Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Alınmaya Değer Mi-

Pinar

Bilgili
Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Şu Anki Fiyatı 7999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Detaylı Açıklama

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Bosch Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak ürününü 7999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak En Son Yapılan Yorumlar
7999.0 Tl ye satışta olan Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Harika herşeyiyle
İsim: **** ****
Tarih: 29 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MaviHeybe

Yorum: Satıcı çok güzel paketlenmişti sorunsuz ulaştı çok teşekkür ederim
İsim: Esra T.
Tarih: 03 Şubat 2022
Satıcı: Aslanbey DTM

Yorum: beğenerek aldım kurunca gücellerim
İsim: R** k**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Satıcı: beyazkalite

Yorum: Çok beğendim. Çok iyi ambalaj yapılmış. Rengi çok güzel ,tavsiye ederim.
İsim: Belgin Ö.
Tarih: 27 Şubat 2024
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Harika kalite super
İsim: Şentürk G.
Tarih: 17 Ekim 2023
Satıcı: Veziroğlu

Yorum: Gayet güzel
İsim: B** T** A**
Tarih: 20 Eylül 2023
Satıcı: ege shop

Yorum: Oldukca kaliteli beğendim
İsim: E** T**
Tarih: 29 Nisan 2023
Satıcı: erdilhomecom

Yorum: Çok güzel
Tarih: 06 Nisan 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: güzel beğendim
İsim: İ** K**
Tarih: 15 Mart 2023
Satıcı: beyazeşyabayisi

Yorum: Çok güzel bir ocak,
İsim: N** B**
Tarih: 13 Mart 2023
Satıcı: Ekoyeri

Yorum: kaliteli ürün
İsim: K** A**
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: WEBDETEKNOLOJİ

Yorum: hariiiikaaaaaaaa
İsim: pouyan k. s.
Tarih: 28 Ocak 2023

Yorum: ürün çok beğendim, herkese tavsiye ederim. satıcı teşekkür ederim
Tarih: 25 Ocak 2023

Yorum: Bosch kalitesi şaşırtmadı.
İsim: M** Ö**
Tarih: 07 Ocak 2023

Yorum: burda yorumlarda görüp ürün bosch kalitesidir diye aldım. henüzkurdurmadım ama kargo aşamasından memnunum.
İsim: H** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Aralık 2022
Satıcı: beyazeşyabayisi

Yorum: Memnun kaldım.
İsim: E** C**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Aralık 2022
Satıcı: BEYAZ EŞYA MAĞAZASI

Yorum: super.. bosch kalitesi
İsim: Y** O**
Tarih: 02 Aralık 2022

Yorum: harika urun
Tarih: 19 Ekim 2022
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: super bi urun
İsim: d** u**
Tarih: 01 Ekim 2022

Yorum: İyi ki dedirten ocak
İsim: N** Ç** T**
Tarih: 22 Ağustos 2022

Yorum: İyi ki almışım süperr 🙏👍
Tarih: 31 Temmuz 2022

Yorum: rengi çok hoş,adi da bosch olunca süper oluyor..teşekkürler
Tarih: 19 Temmuz 2022

Yorum: Güzel bir ürün
Tarih: 07 Mayıs 2022
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.

Yorum: Mükemmel yakıştı
İsim: N** T**
Tarih: 26 Nisan 2022

Yorum: Ocak tam istegim gibi. Rengi harika. Simsiyah ocaklari hic sevemedim.
İsim: A** K**
Tarih: 03 Mart 2022

Yorum: Bosh kalitesi.tşk trendyol
İsim: H** A**
Tarih: 11 Şubat 2022
Satıcı: tevazuonline

Yorum: Kalitesi tartişilmaz çok beğndm
Tarih: 23 Kasım 2021

Yorum: hızlı kargo sorunsuz teslimat ve kurulum
İsim: Z** E**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Satıcı: ege shop

Yorum: cok kaliteki
İsim: b** ç**
Tarih: 14 Mayıs 2024

Yorum: Markaya güvenip aldık bakalım kullandıkça güncellerim
İsim: K** Y**
Tarih: 20 Ocak 2024
Satıcı: beyazkalite

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Merak Edilenler Neler?

