Sule
Bilgili
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Şu Andaki Değeri 999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Gerçekten İyi Mi?
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Ürün Özellikleri
NOT:KUTU İÇERİSİNDE 3 ADET BASKI RULOSU VARDIR 500 ADET FOTOGRAF BASKI YAPMAKTADIR _x000D_
Açıklama: _x000D_
Sensör: GCH62 _x000D_
Lens: odak lens _x000D_
Tek/çift lens: çift lens _x000D_
ISO: otomatik 、 50 、 100 、 200 、 400 、 800 、 1600 _x000D_
Odaklama aralığı: 0.5m-sonsuz mesafe _x000D_
Yakınlaştırma: 10X dijital Zoom _x000D_
Özel efektler: 12model _x000D_
Görüntü boyutu: JPG, ince 3m 、 5M 、 8M 、 10M 、 20M 、 25M 、 30M 、 48M yumuşak interpolasyon) _x000D_
Video: AVI 1080P 720P 1280*720 _x000D_
Düzenli fotoğraf çekmek: kapalı, self-timer2s,self-timer5s,self-timer10s _x000D_
Yakalama modu: kapalı, self-timer2s,self-timer5s,self-timer10s _x000D_
Fotoğraf etiketi: evet (20 model) _x000D_
Şarj süresi: 3-4 saat _x000D_
Radyo kaydı: dahili mikrofon _x000D_
Pil tipi: dahili polimer pil 850mAh _x000D_
Arayüz kartı: maksimum destek 64GB TF kartı _x000D_
PC arayüzü: USB 2.0 _x000D_
Oyun: 3 model _x000D_
Kartsız fotoğraf: destek _x000D_
MP3 fonksiyonu: destek _x000D_
Destek dili: İngilizce, çince, japonca, fransızca, almanca, korece, İtalyanca, portekizce, rusça, İspanyolca, arap _x000D_
Paket İçeriği: 1 adet baskı kamera + 3 rulo kağıt veya 1 adet baskı kamera + 3 rulo kağıt _x000D_
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Ürününün Satıcısı, İTHALCİM Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı ürününü 999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Kullanıcı Geri Dönüşleri
999.0 Tl ye satışta olan Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok güzel kızım bayıldı fiyat performans ürünü
İsim: a** s**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: indirimhanem
Yorum: Cook güzel harika pakeleme ve hediyesi bizi çok şaşırttı çok teşekkürederiz gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir sayfa
İsim: N** S**
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: 1. Sınıfa giden kızım için aldım çok iyi çıktı direk resim almasımükemmel resim kalitesi orta Siyah beyaz olup boyaması keyifli
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Haziran 2024
Yorum: Ürünü 4 yaşındaki yeğenim için aldık. Çok beğendik. Satıcı da çokilgiliydi bi sorun yaşamıştık ama halletti hemen sağ olsun. Gönülrahatlığıyla tavsiye ederim.
İsim: A** T** Ç**
Tarih: 16 Kasım 2023
Satıcı: NEVAPORT
Yorum: Ürünü kızıma aldık çok beğendi elinden bırakmıyor harika pozlar çekiyorsiyah beyaz çıkıyor resimler ama çok güzel nostaljik birde nazikhediyeniz içşn teşekkü ederiz
İsim: F** T**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: Ürünü 5 yaşındaki yeğenim için aldım, fotograf çekmeyi çok seviyor,evdeeski bir dijital makina var onu elinden düşürmüyordu. Bu makina ilebaskı alabilecek olması ,video cekebilmesi çok güzel.Çocuklar için hattabizim için bile çok eğlenceli , çok sevdim.
