Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Fiyatına Göre Alınır Mı

Hulya

Bilgili
Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Güncel Satış Fiyatı 185.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Ürünün Detayları

Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Ürününün Satıcısı, Tahtakale Dünyası Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği ürününü 185.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Kullananlar
185.0 Tl ye satışta olan Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: Oğlum ıcın aldım çok güzel
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 22 Mart 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: TAHTAKALE DÜNYASI

Yorum: bayıldım çok güzel severek kullanıyorum
İsim: t** s**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Eylül 2024

Yorum: Başarılı
İsim: A** E** G**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Satıcı: Koztins

Yorum: fp cok kaliteli değil ama iş görür
İsim: P** a**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: içinden 5 tane bant çıktı sadece üçü diğer ikisine göre daha kaliteli siyah olanda biraz yırtık var mavi olanın ise bir yeri ince diğer yeri daha kalın...
İsim: H** Y**
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: Çok Çok çok kötü bir ürün kesinlikle tavsiye etmem
İsim: B** V** C**
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: Hiç begenmedim,bitanesi açar açmaz koptu Birbirine yapışmış,çok küçük ve kalitesiz.
İsim: G** G**
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: Kalitesi o kadar kötü ki lastikler birbirine yapışmış, açmaya korktum kopar diye. İade ettim
İsim: E** Y**
Tarih: 04 Eylül 2024

Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Merak Edilen Konular

Soru: markası nedir acaba
Cevap: Merhaba markası yok kaliteli direnç lastikleri.

Soru: aynı renkten alabiliyormuyuz 5inide
Cevap: Maalesef her renk farklı zorluk derecesini göstermektedir yani her rengin esnekliği farklıdır.

Soru: iyi günler ürünün uzunluğu kaç cm 5 tane aynı renk alabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba her biri 30 cm boyunda 5 farklı renk var.

Soru: Ürünün eni kaç cm, teşekkürler
Cevap: Merhaba 5 cm dir.

Soru: Merhabalar yeni başlyacam uygun olur mu
Cevap: Merhaba tabi başlangıç için çok uygundur

Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Plates aerobik direnç 5 li paket cimnastik için lastik seti antreman fitness lastiği direnç lastiği En Uygun Satış Linki