Berrak
Bilgili
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Alınmaya Değer Mi?
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Şu Anki Satış Fiyatı 489.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Kullanıcılar Memnun Mu?
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Detaylı Açıklama
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Ürününün Satıcısı, SMAYLİNG Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx ürününü 489.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Hakkında Yapılan Yorumlar
489.0 Tl ye satışta olan Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok güzel ürün kullanışlı ve gayet mükemmel
İsim: S** c** K**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SMM TECH
Yorum: Gayet kullanışlı ışığı iyi
İsim: A** A**
Yorum: Aydınlatması vs gayet yeterli teslimat hızlıydı
İsim: Hamza B.
Yorum: Bir günde elime ulaştı kargo sağlamdı hediye için teşekkürler.
İsim: A** Ş**
Yorum: Hızlı kargo hızlı teslimat sağlam paketleme hediye için satıcıyateşekkür ederim
İsim: A** E**
Yorum: Ürün sağlam geldi teşekkür ederiz Firmaya teşekkürler Kargo hızlıydısağ olun
İsim: s** a**
Yorum: Çok hızlı geldi ve çok kullanışlı
İsim: Ahmet T. D.
Yorum: çok güzel ürün
İsim: M** A** E**
Tarih: 06 Ekim 2024
Yorum: Sağlam paketlenmiş olarak hızlıca gönderildi.Video çekimi için aldımışık gayet yeterli.Çok beğendim.Teşekkür ederim.
İsim: M** E**
Tarih: 04 Ekim 2024
Yorum: Küçük olması taşınabilirlik açısından hoşuma gitti ışığı da yeterligeldi bana teşekkürler
İsim: B** Y**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel ama telefon tutacak yerinin olmaması kötü
İsim: A** S**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Ürün sağlam geldi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2024
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: merhabalar. beyaz ve Günışığı mı yoksa beyaz ve sarı ışık mı ?
Cevap: Merhabalar efendim üç renk modu var sıcak sarı soğuk beyaz gün ışığı şeklinde kullanabiliyorsunuz parlaklık seviyesini de istediğiniz gibi yükseltip kısa biliyorsunuz. Sağlıklı günler
Soru: sabit ışık gibi mi
Cevap: Merhabalar efendim üç renk ışık modu var sıcak sarı soğuk beyaz güneş ışığı kademeli olarak da parlaklık seviyesine yükseltip alçaltabilirsiniz dilerseniz ışığa da istediğiniz eğitimi verebilirsiniz istediğiniz aşıda yukarı aşağı sağa sola gibi
Soru: Standı ile mi geliyor.
Cevap: Tripod ayağı ve ışık ile birlikte geliyor efendim
Soru: Kablo ve ürünün boyutu nedir? Green screen için key light olarak kullanacağım
Cevap: Merhabalar efendim sorunuz anlaşılamadı
Soru: 2'li olarak geliyor dimi?
Cevap: hayır efnedim tekli ürün
Soru: Slmlar. Tel koyma yeri var mi? Kaç ışık rengi var ?
Cevap: SELAMLAR EFNDİM HAYIR YOK. 3 RENK SARI BEYAZ GÜN IŞIĞI. SAĞLIKLI GÜNLER
Soru: adet başına 1mt mesafe içerisinde toplam kaç lümen şiddetinde parlaklığa sahip?
Cevap: Maalesef böyle bir çalışmamız olmadı efendim.
Soru: Şarjlı mı kullanıyoruz yoksa prize bağlı olması mı lazım ?
Cevap: Prize bağlı kullanılır efendim. Powerbank ile de kullanabilirsiniz
Soru: Merhaba ürün iki adet mi geliyor görseldeki gibi butik mağazam var onun için kullanıcam ama nasıl ışığı falan
Cevap: Merhabalar efendim hayır ürün kutu içeriği bir adet adettir ışığı gayet güzel yorumlara da bakabilirsiniz memnuniyetle kullanabileceğiniz inanıyoruz efendim tercih ve takdir sizlerin sağlıklı mutlu günler
Soru: Ürün ve kablosunun boyu nedir
Cevap: Merhabalar efendim ürün 20x25 ölçüsü kablo 1.5 m. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Kumandası var mı
Cevap: Merhabalar efendim hayır
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Görseller
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Şu Anki Satış Fiyatı 489.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Kullanıcılar Memnun Mu?
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Detaylı Açıklama
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Ürününün Satıcısı, SMAYLİNG Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx ürününü 489.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Hakkında Yapılan Yorumlar
489.0 Tl ye satışta olan Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok güzel ürün kullanışlı ve gayet mükemmel
İsim: S** c** K**
Yorum: Gayet kullanışlı ışığı iyi
İsim: A** A**
Yorum: Aydınlatması vs gayet yeterli teslimat hızlıydı
İsim: Hamza B.
Yorum: Bir günde elime ulaştı kargo sağlamdı hediye için teşekkürler.
İsim: A** Ş**
Yorum: Hızlı kargo hızlı teslimat sağlam paketleme hediye için satıcıyateşekkür ederim
İsim: A** E**
Yorum: Ürün sağlam geldi teşekkür ederiz Firmaya teşekkürler Kargo hızlıydısağ olun
İsim: s** a**
Yorum: Çok hızlı geldi ve çok kullanışlı
İsim: Ahmet T. D.
Yorum: çok güzel ürün
İsim: M** A** E**
Tarih: 06 Ekim 2024
Yorum: Sağlam paketlenmiş olarak hızlıca gönderildi.Video çekimi için aldımışık gayet yeterli.Çok beğendim.Teşekkür ederim.
İsim: M** E**
Tarih: 04 Ekim 2024
Yorum: Küçük olması taşınabilirlik açısından hoşuma gitti ışığı da yeterligeldi bana teşekkürler