İsim: S** M**
Tarih: 16 Ekim 2023
Yorum: Gayet başarılı bir ürün
İsim: ç** y**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: s** k**
Beden: 19 Eylül 2024
Yorum: Yeğenime (7 yaş) doğum günü hediyesi olarak aldım. Heycanı dünyalarabedeldi. Bu kadar kaliteli beklemiyordum doğrusu.Oyuncak gibigörünmüyor.Paketlemesi içeriği gayet iyiydi. Açıklaması garantisiiçindeydi. Herkesi ve herşeyi çekti buna rağmen şarjı iyi gitti.Çıktıları gayet net ve güzel. Menüsü çok kolay. Kendinize bilealabilirsiniz ben düşünüyorumDevamını Oku
İsim: Ü** Ç**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: harika birşey yani bir çocuk için sanatsal birsey
İsim: T** y**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: teşekkürler
İsim: N** D** T**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: urun cok cok guzel harika ilgili bir satici yalnis siparisi bile saticimesaji ole duzeltebildik. cok ilgili bir satici gonul rahatliglaalabilirsiniz .
İsim: **** ****
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: İlanda ne görüyorsanız o çok hızlı kargolama ve ürün aynı göründüğü gibi çıktı.
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Ürün gayet başarılı görüntü ve çikti kalitesi gayet yeterli ben kızımahediye olarak aldım çok ta hoşuna gitti bayıldı kaliteli bir ürün ayricahediye icin de çok tesekkür ederim
İsim: T** İ**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: Malzeme kaliteli, makine oyuncak gibi hissettirmiyor, ağırlığı var. Ortakısımda makineyi çevreleyen silikon kaplama mevcut, gerisi sert plastik.Fotoğraf kalitesi gün ışığında oldukça yeterli. Micro usb den şarjoluyor dahili bataryası var. Çift kameralı, kameralar arası sol oktuşuyla geçiş mümkün. Ayarlar menüsü zengin. Baskı kalitesi, ses, tarihbilDevamını Oku
İsim: A** Ç**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: kızım çok sevdi. resim kalitesi çok iyi değil
İsim: Ş** K**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: kullanmaya başlayalı 2 gün oldu bugun fotoğraf cektigimizde çekilenfotoğraflari göstermiyor
İsim: N** A**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Kızımın doğum günü için almıştım ..Daha yeni geldi kargom..Kutuyu açaraçmaz bı deneyelim dedik ...Tüm çıkan kağıtlarda asla renk yok..Kartuşsıfırlanmış şekilde bize gelmiş..Çok pişman oldum kızım ise çoküzüldü..Mağduriyeti mizin giderilmesi hususunda lütfen yardımcı olun..
Fotoğraflarını da gonderiyorum. İki bin TL ye yakın para ödedimlütfen ilDevamını Oku
İsim: M** S**
Tarih: 24 Haziran 2024
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Sıkça Sorulan Sorular
Soru: video cekiliyormu
Cevap: merhaba sd kart olması gereklidir sd kart yok ise video cekimi yapmaz
Soru: Video kayıt için nasıl kullanacağız menüde bulamadık
Cevap: MErhabalar , video kayıt için ayrıca sd kart almanız gerekir efendim.
Soru: video çözünürlüğü nedir
Cevap: Video: AVI 1080P 720P 1280*720
Soru: İçinde sd kart var mı?
Cevap: Merhabalar , ayrıca almanız gerekiyor.
Soru: Merhaba SD kartı mevcut mu?oyun var mı?Fotoğrafları bilgisayara aktarabiliyor muyuz?Her çekilen fotoğrafı çıkarmamız mi gerekiyor yoksa hafızada da kalabilir mi? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar , sd kartı ayrıca almanız gerekir , Fotoğrafları bilgisayara sd kart ile aktarabilirsiniz , her çekilen fotğrafı çıkartmayabilirsiniz , oyun yok efendim.
Soru: telefona nasıl aktarıyoruz?
Cevap: Merhaba efendim birlikte Hafıza kartı da alırsanız aktarabilirsiniz
Soru: merhaba içindeki rulo kağıt boyutu nedir
Cevap: merhaba 8 cm dir
Soru: Merhaba, çekilen fotoğrafları otomatik basmama gibi bir ayar mevcut mu acaba? Print tuşu var üzerinde, çektikten sonra dilediğimiz başka bir zaman basamaz mıyız?
