türkçe klavyesideçok başarılı. Fiyat performans açısından çok iyi.. 12" ekran ilegayet kullanışlı.. Kesinlikle tavsiye derim. Paketleme gayet iyiydi.Hediye bluetooth kulaklıklarda çok iyi performansa sahip.
İsim: Anastasya A. Ö.
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: Hızlı kargolama satııcıya teşekkürler
İsim: E** E**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: siparişim iki gün de elime ulaştı paketleme çok iyiydi teşekkür ederim

İsim: M** A** A**
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: 8 hoparlörü var ses seviyesi baya yüksek ve kaliteli bayıldık ekrankalitesi muadillerine göre yüksek klavyeside var şarj aletide çıkıyorkutudan çelik kasa parasına fazlasıyla değer kulaklıkta hediye Teşekkürler
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: Sağlam bi şekilde elime ulaştı
İsim: N** E**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: ürün 10 numara satıcı ürünü de güzel karşılamış ellerine sağlık.
İsim: Y** K**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel kullanışlı klavyede touchpad de olsaydı tadından yenmezdi
İsim: A** İ**
Yorum: paketleme ozenliydi
İsim: M** Y**
Yorum: Ürün malzeme kalitesi gerçekten çok iyi bu kadar beklemiyordum. Ağırlıkolarak biraz ağır geldi ama çokta önemli değil. Hediye klavye kılıfgerçekten iyi. Hediye kulaklıkta çok iyi, sadece bass sanki Bi tık iyiolabilirmiş. Google olay desteği var aklınızda soru işareti kalmasın.Kasma, donma vs yaşamadım. Almayı düşünenler gönül rahatlığı ile alsın.KaDevamını Oku
İsim: U** F** B**
Yorum: Tek kelime ile Harika
İsim: Yasin G.
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, Sınırlı sayıda stoğumuz mevcuttur. Bugün aldığınız taktirde kulaklık ve Bluetooth Klavye gönderilecektir.
Soru: usb nasıl yapiliyor
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürün Type-C girişlidir. Type-C girişi ve cihazın desteklediği USB bellek kullanabilirsiniz.
Soru: kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık hediyesi mevcut değildir.Klavye hediyesi devam etmektedir.
Soru: Merhaba, kulaklık devam ediyor mu? Kulaklık ve klavye hediye yazıyor
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık ve klavyeli kılıf hediyesi devam etmektedir.
Soru: ürünü satın alacağım ama kulaklık ve klavye hediyesi icin yazdım
Cevap: Değerli müşterimiz, Üründe kulaklık hediyesi mevcut değildir. Klavye gönderilmektedir.
Soru: Ürünün jiroskop özelliği mevcut mu ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Konu ile alakalı marka ile görüşerek destek almanızı rica ederiz.
Soru: Merhaba, kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz Üründe kulaklık hediyesi mevcuttur.
Soru: Hızlı şarjı var mı?
Cevap: Merhaba, Sormuş olduğunuz ürünün pil özellikleri aşağıdaki gibidir: Hızlı Şarj (35W) Lityum-Polimer Yerleşik Pil
Soru: Kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyormu?
Soru: Merhaba kulaklık hediyesi devam ediyormu ?
Cevap: Merhaba, kulaklık hediyesi mevcuttur.
Soru: Kulaklık hediyesi hala devam ediyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, Üründe kulaklık hediyesi mevcuttur.
Soru: Kulaklık hediyesi devam ediyor mu? eğer devam ediyorsa 1 tane alacağım.
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık hediyesi mevcuttur.
Soru: Netflix ultra HD desteği sertifikası var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Konu ile alakalı Honor Türkiye Müşteri Hizmetlerini arayarak destek almanızı rica ederiz.
Soru: klavye kılıf veya kulaklık hediyesi var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık hediye kampanyası sona ermiştir.Klavyeli kılıf hediyesi devam etmektedir.
Soru: kulaklık hediyesi devam ediyor mu
Cevap: Efendim kulaklık hediyesi yok malasef
Soru: Merhaba Bluetooth kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu ona göre spariş vereceğim
Cevap: Değerli müşterimiz, Kulaklık ve klavyeli kılıf kampanyası devam etmektedir.
Soru: kulaklık ve klavye hediyesi devam ediyor mu? tabletin hafıza kartı desteği var mı?
Cevap: Merhaba, Kulaklık ve klavyeli kılıf hediyesi devam etmektedir. Ürünün hafıza kartı desteği mevcut değildir.
Soru: Merhaba hala yanında kulaklık ve klavye hediye ediyor musunuz?
Soru: Ekran koruyucu çıkmadı
Cevap: Değerli müşterimiz, kutu içeriğinde ekran koruyucu mevcut değildir.
Soru: kalemi var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürüne ait kalem mevcut değildir.
Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Resim Galerisi

Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye En Uygun Satış Linki

Honor Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Honor Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.