Soru: Merhaba. Üründe herhangi bir orijinallik sıkıntısı var mı? Kurulumu kim yapıyor? Ve garanti bosch mu sizden mi oluyor? teşekkürler
Cevap: Merhaba ürün kapalı kutu orjinal fabrika çıkışlı dır. Bosch Türkiye garantisi altındadır. Kurulumu Bosch yetkili servisi ücretsiz yapıyor. Biz de yetkili Bosch bayisiyiz zaten. İyi alışverişler dileriz

Soru: merhabalar kurulumu siz mi yapıyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kurulumlarınız; üretici firmaların yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır. Ürün size geldikten sonra kurulum için üretici firmayı arayarak talep oluşturabiliyorsunuz. Bosch Çağrı Merkezi ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Hangi kargoyla gönderiyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz; Boyut, ağırlık ve bölgeye göre Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Kolay Gelsin, Bir Günde Kargo, Borusan Lojistik ve Horoz Lojistik ile sevk edilmektedir. Kargo firması için seçim yapılamamaktadır. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhaba ürün Bosch garantilimi. Kapalı orjinal ambalaj ilemi geliyor
Cevap: merhaba evet

Soru: merhaba..ürün 60 cm modüllere uyarmi..inox veya cam olmasinda herhangi bir sorun yasarmiyoz ölcüde.yoksa ikiside standartmi ?
Cevap: Merhaba uyar herhangi bir problem olmaz efendim

Soru: cevap icin tesekkur ederim
Cevap: rica ederim.

Soru: Ürünü almak istiyorum ancak yeri hazır değil kurulum aşamasında ölçüsüne göre kesip yerleştiriliyor mu?
Cevap: Hayır efendim öncesinde siz ölçüye göre kesim yaptırıyorsunuz servis sadece montaja geliyor. Teknik ölçüler için bosch resmi sitesine ürün kodunu yazıp öğrenebilirsiniz.

Soru: mermere gömülmeden kullanılmaya uygun mudur
Cevap: Evet gömülebilir

Soru: mrb urun orjinali dogalgaz mi yoksa lpg mi
Cevap: Merhaba her ikisinede uyumlu

Soru: Merhaba bu ocağın davlumbazının ve fırının kodlarını söyler misiniz acaba
Cevap: Bu ocağın fırını ya da davlumbazı yok. Bir çok çeşitle kombin yapabilirsiniz.

Soru: merhaba ürün ankastre sanırım doğalgaz baglantısı yandamı alttamı
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Bosch Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhaba tüple mi çalışıyor doğal gazla mı?
Cevap: Merhaba, üretici açıklaması 'Gaz Tipi Doğal gaz H/E/(L) 20 (25) mbar' şeklindedir. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba Sayın satıcı bu ürün cam kalınlığı nedir dayanıklımıdır ve kaç yıl garantili
Cevap: Merhaba, ürün 3 yıl garantilidir. Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

Soru: mrb kesik olan alan 49- 56 cm ama tezgah eni 56 cm uyar mi
Cevap: merhabalar evet uyar. ölçüleriniz doğrudur.

Soru: Yeni tezgah yaptırıyorum kesme ölçüsü ne olmalı
Cevap: Merhaba 56 cm genişlik,49 cm uzunluk olmalı efendim

Soru: ocak boyu ve eni nedir
Cevap: 60 cm efendim

Soru: ürünün tezgah üstü genişliği ne kadar acaba
Cevap: İç Ünite Ölçüler (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 56x590x520 mm Montaj için minimum yükseklik 480 mm Montaj için maksimum yükseklik 490 mm Montaj için minimum genişlik 560 mm Montaj için maksimum genişlik 560 mm Montaj için derinlik 45 mm

Soru: merhaba benim şuan kullandığım Arçelik ölçüleri 60/52 sizin ürününüz bu ölçülere uyarmi
Cevap: Merhaba, Ankastre ocakların ölçüleri stadarttır. 59/52 cm'dir. yani bu ürün de sizin mevcut yerinize uyacaktır.

Soru: Bu ocak tüp ile kullanıma uygunmudur hem tüpe hem doğal gaza uyarlanabiliyormu
Cevap: Merhaba tüplü veya doğalgazlı kullanıma uygundur.

Soru: Merhaba.boy 51 en 58 cm uyar mı acaba
Cevap: Merhaba kesim ölçüsü 56x49 cm olmalı efendim

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak En Uygun Fiyat Nerede Bulunur?