İsim: B** Y**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel ama telefon tutacak yerinin olmaması kötü
İsim: A** S**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Ürün sağlam geldi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2024
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: merhabalar. beyaz ve Günışığı mı yoksa beyaz ve sarı ışık mı ?
Cevap: Merhabalar efendim üç renk modu var sıcak sarı soğuk beyaz gün ışığı şeklinde kullanabiliyorsunuz parlaklık seviyesini de istediğiniz gibi yükseltip kısa biliyorsunuz. Sağlıklı günler
Soru: sabit ışık gibi mi
Cevap: Merhabalar efendim üç renk ışık modu var sıcak sarı soğuk beyaz güneş ışığı kademeli olarak da parlaklık seviyesine yükseltip alçaltabilirsiniz dilerseniz ışığa da istediğiniz eğitimi verebilirsiniz istediğiniz aşıda yukarı aşağı sağa sola gibi
Soru: Standı ile mi geliyor.
Cevap: Tripod ayağı ve ışık ile birlikte geliyor efendim

Soru: Kablo ve ürünün boyutu nedir? Green screen için key light olarak kullanacağım
Cevap: Merhabalar efendim sorunuz anlaşılamadı
Soru: 2'li olarak geliyor dimi?
Cevap: hayır efnedim tekli ürün
Soru: Slmlar. Tel koyma yeri var mi? Kaç ışık rengi var ?
Cevap: SELAMLAR EFNDİM HAYIR YOK. 3 RENK SARI BEYAZ GÜN IŞIĞI. SAĞLIKLI GÜNLER
Soru: adet başına 1mt mesafe içerisinde toplam kaç lümen şiddetinde parlaklığa sahip?
Cevap: Maalesef böyle bir çalışmamız olmadı efendim.
Soru: Şarjlı mı kullanıyoruz yoksa prize bağlı olması mı lazım ?
Cevap: Prize bağlı kullanılır efendim. Powerbank ile de kullanabilirsiniz
Soru: Merhaba ürün iki adet mi geliyor görseldeki gibi butik mağazam var onun için kullanıcam ama nasıl ışığı falan
Cevap: Merhabalar efendim hayır ürün kutu içeriği bir adet adettir ışığı gayet güzel yorumlara da bakabilirsiniz memnuniyetle kullanabileceğiniz inanıyoruz efendim tercih ve takdir sizlerin sağlıklı mutlu günler
Soru: Ürün ve kablosunun boyu nedir
Cevap: Merhabalar efendim ürün 20x25 ölçüsü kablo 1.5 m. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Kumandası var mı
Cevap: Merhabalar efendim hayır
Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Görseller

Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx En Uygun Satış Linki

SMAYLİNG Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SMAYLİNG Profesyonel Fotoğraf Ve Video Için Çekim Işığı Ring Lıght Stüdyo 10 Inç +2,1 Metre Gölgesiz Lüx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.