Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Alınır Mı?
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Şu Anki Fiyatı 18499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Ürün Tanıtımı
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Ürününün Satıcısı, Bosch Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak ürününü 18499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Ürün Hakkındaki Yorumlar
18499.0 Tl ye satışta olan Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: Kargolama yeterince özenli ve hızlıydı. Kalitesinie zaten diyecek bişeyyok. Fiyat performans ürünü
İsim: G** Y** F**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Ağustos 2023
Satıcı: beyazkalite
Yorum: Ürün beyaz renk mi diye sormamıza rağmen mavi renk olarak geldi
İsim: **** ****
Tarih: 17 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendycom
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Merak Edilen Konular
Soru: Ürün Bosch Türkiye garantisi altında mıdır? Kurulum için servis ilave bir ücret talep etmekte midir? Teşekkürler.
Cevap: Tüm ürünlerimiz Bosch Türkiye garantisi altındadır. Sıfır kapalı ambalajlıdır. Teşhir, spot vs. ürün değildir. Yetkili servis tarafından ücretsiz kurulmaktadır.
Soru: Ürün tam beyaz renkte mi?
Cevap: EVET BEYAZ RENK EFENDİM..
Soru: merhabalar urun A enerji sınıfı mi acaba teşekkür ederim
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: ocağın en ve boyu kaç cm. benim evdeki ocağım ın eni 57.5 boyu 51 cm bu ocak uyarmı
Cevap: Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 45 x 592 x 522 mm
Soru: Merhaba ürün vitroseramik mi, ündüksiyonlu mu lütfen net bir cvp verin teşekkürler...
Cevap: Merhaba efendim,ürün seramik elektirikli ocak olarak geçmektedir.Ündüksiyonlu değildir.
Soru: Merhaba ürün indüksiyonlu mu vitroseramik mi
Cevap: Vitroseremik ocak kefendim.
Soru: Enerji sınıfı nedir
Cevap: Elektrikli ocaklarda Isıtma elemanlarının gücü 1 x 2.0 KW, 1 x 2.2 KW, 2 x 1.2 KW birbiriden farklı olduğundan bir enerji sınıfına değildir
Soru: Merhaba ürün infuksiyonlu mu?
Cevap: Merhaba urun elektriklidir.
Soru: Beyaz bosch firinima takım alıyorum. Beyaz yollayacaginizdan eminsiniz öyle değil mi?
Cevap: Merhaba, sormuş olduğunuz ürünün rengi beyazdır.
Soru: Bosch'un beyaz diye satılan ocaklari için genelde bir "beyaz diye aldık, mavi çıktı" yorumu yapılmış. Nedir ocağınızın rengi? Beyaz bosch seti tamamlayacağım, renk önemli.
Cevap: Merhaba beyaz efendim rengi
Soru: ürünü hemen kullanmayacagiz da servis mı kurulumunu yapıyor yani ürünu servis kurunca mı garanti basliyor
Cevap: Tabiki.. ne zaman isterseniz kurdurabilir vede garantinizi kurulum esnasinda baslatabilirsiniz.. faturamizi saklamaniz yeter..
Soru: bu ocakta her tür tencereye tavaya uygun mu acaba
Cevap: Yanlızca çelik tencere
Soru: herhangi bir tezgah üzerine koyur mu yoksa mermerin kesilmesi mi lazım
Cevap: Merhabalar , mermerin kesilmesi gerekiyor efendim
Soru: Bu ocakta gözlere ait zaman ayarlama otomatik kapatma saat özelliği var mı
Cevap: hayır efendim.
Soru: İndüksiyon özelliği var mı ?
Cevap: MERHABALAR.. CİHAZ İNDÜKSİYON DEĞİLDİR..
Soru: üzeri tamamen cam kaplı doğalgazlı ocağı kastettim.
Cevap: Maalesef o şekilde yok efendim.
Soru: iyi günler zaman ayarlama saatli otomatik kapanma özelliği var mi
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: doğalgaz uyumlu ocağınız varmı
Cevap: Var efendim modellerimize bakabilrsiniz
Soru: Merhaba bazı ocaklarda el değdirince el yakmama özelliği varmış bundada varmı acaba?
Cevap: Merhabalar.. induksiyonlu ocaklardan bahsediyosunuz.. urun induksiyon degildir.. duz elektriklidir..