Merhaba @Pinar, gerçekten harika bir ocak almayı planlıyorsanız, Bosch’un Pop6c9o10o 60 cm Gri Cam Ankastre Ocak, mutfağınıza şıklık katacak ve uzun yıllar boyunca da size kaliteli bir deneyim sunacak gibi görünüyor! Ama hepimizin bildiği gibi, biraz fiyat araştırması yapmak her zaman iyi bir fikir. Hadi, birlikte bu konuda bir yolculuğa çıkalım!

Ocak şu anda Trendyol’da 7999 TL fiyatla satılmakta. Ancak, bu fiyatı birkaç yerden daha kontrol etmek, belki de biraz indirim yakalamak mümkün olabilir. Özellikle yerel teknoloji mağazalarını ve e-ticaret sitelerini takip ederseniz, özel fırsatlar ve indirimler ile karşılaşabilirsiniz. Bunun dışında Bosch’un kendi yetkili satıcılarında da fiyat farklılıkları olabiliyor. Peki, "fiyatı en uygun nerede bulurum?" sorusunun cevabı tam olarak ne? Evet, Trendyol şu an en uygun fiyatlardan birini sunuyor, ama birkaç farklı platformu gözden geçirebilirsiniz.

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak’ın Memnuniyet Oranı Nedir?

Bosch Pop6c9o10o’nun kullanıcılar arasında oldukça beğenildiğini rahatlıkla söyleyebilirim. 85 değerlendirme ve 4.7 gibi yüksek bir ortalama puanla satışta. Gerçekten de ocak, sadece fiyatıyla değil, kalitesiyle de kullanıcılarının takdirini kazanıyor gibi görünüyor. Yorumlardan aldığımız izlenime göre, hemen hemen herkes ocaktan memnun. Özellikle şıklığı, dayanıklılığı ve temizliği konusundaki övgüler çok yaygın. Kullanıcılar ayrıca kolay kurulumu ve Bosch garantisinin güven verici olmasıyla ilgili de oldukça olumlu yorumlar yapmışlar.

Bundan sonra mutfağınızı şıklıkla donatmak istiyorsanız, Bosch kalitesiyle tanışmak çok mantıklı. Trendyol gibi büyük platformlardan almak oldukça pratik, ama yine de farklı yerlerden araştırarak birkaç alternatif fiyat görmek iyi olacaktır.

Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak’ın Detaylı Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Yorumlar ve fiyatlar bir yana, ürünün teknik özellikleri de oldukça önemli! Bosch Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak, hem doğalgazla hem de tüple kullanılabiliyor. Eğer mutfakta yerleşim düzeni konusunda esneklik arıyorsanız, bu model kesinlikle işinizi görecektir. Ürün, oldukça dayanıklı ve estetik olarak modern bir tasarıma sahip. Özellikle cam yüzeyi, hem şık bir görünüm sunuyor hem de temizliği oldukça kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, ocağın tasarımına ve rengine bayıldıklarını belirtiyorlar.

Gelen yorumlarda, paketleme ve teslimat süreçlerinin de sorunsuz olduğuna dair çok sayıda olumlu geri bildirim bulunuyor. Hızlı teslimat ve montaj hizmeti, kullanıcıları mutlu eden diğer faktörler arasında yer almakta.

Ocakla ilgili herhangi bir sorun yaşanmazsa, Bosch’un sunduğu 3 yıllık garanti de çok cazip. Yani bu ocak, hem kalite hem de uzun süreli kullanım açısından oldukça güvenilir bir seçim.

Bosch Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak Fiyatı ve Satın Alma Yeri

Sonuç olarak, eğer fiyat/performans açısından kaliteli bir ankastre ocak arayışındaysanız, Bosch Pop6c9o10o 60 Cm Gri Cam Ankastre Ocak’ı kaçırmamalısınız. Trendyol gibi büyük platformlarda şu an 7999 TL'ye satılıyor, ancak her zaman başka yerleri de gözden geçirebilirsiniz. Bosch'un kendi satış noktaları ve diğer büyük teknoloji mağazaları da fırsatlar sunabiliyor. Unutmayın, en uygun fiyatı bulmak bazen birkaç adım ötededir!

Eğer fiyat konusunda biraz araştırma yaparak en uygun seçeneği bulduysanız, bu ocak ile hem görsellik hem de işlevsellik açısından mutfaklarınızda fark yaratabilirsiniz.

Hadi bakalım, ocak işlerini hallettik, sırada mutfağınızda harikalar yaratmak var! :)