GökyüzüRuhu
Bilgili
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Güncel Satış Fiyatı 5699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Teknik Açıklamalar
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Ürününün Satıcısı, Bosch Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah ürününü 5699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Ürünü Kullananların Görüşleri
5699.0 Tl ye satışta olan Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Güzel beğendim.
İsim: C** B**
Tarih: 17 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Aslanbey DTM
Yorum: Kaliteli malzeme, duruşu çok şık, hasarsız ve sağlam bir şekilde geldi. Memnunum.
İsim: Y** A**
Tarih: 22 Ağustos 2022
Satıcı: discountdays
Yorum: Açma kısma oranı daha tutarlı yapılabilirdi
İsim: B** T**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Satıcı: Land of Shopping
Yorum: Satıcıya ve UPS kargooya teşekkür ediyorum. Ürünü hasarsız olarak teslimaldım. 444 6 333 numaradan Bosch müşteri temsilcisi ile görüşerekkurulum servisi randevusu aldım. 1 saat içinde arandım eve gelipkurulumunu yaptılar. Herkese teşekkür ederim.
İsim: C** K**
Tarih: 02 Şubat 2023
Satıcı: Üçel shop
Yorum: ürün güzel kargo hasarlı geldi çok ihtiyacım olduğu için ve satıcıyıda üzememek için göndermedim kargo hizmeti rezalet
İsim: K** D**
Tarih: 06 Şubat 2022
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: mermer ustunde kullanima uygun mudur
Cevap: Merhaba, setüstü ürğn almanız gerekmektedir. Bu modeli kullanamazsınız.
Soru: 56,5cm*52cm alana uygun olur mu acaba?
Cevap: Merhabalar.. normalde 56 cm 49 cm olmali isteriz.. sizin soylediginiz olculerde bi sorun olmayacaktir..
Soru: ağırlık nedir?
Cevap: Net Ağırlık: ................................................................................ 7.1 kg Brüt ağırlık: ............................................................................... 7.9 kg
Soru: bu ocağın ölçüsü standart mi ? yeni taşınacağim ev için alacağım ama ankastre ocak için yerinin ölçüsünü bilmiyorum
Cevap: Merhaba, ürünün detaylı bilgilerine resmî siteden bakabilir ya da bir yetkili satıcıyı ziyaret edebilirsiniz.
Soru: merhaba ürün cam mi
Cevap: hayır siyah emaye
Soru: Merhaba ocağın zemini nedir? cam veya çelik
Cevap: Merhaba, ürün detaylı özellikleri için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.
Soru: Merhaba kurulumuda yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır
Soru: Merhaba, 60x60 ölçü için uygun mudur?
Cevap: Ürün 56cm 49cm lik ankastre yuvası için uygun bir urundur
Soru: merhaba,ocağın üstündeki tencere konulan teller dokum müdür.
Cevap: Merhabalar Bu ocak ta çelik çiftli ocak ızgarası mevcuttur.Döküm değildir.
Soru: Merhaba, ankastre set üstü ocak kurulumu için servis hizmeti talep ederiz.
Cevap: 444 6 333 arayabilirsiniz efendim
Soru: Tüple çalışabiliyor mu acaba?
Cevap: Çalışıyor efendim
Soru: mrb bnım ocak ölçüsü 52*60 olurmu acıl cvp beklıyorum
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: tüp ile kullanıyor mu
Cevap: Doğal gaza uyumludur.
Soru: 2 gözü elektrikli mi anlayamadım
Cevap: Hayir efendim . Elektrikli gozu bulunmamaktadir
Soru: ürün mat siyah mıdır?
Cevap: Metal tabla normal siyah renktir efendim
Soru: Gaz emniyet varmı bu üründe
Cevap: Merhaba, evet vardır.
Soru: MERHABA ÜRÜNÜN KENDİSİ 2 YIL GARANTİ EK GARANTİ3 YIL DAHA SİZDEN UZATABİLİRMİYİZ KAÇ TL
Cevap: Merhaba ek garantiyi servis yapıyor ama ocaklarda ek garanti olmuyor efendim
Soru: son dönemlerde cam ocaklarda çatlamalar görüyorum ürününüz çok hoş ama emin olamadım cam mi değil mi?
Cevap: Evet cam efendim.
Soru: cam degil mi urun?
Cevap: bu ürüm cam değildir, siyah emaye boyalıdır. cam bir yüzeye sahip ocak almak istiyorsanız. ürün kod numarası "pop6c.... ile başlamalıdır. sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba gaz sensörü var mı? açık kaldığında kendini otomatik kapatma özelliği
Cevap: merhaba gaz emniyetli bir üründür. daha detaylı bilgi için 444 63 33 den bilgi alabilirsiniz.
