Dilber
Bilgili
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Alınmaya Değer Mi?
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Şu Anki Satış Fiyatı 449.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Detaylı Bilgi
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Ürününün Satıcısı, Wlue Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı ürününü 449.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Ürün Hakkındaki Yorumlar
449.9 Tl ye satışta olan Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: tek kelimeyle harika
İsim: y** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Mayıs 2024
Satıcı: The Wlue
Yorum: 1 günde teslim beklenen değerde teşekkürler hayırlı işler
İsim: i** y**
Tarih: 16 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Arkadaşıma aldım beğendi
İsim: D** P**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Teşekkürler
İsim: U** T**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: Kumandasını henüz kullanmadım ama ürün kaliteli duruyor.
İsim: Ö** A**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: kumandası gayet iyi çalışıyor beğendim alınır
İsim: M** N** A**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Kullanışlı, kumandasıda iyi telefonla bağlantı sorunu yaşamadık,
İsim: **** ****
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: tam istediğim gibi geldi
İsim: Ç** M** G**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: görseldeki gibi kaliteli sorun yaşamadım
İsim: A** K**
Tarih: 08 Aralık 2023
Yorum: Kumandası çok dandik çalışmıyor ne açılıyor ne de kapanıyor sankigörüntü olsun diye koymuşlar
İsim: e** u**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: led ışık takılacak yer varmı
Cevap: Yarın öğlen tekrar yazarsanız arkadaşlar cevap versinler efendim
Soru: sadece evde mi kullanılabilir yoksa dışarıda kullanıma da uygun mudur
Cevap: Merhqba, dışarıda kullanıma uygundur
Soru: Telefon tutacağını da veriyormuşunuz tripod la beraber
Cevap: Merhaba evet içinden kendi başlığı çıkmaktadır
Soru: merhaba,taşıma çantası mevcut mu?
Cevap: merhaba, evet taşıma çantası bulunmaktadır
Soru: Apple 14 Pro max için uygun mudur
Cevap: merhaba uygundur
Soru: telefonu dikey durumda aşağı yada yukarı çevire biliyormuyuz
Cevap: Merhaba, evet hareket ettirebilirsiniz
Soru: kumandası şarzlımı pillimi acaba
Cevap: Merhaba kumandası şarjlıdır
Soru: boyu ayarlanabilir mi ayakları sallanıyor mu yoksa kendini sabit tutuyor mu çok tripodda ayakları sallanıyor ve telefonu takınca takma yeri telefonun ağırlığını kaldıramıyor ve aşağı doğru eğiliyor bunlar yaşanır mı
Cevap: Merhaba evet boyu ayarlanabilir ürün gayet kullanışlı
Soru: tripotun tutacağı yanında selfi çubuğu varsa ona göre alacağım
Cevap: Merhaba, selfie çubuğu bulunmamaktadır. Ürünü sadece tripottur
Soru: Merhaba iphona uygun mu
Cevap: Merhaba, evet iphone ve diğer tüm telefonlar ile uyumludur
Soru: ürün sağ sol cevir kolu var mı
Cevap: Merhaba evet vardir
Soru: merhaba masa başı youtube için video çekimi yapacağız kimi zaman telefonla kimi zaman kamera ile bu çekim için en az kaç boyunda olması lazım tripot
Cevap: Merhaba minumum boyu 48 cm en uzun hâli 128 cm efendim buna göre uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz
Soru: Merhaba. Dikey çekime uygun mu ve bu ürünü aldığımda direk çekime hazır olarak tüm ekipmanlar gelecek mi, çekim yapabilmek için herhangi ek bir aparata ihtiyaç var mı?
Cevap: Merhaba, evet dikey ve yatay çekim için uygundur.
Soru: fotoğraf makinası içinde uygun mu yoksa sadece telefon için mi
Cevap: Evet kullanabilirsiniz efendim
Soru: Merhaba masa üzeri çekim yapmak için eğim özelliği var mı yoksa sabit mi ?
Cevap: Merhaba telefon başlığını istediğiniz acıda kullanabilirsiniz
Soru: Dikey çekim yapabiliyoruz değil mi? Ayrıca bluetooth kaç m uzaklıktan işlem sağlayabiliyor?
