Sultan
Bilgili
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Alınır Mı?
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Anlık Fiyatı 3299.0 Tl'den Satılmaktadır.
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Kullanıcılar Memnun Mu?
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Ürün Detayları
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Ürününün Satıcısı, Brawi Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght ürününü 3299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Ürün Hakkındaki Yorumlar
3299.0 Tl ye satışta olan Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: sorunsuz ve hizli teslimatiniz icin tesekkur ederim cok begendim tamistedigim gibi boyu baya tavana kadar ayarlanabiliyor uzun zamandiristedigim bir urundu bu kadar kaliteli olacagina ihtimal vermezdimgerçekten şahane bir ürün

İsim: **** ****
Tarih: 10 Mart 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PRACTICAL STORE
Yorum: Fotoraf stüdyomuz için aldık beklentimizi fazlasıyla karşıladı ve çokmemnun kaldık üründen patronum özellikle yorum yapmamı söyledi 5yıldızlık bir ürün

İsim: H** K**
Tarih: 22 Şubat 2022
Yorum: Teredütsüz sipariş verebilirsiniz beklediğimden fazla iyi geldi
güvenilir ve hızlı teslimat 

İsim: B** Y**
Tarih: 05 Ocak 2024
Satıcı: Ensoy
Yorum: Resimde görüldüğü gibi geldi. ürün kullanışlı gayet iyi farkınıhissettiren iyiki dedirten bir ürün
Tarih: 15 Mart 2022
Yorum: çok beğendim kurulumuda gayet kolay oldu pınar Öztürk önerisiyle aldımçok güzel ücretini sonuna kadar karşılıyor