Cevap: Merhabalar var efendim ayarlarında.
Soru: Merhaba toplam kaç foto çıkarıyor
Cevap: MErhabalar , istediğiniz kadar çıkartır efendim baskılı kağıdınız olduğu sürece.
Soru: merhaba kaç tane çıktı alınabiliyor
Cevap: Merhaba efendim 3 top kâğıt ile gönderim yapıyoruz toplamda 300 resim çıkarır
Soru: Merhaba ürünün olculeri nedir?İçinde oyun var mı acaba?
Cevap: MErhabalar , en 10 cm boy 7 cm efendim , oyun yoktur .
Soru: merhaba renkli fotoğrafta çıkartıyor mu anlayamadım da kusura bakmayın
Cevap: MErhabalar , siyah beyaz efendim.
Soru: içinde oyun var mı yok mu? farklı cevaplar verilmiş
Cevap: İçinde oyun yoktur efendim
Soru: Mürekkep bitmesi oluşur mu?
Cevap: Olmaz efendim.
Soru: merhaba boyun askısını nereye takıyoruz acaba
Cevap: ürünün kulak olan kısmı cıkabilmektedir.2 kulak arasındada ip yeri vardır cıkartın plastiği ipi takın sonra plastiği tekrar yerine takın
Soru: Merhabalar mavi rengi var mı birde kağıdı nereden alacağız sizde var mı acaba
Cevap: Mehabalare mavi var içinde kağıt var aytrıca bizde de kağıt var efendim.
Soru: Penguen olan var mı elinizde
Cevap: Merhaba malesef efendim..
Soru: Merhabalar ürünü alıcam ama pembe rengini istiyorum. Farklı renk gelmez değil mi?
Cevap: Merhaba efendim pembe olarak gönderiyoruz
Soru: kaç yaş grubu kullanabilir
Cevap: Merhabalar , 12 yaşa kadar uygundur efendim.
Soru: Dinozor olanı istiyorum
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Ürünün Fotoğrafları
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Şu Andaki Değeri 999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Gerçekten İyi Mi?
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Ürün Özellikleri
NOT:KUTU İÇERİSİNDE 3 ADET BASKI RULOSU VARDIR 500 ADET FOTOGRAF BASKI YAPMAKTADIR _x000D_
Açıklama: _x000D_
Sensör: GCH62 _x000D_
Lens: odak lens _x000D_
Tek/çift lens: çift lens _x000D_
ISO: otomatik 、 50 、 100 、 200 、 400 、 800 、 1600 _x000D_
Odaklama aralığı: 0.5m-sonsuz mesafe _x000D_
Yakınlaştırma: 10X dijital Zoom _x000D_
Özel efektler: 12model _x000D_
Görüntü boyutu: JPG, ince 3m 、 5M 、 8M 、 10M 、 20M 、 25M 、 30M 、 48M yumuşak interpolasyon) _x000D_
Video: AVI 1080P 720P 1280*720 _x000D_
Düzenli fotoğraf çekmek: kapalı, self-timer2s,self-timer5s,self-timer10s _x000D_
Yakalama modu: kapalı, self-timer2s,self-timer5s,self-timer10s _x000D_
Fotoğraf etiketi: evet (20 model) _x000D_
Şarj süresi: 3-4 saat _x000D_
Radyo kaydı: dahili mikrofon _x000D_
Pil tipi: dahili polimer pil 850mAh _x000D_
Arayüz kartı: maksimum destek 64GB TF kartı _x000D_
PC arayüzü: USB 2.0 _x000D_
Oyun: 3 model _x000D_
Kartsız fotoğraf: destek _x000D_
MP3 fonksiyonu: destek _x000D_
Destek dili: İngilizce, çince, japonca, fransızca, almanca, korece, İtalyanca, portekizce, rusça, İspanyolca, arap _x000D_
Paket İçeriği: 1 adet baskı kamera + 3 rulo kağıt veya 1 adet baskı kamera + 3 rulo kağıt _x000D_
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Ürününün Satıcısı, İTHALCİM Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı ürününü 999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Kullanıcı Geri Dönüşleri
999.0 Tl ye satışta olan Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok güzel kızım bayıldı fiyat performans ürünü

İsim: a** s**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Cook güzel harika pakeleme ve hediyesi bizi çok şaşırttı çok teşekkürederiz gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir sayfa
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: 1. Sınıfa giden kızım için aldım çok iyi çıktı direk resim almasımükemmel resim kalitesi orta Siyah beyaz olup boyaması keyifli

Beden: 06 Haziran 2024
Yorum: Ürünü 4 yaşındaki yeğenim için aldık. Çok beğendik. Satıcı da çokilgiliydi bi sorun yaşamıştık ama halletti hemen sağ olsun. Gönülrahatlığıyla tavsiye ederim.
