Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Fiyatına Göre Alınır Mı-

Nehir

Bilgili
Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Şu Anki Değeri 2155.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Kullanıcılar Memnun Mu?

Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Hakkında yaklaşık 53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Açıklama Ve Özellikler

Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Ürününün Satıcısı, FototekFotograf Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte ürününü 2155.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte En Son Yapılan Yorumlar
2155.99 Tl ye satışta olan Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Muhteşem birşey aldığım gün kargoya verildi öbür gün elime ulaştı güzelkargolanmış sağlam bir şekilde elime ulaştı her kuruşunu hak ediyor. Notiçin ayrıca teşekkürler.
İsim: s** b**
Tarih: 17 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fototek

Yorum: Çok hızlı ve çok sağlam bir şekilde elime ulaştı. Ürün de çok kaliteli.
İsim: A** İ**
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Çok kullanışlı ürün güzel paketlenmişti
İsim: **** ****
Tarih: 17 Mayıs 2023

Yorum: beklediğim gibi geldi aşırı kuvvetli ışığı teşekkür ederim paketlemeiyiyidi zarar görmemiş hiç 😊
İsim: ö** b**
Tarih: 25 Nisan 2023

Yorum: Ürünüm Az önce geldi profesyonel alanım olduğu İçin gönül rahatlığıylayorumlayabilirim tek kelime ile BAYILDIIIMM! Bu fiyata bu ürün aslakaçırılmaz bir fırsat lütfen ama lütfen hiç tereddüt etmeden alışverişyapın bende korkarak aldım ama bayıldım bayıldım bayıldım satıcı firmayainceliklerinden güven verişlerinden ve özenli paketlemelerindem ötürüteDevamını Oku
İsim: Eser S.
Tarih: 11 Nisan 2023

Yorum: Hiç şüphe etmeden kesinlikle alınması gereken bir ürün harika ötesibirşey. Kargo cok korunaklı gelmiş teşekkür ederim satıcı için
İsim: o** k**
Tarih: 07 Mart 2023

Yorum: Merhaba ürüne bayıldım harikasınız♥️ ve bizler için geliştirmişsinizharikasınız inanılmaz başarılı aydınlatıyor gözüm kör oldu😂😂🙏
İsim: Uzay Y.
Tarih: 09 Şubat 2023

Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş ve çok kaliteli bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: N** B**
Tarih: 24 Aralık 2022

Yorum: Beklediğimden daha kaliteli ürün çıktı. Paketleme muhteşemdi. araç içinsarj kablosu da güzel olmuş 🙂 teşekkürler
İsim: F** T**
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: öncelikle çok teşekkür ederim çok güzel paketlenmiş iki renk ışık varister beyaz ister sarı hangisini kullanmak isterseniz. müşterimemnuniyeti çok önemli içine iletişim numarası bırakılmış herhangi birsorun olursa ulaşın diye emeğinize sağlık çok memnun kaldım
İsim: T** A**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: Bu ürün güzel evet sorun yok. Bana yedek batarya lazım bulamıyorumyardımcı olur musunuz
İsim: E** B** K**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: Ben bu kadar hızlı gelebileceğini hiç düşünmemiştim 1 günde elime geldiürün , ürün zaten harika birşey satıcaya çok teşekkür ediyorum
İsim: A** K**
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: BAŞARILI
İsim: A** a** T**
Tarih: 08 Aralık 2023

Yorum: Çok beğendim. Kalitesi çok iyi ürünün.
İsim: Y** C**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: Özenli paketleme, kaliteli ürün. Makyaj videolarım için aldım ışığı çokgüçlü👍🏼 @gonulyildizmakeup
İsim: G** Y**
Tarih: 05 Eylül 2023

Yorum: çok beğendim
İsim: E** a**
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: başarılı bir ürün
İsim: Oğuz a.
Tarih: 14 Haziran 2023

Yorum: Hüseyin beyin tavsiyesi üzerine aldım çok beğendim
İsim: F** j** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Mayıs 2023

Yorum: Öyle bir korumalı gelmiş ki ben açarken yoruldum, elinize sağlık. Henüzkullanmadım ama paket ve özen için 5/5 🌟 Teşekkür ederim.
İsim: a** a**
Tarih: 23 Mayıs 2023

Yorum: Paketleme çok sağlam yapılmış. Elime hasarsız ve eksiksiz bir şekildeulaştı. Henüz denemedim.
İsim: H** Ş**
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: Bayıldımm
İsim: H** E**
Tarih: 20 Mart 2023

Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: C** A**
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: Çok beğendim
İsim: M** G**
Tarih: 07 Mart 2023

Yorum: cihazımıza uydu sağlam geldi
İsim: M** k**
Tarih: 11 Şubat 2023

Yorum: Gayet güzel Bir ürün teşekkür ederim 🙏
İsim: U** t**
Tarih: 18 Ocak 2023

Yorum: Şahane bir aydınlatma, teşekkür ediyorum 🤍
İsim: İ** Ö**
Tarih: 21 Eylül 2022

Yorum: Aydınlatması çok iyi satıcıya teşekkürler hızlı kargo sorunsuz ürün
İsim: F** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Ağustos 2022