Tarih: 11 Mart 2022
Yorum: cok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum
Urunu suphe ile almistimgeldiğinde çok mutlu oldum 
Tarih: 25 Şubat 2022
Yorum: Böyle bir ışığı yeni demedim diğer 21 inç modelinden kullanıyorduk bidebunu denemek istedim biraz tedirgin olarak verdim parasını ama gerçektenşahane bir modelmiş
Tarih: 24 Şubat 2022
Yorum: Biz çok beğendik farklı ama şahane iş görüyor tavsiye ederim parasınadeğer
Yorum: Ürünün Işık performansı aşırı iyi parasının hakkını veriyor aradığımıztam olarakta bu
Tarih: 27 Mayıs 2022
Yorum: farklı bi ring light fakat çok kullanışlı ✌
İsim: F** B**
Yorum: ürün beklediğim gibiydi satıcı çok ilgiliydi hediye için çok teşekkürederim herkese tavsiye ederim tam bir profesyonel bir ürün şiddetlesatıcıyıda ürünüde tavsiye ederim
Tarih: 09 Mart 2022
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: merhaba sizden bir ürün almiştim geçtiğimiz haftalarda. masaya monte edilen akrobat uzun bir lamba. aynısından bir tane daha almak istiyorum ama ürün bulunamadı diyor yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba https://ty.gl/nb1bry9xtb linkini paylaştım efendim
Soru: 60w diyor ama
Cevap: Mega modeline bakın efendim
Soru: merhabalar ürünü taksitle alabiliyormuyuz?
Cevap: ödeme işlemleri için trendyol ile görüşmeniz gerekiyor efendim
Soru: merhaba, bu ürünün bataryasını nereden alabilirim
Cevap: Merhaba efendim, sanırım adaptörden bahsediyorsunuz, foto kamera aksesuarları satılan mağazalarda bulabilirsiniz, 60 w gücünde 240 volt olacak şekilde efendim.
Soru: Kaç inç ve kaç wat saç çekimleri için uygunmudur biz çok fazla ışık yayan ürün arıyoruz
Cevap: Merhaba efendim, ışık seviyesi güçlüdür 60w açıklamada açılmış ölçüleri mevcut efendim, bu ürünün birazdaha büyüğü 120w olan mega yıldız modelinde mevcut yıldız modellerin ışıkları yüksektir edendim
Soru: Gün ısıgında odayı aydınlatır mi
Cevap: Tamamen aydınlatmaz karşısınız çokça aydınlık sağlar ve fotoğrafların güzel çıkmasını sağlar dilerseniz videoları izleyebilirsiniz
Soru: Ürün iki adet mi acaba
Cevap: Merhabalar efendim ürün kutu içeriği 1 adettir. Tam profesyonel özel koleksiyon çekim ışığıdır. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler dileriz
Soru: Lüx değeri kaçtır?
Cevap: Lüx değerini bilemiyoruz maalesef efendim.
Soru: Arka bölümünde pil gibi bir bölümü var ama içinden öyle bir şey çıkmadı acil cevap lütfen
Cevap: ekstra pil alırsanız fiş den bağımsız da kablosuz çalıştırabilmeniz için öyle bir yer var efendim
Soru: Tripot uzunluğu kaç metre ve yıldız ışıklar tek tek yönetilebilir mi ?
Cevap: 2.10 cm ye kadar uzuyor efendim tel tekte yöneltilir
Soru: Merhaba kaç inç
Cevap: Merhaba 26 inç efendim
Soru: Kaç watt gücü
Cevap: Işık kaynağı: SMD Led miktarı: 288 adet Led Giriş gücü: 100 V-230 V 50Hz/60Hz Led Çıkış gücü: 6*10 W 60 W CRI: 97
Soru: Merhaba Üstten çekim yapmak için alıcam, üstten çekim yapılıyor mu acaba Kolay gelsin
Cevap: bu ürün onun için idealdir efendim
Soru: Ürün sadece sarı ışık oluyor
Cevap: çevirdiğiniz de aparatı beyaza da dönmesi lazım efendim
Soru: Ürünün uzunluğu ne kadar ayakta çekim yapmak için
Cevap: 63 cm ledin toplam açı boyutu ayak ta 2 metre efendim
Soru: Tripod güç kablosu hepsi dahilmi saklama kabı falan
Cevap: Evet efendim adaptör ve çantası dahildir yani çalıştıracağınız tüm aksesuarlar mevcuttur
Soru: Ürünün içinden bataryaları da çıkıyor mu , ayrıca mı satın almak gerekiyor ve ne tip batarya kullanılıyor ?
Cevap: fişle çalışıyor efendim bataryalı kullanmak için ekstra batarya almanız gerekiyor
Soru: Ayrıca adaptör nereden alabilirim
Cevap: Elektrikçilerde genelde olur numuneyle giderseniz
Soru: ürun yemek fotografi cekmek icin kullanilirmi
Cevap: kullanılabilir efendim
Soru: Merhabalar, Kalıcı Makyaj için ring lambası yerinde kullanılır mi?
Cevap: evet efendim kullanılır.
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Resim Ve Fotoğraflar
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Anlık Fiyatı 3299.0 Tl'den Satılmaktadır.
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Kullanıcılar Memnun Mu?
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Ürün Detayları
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Ürününün Satıcısı, Brawi Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght ürününü 3299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Ürün Hakkındaki Yorumlar
3299.0 Tl ye satışta olan Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: sorunsuz ve hizli teslimatiniz icin tesekkur ederim cok begendim tamistedigim gibi boyu baya tavana kadar ayarlanabiliyor uzun zamandiristedigim bir urundu bu kadar kaliteli olacagina ihtimal vermezdimgerçekten şahane bir ürün

Tarih: 10 Mart 2022
Yorum: Fotoraf stüdyomuz için aldık beklentimizi fazlasıyla karşıladı ve çokmemnun kaldık üründen patronum özellikle yorum yapmamı söyledi 5yıldızlık bir ürün

İsim: H** K**
Yorum: Teredütsüz sipariş verebilirsiniz beklediğimden fazla iyi geldi

İsim: B** Y**
Tarih: 05 Ocak 2024
Satıcı: Ensoy
Yorum: Resimde görüldüğü gibi geldi. ürün kullanışlı gayet iyi farkınıhissettiren iyiki dedirten bir ürün

Tarih: 15 Mart 2022
Yorum: çok beğendim kurulumuda gayet kolay oldu pınar Öztürk önerisiyle aldımçok güzel ücretini sonuna kadar karşılıyor

Tarih: 11 Mart 2022
Yorum: cok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum

Tarih: 25 Şubat 2022
Yorum: Böyle bir ışığı yeni demedim diğer 21 inç modelinden kullanıyorduk bidebunu denemek istedim biraz tedirgin olarak verdim parasını ama gerçektenşahane bir modelmiş

Yorum: Biz çok beğendik farklı ama şahane iş görüyor tavsiye ederim parasınadeğer

Yorum: Ürünün Işık performansı aşırı iyi parasının hakkını veriyor aradığımıztam olarakta bu