İsim: A** T** Ç**
Tarih: 16 Kasım 2023
Yorum: Ürünü kızıma aldık çok beğendi elinden bırakmıyor harika pozlar çekiyorsiyah beyaz çıkıyor resimler ama çok güzel nostaljik birde nazikhediyeniz içşn teşekkü ederiz

İsim: F** T**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: Ürünü 5 yaşındaki yeğenim için aldım, fotograf çekmeyi çok seviyor,evdeeski bir dijital makina var onu elinden düşürmüyordu. Bu makina ilebaskı alabilecek olması ,video cekebilmesi çok güzel.Çocuklar için hattabizim için bile çok eğlenceli , çok sevdim.
İsim: S** M**
Tarih: 16 Ekim 2023
Yorum: Gayet başarılı bir ürün
İsim: ç** y**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: s** k**
Beden: 19 Eylül 2024
Yorum: Yeğenime (7 yaş) doğum günü hediyesi olarak aldım. Heycanı dünyalarabedeldi. Bu kadar kaliteli beklemiyordum doğrusu.Oyuncak gibigörünmüyor.Paketlemesi içeriği gayet iyiydi. Açıklaması garantisiiçindeydi. Herkesi ve herşeyi çekti buna rağmen şarjı iyi gitti.Çıktıları gayet net ve güzel. Menüsü çok kolay. Kendinize bilealabilirsiniz ben düşünüyorumDevamını Oku
İsim: Ü** Ç**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: harika birşey yani bir çocuk için sanatsal birsey
İsim: T** y**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: teşekkürler
İsim: N** D** T**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: urun cok cok guzel harika ilgili bir satici yalnis siparisi bile saticimesaji ole duzeltebildik. cok ilgili bir satici gonul rahatliglaalabilirsiniz .
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: İlanda ne görüyorsanız o çok hızlı kargolama ve ürün aynı göründüğü gibi çıktı.
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Ürün gayet başarılı görüntü ve çikti kalitesi gayet yeterli ben kızımahediye olarak aldım çok ta hoşuna gitti bayıldı kaliteli bir ürün ayricahediye icin de çok tesekkür ederim
İsim: T** İ**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: Malzeme kaliteli, makine oyuncak gibi hissettirmiyor, ağırlığı var. Ortakısımda makineyi çevreleyen silikon kaplama mevcut, gerisi sert plastik.Fotoğraf kalitesi gün ışığında oldukça yeterli. Micro usb den şarjoluyor dahili bataryası var. Çift kameralı, kameralar arası sol oktuşuyla geçiş mümkün. Ayarlar menüsü zengin. Baskı kalitesi, ses, tarihbilDevamını Oku
İsim: A** Ç**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: kızım çok sevdi. resim kalitesi çok iyi değil
İsim: Ş** K**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: kullanmaya başlayalı 2 gün oldu bugun fotoğraf cektigimizde çekilenfotoğraflari göstermiyor
İsim: N** A**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Kızımın doğum günü için almıştım ..Daha yeni geldi kargom..Kutuyu açaraçmaz bı deneyelim dedik ...Tüm çıkan kağıtlarda asla renk yok..Kartuşsıfırlanmış şekilde bize gelmiş..Çok pişman oldum kızım ise çoküzüldü..Mağduriyeti mizin giderilmesi hususunda lütfen yardımcı olun..