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Fotoğraf Ve Görseller
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Güncel Satış Fiyatı 5699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Teknik Açıklamalar
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Ürününün Satıcısı, Bosch Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah ürününü 5699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Ürünü Kullananların Görüşleri
5699.0 Tl ye satışta olan Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Güzel beğendim.
İsim: C** B**
Tarih: 17 Şubat 2022
Satıcı: Aslanbey DTM
Yorum: Kaliteli malzeme, duruşu çok şık, hasarsız ve sağlam bir şekilde geldi. Memnunum.
İsim: Y** A**
Tarih: 22 Ağustos 2022
Satıcı: discountdays
Yorum: Açma kısma oranı daha tutarlı yapılabilirdi
İsim: B** T**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Yorum: Satıcıya ve UPS kargooya teşekkür ediyorum. Ürünü hasarsız olarak teslimaldım. 444 6 333 numaradan Bosch müşteri temsilcisi ile görüşerekkurulum servisi randevusu aldım. 1 saat içinde arandım eve gelipkurulumunu yaptılar. Herkese teşekkür ederim.
İsim: C** K**
Tarih: 02 Şubat 2023
Satıcı: Üçel shop
Yorum: ürün güzel kargo hasarlı geldi çok ihtiyacım olduğu için ve satıcıyıda üzememek için göndermedim kargo hizmeti rezalet
İsim: K** D**
Tarih: 06 Şubat 2022
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: mermer ustunde kullanima uygun mudur
Cevap: Merhaba, setüstü ürğn almanız gerekmektedir. Bu modeli kullanamazsınız.
Soru: 56,5cm*52cm alana uygun olur mu acaba?
Cevap: Merhabalar.. normalde 56 cm 49 cm olmali isteriz.. sizin soylediginiz olculerde bi sorun olmayacaktir..
Soru: ağırlık nedir?
Cevap: Net Ağırlık: ................................................................................ 7.1 kg Brüt ağırlık: ............................................................................... 7.9 kg
Soru: bu ocağın ölçüsü standart mi ? yeni taşınacağim ev için alacağım ama ankastre ocak için yerinin ölçüsünü bilmiyorum
Cevap: Merhaba, ürünün detaylı bilgilerine resmî siteden bakabilir ya da bir yetkili satıcıyı ziyaret edebilirsiniz.
Soru: merhaba ürün cam mi
Cevap: hayır siyah emaye
Soru: Merhaba ocağın zemini nedir? cam veya çelik
Cevap: Merhaba, ürün detaylı özellikleri için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.
Soru: Merhaba kurulumuda yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır
Soru: Merhaba, 60x60 ölçü için uygun mudur?
Cevap: Ürün 56cm 49cm lik ankastre yuvası için uygun bir urundur
Soru: merhaba,ocağın üstündeki tencere konulan teller dokum müdür.
Cevap: Merhabalar Bu ocak ta çelik çiftli ocak ızgarası mevcuttur.Döküm değildir.
Soru: Merhaba, ankastre set üstü ocak kurulumu için servis hizmeti talep ederiz.
Cevap: 444 6 333 arayabilirsiniz efendim
Soru: Tüple çalışabiliyor mu acaba?
Cevap: Çalışıyor efendim
Soru: mrb bnım ocak ölçüsü 52*60 olurmu acıl cvp beklıyorum
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: tüp ile kullanıyor mu
Cevap: Doğal gaza uyumludur.
Soru: 2 gözü elektrikli mi anlayamadım
Cevap: Hayir efendim . Elektrikli gozu bulunmamaktadir
Soru: ürün mat siyah mıdır?
Cevap: Metal tabla normal siyah renktir efendim
Soru: Gaz emniyet varmı bu üründe
Cevap: Merhaba, evet vardır.
Soru: MERHABA ÜRÜNÜN KENDİSİ 2 YIL GARANTİ EK GARANTİ3 YIL DAHA SİZDEN UZATABİLİRMİYİZ KAÇ TL
Cevap: Merhaba ek garantiyi servis yapıyor ama ocaklarda ek garanti olmuyor efendim
Soru: son dönemlerde cam ocaklarda çatlamalar görüyorum ürününüz çok hoş ama emin olamadım cam mi değil mi?
Cevap: Evet cam efendim.
Soru: cam degil mi urun?
Cevap: bu ürüm cam değildir, siyah emaye boyalıdır. cam bir yüzeye sahip ocak almak istiyorsanız. ürün kod numarası "pop6c.... ile başlamalıdır. sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba gaz sensörü var mı? açık kaldığında kendini otomatik kapatma özelliği
Cevap: merhaba gaz emniyetli bir üründür. daha detaylı bilgi için 444 63 33 den bilgi alabilirsiniz.
Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Fotoğraf Ve Görseller

Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah En Uygun Satış Linki

Bosch Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Pbp6c6b82o Ocak Gazlı Ankastre Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.