Tarih: 27 Mayıs 2022
Yorum: farklı bi ring light fakat çok kullanışlı ✌
İsim: F** B**
Yorum: ürün beklediğim gibiydi satıcı çok ilgiliydi hediye için çok teşekkürederim herkese tavsiye ederim tam bir profesyonel bir ürün şiddetlesatıcıyıda ürünüde tavsiye ederim

Tarih: 09 Mart 2022
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: merhaba sizden bir ürün almiştim geçtiğimiz haftalarda. masaya monte edilen akrobat uzun bir lamba. aynısından bir tane daha almak istiyorum ama ürün bulunamadı diyor yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba https://ty.gl/nb1bry9xtb linkini paylaştım efendim
Soru: 60w diyor ama
Cevap: Mega modeline bakın efendim
Soru: merhabalar ürünü taksitle alabiliyormuyuz?
Cevap: ödeme işlemleri için trendyol ile görüşmeniz gerekiyor efendim
Soru: merhaba, bu ürünün bataryasını nereden alabilirim
Cevap: Merhaba efendim, sanırım adaptörden bahsediyorsunuz, foto kamera aksesuarları satılan mağazalarda bulabilirsiniz, 60 w gücünde 240 volt olacak şekilde efendim.
Soru: Kaç inç ve kaç wat saç çekimleri için uygunmudur biz çok fazla ışık yayan ürün arıyoruz
Cevap: Merhaba efendim, ışık seviyesi güçlüdür 60w açıklamada açılmış ölçüleri mevcut efendim, bu ürünün birazdaha büyüğü 120w olan mega yıldız modelinde mevcut yıldız modellerin ışıkları yüksektir edendim
Soru: Gün ısıgında odayı aydınlatır mi
Cevap: Tamamen aydınlatmaz karşısınız çokça aydınlık sağlar ve fotoğrafların güzel çıkmasını sağlar dilerseniz videoları izleyebilirsiniz
Soru: Ürün iki adet mi acaba
Cevap: Merhabalar efendim ürün kutu içeriği 1 adettir. Tam profesyonel özel koleksiyon çekim ışığıdır. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler dileriz
Soru: Lüx değeri kaçtır?
Cevap: Lüx değerini bilemiyoruz maalesef efendim.
Soru: Arka bölümünde pil gibi bir bölümü var ama içinden öyle bir şey çıkmadı acil cevap lütfen
Cevap: ekstra pil alırsanız fiş den bağımsız da kablosuz çalıştırabilmeniz için öyle bir yer var efendim
Soru: Tripot uzunluğu kaç metre ve yıldız ışıklar tek tek yönetilebilir mi ?
Cevap: 2.10 cm ye kadar uzuyor efendim tel tekte yöneltilir
Soru: Merhaba kaç inç
Cevap: Merhaba 26 inç efendim
Soru: Kaç watt gücü
Cevap: Işık kaynağı: SMD Led miktarı: 288 adet Led Giriş gücü: 100 V-230 V 50Hz/60Hz Led Çıkış gücü: 6*10 W 60 W CRI: 97
Soru: Merhaba Üstten çekim yapmak için alıcam, üstten çekim yapılıyor mu acaba Kolay gelsin
Cevap: bu ürün onun için idealdir efendim
Soru: Ürün sadece sarı ışık oluyor
Cevap: çevirdiğiniz de aparatı beyaza da dönmesi lazım efendim
Soru: Ürünün uzunluğu ne kadar ayakta çekim yapmak için
Cevap: 63 cm ledin toplam açı boyutu ayak ta 2 metre efendim
Soru: Tripod güç kablosu hepsi dahilmi saklama kabı falan
Cevap: Evet efendim adaptör ve çantası dahildir yani çalıştıracağınız tüm aksesuarlar mevcuttur
Soru: Ürünün içinden bataryaları da çıkıyor mu , ayrıca mı satın almak gerekiyor ve ne tip batarya kullanılıyor ?
Cevap: fişle çalışıyor efendim bataryalı kullanmak için ekstra batarya almanız gerekiyor
Soru: Ayrıca adaptör nereden alabilirim
Cevap: Elektrikçilerde genelde olur numuneyle giderseniz
Soru: ürun yemek fotografi cekmek icin kullanilirmi
Cevap: kullanılabilir efendim
Soru: Merhabalar, Kalıcı Makyaj için ring lambası yerinde kullanılır mi?
Cevap: evet efendim kullanılır.
Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Resim Ve Fotoğraflar

Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght En Uygun Satış Linki

Brawi Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Brawi Profesyonel Yıldız Led Stüdyo Çekim Işığı Ring Lıght yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.