İsim: M** S**
Tarih: 24 Haziran 2024
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Sıkça Sorulan Sorular
Soru: video cekiliyormu
Cevap: merhaba sd kart olması gereklidir sd kart yok ise video cekimi yapmaz
Soru: Video kayıt için nasıl kullanacağız menüde bulamadık
Cevap: MErhabalar , video kayıt için ayrıca sd kart almanız gerekir efendim.
Soru: video çözünürlüğü nedir
Cevap: Video: AVI 1080P 720P 1280*720
Soru: İçinde sd kart var mı?
Cevap: Merhabalar , ayrıca almanız gerekiyor.
Soru: Merhaba SD kartı mevcut mu?oyun var mı?Fotoğrafları bilgisayara aktarabiliyor muyuz?Her çekilen fotoğrafı çıkarmamız mi gerekiyor yoksa hafızada da kalabilir mi? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar , sd kartı ayrıca almanız gerekir , Fotoğrafları bilgisayara sd kart ile aktarabilirsiniz , her çekilen fotğrafı çıkartmayabilirsiniz , oyun yok efendim.
Soru: telefona nasıl aktarıyoruz?
Cevap: Merhaba efendim birlikte Hafıza kartı da alırsanız aktarabilirsiniz
Soru: merhaba içindeki rulo kağıt boyutu nedir
Cevap: merhaba 8 cm dir
Soru: Merhaba, çekilen fotoğrafları otomatik basmama gibi bir ayar mevcut mu acaba? Print tuşu var üzerinde, çektikten sonra dilediğimiz başka bir zaman basamaz mıyız?
Cevap: Merhabalar var efendim ayarlarında.
Soru: Merhaba toplam kaç foto çıkarıyor
Cevap: MErhabalar , istediğiniz kadar çıkartır efendim baskılı kağıdınız olduğu sürece.
Soru: merhaba kaç tane çıktı alınabiliyor
Cevap: Merhaba efendim 3 top kâğıt ile gönderim yapıyoruz toplamda 300 resim çıkarır
Soru: Merhaba ürünün olculeri nedir?İçinde oyun var mı acaba?
Cevap: MErhabalar , en 10 cm boy 7 cm efendim , oyun yoktur .
Soru: merhaba renkli fotoğrafta çıkartıyor mu anlayamadım da kusura bakmayın
Cevap: MErhabalar , siyah beyaz efendim.
Soru: içinde oyun var mı yok mu? farklı cevaplar verilmiş
Cevap: İçinde oyun yoktur efendim
Soru: Mürekkep bitmesi oluşur mu?
Cevap: Olmaz efendim.
Soru: merhaba boyun askısını nereye takıyoruz acaba
Cevap: ürünün kulak olan kısmı cıkabilmektedir.2 kulak arasındada ip yeri vardır cıkartın plastiği ipi takın sonra plastiği tekrar yerine takın
Soru: Merhabalar mavi rengi var mı birde kağıdı nereden alacağız sizde var mı acaba
Cevap: Mehabalare mavi var içinde kağıt var aytrıca bizde de kağıt var efendim.
Soru: Penguen olan var mı elinizde
Soru: Merhabalar ürünü alıcam ama pembe rengini istiyorum. Farklı renk gelmez değil mi?
Cevap: Merhaba efendim pembe olarak gönderiyoruz
Soru: kaç yaş grubu kullanabilir
Cevap: Merhabalar , 12 yaşa kadar uygundur efendim.
Soru: Dinozor olanı istiyorum
Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Ürünün Fotoğrafları

Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı En Uygun Satış Linki

İTHALCİM Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İTHALCİM Print Camera Çocuk Fotoğraf Makinesi Dijital HD Video Kamera Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.