Yorum: Çok beğendim kaliteli ve hızlı teslimat
İsim: E** S**
Tarih: 05 Ağustos 2022

Yorum: Ürünün bütün aparatları teker teker özenle ambalajlanmış, cok korunaklıbir şekilde gönderilmiştir. Gerçekten yorum yapmaya değecek bir ürünolduğunu düşünüp de yapıyorum. Işık gücü de harika…
İsim: H** i** B**
Tarih: 29 Aralık 2021

Yorum: IŞIĞI HARİKA
İsim: Zeynep A.
Tarih: 23 Temmuz 2024

Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Telefona takabilir miyiz
Cevap: Merhaba Efendim telefona takılabilecek bir aparat yok zaten telefonda da böyle bir aparat mevcut değil eğer çekimlerde telefon kullanacaksanız bu ürün ışık ayağının veya herhangi bir tripodun üzerinde veya kendi elinizde ışık ihtiyacınızı karşılar

Soru: Merhaba yorumlarda turuncu dediğiniz filtre bende yok?
Cevap: Merhaba Efendim ürünün kendi içerisinde sağ tarafta ayar kısmında sadece beyaz sadece turuncu veya ikisi karışık gün ışığı yapabiliyorsunuz

Soru: Kapakları var mıdır
Cevap: Merhaba Efendim kapaklı da var kapaksız da ürünün normali kapaksızdır çok az bir miktar kapaklı denedik aralarında bir fark yok aynı ürün

Soru: Merhaba ürün dış çekimlerde kullanılır mı
Cevap: Merhaba Efendim evet kullanabilirsiniz

Soru: Merhaba bunun ayaklı olanı var mı ne dıye aratıcaz? Sabıt durması ıcın videolara
Cevap: Merhaba Efendim mağazamızdan ekstra ayak da alabilirsiniz ayaklı ilanda var aynı zamanda

Soru: Merhaba , 320 modeli aldığımız 576 ( yarısı beyaz yarısı sarı led) şeklinde mi gönderiyorsunuz. Gelen ürünlerin markası pdx mi dp mi ?
Cevap: Merhaba Efendim ister sadece beyaz ister sadece sarı ister ikisi karşık da kullanabiliyorsunuz

Soru: Kaç inç acaba
Cevap: Merhaba Efendim 17.5cmx12.5cmx2cm

Soru: Merhaba sarı ve beyaz ışığı aynı anda kullanabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba Efendim, zaten kendi turuncu filtresi de var o şekilde karışık ışık da yapabiliyorsunuz

Soru: Merhabalar ürünü sadece prize takarak mı kullanabiliriz yoksa elimizde taşıyarak da kullanabilir miyiz kablo bağlantısız çalışıyor mu ?
Cevap: Merhaba Efendim evet tabiki yanında batarya ve şarj aleti gönderiyoruz bataryayı şarj edip lede takıp elinizde taşıyabilirsiniz

Soru: merhaba arkasinda iki batarya yeri olmasindaki amac nedir acaba
Cevap: Merhaba Efendim arkasında bir batarya yeri var

Soru: Merhaba yaptığım makyajları çekmek için kullanabilir miyim? Boyutu daha ufak olanı mı alsam işimi görür yoksa bunu mu
Cevap: Merhaba Efendim bu ürün boy ve ışık gücü olarak makyaj için en ideali

Soru: ürünün boyutları nedir
Cevap: Merhaba Efendim sağdan sola ortalama 22 24 cm yukarıdan aşağıya 12 cm civarı

Soru: Aydınlatması kaç lümen acaba
Cevap: Merhaba Efendim Lümen değeri: 1300 lux/1m

Soru: tripoda takılabılıyor mu altında vida yeri var mı_?
Cevap: Merhaba Efendim evet takılabiliyor

Soru: merhabalar ışığa uygun elinizde bu ışığa takılabilen softboxınız var mı
Cevap: Merhaba Efendim bu ışığın ön tarafına mı ledlerin önüne?

Soru: ışığı çevreleyecek şekilde etrafına gelecek şekilde bir yani ışığın kendisinde bulunan reflektörler gibi olacak bir softbox sormuştum
Cevap: elimizde direk ona uyması için yapılmış bir ürün yok fakat 20x30 cm boyutunca bir softboxımız var onu biz bir deneyelim onun üstüne geçebilecek mi diye

Soru: Selamlar ben dövme sanatçısıyım polarize filtre kullanarak derideki parlaklığı azaltmaya yardımcı olacak bir ışık arıyorum bu ışık işime yarar mı?
Cevap: Merhaba Efendim evet bütün ihtiyacınızı giderir bu ışık

Soru: ben video çekmek için alıcam da ürünü hiçbi fotoğraf makinesine takmadan tek başına da kullanabilirim değil mi?
Cevap: Merhaba Efendim evet elinizde de kullanabilirsiniz herhangi bir ışık ayağına veya tripoda da takabilirsiniz

Soru: kaç watt acaba
Cevap: Merhaba Efendim 28W 320 led

Soru: 396 ile boyut farkı mı var?
Cevap: Merhaba Efendim bir boyut farkı yok

Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Pro Led-320 Video Kamera Işığı Tepe Lambası Led Işık F770 Pil Ve Şarjla Birlikte En Uygun Satış Linki