Cevap: Merhaba, dikey çekim yapabilirsiniz. Açık alanda 10m menzili bulunmaktadır
Soru: Merhabalar bu tripotun yanında telefon tutacağı gelicel değilmi ona göre satın alacağım hayırlı işler dilerim
Cevap: Merhaba evet Geliyor
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Ürün Görselleri
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Şu Anki Satış Fiyatı 449.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Detaylı Bilgi
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Ürününün Satıcısı, Wlue Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı ürününü 449.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Ürün Hakkındaki Yorumlar
449.9 Tl ye satışta olan Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: tek kelimeyle harika
İsim: y** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Mayıs 2024
Yorum: 1 günde teslim beklenen değerde teşekkürler hayırlı işler
İsim: i** y**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: Arkadaşıma aldım beğendi
İsim: D** P**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Teşekkürler
İsim: U** T**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: Kumandasını henüz kullanmadım ama ürün kaliteli duruyor.
İsim: Ö** A**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: kumandası gayet iyi çalışıyor beğendim alınır
İsim: M** N** A**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Kullanışlı, kumandasıda iyi telefonla bağlantı sorunu yaşamadık,
İsim: **** ****
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: tam istediğim gibi geldi
İsim: Ç** M** G**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: görseldeki gibi kaliteli sorun yaşamadım
İsim: A** K**
Tarih: 08 Aralık 2023
Yorum: Kumandası çok dandik çalışmıyor ne açılıyor ne de kapanıyor sankigörüntü olsun diye koymuşlar
İsim: e** u**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: led ışık takılacak yer varmı
Cevap: Yarın öğlen tekrar yazarsanız arkadaşlar cevap versinler efendim
Soru: sadece evde mi kullanılabilir yoksa dışarıda kullanıma da uygun mudur
Cevap: Merhqba, dışarıda kullanıma uygundur
Soru: Telefon tutacağını da veriyormuşunuz tripod la beraber
Cevap: Merhaba evet içinden kendi başlığı çıkmaktadır
Soru: merhaba,taşıma çantası mevcut mu?
Cevap: merhaba, evet taşıma çantası bulunmaktadır
Soru: Apple 14 Pro max için uygun mudur
Cevap: merhaba uygundur
Soru: telefonu dikey durumda aşağı yada yukarı çevire biliyormuyuz
Cevap: Merhaba, evet hareket ettirebilirsiniz
Soru: kumandası şarzlımı pillimi acaba
Cevap: Merhaba kumandası şarjlıdır
Soru: boyu ayarlanabilir mi ayakları sallanıyor mu yoksa kendini sabit tutuyor mu çok tripodda ayakları sallanıyor ve telefonu takınca takma yeri telefonun ağırlığını kaldıramıyor ve aşağı doğru eğiliyor bunlar yaşanır mı
Cevap: Merhaba evet boyu ayarlanabilir ürün gayet kullanışlı
Soru: tripotun tutacağı yanında selfi çubuğu varsa ona göre alacağım
Cevap: Merhaba, selfie çubuğu bulunmamaktadır. Ürünü sadece tripottur
Soru: Merhaba iphona uygun mu
Cevap: Merhaba, evet iphone ve diğer tüm telefonlar ile uyumludur
Soru: ürün sağ sol cevir kolu var mı
Cevap: Merhaba evet vardir
Soru: merhaba masa başı youtube için video çekimi yapacağız kimi zaman telefonla kimi zaman kamera ile bu çekim için en az kaç boyunda olması lazım tripot
Cevap: Merhaba minumum boyu 48 cm en uzun hâli 128 cm efendim buna göre uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz
Soru: Merhaba. Dikey çekime uygun mu ve bu ürünü aldığımda direk çekime hazır olarak tüm ekipmanlar gelecek mi, çekim yapabilmek için herhangi ek bir aparata ihtiyaç var mı?
Cevap: Merhaba, evet dikey ve yatay çekim için uygundur.
Soru: fotoğraf makinası içinde uygun mu yoksa sadece telefon için mi
Cevap: Evet kullanabilirsiniz efendim
Soru: Merhaba masa üzeri çekim yapmak için eğim özelliği var mı yoksa sabit mi ?
Cevap: Merhaba telefon başlığını istediğiniz acıda kullanabilirsiniz
Soru: Dikey çekim yapabiliyoruz değil mi? Ayrıca bluetooth kaç m uzaklıktan işlem sağlayabiliyor?
Cevap: Merhaba, dikey çekim yapabilirsiniz. Açık alanda 10m menzili bulunmaktadır
Soru: Merhabalar bu tripotun yanında telefon tutacağı gelicel değilmi ona göre satın alacağım hayırlı işler dilerim
Cevap: Merhaba evet Geliyor
Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Ürün Görselleri

Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı En Uygun Satış Linki

Wlue Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wlue Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Tiktok Yayın Tripod Telefon Tutucu 120 cm Bluetooth Kumandalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.