Soru: Merhaba hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Borusan lojistik efendim
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Resim Ve Fotoğraflar
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Şu Anki Fiyatı 18499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Ürün Tanıtımı
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Ürününün Satıcısı, Bosch Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak ürününü 18499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Ürün Hakkındaki Yorumlar
18499.0 Tl ye satışta olan Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: Kargolama yeterince özenli ve hızlıydı. Kalitesinie zaten diyecek bişeyyok. Fiyat performans ürünü
İsim: G** Y** F**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Ağustos 2023
Satıcı: beyazkalite
Yorum: Ürün beyaz renk mi diye sormamıza rağmen mavi renk olarak geldi
İsim: **** ****
Tarih: 17 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendycom
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Merak Edilen Konular
Soru: Ürün Bosch Türkiye garantisi altında mıdır? Kurulum için servis ilave bir ücret talep etmekte midir? Teşekkürler.
Cevap: Tüm ürünlerimiz Bosch Türkiye garantisi altındadır. Sıfır kapalı ambalajlıdır. Teşhir, spot vs. ürün değildir. Yetkili servis tarafından ücretsiz kurulmaktadır.
Soru: Ürün tam beyaz renkte mi?
Cevap: EVET BEYAZ RENK EFENDİM..
Soru: merhabalar urun A enerji sınıfı mi acaba teşekkür ederim
Soru: ocağın en ve boyu kaç cm. benim evdeki ocağım ın eni 57.5 boyu 51 cm bu ocak uyarmı
Cevap: Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 45 x 592 x 522 mm
Soru: Merhaba ürün vitroseramik mi, ündüksiyonlu mu lütfen net bir cvp verin teşekkürler...
Cevap: Merhaba efendim,ürün seramik elektirikli ocak olarak geçmektedir.Ündüksiyonlu değildir.
Soru: Merhaba ürün indüksiyonlu mu vitroseramik mi
Cevap: Vitroseremik ocak kefendim.
Soru: Enerji sınıfı nedir
Cevap: Elektrikli ocaklarda Isıtma elemanlarının gücü 1 x 2.0 KW, 1 x 2.2 KW, 2 x 1.2 KW birbiriden farklı olduğundan bir enerji sınıfına değildir
Soru: Merhaba ürün infuksiyonlu mu?
Cevap: Merhaba urun elektriklidir.
Soru: Beyaz bosch firinima takım alıyorum. Beyaz yollayacaginizdan eminsiniz öyle değil mi?
Cevap: Merhaba, sormuş olduğunuz ürünün rengi beyazdır.
Soru: Bosch'un beyaz diye satılan ocaklari için genelde bir "beyaz diye aldık, mavi çıktı" yorumu yapılmış. Nedir ocağınızın rengi? Beyaz bosch seti tamamlayacağım, renk önemli.
Cevap: Merhaba beyaz efendim rengi
Soru: ürünü hemen kullanmayacagiz da servis mı kurulumunu yapıyor yani ürünu servis kurunca mı garanti basliyor
Cevap: Tabiki.. ne zaman isterseniz kurdurabilir vede garantinizi kurulum esnasinda baslatabilirsiniz.. faturamizi saklamaniz yeter..
Soru: bu ocakta her tür tencereye tavaya uygun mu acaba
Cevap: Yanlızca çelik tencere
Soru: herhangi bir tezgah üzerine koyur mu yoksa mermerin kesilmesi mi lazım
Cevap: Merhabalar , mermerin kesilmesi gerekiyor efendim
Soru: Bu ocakta gözlere ait zaman ayarlama otomatik kapatma saat özelliği var mı
Cevap: hayır efendim.
Soru: İndüksiyon özelliği var mı ?
Cevap: MERHABALAR.. CİHAZ İNDÜKSİYON DEĞİLDİR..
Soru: üzeri tamamen cam kaplı doğalgazlı ocağı kastettim.
Cevap: Maalesef o şekilde yok efendim.
Soru: iyi günler zaman ayarlama saatli otomatik kapanma özelliği var mi
Soru: doğalgaz uyumlu ocağınız varmı
Cevap: Var efendim modellerimize bakabilrsiniz
Soru: Merhaba bazı ocaklarda el değdirince el yakmama özelliği varmış bundada varmı acaba?
Cevap: Merhabalar.. induksiyonlu ocaklardan bahsediyosunuz.. urun induksiyon degildir.. duz elektriklidir..
Soru: Merhaba hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Borusan lojistik efendim
Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Resim Ve Fotoğraflar

Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak En Uygun Satış Linki

Bosch Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Pke612fa2e Elektrikli Beyaz Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.